Pieni vihreä mies

 Vihreä ei ole koskaan kuulunut oikein suosikkiväreihini ja lapsillekaan en ole sitä oikein osannut pukea.
Välttääkseni kaavoihin kangistumista ostin kuitenkin tämän vihreän noshin kuumailmapallobodyn ja itseasiassa sehän on oikeastaan aika kivan värinen. Housut ovat popin mallistoa.

”Kuinka mä pääsisin takaisin pystyyn??Mieti mieti mieti!”
Mukavaa alkanutta viikkoa!

19 Comments

 • Reply
  Marika
  2.1.2012 at 10:30

  Toinen on niin söötti!

  Mun lempparivärejä on taas vihreä, ja ekaan kertaan moneen kevääseen, meillä ei sitä tänä vuonna nähdä. Ihan vaihtelun vuoksi.

 • Reply
  Suwi
  2.1.2012 at 10:39

  Aivan ihana blogi sinulla! terveisin -kultapojut 3 blogaaja
  🙂
  ja ihana tuo body! itse olen meinannut samaa meidän nuorimmalle, mutta meidän nuorin huitelee jo 92 vaatekoossa niin ei taida tulla sen takia tätä 🙂

 • Reply
  Sonsku
  2.1.2012 at 10:40

  Kivannäköinen on body Aatun päällä. 🙂 vaatteet näyttää aina niin eriltä jonkun päällä kuin mitä kuvissa ilman sisältöä. Omat lempivärit ei meillä ainakaan päde lasten vaatteissa. Itse tykkään mustasta ja valkoisesta niin lapsilla ei ole juurikaan noita värejä kuin aluspaidoissa valkoista ja mustia housuja.

 • Reply
  Vauhtivekaroiden äiti
  2.1.2012 at 10:48

  Ihana! Sekä body että pikku-poika 🙂

 • Reply
  Hanna
  2.1.2012 at 10:48

  Oi kun kivan raikas yhdistelmä ja niin söpö pikku mies:) Mukavaa alkanutta viikkoa.

 • Reply
  jarna
  2.1.2012 at 10:52

  Kiva kokeill avälillä uusi avärejä. Hyvin sopii pikkuiselle.

 • Reply
  Vera
  2.1.2012 at 11:13

  Täällä taas yksi äiti joka rrrrakastaa vihreää. Sekä itsellä että lapsilla =) kivat body ja housut =)

 • Reply
  Sini
  2.1.2012 at 12:07

  Marika: Semmoinen limenvihreä on kiva väri, varsinkin yhdistettynä pinkkiin, mutta muuten en oikein ole syttynyt.

  Suwi: kiitos. Näitä taitaa olla myös paitoina saatavilla isommassa koossa jos en ihan väärin muista?!

  Sonsku: Niinpä!Mulla on lempparit omissa tumman sininen, musta ja ruskea ja noita löytyy kyllä lapsiltakin, tosin Eevillä on aika vaaleanpunavoittoista 😉

  VÄ: Kiitos!

  Hanna: Eiks olekkin pirtsakka!

  jarna: Totta!Monesti sitä heti vaan tyrmää jonkun, mutta tässä sitä huomaa, että kannattaa kokeilla uusia juttuja.

  Vera: Vihreä sopii kyllä hyvin monelle lapselle ja kuvissa olen ihalillutkin esim vihreitä haalareita, mutta jotenkin en ole osannut Aatulle sitä ostaa ennen tätä.

 • Reply
  Janina
  2.1.2012 at 12:09

  Suloinen Aatu! 🙂 Poika vauvan myötä aukenee aivan uusi vaatemaailma ja värit, joista ei ehkä muuten tulisi niin innostuttua. =) Innostuin ihan suunnattomasti aluksi ostelemaan pikku neidille kaikkea oikein tyttömäistä, mutta nyt ei ole tullut käytyä jemmalaatikolla hypistelemässä. Tuli jotenkin ähky. Nyt taas hypistelen ja ihailen Oliverin jemmalaatikolla. 😉

 • Reply
  Marika
  2.1.2012 at 12:58

  Oi kuinka kivan näköiset vaatteet, sopii Aatulle 🙂 ja Aatuhan on tietty söpö poitsu!

 • Reply
  Sirkku
  2.1.2012 at 13:24

  Mä en ole koskaan oikein pitänyt vihreästä. Mutta nyt viimeisen puolen vuoden sisään olen oppinut tykkäämään, varsinkin kun se on tällä hetkellä Artun lempiväri. Pidän juuri tuosta vihreän sävystä, mitä on Aatun bodyssa. Kivan raikas yhdistettynä valkoiseen. Hamstrasin Aaronille popin raita-alesta vihreä-valkoraitaa oikein urakalla. Vielä vuosi sitten ne olisivat jääneet kauppaan vaikka raidoista pidänkin. 😉 Katselin jopa Artulle viime viikolla Popin alessa vihreää kuoritakkia ensi kevääseen, mutta päädyin sitten kuiteskin beessiin parkaan. Ehkä toinen takki voisi jopa olla vihreä, toivotaan että keväällä tulisi joku nätti sävy. Arttu ainakin tykkäisi. 🙂

 • Reply
  Anonyymi
  2.1.2012 at 17:28

  Se on jännä miten lapsille käy ihan eri värit kuin itselle. Pojallemme käy erittäin hyvin esimerkiksi kirkas oranssi ja kirkas vihreä, jotka eivät sovi ollenkaan omiin väreihini.

