Molo Kids Jeans

 Sain blogini sähköpostiin Molo Kidsin uuden kesämalliston ja tulevan farkkumalliston pressikuvia ja saatteena oli viesti, että saisin halutessani julkaista kuvat myös täällä blogissani.
Lähinnä tartuinkin tähän siitä syystä, että ekassa kuvassa näkyvä kokonaisuus houkuttaisi minua kesää ajatellen ja ajattelinkin kysellä teidän kokemuksianne merkin farkuista. Meillä ei ole merkkiä ollut aikaisemmin kuin ulkovaatteissa, joten sisävaatteiden mitoituksesta tai laadusta ei ole mitään kokemusta. Ihastuin kovasti tuohon asuun, joka on pyörän selässä olevan tytön päällä ja näkisin sen kovin Eevin tyylisenä. Kuvan perusteella ajattelisin konaisuuden olevan mekko+shortsit, vaikka haalarinakin tuo olisi tosi kiva. Mitä olen merkin farkkujen hintoja katsellut aikaisemmin niin mitään kovin edullisiahan ne eivät ole, joten senkin puoleen olisi hyvä tietää pari juttua ennen ostopäätöstä.
Eli siis onkohan farkuissa yleensä vyötärön kiristys?Ja millainen laatu ja mitoitus mielestänne noissa sisävaatteissa on? Aatun kaapissa olisi kesää ajatellen myös tilaa yksille letkeille farkuille, eli mahdollisimman pehmeät ja mukavan oloiset farkut olisi hakusessa. Aatua ajatellen ”ongelma” on taas päivastainen eli vyötärön ei saisi olla kovin tiukka, osaako kukaan valaista noita vauvapuolen housujen kokoja menevätkö vähän pulleammallekin.
Tässä kuvia kesän mallistosta.


Sytyttekö?

8 Comments

 • Reply
  Ida-Antonia
  6.1.2012 at 22:05

  Meillä ollut Molokidsiä kaikilla lapsilla sisävaatteissa, musta mitoitus aika normaalia ja kokoaan vastaavaa. Menee musta hiukan pulleammallekin, meillä jotkut verkkarit jääneet käyttämättä kun tippuivat jalasta, yleensä tätä ongelmaa ei kyllä ollut.

  Farkut on meidän suosikkeja, etenkin pojalla. Ihan tosi mageita leikkauksia löytyy farkuista, taskuissa kivoja yks.kohtia. Kadullakin kerran tultu kysymään, että minkä merkkiset farkut pojalla on 😉

  Molon mallistosta löytyy aina kivoja ja ei kivoja…osa kuoseista on mulle liikaa. Mutta kyllä tuoltakin taas omat suosikit löytyy 🙂

 • Reply
  Annika
  6.1.2012 at 22:39

  Minulta kokemusta löytyy sisävaatteissa paljonkin. Ensinnäkin ainakin paidat ovat reiluja, mutta eo kuitenkaan jättejä esim 104 koko on meille vielä hieman liian reilu, kokoa pienempikin mahtuu vielä pitkään.

  Farkut ovat erittäin hyvälaatuisia ja niissä on vyötäröllä kiristys. Vauvapuolen farkuista en osaa sanoa.

  Sisähousut ovat leveitä vyötäröltä, eivätkä sovi hoikille lapsille, tämä ei tosin koske esim niitä tähtisiä ohuita trikoohousuja tai legginsejä vaan lähinnä collegehousuja.

  Sisävaatteiden laatu on ollut kaikinpuolin hyvää.

 • Reply
  poikien äiti - Kati
  7.1.2012 at 06:37

  meillä kokemusta useilta vuosilta sisävaatteista ja farkuista. farkuissa on löytynyt vyötärökiristys. leikkaus polvien kohdalla ja napit lahkeissa ovat vaatineet "juuri oikean mittaiset" jalat. meillä siis ollut sen mallisia farkkuja. nyt kun vaihtoehtoja tarjolla enemmänkin, ei tätä "ongelmaa" varmaan enää ole. yksi laadukkaimmista sisävaatteista, sanoisin, siirtyy siistinä toisellekin käyttäjälle eikä kertaakaan ole tarvinnut reklamoida (ja meillä tätä merkkiä on ostettu paljon).

 • Reply
  Jonspe
  7.1.2012 at 10:10

  Meilläkin on kokemusta Molon sisävaatteista. Laatu on mielestäni ok, tosin oon ostanut alesta, joten kuosien haalistuminen ei ole haitannut. Vauvapuolen housuissa on myös vyötärönkiristys, ja vastaavat hyvin kokoaan. Esim. 80cm bodyt, yöhaalarit ja housut ovat nyt hyviä himpun vajaa 80cm neidille. Vastaavasti myös isompien paidat ja housut vastaavat mitoitustaan ja ovat suht kapeita malliltaan.

 • Reply
  Sini
  7.1.2012 at 11:21

  Ida-Antonia: Hyvä tietää. Samaa mieltä, että mallistossa on niitä tosi mageita juttuja ja osa menee omaan makuun liian överiksi, mytta ehkä sit kaikille jotain.

  Annika: Kiitos tiedosta ja hyvä kuulla, että vyötärönkiristys löytyy!

  Kati: Kiva kuulla, uskallan siis laittaa mietintämyssyyn noita.

  Jonspe: Mä olen joissain käytetyissä havainnut aika voimakasta haalsitumista esim tietyissä kuoseissa ja siksi on jäänyt ostamatta, mutta niin se taitaa kaikilla olla, että osa haalistuu ja osa ei.

 • Reply
  Janina
  7.1.2012 at 16:20

  Aika räväköitä kuoseja, en tiedä ovatko ne oikein makuuni vai eivät. Oliverilla voisin kuvitella, mutta neidillä en. 🙂 Merkistä ei ole sitten yhtään kokemusta, mutta printit näyttävät helposti haalistuvilta.

 • Reply
  Poitsujen äiti
  7.1.2012 at 21:13

  Molo Kidsin printit pysyvät tosi hyvinä.
  Ostan niitä omalle pojalle aina kun tulee pakko saada printti vastaan 🙂

 • Reply
  Anonyymi
  9.1.2012 at 11:37

  Molo Kids kevät 2012 t-paidat ovat minusta niukkaa kokoa.125 cm pojalle menevät yleensä 128-134 cm vaatteet, uuden malliston t-paidoista joutuu ottaamaan koon 140 cm. Tosin heidän taulukossaan ei ole lainkaan kokoa 134 c, joten johtuuko sitten siitä?

Leave a Reply

Lue lisää