Racoon (cupcake) kevät 2012 ja alevinkki

 Cupcake se vaihtoi nimeään ja tässä vähän maistiaisia nykyisen racoon merkin kevät mallistosta.
Kuvat skannattu kuvastosta, joten laatu ei päätä huimaa, mutta kaipa noista selvää saa.
Itse tykkään uudesta lookista kovasti, vaikka nimenä cupcake oli niin kovin herkullinen.
Pidän sporttisista vaatteista ja tässä mallistossa on niitä tosi kivasti ja vieläpä ihanan värisinä. Onneksi kuitenkin vanhan merkin luottojutut kuten tähdet ja sydämet ovat pysyneet, niille löytyy varmasti aina ostajia!Meillä on varmaankin tänä vuonna viimeistä kertaa noita sydämiä, näitä on ollut meillä joka vuonna ehkä ensi vuoden 4-veelle sitten jo jotain muuta. Tämän vuotisesta mallistosta ihastuin siihen lilaan, aika uusi väri meille, mutta hyvä se on joskus vähän repäistä 😉
Tästä mallistosta löysin meille muutamat kivat jutut, tässä ekassa kuvassa tulevatkin hyvin esiin eli isojen tyttöjen tähtifleecetakki, hempeän vaaleanpunainen soft shell ja poikien tähtitakki. Takit alkavat 92 koosta, joten Aatulle ehkäpä sitten samaa tähteä haalariversiona.

 Tässä näkyy soft shell takki vielä paremmin ja hempeän vaaleanpunaiset kumpparit, joille on meillä selvä tarvekin kevääksi!
 Pienten tyttöjen ulkovaatetusta.
Isoilla tytöillä oli aikalailla samat värit, lisänä oli pinkki takki ja housut sekä se vaaleanpunainen soft shell takki ja tuo tähtifleece takkiversiona.
 Tämä pienten tyttöjen sisävaatemallisto on kertakaikkisen ihana!Noissa koot menevät sinne 104 asti ja näistä voisiin ottaa kyllä ihan jokaisen!Huoh!

Poikien mallisto oli kyllä pettymys (kuvastossa oli muutama kynällä tehty merkintä, älkää välittäkö niistä).
Suosikiksi nousee tosiaan tuo tähtifleecekuosi ja sisävaatepuolella oli kivan näköiset farkut. Kuvissa poikien sininen soft shell takki näyttää kivalta, mutta meillä on jo musta, joten sellaiselle ei tarvetta ole. Onneksi Aatun jemmat ovat muutenkin täynnä, ettei tarvetta oikeasti yhdellekään setille olisi edes ollut.
Racoonin seuraava talvi näyttää myös aika kivalta!Luvassa on tuttuja pilkkuja ja sydämiä sekä pojille tähtiä, mutta myös karvahupullista untsikkaa tytöille ja äideille!Väreinä on lilaa, vaaleanpunaista, pinkkiä ja harmaata ja pojille sinisen eri sävyjä.
Mitäs te sanotte?

Ai niin ja se alevinkki!
Ruotsalaisessa barnskobutikenissa on nyt ale ja prossat ihan hyviä aina -60% asti.
Postarit suomeen 99 kruunua.
Kevääseen meillä ei ollut varsinaisia ulkoilukenkiä ollenkaan ja nämä lähti 50% ja 40% alella meille.

 Geoxilta kahdet tennarit, toiset kevääseen ja toiset syksyyn. Kevääseen meillä on mustaa, vaaleanpunaista ja harmaata, joten nämä menevät hyvin kaikkien kanssa. Merkistä ei ole mulla kokemusta aikaisemmin, onkohan nämä hyvät?