  Tytöllemme käy varmaan jatkossa samat värit kuin veljellensä sekä erittäin hyvin hento lila ja tietysti valkoinen, harmaa ja vaaleanpunainen, mutta nuo jälkimmäiset ovatkin sellaisia enempi yleisiä värejä, jotka sopivat niin itselle kuin monelle muullekin.

  Kolmas väri johon olen tehnyt vasta lasten kautta tuttavuutta oranssin ja vihreän ohella on vaalea lila, vaikka en itse voinut pitkään aikaan sietää mitään liian paljon siniseen vivahtavia punaisia. Nykyään en edelleenkään itselleni hyväksy violettia missään muodossa, mutta hentoa lilaa voisin pitääkin.

  Vihreä ja oranssi ovat kauniita värejä, mutta ne eivät vain sovi omiin väreihini eli esim. oranssi tekee ihoni hirveän kalpeaksi jostain syystä ja siksi olen niitä omissa vaatteissani karsastanutkin.

  En tiedä kuinka yleistä on, mutta itse ostan aina vaatteet ensin värin mukaan (bongaan kaupassakin tietyt värit) ja vasta sen jälkeen mallin, laadun ja hinnan perusteella.

  Silloin tällöin hankin lapsille ihan jotain erilaista kuin mitä yleensä heille ostan eli jotenkin "järkytän" välillä sitä omaa tyyliä, jotta en kyllästy (nythän voin ostaa vielä lapsille ihan oman makuni mukaista kun ovat niin pieniä). Itselle se tyylin vaihtaminen on hieman hankalampaa ihan vastakkaiseen suuntaan kuin yleensä.

  Hannele

 • Reply
  Tanja
  2.1.2012 at 19:05

  Vihreitäkin on niin monenlaisia, kiva setti:)!
  Ja voi, miten pikkumies muistuttaa siskoaan:)! Söpöläinen ♥

 • Reply
  Nina
  2.1.2012 at 19:10

  "Mieti mieti mieti!" Voi ihana! 😀

 • Reply
  Sini
  2.1.2012 at 20:34

  Janina: Niin aukeaa. Mulle tuli pojan myötä se kirkkaan punainen uuten avärinä!

  Marika: Kiitti!

  Sirkku: Se popin vihreä raita on munkin mielestä nätti, meidän kokoa ei vaan enää ollut niin otin sitten ruskeaa.

  Hannele: Totta!Mulle ei oikein sovi punainen, koska mun koko naama näyttää ihan tomaatilta jos on punainen yläosa 😉 Mäkin olen nyt vähän alkanut lämpeämään sille haalealle lilalle Eevin vaatteissa, aikaisemmin se oli ihan nou nou. Itsellä en osaa pitää mitään pastellivärejä vain enemmänkin sitten perusvärejä.

  Tanja: Eikö olekin samaa näköä!

  Nina: 😀

 • Reply
  Ida-Antonia
  2.1.2012 at 21:24

  Mä en kanssa oikein vihreää osaa ostaa, ulkovaatteissa ollut lähinnä tytöillä pinkin kaverina, mutta muuten ei ole ostoskoriin tarttunut.

  Tuo teidän Aatu on kyllä aivan valloittavan suloinen pieni mies! Aivan liikuttavan suloinen tuossa keskimmäisessäkin kuvassa <3

 • Reply
  *riikka*
  2.1.2012 at 21:39

  Suloinen Aatu ♥
  Tuo vihreähän sopii hänelle hyvin!
  Mulla on vähän samanlainen suhde vihreään, ei ole koskaan kuulunut suosikkeihin, vaikka sitä aina muilla ihailenkin. Välillä sitä kokeillaan, mutta jotenkaan ei siitä koskaan tule kuitenkaan sellaista suosikkia.

 • Reply
  maman
  3.1.2012 at 10:18

  Voi ihana mikä kuva tuo viimeinen! iso poikanen teillä jo. Vihreä sopii tosi kauniisti lapsille, vaikken itse osaa pitää sitä yhtään. Hyvää uutta vuotta myös teille, mä yritän päästä rytmiin taas mukaan! 🙂

 • Reply
  Anskuli
  3.1.2012 at 15:22

  Mä tykkään vihreestä tosi paljon poikien vaatteissa 🙂 Tosi suloset nuo Aatun vaatteet!

Leave a Reply

Lue lisää