Pikainen alevinkki

 No ne kiireet joo 😉
Ei vaiteskaan, ihan pikaisesti oli pakko tulla vinkkaamaan yhdestä alesta..
Aatun kevätvaate postauksen keskustelun siivittämänä aloin miettimään mahtuukohan se kevääksi ajateltu fleecehaalari ollenkaan päälle kun ajankohta olisi sopiva ja päädyin googlettamaan vähän nettikauppoja.
Huomasin, että ruotsalaisessa lucky little me:ssä on nyt ihan kivat alet, nuo ver de terren fleecahaalarit on siellä -30% alessa ja kummitytön äidin kanssa teimme pienen kimppatilauksen kyseisistä, koska ihan varmaa ei ole tuleeko nuo edes isompaan aleen, monesti kun noita ei alenneta ollenkaan.Nyt on siis Aatulle tulossa isommassa koossa sama haalari, mutta vastakkaisilla väreillä. Postikulut tänne oli sen 69 kruunua.
Olin jo aikaisemmin tilannut tuolta kun siellä on mm kik kid -50% alessa ja ticketiltä nappasin -40% alella Aatulle mustat rukkaset ensi talveen. Molo Kidsin uutta mallistoa näytti tuonne jo tulleen myyntiin, mutta farkkuja ei vielä näkynyt.

 

Kik Kid merkitlä on tulossa nämä kivat tähtilegginssit ja saman sarjan paita, paidat olivat jo loppuneet, joten siitä ei kuvaa.

6 Comments

 • Reply
  Heidi
  11.1.2012 at 11:32

  minkälaista mitoitusta nuo fleecehaalarit on? vastaavatko kokoaan vai kannattaisiko ottaa reilumpi koko?

 • Reply
  Sini
  11.1.2012 at 11:59

  Ei mun mielestä reiluja ainakaan. Sovitin Aatulle sitä meidän 9M kokoa ja se oli just sopiva nyt 7kk iässä, mutta ei keväällä varmaan mene ainakaan lahkeet pussiksi käännettyinä. Odottelen sitä sinistä saapuvaksi ja katson, että kannattaako tuota pienempää ottaa käyttöön ollenkaan jos se isompikin olisi jo pidettävä. Eli ottaisin ennemmin sen isomman jos arvot kahden koon välillä.

 • Reply
  Heidi
  11.1.2012 at 12:06

  Joo no sitten tilaan tytölleni sen 80 senttisen. Hän on nyt vasta 4 kk mutta olisikin hyvä että haalari menee vielä syksyllä tai ainakin sinne asti. Kiitos muuten hyvästä vinkistä! 🙂

 • Reply
  Sini
  11.1.2012 at 12:19

  Heidi: Pieni reiluushan ei noissa haittaa, Aatun oman olisi saanut ottaa käyttöön jo aikoja sitten, mutta en hokannut katsoa mitoitusta ja toisaalta me ollaan käytetty leudommilla keleillä sitä villervallan farkkuhaalaria joka on vähän topattu.

 • Reply
  - M -
  11.1.2012 at 19:20

  Olen katsellut tuolta yhtä VdT: takkia jonkun aikaa, mutta odotellut isompaa aleprossaa. Meinaatko, että eivät alenna VdT:ä enempää?

 • Reply
  Sini
  11.1.2012 at 20:04

  M: Sitä sinistäkö?Se on niin ihana!Voihan olla, että topat ainakin alenee, mutta vkvaatteiden ja noiden fleecejen suhteen olen huomannut, että monessa paikkaa eivät alenna paljoa kun mallistot pysyy aikalailla samoinan vuodesta toiseen ja menekkiä on keväällä ja syksyllä..

Leave a Reply

Lue lisää