Aatun kevättä ja syksyä

Pienelle pojalle tuli aluksi haalittua aivan liikaa kaikkea,
oli hempeää ja värikkäämpää ja vaikka mitä. Tein tuossa pientä inventaariota ja laittelin surutta kiertoon muutamat asut, nyt tuntuu että on varmaankin ihan sopiva määrä kevättä ja syksyä ajatellen. Kaikki takithan ovat niin ihania pienellä, mutta muistutettava oli itseään niiden käytännöllisyydestä, kun kuitenkin haalari on niin helppo pukea ja sillä on hyvä möyriä tuolla maassa.
Kevääseen meillä on yksi kaksi osainen ja yksi haalari,
saman verran syksyyn. Lisäksi löytyy siistimpään menoon yksi takki ja huppareita.
Kevääseen Aatulle olen hommannut popin tummansinisen haalarin sekä ticketin 2-osaisen puvun.
Koko näissä kaikissa on 74 ja toivon mukaan tuo haalari menisi vielä keväällä, takki varmaankin menee vielä syksylläkin.
 Asusteita laatikosta löytyi sinisen sävyissä ja punaisena.
Syksyyn mustaa ja harmaata. Karpaloita blogistilta meille tuli Urhon vanha Molo Kidsin musta välikausisetti koossa 80 ja eräs ihana lukija kyseli olisiko meillä tarvetta molo kidsin harmaalle vkhaalarille koossa 80, joten semmoinen sitten syksyyn. Terkkuja vaan sinne ja kiitokset 😉

 Asusteista löytyikin paljon mustaa ja harmaata, tähän ajattelin tilata vielä jonkin pirteämmän värisen hatun, ettei mene ihan synkistelyksi. Eevin peruja on mustat tiksun kurahousut, kumpparit ja osa asusteista. Jotain ylimäräisiä asusteita laitoin huutikseenkin ja toiset mustat kumpparit samassa koossa.
Kevään vaunu-unille viime vuoden alesta ostettu vdt:n fleecehaalari.
Tämä on koossa 74 ja toivotaan, että mahtuisi silloin keväälläkin.

Viime syksyisen vastaavan haalarin kanssa pidetyt asusteet mahtuvat edelleen,
tykään kyllä kovasti edelleen tästä hempeämmästäkin värimaailmasta.
Aatulle ei tarvetta olekaan kevääksi ja syksyksi kuin jotkut siistimmät kengät sekä mustat minitecin rukkaset. Jos jollain olisi siistejä mustia koossa 0 tai 1 niin meille saa tarjota. Minulla olisi taas ylimääräisenä tummanruskeat uudet minitecin rukkaset koossa 0, jos jollain on tarvetta.
Eevin kevääseen on tulossa muutama uusi juttu, joten siitä sitten lisää kun palaset ovat paikallaan 😉

26 Comments

 • Reply
  Helmi
  8.1.2012 at 19:59

  Kivat setit olet saanut kasaan, etenkin tykkään tuosta tiksun anorakista.:)

  Meillä on kuopukselle vain yksi kaksiosainen setti jemmassa ja viime vuotinen 74cm windfleecetakki mahtuu ainakin vielä. Lisäksi ajattelin tilata hänelle racoonin haalarin ja joku siistimpi takki tarvitaan myös.

  Mielenkiinnolla odottelen Eevin asuja. 🙂 Meillä mahtuu neidille viime vuotiset takit, mutta uusia housuja pitänee hankkia. Esikoiselle ei taida mennä mitkään viime vuotiset vaatteet.

 • Reply
  Anonyymi
  8.1.2012 at 20:09

  Heh, meillä on kans kevääseen sama popin haalari ja tiksun takki 🙂 On meillä sama maku taas. Vitsi tuo teijän syksy näyttää liian hyvältä, täytyy varmaan meillekin ostaa tuo molon harmaa haalari.

  Jäädään odottelemaan Eevin kevättä 🙂

  -Kirsi

 • Reply
  jadore
  8.1.2012 at 20:18

  Ihania vaatteita Aatun kevääseen ja syksyyn! Nooallakin oli ensimmäinen kevät haalari po.pin tummansininen kuorihaalari 🙂 Myös ticketin tähtiä löytyy, meil on samantyylinen maku vaatteissa hyvinkin pitkälti 🙂

 • Reply
  Eeva
  8.1.2012 at 20:38

  Ihanat setit!! Meillä on kevääseen ne mustat ticketit ja neidille vaaleanpunainen popin haalari. Voi että, olisi ihanat pienillekin, tosin ei pinkkinä.. 🙂 Olin aika vahvasti päättänyt etten osta alesta ensi talveen, siis aika vahvasti.. pienille tulossa molon haalarit punaisina(!)(neuloiskohan mummo punavalkoiset raikkaat myssyt..?, tuo Aatun punavalkoinen pipo on niin kaunis:)) Kevääseen on pakko saada jotain keltaista:) Aurinkoisia päiviä sinne!

