Poimintoja ticketin keväästä

 Ticketin omilla nettisivuilla on näkyvissä koko kevään ja kesän mallisto, enimmäkseen kuitenkin piirroskuvina. Mallistot pääset katsomaan kokonaisuudessaan tästä.
Ticketillä tuntuu olevan tänä vuonna hurjasti enemmän malleja kuin edellisinä vuosina. Takkeja on mielestäni ainakin todella monta erilaista, aina en ihan päässyt kärryille mitä eroa joissakin oli, kun piirroskuvissa näyttivät aika samanlaisilta. Nähtäväksi jää tuleeko esimerkiksi suomeen myyntiin millainen skaala näistä malleista ja väreistä, ainakin vaihtoehtoja on 😉
Poimin tähän tuolta kuvastosta muutamia juttuja miltä kevät 2012 näyttää.
 Oma suosikkini tyttöjen takeista on ehkä tämä Joanita takki. Tässä pidän noista etutaskuista sekä hieman pussittavasta helmasta, värinä tuo vaalea turkoosi olisi ihanan erilainen. Haalea lila näyttää myös kauniilta.

 Aatulla onkin kevääksi nämä Ontario bib housut, näissä on mielestäni hyvä malli noille pienille kun noisevat ylös asti eikä selkä jää paljaaksi.

 Haalareissa näytti olevan uusia malleja, meillä ei ole kokemusta välikausihaalareista muuta kuin Uffo suit mallista. Yksiväriset näyttävät kivoilta, mutta mitään samanlaista ihastusta ei tullut kuin edellisvuosien tähtihaalareihin. Poikien kuosillinen puoli ei kyllä säväyttänyt täällä, hyvä että jemmasta löytyykin se kaunis vanhan malliston tähtianorakki.
 Tähtiä löytyy kuitenkin myös uudesta mallistosta, joskin olisin tykännyt enemmän niistä pienistä tähdistä.
 Tältä aukeamalta löytyi muutama itseä kiinnostava juttu alea silmälläpitäen nimittäin tuo tummansininen fleecehaalari, jossa on raidallinen trikoovuori sekä vastaava tummansininen takki, joka mallikuvissa pojan päällä näytti tosi kivalta! Myös alimman kuvan turkoosi fleecetakki näyttää kivalta ja olisi tosi kaunis lilaan tai vaaleanpunaiseen yhdistettynä. Nimestä ajattelisin, että ticket on myös ottanut mallistoihinsa ver de terren käyttämän kaksipuoleisen fleecen, joka ainakin edellä mainitulla merkillä on todella hyvän laatuista.
 Plain rain taitaa olla se merkin kestosuosikki. Tällaiset ovat tulevan kauden värit, samat värit olivat myös rubber raineissa.
 Rubber rain asuista on saatavilla nämä pilkulliset versiot myös. Harmi kun parasta loskakelien asua eli rubber rain with fleeceä ei enää ole saatavilla.

 Merkin sisävaatteita meillä ei ole muutamaa paitaa lukuunottamatta ollut, tässä kuitenkin vilautus pienten poikein tarjonnasta.
Naisten mallistosta löysin mielestäni kauniin mallisen ja värisen trenssin. Tämä olisi aika likaystävällinenkin valinta 🙂
Mukavaa alkanutta viikkoa!
 • citymami
  23.1.2012 at 14:39

  Tuo pilkullinen versio olisi tosi ihana, mutta niin kuin sanoit olisipa siinä se fleece-vuorilisä 🙂

 • Anonyymi
  23.1.2012 at 15:02

  Kivoja sävyjä yksivärisissä.. 🙂 Näitähän löytyy jo Suomestakin. ainakin Keltaisessa Ketussa näyttäisi olevan kun sitä aamulla katsastin!

