Eevin kevättä ja syksyä

 Tässä sitä lupaamaani postausta Eevin kevään ja syksyn asuista.
Viime vuoden vaatteista osa vielä menikin ja jemmassa on ollut jotain alelöytöjä, välttämättä kevääksi ei olisi mitään tarvittu, mutta tykästyin pariin juttuun ja loppu onkin sitten historiaa 😉 Ehkä taas vähemmälläkin oltaisiin pärjätty, mutta minkäs teet kun selkäranka on ihan olematon näissä…(ja mörökälli saa minut viedä kun olen muuta luvannut..)

 Tämä Racoonin lila setti on todella kaunis!Lila ei ole aikaisemmin ollut ollenkaan suosikkivärini, mutta tässä sävy on kauniin haalea ja sopii mielestäni hyvin vaaleanpunaisen kanssa. Materiaali on edellisvuosia paksumpaa ja tämä toivottavasti kestää kunnon pihaleikitkin. Kokona 104 olisi ollut varmaankin passelimpi kevääseen Eeville, mutta nämä on ostettu mallikappaleina ilman lappuja ja siellä ei ollut tytöille kuin 110 kokoa, joten hiukan kasvunvaraa on. Takissa on onneksi helmassa kiristysmahdollisuus, joten sillä saa tuota pituutta hiukan pois.

 Meillä on ollut aikaisemmin popin widfleecetakki, tänä vuonna sitä korvaa soft shell takki hempeän vaaleanpunaisena. Hakusessa oli karkkipinkit kumpparit ja ne löytyikin Bisgaardilta Pikkujaloista.
 Hoitoon käytännöllistä mustaa. Viime kevään mustat housut sopivat edelleen ja jemmassa oli popin musta kuoritakin, tämä setti saa jäädä sitten Eevin jälkeen odottelemaan Aatun kasvua. Haalarina on tiksun mustakukallinen uffo, viime syksynä ostettu popin fleecevuorellinen haalari tuskin mahtuu ainakaan fleecen kanssa enää keväällä. Harmi kun siinä mitoitus olikin pienempi kuin mitä ajattelin ja vähälle käytölle jäi sekin, malli ja laatu siinä on ollut mielestäni ihan loistava. Kaikki asusteet ovat lähestulkoon viime vuotisia ja mahtuvat edelleen, alesta ostamani Geoxin lenkkarit olivat todella positiivinen ylläri. Ovat osittain nahkaa ja todella tukevat ja värikin noissa on oikein kiva.

Näiden kaikkien uskon menevän vielä syksylläkin, saldona on kaksi vedenpitävää takkia, yksi soft shell ja yksi fleecetakki. Kuvassa olevat asusteet ja housut ovat viime vuotisia liloja lukuunottamatta. Alemmassa kuvassa juuri saapuneet alekengät Geox ja Viking.

 Yksi huti oli tilauksessani sillä nämä toiset Geoxin kengät näyttivät kuvassa ihan kokonaan harmailta, mutta olivatkin osittain siniset ja ehkä vähän liian poikamaiset Eeville. Koko näissä on 28 (sisämitta 18cm) ja malli ei mielestäni ole mikään hirmu reilu. Nämä olisivat myynnissä, jos jollain on tarvetta. Hp sama kuin mitä itse maksoin 299kr (forexin mukaan 35e)+pk 4,5e ilman laatikkoa.
Nyt toivottelen mukavaa viikonloppua kaikille!

50 Comments

 • Reply
  Kahden pienen tytön äiti
  13.1.2012 at 14:10

  Moikka, onko Eevin päällä oleva Racoonin softshell mitä kokoa?
  Ihanalta taas näyttää teidän ensikevät ja syksy, tuo liila on kyllä nyt vasta alkanut kolahtaa minuunkin 😉

 • Reply
  Sini
  13.1.2012 at 14:13

  Kahden pienen tytön äiti: Soft shell on myös 110, siinä on myös hihoissa vähän reiluutta, mutta niitä voi aluksi pitää vähän käännettyinä. Malli on mun mielestä kiva, ei liian leveä hoikallekaan.