 • Reply
  Anonyymi
  8.1.2012 at 21:39

  Synkkää, kovin synkkää.

 • Reply
  Sini
  8.1.2012 at 21:45

  Helmi: Mäkin tykkään kovasti tuosta tiksusta ja se veikin sitten voton kun piti päättää mitä jää. Eevin varusteita tulossa 😉

  Kirsi: Yllätttäen meillä maku kohta aika hyvin 😉

  jadore: Tähdet ne jaksaa vaan ihasutttaa edelleen ainakin mua!

  Eeva: Kiitos vielä!Ja hei punainen haalari kuulostaa oikein hyvältä. Laitoin sulle muutes mailia!

  anonyymi: Käytännöllistä, kovin käytännöllistä…

 • Reply
  Oliviah
  8.1.2012 at 21:49

  Meillä on ollut tuo Vdt:n fleecepuku nyt villapuvun kanssa päiväunipukuna ja olen kyllä tyytyväinen, etten ostanut erikseen mitään toppahaalaria päiväunipuvuksi, tuo on kyllä ihan paras malliltaan. Meillä on nyt 86 cm käytössä ja 80 cm vaaleansininen menossa huutikseen. Saa nähdä joudunko hankkimaan vielä kevääksi isomman koon, kun nuo vaunu-unet näyttää edelleen maistuvan, mutta rattaisiin mahtuminen lämpöpussin kanssa on aikamoista senttipeliä jo nyt.

 • Reply
  Marika
  9.1.2012 at 05:47

  Kivalta ja käytännölliseltä (:D) näyttää! po.pin tsin haalari on kyllä mun ikilemppari, nyt se harvase kevät pilataan eriväri-raidoilla/neppareilla/vetskareilla tmv. Tai siis näin ainakin tyttönäkökulmasta 🙂

  Tajusin tässä, ettei meillä ole fleecehaalaria päikkreille. Lispellä oli tuo vdt, ja oli kylllä tosi kiva.

 • Reply
  Vauhtivekaroiden äiti
  9.1.2012 at 06:37

  Tosi kivat setit 🙂

 • Reply
  Jennies
  9.1.2012 at 07:36

  Hyvältä näyttää Aatun kevään ja syksyn setit 🙂

 • Reply
  San
  9.1.2012 at 10:11

  Hyvältä näyttää Aatun setit.

 • Reply
  maman
  9.1.2012 at 11:35

  Kaunista ja tyylikästä jälleen 🙂

 • Reply
  Marika
  9.1.2012 at 12:56

  Kivalta näyttää Aatun kevät ja syksy! Nuo tiksun tähdet on kyllä ihania 🙂

 • Reply
  Sirkku
  9.1.2012 at 13:04

  Voi, näyttää kivalta. Mulla on myös jemmassa Aaronille syksyyn Po.pin tummansininen haalari (80 cm) ja Ticketin anorakki+ Po.pin kuorihousut ( molemmat 74 cm). Tosin alunperin ajattelin että se anorakki menisi jo keväällä kun nuo Ticketin anorakit eivät ole niin reilua mitoitusta vaan vastaavat aika lailla kokoaan, kuulemma. No menee sitten syksyllä jos on keväällä iso Lisäksi on jemmassa pari windfleecetakkia ja yksi Po.pin takki koossa 80 cm. Syksyksi tarvitaan ehkä vaan yhdet kuorihousut koossa 80 jos nuo 74 jäävät pieneksi ja tietty kenkiä. Kevään ajattelin pärjätä ihan windfleecehaalarilla ja sit yksi takki-housut setti. Aaron on kuitenkin vielä rattaissa niin emme tarvitse kuorivaatteita.

  Aaronille on siis suht hyvin jo kaikkea, mutta isommille pitää hommata vielä yhtä jos toistakin… :/

 • Reply
  Zallaah
  9.1.2012 at 15:46

  aika tummalta näyttää, hankkisin itse ehdottomasti kirkkaita asusteita-ehtii sitä mustaa ja harmaata käyttämään sitten isona ihan liikaakin 😀
  meillä on myös ollut vdt fleecehaalari, koossa 6m mahtuu vielä 9kk ikäiselle joka ei oo ihan lyhimmästä päästä 😀 nyt tosin kerran on jo hihat pidetty auki, jalat ei oo toki aikaan mahtuneet enää lahkeet kännettyinä.. vaan pitäisi silti metsästää isompi koko, meillä on harmaa-vpun ja samanlaisen toki ottaisin.

