Mini A Turen kevättä

 Mini A Turen kevätmallistoa onkin jo jossain vilahtanut, mutta päätin kuitenkin laittaa muutaman kuvan tännekin. Merkille tuttuun tapaan värit ovat melko hillittyjä niin ulko- kuin sisävaatteissakin ja viime kausilta tutut mallit ovat edelleen valikoimissa. Itse tykkään siitä, että ulkovaatteet ovat yksivärisiä ja melko hempeitä, vaikkakin joka vuosi aikalailla samanlaisia. Värikkäämmät vaatteet voin hankkia sitten muualta, minusta on ihan hyvä, että on joku merkki johon voi luottaa näissä vaaleimmissakin sävyissä.
Edelliskausien tummansininen on ollut minusta todella nätti väri ja harmi kun sitä ei tänä vuonna ole.
Välikausiasiat ovat meillä jo kunnossa, mutta aleaikaan näistä löytyy muutama potentiaalinen vaihtoehto ensi vuodeksi. Tänä vuonna kun on tummia värejä niin ehkä ensi vuonna jotain vaaleampaa ja hempeämpää taas.
Vauvapuolen anorakkeja tavallisella ja hiippahupulla.

 Isompien puolen anorakeista ei ollut kuin yksi kuva, mutta eikös noita ole yleensä tullut samoissa väreissä pienten takkien kanssa? Lilaa löytyy tästäkin mallistosta ja kaunista pinkkiä.

 Kumppareita sävysävyyn. Meillä on ollut yhtenä vuonna merkin kumpparit ja tykkäsin kyllä niiden mallista, eivät tosin olleet ainakaan silloin kovin leveää mallia.
 Ja sokerina pohjalla suloiset polka dot uikkarit. Ihanan hattaramaiset!
Sisävaatetuksesta vielä muutama kuva. Mallistoissa näkyi hiukan seiloria, farkkua ja sitten noita pastellisävyjä.

13 Comments

 • Reply
  Ida-Antonia
  9.1.2012 at 22:41

  Mäkin jossain mallistoa jo katselin…ulkovaatteista tuskin nyt mitään tulee, pojalle menee viime vuotinen matin takki ja hempeily ei nyt iske 😉

  Mutta sisävaatepuolella oli muutamia juttuja jotka houkuttelee kesää ajatellen…

 • Reply
  Jessica
  9.1.2012 at 23:13

  Liian muuttumattomana pysynyt tämä merkki! Tykkään kyllä vaatteista ja tostakin bongasin parikin mitä voisin alesta ostaa, mutta onnistunut mallisto on sellainen mitä on saatava nyt heti ja saman tien oli siellä kaapeissa jemmassa jo mitä vain… eikä silloin ensimmäinen ajatus saa olla että että melkein samanlainen meillä onkin jo kaapissa odottamassa…

 • Reply
  citymami
  10.1.2012 at 05:32

  Tykätään tosi paljon 😀

 • Reply
  Triinu
  10.1.2012 at 08:26

  Nuo anorakit ovat sitten niin ihanat!

  Mun mielestä voisi kyllä vähän ehkä jotain uutta tulla välillä, pastelleissakin on paljon sävyjä mistä valita 🙂

 • Reply
  Anonyymi
  10.1.2012 at 09:23

  Tykkään tuosta uikkarista, tuleekohan sitä Suomeen mihinkään…? Oletko ostanut Suomesta aiemmat pallobikinit, jotka oli(on) sulla Huutonetissä myynnissä? Anna

 • Reply
  Sini
  10.1.2012 at 09:33

  Ida-Anotnia: Sama, nyt tykkään voimakkaammista väreistä, mutta ehkä ensi kevääksi sitten taas jotain vaihtelua.

  Jessica: Niihän nuo on aika samanlaisia joka vuosi, toisaalta hemppisvärit kuten vpunainen on aina yhtä ihania!

  citymami: Kiva!

  Triinu: Vähän voisi tulla joo variaatiota, se tummansininen ehdottomasti takaisin!

  anna: Tulisikohan lillikseen?!Olen nuo tilannut ruotsista, meille vain on näköjään turha haaveilla mistään biksumallisista kun alaosat on järjestään liian isoja 🙁

 • Reply
  Pirjo
  10.1.2012 at 09:49

  Ei tule meille kuin ulkovaatetta :o) Sisävaatteet ovat liian arvokkaita ja saman tyylisiä löytyy paljon esim Wheatilta edullisempaan hintaan…

 • Reply
  MammaMia
  10.1.2012 at 10:40

  Toivottavasti meidän MAT:in rapture anorakki mahtuu vielä, sillä jotenkin kaipaisin vähän enemmän väriä näihin uusiin kevään juttuihin.
  Beiget pöksyt on aika kivat mutta onkohan malli kovinkin leveää?

 • Reply
  Sini
  10.1.2012 at 10:46

  Pirjo: Ok, wheatilla on kyllä kivoja!

  MammaMia: Se onkin ihana väri!Mun mielestä housut on leveämpää mallia, tosin kiristys löytyy vyötäröltä. Housujen virallinen väri on kait joku taupe, kuulostaa ainakin hyvältä 😉

 • Reply
  Marika
  10.1.2012 at 12:11

  Tykkään! Tuo lila on ihana. Meillähän on kaikille anorakit alesta.

  Voisivat kyllä kieltämättä jotain uutta keksiä. Me ei olla vielä kyllästytty, mutta voin kuvitella rajan joskus tulevan vastaan.

 • Reply
  MammaMia
  10.1.2012 at 12:23

  Kiitti tiedosta housujen suhteen. Väri tosiaan kuulostaa/näyttää hyvältä…mä tykkään kaikesta taupesta;) Väri kävisi kivasti siihen rr anorakkiin, joten täytyykin laittaa housut muistiin.

 • Reply
  Sini
  10.1.2012 at 12:35

  Marika: Lila on kyllä munkin silmään kiva, meille tulee varmaan se racoonin lila kevääksi!

  MammaMia: Uskon, että sopii kyllä hyvin sen kanssa. Niitä oli mun mielestä jo ennakkovarattavissakin ainakin juulia&joonatanissa.

 • Reply
  Lumikettu...
  10.1.2012 at 14:26

  Haa… Minun onni ettei ole muuttunut. Meille olen ajatellut anorakkia ja tuo hempeän vaaleansininen näyttää juuri sopivalta. Jos nyt samaa väriä on oikeassa koossa.

  Myös kumisaappaat näyttävät kivoilta!

Leave a Reply