 • Tintti08
  23.1.2012 at 15:49

  Kivoja on! Meillä on välikausihaalari haussa, osaisko joku sanoa, mitä eroa on Uffo Suitilla ja Jam Suitilla (ilmeisesti vedenpitävyydessä on ainakin jotain eroa)? Toiseksi, käykö kummatkaan hoikalle? Haluaisin meille Molo Kidsin vk-haalarin, jonka malli on todettu hyväksi, mutta tämän vuoden värit eivät miellytä. Oispa ollut harmaata…

 • Sini
  23.1.2012 at 16:17

  Citymami: Niinpä. Kaikista paras olisi se rubber rain suit fleecellä, mutta eipä tehdä enää sitäkään 🙁

  anonyymi: Ai nytkö niitä jo saa 🙂 Kävinkin kurkkamassa miltä värit näyttää oikeissa kuvissa.

  Tintti08: En mäkään huomannut muuta eroa kuin jam suitissa vedenpito oli 8000 ja uffossa 10 000. Molemmathan on tosi paljon eli huomaakohan eroa käytännössä ollenkaan. Voihan tietty olla, että kangas on eri paksuista tms. Uffo on mun mielestä aika leveää mallia ja siinä niska-haara on pitkä. Hoikalle tosiaan se molo kids olisi varmaan malliltaan parempi, mutta harmi kun ei värit natsaa.

 • *JaanaMaria*
  23.1.2012 at 16:20

  siis eikö rubberia tehdä ollenkaan enää fleecellä 🙁 oli ihan paras tämänkin syksyn ja alkutalven. typerää et lopettivat rubber-fleece haalarin valmistuksenkin
  itku..

 • PikkuSanna
  23.1.2012 at 16:46

  Tuo naisten takki näyttää tosi kivalta!

 • Eppusen kaapilla
  23.1.2012 at 17:09

  Hih, mitäs mä eilen valitinkaan sulle noista Uffo puvuista.. 😀 Taitaa jäädä nämä tällä kaudella meillä ostamatta. =) Meillä myös se ihanainen tähtitakki, vielä varmaan tämän kevään menee.:)

 • Anonyymi
  23.1.2012 at 18:01

  Hei. Aiemmin rubber rain fleeceä on ollut vain syksymallistossa.. Näin on ollut ainakin muutaman vuoden, kun olen itsekin lapsilleni fleecellisiä kurapukuja metsästänyt;)

  -M

 • Sini
  23.1.2012 at 18:16

  JaanaMaria: Ai hitsi, tuossa M just alempana laittoikin, että sitä fleecevuorellista on ollut vissiin vain syksyisin mallistossa. Toivottavasti olisi ensi syksynäkin, mä en hokannut ostaa nyt viime syksynä mitään jemmaan.

  PikkuSanna: Mäkin tykkään ainakin tuon kuvan perusteella.

  Eppusen kaapilla: Hih, se ei tosiaan ihan kaikille vartaloille sovi ja mitoitus on aina ollut reilua. Mä en tiedä yhtään millasia nuo muut mallit sitten on. Se takki on niin kiva, mitäs kokoa se teidän olikaan? 🙂

  M: No ihmekään jos en tuolta löytänyt sitä 🙂 Mä olen aikaisemmin niitä ostanut aina sieltä outletin puolelta jemmaan niin ei ole tarvinut metsästää mut nyt ei ole kyllä mitään kevään loskakeleille. Viime vuonna meillä oli se tretornin kumihaalari.

 • Katami
  23.1.2012 at 19:01

  Tilasin juuri ticketin omasta verkkokaupasta syksyn malliston rubber rain puvun fleecevuorella, alessa oli, hinta 60 e. Hurja hinta siltikin, mutta ovh on noilla peräti 85e!

  Ei tosiaan tässä kevätmallistossa mitään pakko saada juttua, yksiväriset puvut on kyllä kivoja, mutten usko että miellä on nyt niille tarvetta. Jos sitten alesta nitä katsoisi jos sinne jää.

  Katami

 • Anonyymi
  23.1.2012 at 19:15

  Hei vielä.