Yhdet Vikingit nappasin myös. Meillä on pinkit Vikingin goret muuten ylimääräisenä koossa 26, niitä on pidetty vain pari kertaa syksyllä ja keväällä ovat kyllä jo pienet. Spostilla tavoittaa jos jotain kiinnostaa, pesaisen ne vielä ensin kun näyttävät olevan vähän hiekan pölyssä. Hp niille 30e+postikulut. Jotain viime keväisiä juttuja lisäsin huutikseenkin mm Aatun cupcaken välikausiasun.

20 Comments

 • Reply
  Saija
  3.1.2012 at 15:48

  Mä olen vähän kyllästynyt ja toivoin isompaa muutosta. Noihin hempeisiin sisävaatteisiin saatan minäkin ihastua jossain vaiheessa, mutta jotenkin kaipaan kauheasti jotain uutta.

 • Reply
  Marika
  3.1.2012 at 15:53

  Kiva nähdä näitä!

  Me varmaan skipataan ulkovaatteet ainakin normihintaisina, kun hemppiskiintiö täyttynee MaTin vk-vaatteilla. Mutta on ne nättejä!

  Sen sijaan sisävaatteita ootan innolla :).

 • Reply
  Janina
  3.1.2012 at 15:56

  Olipas hassu nimenmuutos. :)Poikien mallisto ei nyt ainakaan näillä kuvilla säväytä, mutta tytöille olevat sisävaatteet ovat nättejä. 🙂 Meillä on yksi setti molemmille jemmassa, mutta toiset ainakin saisi vielä löytää. 😉

 • Reply
  Tintti08
  3.1.2012 at 16:01

  Kauniita ovat, erityisesti sävyt miellyttävät! En vaan uskalla enää ko. merkkiä hankkia, kun tämän talven pilkullinen harmaa talvihaalari, jossa on pinkki sydän rinnassa, on mennyt lyhyessä ajassa huonoon kuntoon. Liekkö meille sattunut maanantai versio vai mitä, mutta polvet on naarmuilla, peppu on pehmentynyt ja lahkeissa on lähes reiät koko sisäsauman teippauksen vieressä, lisäksi sisävuori on lahkeesta rikki jne. Haalaria on käytetty vaan noin kuukauden ajan, kun ei luntakaan ole ollut, mielestäni tyttö ei ole edes kovin rajuja leikkejä leikkinyt. Pitäisi varmaan reklamoida, kun saisi aikaiseksi. Harmittaa!

 • Reply
  Anonyymi
  3.1.2012 at 16:13

  Ihania ovat! Vielä tykkäisin nähdä vilauksen isompien tyttöjen malleista…

 • Reply
  Marika
  3.1.2012 at 16:26

  Oih, kivoja on 🙂 Ja V:lle oikeasti myös tarve. Tuo vaaleanpunainen softshell on kyllä kans nätti! ..tarviskohan S sellaisen??? 😀
  Molemmat GEOX't olis sopinut myös meidän värimaailmaan, mutta kokoja ei ollut.

 • Reply
  Meeri
  3.1.2012 at 17:06

  Näyttääpä kivoilta nuo uudet Racoonit, toivottavasti löydämme hienostelutakin tästäkin mallistosta ensi keväälle, edellisen kevään setti oli ihana ja Pinjakin piti siitä kovasti, on vain jäänyt jo pieneksi, joten jospa täältä löytyisi korvaaja. 🙂

  Nuo pienten sisävaatteet ovat myös aivan ihania, mutta harmillisesti jo meille pieniä.

  Katselin myös läpi nuo alekengät, meillä oli viime keväänä lähes samanlaiset ja olivat Pinjan ehdottomat suosikit, harmi vain, että nuo eivät taida olla goretex kengät, googlettelin noita hivenen ja paljastuivat perus lenkkareiksi, joten ei meille, päiväkodissa on oltava goretex lenkkarit, muuten ovat heti sukat märkinä. 🙁

 • Reply
  -Anni-
  3.1.2012 at 17:12

  Nuo kumpparit on aivan ihanan väriset, niitä katsoin jo jossain aiemmin kun kuvat olivat, piirroskuvassa varsi näyttää vaan kovin kapoisalta.
  Mulle ei tullut mitään pakkomielteitä edelleenkään, haluan nähdä kaikki yksityiskohdat/värit ensin. Tuo laatuhuonontuma on todella tylsä kuulla, hinnat kun näissä vk-vaatteissa ovat kuulemma todella paljon korkeammat kuin aiemmin.