 • Reply
  Oliviah
  13.1.2012 at 14:15

  Hiplasin eilen tuota Cupcaken lilaa takkia MiniQ:ssa ja oli kyllä nätti sävy. Onneksi on Cupcaken sydämiin pienoinen ähky, niin ei tarvinut laittaa selkärankaa koitukselle. Poikien haaleansininen haalari oli myös nätti, mutta sillekään ei ole tarvetta nyt ja materiaalista pitää kyllä ensin saada käyttökokemuksia.

  Violetin sävyjä meilläkään ei ole oikein osattu käyttää. Jotain on joskus ollut ja aina olen laittanut viime metreillä kiertoon. Kevääksi on tosin aavistuksen violettiin taittava Benettonin pikkuruudullinen takki. Saa nähdä, miten sen kanssa käy.

 • Reply
  Marika
  13.1.2012 at 14:22

  Tosi kivoja! Mä niin tykkään tuosta Racoonin lilasta, mutta kun en millään muotoa perustella enää yhtään lisähankintaa :). Kädet ristissä toivon, että aleen jää.

 • Reply
  Sini
  13.1.2012 at 14:29

  Oliviah: Mä luulen, että meilläkin on nyt viimeistä kertaa näitä, tosin eevi kyllä tykkäsi kovasti, että eihän sitä koskaan tiedä. Näitä on ollut kllä jo monena vuonna meilläkin, että äiti voisi ottaa jo vähän vaihtelua. Meillä sama, violetille en syty vieläkään, mutta lila näyttää jo kivalta!

  Marika: Toivottavasti jää!Mä taas ihalilin just sitä pienten vpunaista anorakkia ja housuja, kummitytölle otin semmoisen setin ja huokailin, että olispa se pikkuinen tyttö!

 • Reply
  Anonyymi
  13.1.2012 at 14:30

  "Jotenkin sitä on tajunnut, että ei kaikkea ihanaa tarvitse hankkia itselle,
  ja harmitella sitten jälkeen päin, kun käyttökerrat vaatteilla jäävät ihan minimiin.
  Ja hei, moni varmaan miettii, että nytkä tuo vasta sen tajusi, mutta kait parempi myöhään kuin ei milloinkaan 😉 " kirjoitit reilu kuukausi sitten. Hmm…

 • Reply
  Anonyymi
  13.1.2012 at 14:38

  Hei, kun palasit takaisin avoimeen blogiin syyksi kerroit halun kirjoittaa kaikille avoimesti syvällisempiä juttuja. Ei niitä vaatteita niin paljoa vaan muita asioita. Oletko mielestäsi näin tehdyt? Ei sillä etten pitäisi vaatteista. Koen hieman vain loukkaavana tämmöisen lukijoiden aliarvioimisen, kun syyt avoimeen blogiin taitavat olla sisällöstä päätellen olla aivan erilaiset.

 • Reply
  Sini
  13.1.2012 at 14:41

  anonyymi: Ajattelinkin jo, että koska tuo puree mua itseä takapuoleen, mutta sieltähän se tuli 😉 Joo näin kirjoitin ja edelleen samaa mieltä, ellei mahdollisuutta ostaa noita mallikappaleita olisi tullut en olisikaan sortunut..mutta tulipahan sorruttua ja koitetaan taas skarpata!

 • Reply
  Sini
  13.1.2012 at 14:50

  anonyymi: Totta!Ja kun selaa blogiani taaksepäin selviää kyllä, etten ole näin tehnyt. Kirjoittelen asioista, jotka ovat päällimmäisenä mielessä, en väkisin viitsi mitään syvällisempää alkaa luomaan, jos ajatus ei kulje. Tarkoitus ei ole ollut aliarvioida ketään ja pahoittelen jos noin koet. Uudet mallistot kiinnostavat ainakin minua itseäni ja niitä on kiva katsella muuallakin, joten semmoista helppoa ja nopeaa päivitystä on viime aikoina ollut.

 • Reply
  Helmi
  13.1.2012 at 14:54

  Ihanalta näyttää!! Tuo lila takki on minunkin suosikki ja ois meilläkin mukavaa vaihtelua ainaisen pinkin tilalle.:) meillä tosin mahtuu viime vuotinen 92cm takki neidille vielä, mutta mahtuuko enää keväällä kun tytöllä on pituutta nyt jo sen 92cm..