  Ticketin nettikaupassa taitaa olla nytkii alessa syksyn vuorelliset rubberit. Harmi vaan, että ei oo yksivärisiä, mitkä ois enemmän meiän mieleen.. Toisaalta tykkäsin pitää viime syksynä myös vuoretonta rubberia ja alla thermopukua (takki+housut). Luotin thermopuvun lämpöön enemmän, kuin fleecevuorellisen puvun, kun lämpö laski alemmas.. Ja kun rubberin huuhtoi, se kuivui nopeammin kuin vuorellinen – vuorellisien housujen vuori aina kuitenkin kastui ja ei niistä ollut sitten seuraavana päivänä hoitoon.. Vuoreton kyllä kuivui:)

  -M

 • Zallaah
  23.1.2012 at 19:20

  Meillä on 92 fleecellinen rubberi jamassa. Tosin tiksussa on käytössä koko 74 niin saa helposti odotella hetken 😀

 • Janina
  24.1.2012 at 07:30

  Voi apua, nyt ei ole kyllä tullut mistään sellaista pakko saada fiilistä ja tarvettahan olisi nyt, vaikka kuinka. Kaapista löytyy vain shoftselltakki ja siihen housut. 😀 Hmmm, no jos pitäisi heti sanoa niin tilaukseen lähtisi ruskea amino, johon pitäisi saada superkivat asusteet ja toiseksi tuo kaksiosainen vihreä tähtisetti, se olisi miehen mieleen. :))

 • Sini
  24.1.2012 at 07:45

  Katami: No siellähän niitä oli, etin outletin puolelta mut olikin sillä toisella puolella. Harmi kun ei ollut mitään yksivärisiä, ne kukat ei nyt oikein iske kun toppahaalarissakin oli kukkia.

  M: Juu niinpä näkyi ja samaa ajattelin, että harmi kun ei ollut mitään yksivärisiä. Se haalarimalli olisi kyllä huippuhyvä, mutta kun eipä sitä enää tehdä 🙁

  zallaah: Kyllä se joskus sopii 🙂 Ja käyttöä tulee varmasti joka kevät ja syksy tuommoiselle asulle.

  Janina: Mä löysin kuvastosta muutaman kivan takin, mutta haalarit ei oikein iskenyt.

 • Anonyymi
  24.1.2012 at 10:46

  Onneks meillä on jo kevään vaatetus ja osittain jo syksykin pulkassa. Mutta jos johonkin sortuu, niin se on varmaan tuo ylin vaaleanturkoosi takki. Tulis varmaan aika raikas setti kun yhdistäis valkoisen kanssa.

  Ajattelin ostaa popin windfleecen kevääksi, mutta tuo tiksun taitaa olla aikalailla samanlainen (?) Täytyy vielä se tsekata kun tulee kauppoihin.

  Niin ja ei rubbereita fleecellä tule tosiaan kevääksi, toivottavasti tulis ensi syksyyn yksivärisiä, tai ei ainakaan mitään riemunkirjavia.

  -Kirsi

  ps. Joko oot nähny Molon ensi talvea? Meillä on tosiaan kans ne harmaat haalarit molemmille, arvaa alkoko ketuttaa kun näin vilauksen Moloa, tulee super ihana farkkukuosinen/värinen haalari ja takki! No jos se sitten toiseksi haalariksi 🙂

 • Mindianna
  24.1.2012 at 11:44

  Ylimmäinen tyttöjen takki on kyllä nätti! Ja naisten takki kans! 🙂

 • Sini
  24.1.2012 at 12:05

  Kirsi: Valkoisen kanssa olis kyllä nätti!Joo näin mä ne jossain, se keltainen haalari oli kiva ja samoin se farkkukuosinen!

  Mindianna: Mäkin tykkään!

 • Marika
  24.1.2012 at 17:30

  Mä tykkään siitä v.puna-valkopallollisesta rubber rainista, muuten ei mitään erityisiä intohimoja herätä. Ticket-tauko taitaa olla tulossa, on sitä hurjan paljon nähtykin 🙂

 • Riikka
  25.1.2012 at 19:44

  Mä nyt niin tykästynyt Ticetin talvipukuihin, että ehkä pitäisi kokeilla myös välikauteen..

  Riikka taas

  En pysty postaamaan niin pyörin muissa blogeissa..
  Varmaan joku postausmasennus menossa mulla..

Lue lisää