 • Reply
  Sini
  9.1.2012 at 15:57

  Oliviah: tuo on kyllä hyvä puku, meilläkin toisessa koossa jo nyt tämä. Ja pysyy tosi hyvänä tuo fleece pesuista huolimatta!

  Marika: Meilläkin on ollut tuo sama Eevilläkin silloin 86 koossa ja tykkäsin hurjasti!

  Vä, Jennies, San, maman, Marika: Kiitos 😉

  Sirkku: Hyvältä kuulostaa teilläkin. Mä sovitin tuota 74 anorakkia Aatulle ja on varmaankin keväällä tosi hyvän kokoinen ja saattaa mennä syksyllä, mutta ei välttämättä. Ei siis mitään jättikokoa kuten vk haalarit ovat ennen ainakin olleet.

  Zallaah: Ehdottomasti kirkasta sitten asusteisiin, tuollaisella konttaavalla tuo tumma väri on aika kiitollinen noissa haalareissa ja alaosissa ja noita trikoopipoja kaavailin pidettäväksi kesän myötä huppareiden ja farkkujen kanssa. Keltainen sopisi näihin tosi hyvin Tilauksen alla on samistyyliin pipot molemmille, tosin vähän hempeämmissä sävyissä.

 • Reply
  airamanna
  9.1.2012 at 19:08

  Kovin tummaa tosiaan on, mutta onhan se totta, ettei tummassa näy tummentumat 😉

 • Reply
  -Anni-
  9.1.2012 at 19:46

  Kivannäköistä! Minkäkokoinen popin raitahattu sulla on aatulle?
  Huomasin juuri että meidän 9M vdt ei mene enää millään jalat suljettuna päälle ja ois kuitenkin näppärin niin, tarvitaan seuraava koko ehdottomasti.

 • Reply
  Sini
  9.1.2012 at 21:09

  airamanna: Niipä!

  Anni: Olikohan tuo 46/48 ja sitten mulla on Eeville sama 48/50 koossa. Ainakin toisen pitäisi siis sopia, noilla kun on kohta saman kokoinen pää 😉 Hui, mahtuukohan tuo meille ollenkaan sitten keväällä!

 • Reply
  Zallaah
  9.1.2012 at 22:52

  anni minkä värinen vdt teillä oli tuo 9m? meillä on eniten ollut jalassa nyt vauvauggit tai elodie detailsin töppöset, niin ei ole niin väliä meneekö jalat kiinni. tai siis kun meillä meni jalat kiinni niin muuten koko puku oli ihan Hervottoman suuri 😀

 • Reply
  -Anni-
  10.1.2012 at 09:28

  Mahtuu se toki ilman että lahkeet ovat käännettynä, mutta musta se on niin näppärä just kun ei sitten tarvitse kun myssyn alleen 🙂
  zallaah: Meillä on se haalea rosa ruskella vuorella.

 • Reply
  Inka
  10.1.2012 at 12:21

  VOI LUOJA! sulla on niin ihana blogi ja aivan uskomattoman ihania lasten vaatteita, ihanasti osaat yhdistellä!! Mikä sun nimimerkki on huuto.netissä? 🙂

 • Reply
  Sini
  10.1.2012 at 12:37

  Anni: Niihän se olis juu!Åitää pitää silmät auki!

  Inka: Voi kiitos 😉 Huutislinkki on tuolla blogin yläkulmassa, tosin paljon just jo sulkeutuikin Eevin ja Aatun pieniä, mutta taitaa siellä vielä jotain olla. Lisäilen aina pikku hiljaa muiden touhujen lomassa 😉

 • Reply
  Zallaah
  11.1.2012 at 14:09

  -Anni- jos luovutte siitä tässä lähitulevaisuudessa niin voisin tarjota sille kodin 😉

 • Reply
  Anonyymi
  3.3.2014 at 10:15

  heippa!
  Minkä pituinen Aatu oli kun käytti tuota Molon 80cm haalaria? ja muistatko koska jäi pieneksi?(minkä pituinen oli kun jäi pieneksi)

  • Reply
   Sini
   3.3.2014 at 22:11

   Moikka! En valitettavasti kyllä muista tarkemmin, mutta 1 vuotiaana on ollut käytössä ja olisikohan jäänyt pieneksi kun pituutta oli n 80cm (tai taidettiin kyllä siirtyä toppahaalareihin ennen kuin ehti jäämään pieneksi) Molon harmaa toppahaalari oli sitten tämän jälkeen 86 koossa käytössä 1,5v ylöspäin pituuden ollessa n 84cm

Leave a Reply

Lue lisää