 • Reply
  Anonyymi
  13.1.2012 at 15:04

  Toivon,että jatkat ihan samaan malliin!Minun suosikkejani ovat nimenomaan vaatepostaukset,luen toki kaiken muunkin.
  Luen näitä "lastenvaateblogeja" juuri niiden vaatteiden takia,vaatehöperö kun olen itsekin.
  Ja ne,joita aihe ei kiinnosta voisivat siirtyä seuraamaan muita blogeja,niitä riittää…Toivottavasti nämä pahanilmanlinnut eivät saa sinua taas siirtymään salasanan taakse.
  -fiona

 • Reply
  Sanni
  13.1.2012 at 15:08

  Kauniita settejä jälleen 🙂 Ja uudet mallistot ja vaatepostaukset ainakin minua kiinnostavat erittäin paljon.

 • Reply
  Sini
  13.1.2012 at 15:10

  Fiona: Ei toki saa, olen päättänyt että jos homma ei luista niin ei tätä ole pakko väkisin jatkaa ja se siitä sitten, salasanalliseen en kuitenkaan aio enää palata. Ja ihan tottahan nuo anonyymit puhuvat, olen itse noin kirjoittanut ja nyt vähän tunnen huonoa omaatuntoa kun selväsitikin osa on pettynyt ettei sitä syvällisempää juttua olekaan tullut. Ja niin kovasti kun tykkään kirjoittaa, on se kuitenkin nyt tuntunut jotenkin tökkivän, sillä olen ollut tosi väsynyt Aatun hampaiden tuoman valvottamisen myötä ja ne ajatukset eivät oikein ota tullakseen "paperille". Ja samalla netistä bongaa koko ajan mitä ihanempia mallistoja ja noista vaatteista postailemalla on päässyt nyt jotenkin helpommalla, ei ole tarvinut niin miettiä 😉

 • Reply
  Sini
  13.1.2012 at 15:21

  Sanni: Kiva kuulla. Tarkoitus ei olekaan itsellä hankkia välttämättä mitään noista esitellyistä meille vaan lähinnä ihailla kuvia ja tuoda kentiens inspiraatiota muillekin. Usein edullisempien merkkien mallistoista löytyy kuitenkin vähän vastaavia mukavemmalla hinnalla, mutta noista saa mielestäni kivasti ideoita mitkä ovat ensi kesän hitit. Ja tosiaan ihaileminen ei maksa mitään, joten siitä en kuitenkaan aio potea huonoa omaatuntoa 😉

 • Reply
  Sirkku
  13.1.2012 at 15:22

  Ihanalta näyttää Eevin(kin) kevät. Sulla on jo hyvin kaikki hankittuna. 🙂

  Mulla on muuten ihan sama juttu. Ennen en pitänyt lilasta ollenkaan mutta nyt kolahtaa jo pikkasen. Tuo Racoonin lila on ihana, mutta päätin olla ostamatta kun noita sydämiä meillä on ollut niin monena vuotena. Viimevuotinenkin setti mahtuu vielä ainakin kevään. Mä sen sijaan ihastuin Ticketin lilaan anorakkiin, näytti ainakin kuvien perusteella tosi kauniilta. Ja juurikin vaaleanpunaista ajattelin siihen yhdistää, siis jos sen päädyn tilaamaan. Muuten Erinin kevät/syksy on niin pinkkiä ainakin takkien osalta, että siitäkin syystä tuo lila voisi olla vaihteeksi ihan kiva. 🙂

 • Reply
  Meeri
  13.1.2012 at 15:48

  Eevin päällä tuo lila näyttää vielä paremmalle kuin tuotekuvissa.

  Toivottavasti näitä jää aleen, meillä jäi tuosta Cupcakesta niin suuri pettymys tänä talvena, etten uskalla ostaa keväälle normaalihinnalla tuota Racoonia. Ehkä alesta sitten. 🙂
  Onneksi on paljon kaikkea muutakin ihanaa, joten eiköhän sitä jotain löydetä. 🙂

 • Reply
  Anonyymi
  13.1.2012 at 15:59

  Voi itku taas noita joitakin kommentteja… Ei tänne ole pakko tulla, jos niin ärsyttää. Oikeesti vuoden paras uutinen oli, kun tämä blogi tuli taas avoimeksi. Itsekin tykkään eniten lastenvaatebloggauksista, mutta kaikki muukin kelpaa, kirjoitat kivalla tyylillä Sini. Keep it up!

