ChillNorwayn kesää

 ChillNorwayn kotisivuille ja facebook sivuille on päivitetty jo osa kesän mallistosta.
Ihaileminen kun taas on ilmaista, laitoin tänne muutamat inspiraatiokuvat.
Meillä on Eevillä pari merkin velourvaatetta, ne ovat ainakin pysyneet käytössä hyvinä ja yksityikohdat niissä on todella kauniita. Mitoitus on mielestäni aika normaalia, ehkä hieman niukahkoa. Eevillä on käytössä koossa 3 velourmekko ja se on juuri sopiva, hihat varmaankin jäävät ensimmäisinä lyhyiksi. Itselläni on merkin parkatakki ja se on koossa M, mielestäni se taas on niukkaa sillä yleensä käytän S kokoa. Monet merkin vaatteet ovat omaan makuuni liian romanttisia, mutta niitä oma näköisiäkin juttuja uudesta mallistosta löytyi. Tykkään kovasti tummansinisestä ja tuollaisesta rennosta lookista, näyttävät ainakin oikein mukavilta kesän chillailuun 😉
Tässä poiminnat omista suosikeistani.

Tyttöjen puoli oli taas aivan ihana, kuten aikaisemminkin. Jos hinta ei olisi esteenä, voisin ottaa lähes jokaisen vaatekappaleen tuolta Eeville. Erityisesti ihastuin tuohon haalean lilaan huppariin ja saman väriseen lyhythihaiseen jumpsuittiin. Haalarit tuntuvat olevan hitti kesälläkin, samaa oli myös pitkähihaisena ja hihattomana mallina ja niitä näyttää olevan lähes jokaisen merkin mallistossa jossakin muodossa. Osa vaatteista on velouria ja osa taitaa olla froteeta ainakin kuvien perusteella.

 Tämä mekko on myös minusta todella kaunis, vaikka aika romanttinen onkin.

Ja tämä froteehuppari näyttää tosi mukavalta, en tiedä tuosta sinisestä väristä oikein tykkäänkö vai en, mutta sivujen mukaan näitä tulee myös ruskeana ja haalean lilana.
Ainut miinus näissä kesämallistojen kuvissa on se, että alkaa tympimään tämä lumi ja pakkanen vain enemmän ja itse jo ainakin odottelen lämpöisiä kesäpäiviä ja grillausta omalla terassilla!
 • Riikka
  18.1.2012 at 17:21

  kesää odotellessa kiva katella. En ollut kuullutkaan merkistä ennen.

  Riikka

 • Henniina
  18.1.2012 at 19:52

  Miulla on vähän sama juttu tuon Chillnorwayn vaatteiden kanssa… Aikuisten vaatteista suurin osa liian hempeitä makuuni, mutta lastenvaatteet ovat ihania!

  Ps. Kiva että palasit julkiseen bloggaamiseen, harmittelin useampaan otteeseen kun menit salasanan taakse…
  Terkuin entinen anonyymi lukija 🙂

 • Marika
  18.1.2012 at 20:27

  Kesää odotellaan täälläkin, olis vähän helpompaa tuo ulos lähteminen, huh tuota pukemisrumbaa!

 • nitta
  19.1.2012 at 11:03

  Tuo aikuisten froteehuppari on aivan ihana ja niin on kyllä lastenvaatteetkin!:)

 • Niina
  19.1.2012 at 12:13

  Juu ihania ovat mutta harmi vaan kun ovat niin hintavia.

 • Jonna
  19.1.2012 at 12:35

  Nämä on vaan niin ihania! Tykkään ihan älyttömästi! Ovat oikeastaan sitä ihan kaikkea mitä vaatteilta haluan, kauniita ja mukavia päällä. 🙂

 • Vera
  19.1.2012 at 17:22

  Tosi kauniita ovat, harmi tosiaan että niin hintavia =(

 • SiniK
  19.1.2012 at 17:57

  Tyttöjen jutut näyttää kivalta, naisten vaatteet eivät valitettavasti sytyttäneet, paitsi tuo froteehuppari. Katsellaan sitten alesta 🙂

 • Sini
  19.1.2012 at 18:56

  Riikka: Niinpä 😉

  Henniina: Just noin, itse tykkään omissa enemmän sporttisissa mutta kyllähän tuommoinen rento froteehuppari olisi ihana kesällä!

  Marika: No älä!

  nitta: Se on munkin suosikki, olisi kiva nähdä jo muutkin värivaihtoehdot tuosta!

  Niina: Se onkin se ainut miinus näissä 🙁

  Jonna: Mulla ei ole kuin aikuisten takista kokemuksia itsellä, mutta on ollut leutona talvena kyllä eniten pidetty takki. Ihan huippu hyvä!

  Vera: Niinpä.

  SiniK: Ilmeisesti kaikki ei ole vielä tullut sivuille, mä odottelen jos jotain kivoja kesähousuja tulisi.

 • Oliviah
  19.1.2012 at 23:32

  Tuo isomman kuvan naisten mekko vois olla aika kiva. Millainen mitoitus näissä aikuisten vaatteissa on? Mä oon vaan sen verran ylipitkä (178) , että monet mekot voi ostaa suosiolla tunikoiksi;)

 • Sini
  20.1.2012 at 08:01

  Oliviah: Tintinstyle sivuilla on noita myynnissä ja mun mielestä siellä on sanottu, että kuvan malli on n175cm pitkä ja käyttää S kokoa. Kannattaa kurkata sieltä olisko tarkempaa tietoa tai saisko mittoja.

Lue lisää