  T. Fani

 • Reply
  *JaanaMaria*
  13.1.2012 at 16:00

  huh, joko se mollaus taas alkoi 🙁 toki ok olet niin sanonut jne
  mut itse ainakin tykkään katsoa ja lukea uusista mallistoista ja vaatteista yleensä! vaikka sit tuleekin itelle myös kiusauksia varsinkin kun kaik on jo hommattu 😉
  mut saa mitoitus vinkkiä ym 🙂
  jos vaik jäis aleen 😉
  ihana takki vaik lila ei oo kans iskenyt
  toki nimenomaan se sopii oikeen kivasti vaaleanpunaisen kans, ni olen ihmetelly jo kauan miks se ei sit iske 😉
  hempeä lila tai vintagelila on kyl ihana 🙂
  mut jatka samaan malliin! ei ole ihme et ei pienen lapsen kanssa ajatus kulje, kun ei aina jaksa ja kulje isommankaan kanssa!jaksat kuitenkin postata tosi usein!
  p.s ja mä en kestä jos lopetat! 🙁

 • Reply
  Sini
  13.1.2012 at 16:08

  Sirkku: Pikkuinen lipsahdus tuli noiden racoonien suhteen ja muutenkin oli siis jo alesta hommattuna valmiiksi muut. Tiksun anorakki kuulostaa hyvältä, en muistakaan millainen se oli.

  Meeri: Varmasti löydätte ja mäkin toivon, että nuo kestäisi kunnon rymyämisenkin, pitää raportoida sit miten käy!

  Fani: Kiva kuulla ja itseäkin kyllä tietysti harmittaa kun en ole pystynyt pitämään lupauksiani kirjoittamisista ja muusta. Jotenkin ajatukset ovat itsellä ihan sekaisin, yksi läheisimmistä ihmisistäni sairastui vakavasti juuri ennen joulua ja koville ottaa, lisänä vielä Aatun itkuisuus hampaista johtuen ja yöt ja illat ovat vaihtelevasti rikkonaisia. En tästä ikävästä asiasta ole kuitenkaan halunnut kirjoittaa, koska asia on liian arka ja jotenkin yritän kai tässä viedä ajatuksiani johonkin ihan muuhun tällä vaatehömpällä. On tietenkin harmi, että monet kokevat pettäneen heidät jollain tavalla, mutta tällä hetkellä ei vain pysty muuhun ja en tästä blogista kuitenkaan halua stressata mitenkään, sitä kaikkea on muutenkin juuri nyt. Kiva kun sinä viihdyt täällä!

 • Reply
  Sini
  13.1.2012 at 16:12

  JaanaMaria: Ymmärrän kyllä, että anonyymeillä on kova kiusaus tarttua sanomisiini ja mitäpä minä niihin muuta kuin, että näin olen kirjoittanut ja tässä sitä ollaan, empä minä meinaa mitään muuta teille esittääkään vaan olen ihan oma itseni täällä kaikkine heikkouksineen 😉 Ja hei, nahka on paksuuntunut kyllä sen verran tässä vuosien saatossa, että ei tuollaisista pidä ottaa nokkiinsa eikä ainakaan lopettaa!Jos päätepysäkki joskus tulee niin syynä on sitten jotain muuta kuin pienet piikittelyt 😉

 • Reply
  Anonyymi
  13.1.2012 at 16:13

  Moikka !
  Ihania liloja tyttöjen settejä 🙂
  Mä voisin ostaa pojalleni nuo lenkkarit miköli ovat vielä myymättä :)? Laitan s-postia sulle vielä tulemaan 😉
  -Terkuin LauraH.

 • Reply
  Sini
  13.1.2012 at 16:15

  LauraH: Moikka!Ovat vielä vapaana ja mä ainakin tykkäsin kovasti noiden mallista. Meillä ei ole merkkiä koskaan aikaisemmin ollut, mutta lenkkareiksi ainakin käteen vaikuttavat laadukkailta ja tukevilta. Varaan ne sulle!

 • Reply
  Anonyymi
  13.1.2012 at 16:19

  Ihanaa siis kengät meille 🙂 Kaunis kiitos !

  Äläkä vain lopeta tätä blogiasi ( vaikka mielipiteitä taas tuntuu riittävän 😉

  LauraH.

 • Reply
  Senjas
  13.1.2012 at 16:48

  Kauniilta näyttää! Raivostuttaa tuo Racoonin takki, olin jo mielestäni kaikki ostokset kevääksi tehnyt mutta tuo lila on täy-del-li-nen. 🙂 Pakko sortua, tiedän jo nyt että kaduttaa ellei tuota saa.

 • Reply
  Anonyymi
  13.1.2012 at 16:58

  Moi! Kivoja settejä! Minun on pakko huikata, että minäkin kommentoin tätä blogia välillä nimimerkillä LauraH, enkä ole sama anonyymi kuin tuo äskeinen :). Pitää varmaan keksiä parempi nimmar tai mennä Bloggeriin.

 • Reply
  Hanna
  13.1.2012 at 17:03

  Tosi nätti tuo racoonin setti, Kumpparit näytää kivoille, meille hakusessa kevääseen kumpparit pitää kurkata noita.

 • Reply
  SiniK
  13.1.2012 at 17:08

  Lila näyttää tosi hyvältä!
  Me emme taida kevääseen tarvita enää yhtään pihatakkia, mutta tuon voisi ehkä alesta hankkia.. Jos vaan uskaltaa tämän talven cc-pettymysten jälkeen.
  Muutkin setit näyttävät tosi hyvälle! Tykkään etenkin mustasta yhdistelmästä.
  Iloista viikkistä!!

 • Reply
  Unelma Säleikkö
  13.1.2012 at 17:24

  Paitsi etää kirjoitat hyvää tekstiä muutenkin, niin kyllä vaan nämä vaatepostaukset ovat ihania! Ensinnäkin vaatteet ovat aina niin nättejä, ja kuvat hyviä ja kivasti aseteltuja. Eli 10+ tulee taas Eevin välikaudesta:)

  Mä EN tällä kertaa sorru cuppikseen. Pinkkiä limellä maustettuna tulee haalaripuolelle, mutta kaksiosainen on vielä arvoitus itsellenikin…

 • Reply
  Sini
  13.1.2012 at 17:43

  LauraH: postia tulossa heti maanantaina!

  Senjas: Mä tiedän ja ihan samat mietteet oli mulla, aluksi ajattelin ettei mikään uusista mallistoista edes sytytyä, mutta tuo oli livekuvissa niin kaunis!

  Anonyymi: Moikka!Kiva tietää, että teitä on kaksi 😉

  Hanna: Kuvissa väri ainakin näyttää tosi kivalta, vielä ei ole nämä saapunut, joten en osaa tarkemmin sanoa.

  SiniK: Toivotaan, että vk vaatteiden laatu on talven toppaa parempi. Mä raportoin tuon kestävyydestä sitten!

  Unelma säleikkö: Kiva kuulla ja tykkään itse kirjoittaa, mutta väkisin on turha yrittää mitään vääntää. Ja sydän sykkii kuitenkin kauniille vaatteille, ei siitä mihinkään pääse 🙂

 • Reply
  titti
  13.1.2012 at 18:08

  Ihania! Mä oon edelleenkin sitä mieltä et tytöille löytyy enemmän kaikkea ihanaa kuin pojille 🙂

 • Reply
  Anonyymi
  13.1.2012 at 18:14

  Cuppiksen lila ei aluksi sytyttänyt yhtään kun sen ekaa kertaa näki, meillä kun ei ole yhen yhtä lilaa/violettia vaatetta, ei vain käy meille. Mutta nyt kun on katsellut tota takkia, niin jopa minä alan siitä pitämään 🙂 Meillä vaan on välikausi pulkassa ja en saa sortua! Katsotaan kuinka käy 😀

  Eeville ainakin sopii tosi hyvin! Kivat setit muutenkin kevääseen.

  -Kirsi

  ps. Olit muuten ihan oikeassa siitä Molon harmaasta haalarista, meni järki tiksun haalariin ja päätin että meillekin tulee sitten ensi talveen Molo, mutta ei ollutkaan niin helppo homma löytää haalaria harmaana ja koossa 110cm, pari tuntia koneella ja muutama puhelu, niin löytyihän se, oli kyllä kiven alla. Ensi talveen ei ole tulossa harmaata Mololta, mustaa tulee, mutta se on ehkä liian synkkä. Jes, täällä voidaan huokaista, ensi talvi kasassa, nyt saa keskittyä tulevaan kevääseen 🙂

  Lumista viikonloppua!

 • Reply
  - M -
  13.1.2012 at 18:15

  kivoja juttuja, tykkään erityisesti vaaleanpunaisesta soft shellistä. Mä ymmärrän täysin "pakenemisen" ihanien lastenvaatteiden maailmaan – varsinkin silloin kun on jotain paineita tms omassa elämässä.. Mulle lasten vaatteet ainakin ovat rentoutumiskeino ja irtiotto arjesta. Olen myös kokenut, että syvällistenkin tekstien kanssa saa olla kieli keskellä suuta. Jotkut lukijat tulkitsevat tekstejä niin omista lähtökohdista käsin ja tulee väärinkäsityksiä…

 • Reply
  lukija
  13.1.2012 at 18:32

  Todella kauniita juttuja! Itsekin ihastuin tuohon vaaleaan lilaan, mietin sopisiko meidän punatukalle myöskin. Juuri sopivan vaalea sävy.
  -Nola

 • Reply
  tanja
  13.1.2012 at 19:37

  heippa. et ole ajatellut myydä sitä popin fleecevuorellista haalaria..? vai mitä kokoa se on?

 • Reply
  Sini
  13.1.2012 at 19:43

  titti: No jaa, on sitä pojillekin 😉

  Kirsi: Mäkään en lila fani ole aikaisemmin ollut, muttä nyt tykkään. Ja kiva kun löysit teille sen harmaan, vaikkakin kovan työn takana näytti olevan 😉

  M: Just tota tarkoitin, se on jotenkin hyvä paikka paeta ja saa edes hetkeksi muuta mietittävää. Niin se vaan elämä voi muuttua ihan hetkessä ja kaikki muut arjen "ongelmat" tuntuukin niin pieniltä.

  nola: Voisi mennäkin ihan kivasti, sovittamallahan sen sit tietää!

  Tanja: Haalari on 98 kokoa ja kyllä sen varmaan myyntiin laitan jossain vaiheessa jos näyttää ettei sovi enää keväällä. Pitää kokeilla sitä vielä ilman sitä fleeceä ja tuumata vähän, se karkkipinkki väri on mun mielestä siinä niin kiva, että menispä vielä!

 • Reply
  Maruskainen
  13.1.2012 at 20:11

  Tosi kivalta näyttää 🙂 Tuo lila Cuppis houkuttelisi kovin, mutta meillä taitaa välikausi yksiä housuja vaille olla jo kasassa.

  Ja meillä oli kyllä nyt niin huono kokemus Cupcaken talvihaalarista tältä talvelta, että siksikin arveluttaa. Seuraan mielenkiinnolla, onko tän Racoon-"uudistuksen" myötä millaisia käyttökokemuksia eli raportoi ihmeessä, miten noi kestää käytössä.

  … ja noihin tiettyihin kommentteihin liittyen: jatka vaan samaan malliin rennolla otteella 😉

 • Reply
  Evelina
  13.1.2012 at 21:02

  Hyvältä näyttää – as always :)!!
  Mä tykästyin siihen racoonin vauvapuolen hennon vaaleanpunaiseen, harmi ettei sitä saa isommille :/!
  Ihana uus banneri!
  Ja hei kiitos ihanasta paketista ;)!

 • Reply
  Outi
  13.1.2012 at 21:31

  Siis tuon lilan setin kanssa kun hankkisi nuo alempana esittelemäsi Mini a turen lilat kumisaappaat! Ai että! Mä en ihan heti innostunut lilasta väristä, mutta tänään näin päiväkodin pihassa lastenhoitajan päällä lilansävyiset toppavaatteet, ja ne oli jotenkin tosi hienot. Ja nuo kumisaappaat olis piste iin päälle…

 • Reply
  tanja
  13.1.2012 at 21:33

  en varmaan pysty varaamaan sitä haalaria, jos päätät myydä..?

 • Reply
  Sini
  13.1.2012 at 21:50

  Maruskainen: Palaan ilman muuta raportoimaan kestävyydestä, housuissa oli reilummpin pituutta eli ne saattaa olla syksyllä paremmat ja niiden kestävyys selviää sitten.

  Evelina: Se oli kyllä nätti, kummitytön omaa just ihailin. Ja kiva, että paketti tuli turvallisesti perille.

  Outi: Ne olisikin tuon kanssa tosiaan se piste iin päälle!Mä suunnittelin, että kumpparit menisi mahdollisimman monen setin kanssa niin siksi tuollaiset karkkipinkit.

  Tanja: Toki voit varata, laitatko mulle vaikka mailia niin pistän sun osoitteen talteen. Veikkaan, että ilman fleeceä menisi kevään ehkä mutta ei enää varmaan syksyllä.

 • Reply
  MirvaƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
  13.1.2012 at 22:02

  Oi ihania settejä etenkin tuo Cupcaken 🙂

 • Reply
  AnuH
  14.1.2012 at 10:46

  Hyvältä näyttää :)Itsekin tuota lilaa Racoonia himoitsin, mutta tytölle on kertynyt jo niin paljon takkeja välikauteen, että pakko kasvattaa sitä selkärankaa 😛 Pojalle pitäisi jotain kivaa vielä löytää.

 • Reply
  Janina
  14.1.2012 at 12:52

  Nättejä settejä kuten aina, myös lila näyttää kivalle Eevillä. Tosiaan aika vaatepainotteiseksi on taas mennyt, mutta onhan näitäkin mukava lukea. Uusia mallistoja ei olisi muuten niin aikaa netistä tutkia, joten ne tulee kyllä kätevästi tarkastettua blogeista. 🙂

 • Reply
  elly
  14.1.2012 at 14:06

  Ihana tuo cupcaken lila, sopii niin Eeville. Mä harkitsin kanssa sortumista (ei todellakaan tarvita), mutta sitten muistin että olenkin jo syksyllä ostanut alesta cupcaken lilan sydänsadesetin kevääksi/ensi syksyksi. Tuo vk.setti olisi liian samaa värimaailmaa. Hyvä, hyvä ei tarvi sortua 😉
  Mä ostin Pop fleecevuorellisen haalarin koossa 104cm just alesta. Tarkoitettu ensi syksyyn ja 2013 keväälle. Tuntui kamalan suurelta koolta ostaa syksyllä 3 v täyttävälle mutta kun oli ainut jäljellä oleva. Nyt kun luin täältä että on pientä mitoitusta, alkaa tuntumaan että oli ehkä ihan hyvä ettei sitä 98cm ollutkaan enää kaupassa jäljellä..

 • Reply
  Terhi
  14.1.2012 at 14:42

  Tosi nättejä kuvia ja niin on asutkin! Kivasti käy pipatkin 😉

  Mä saan täältä aina inspiraatiota lastenvaatehankintoihin, kiitos siitä! Ja ihanaa arkipakoa, täällä ollaan kans kuolemanväsyneitä eilisestä 6 h matkustamisesta kahden pienen kanssa lomalle….:)

 • Reply
  adimon
  14.1.2012 at 20:54

  Ihania settejä…taas 😀

  Mustat vk-housut on meillä vielä hakusessa kevääksi, kun viime syksynä pidetyt popin housut ei mene enään. Onko noissa Molon housuissa kiristysmahdollisuutta vyötätöllä? Meidän laiheliinille, kun sellainen on housuissa oltava.

  • Reply
   Sini
   17.1.2012 at 06:46

   Housuissa ei ole vyötärön kiristystä, mutta on meidän superhoikalla pysyneet kuitenkin hyvin jalassa!

 • Reply
  Marika
  14.1.2012 at 21:35

  Oi, kivalta näyttää 🙂
  Ja tsemppiä!!!

  • Reply
   Nanna
   16.1.2012 at 10:54

   Onko nuo kengät vielä vapaana, voisin ostaa ne meille! 🙂

  • Reply
   Sini
   17.1.2012 at 06:45

   Nanna, kengät ehtivät jo mennä.

Leave a Reply

Lue lisää