 • Reply
  SiniK
  3.1.2012 at 17:55

  Mä myös ihmettelen nimenmuutosta kovasti, mutta kai siinä jokin idea on…

  Pienten tyttöjen sisävaatteet ihastuttivat, tosin ruskea-v.pun on jo ehkä liian puhkikulutettu väriyhdistelmä. Ainakin mulla 🙂

  Itse en tiedä voisiko harkita noiden ulkovaatteita, sillä tämän talven cc-haalari oli pettymys. Siis laadultaan (ne ompeleet).

  Mut jäädään miettimään ja odottelemaan livenä noita 🙂

 • Reply
  Anonyymi
  3.1.2012 at 18:40

  Softshellit ja kumisaappaat voisin ottaa, ja noi sisävaatteet näyttää myös kivoilta 🙂

 • Reply
  Sanni
  3.1.2012 at 18:42

  Vielä en innostunut niin paljoa, tosin tuo kuoritakki voitaisiin tarvita 🙂 Tosin meilläkin on tämän vuoden toppahaalari ollut hintaansa nähden huonolaatuinen, sisäsaumoissa monia viiltoja. Myös hanskat paristi käytettyinä, jo ihan kuluneet, miltei rikki 🙁 Täytyisi varmasti reklamoida myös, kun saisi aikaiseksi.

  Nuo sisävaatteet ovat kyllä söpöjä.

 • Reply
  Sini
  3.1.2012 at 19:32

  Saija: Mä tykkäsin noista sporttisemmista kovasti, varsinkin tuosta softshellistä.

  Marika: Matilla on ensi keväänäkin kivoja hempeitä, ainakin takeissa!

  Janina: Samaa mieltä poikien mallistosta, mutta onneksi on muitakin!

  Tintti08: Eikä!Ompas ollut hepposta, reklamoi ihmeessä ostopaikkaan tuosta. Meillä on ollut ykkössettinä se tummanharmaa takki+housut ja näissä en ole ainakaan havainnut mitään vikoja paitsi yksi neppari ei tahdo pysyä kiinni. Pitääkin syynätä nyt tarkemmin.

  anonyymi: Isommilla oli aikalailla samat, mutta poha yksivärinen ja sydän pilkullinen. Kuvastossa oli tuolla sivulla just merkintöjä niin en tänne sitä laittanut. Kohtahan ne tupsahtelevat jo kauppoihinkin..

  Marika: Mäkin tykkään ja just se vpunainen softis oli niin kivan näköinen!

  Meeri: Juu, kuvauksessa mun mielestä oli, että ihan vaan lenkkarit. Meillä oli viime kesänä tarvetta tavallisille lenkkareille ja mistään en meinannut löytää kivoja, goret tahtoivat niin hiostaa. Meillä hoidossa puetaan herkästi ne kumpparit, vaikka goret olisikin lenkkareina.

  Anni: Niin on, mulla onkin etsinnässä vpunaiset kumpparit kevääksi ja kapea varsi taas passaisi hyvin meille. On kyllä ikävä kuulla tuosta laadusta, meidän 2-osaisessa en ole vielä ainakaan havainnut mitään vikoja, mutta kyllä priimaa täytyykin olla noihin hintoihin!

  SiniK: Mites teillä muutes kävi sen kanssa?Reklamoitko sä siitä?Monella näyttää olleen samaa ongelmaa.

  Nanne: Same here!

  Sanni: Ilman muuta reklamaatiota, kyllä tuon hintaisten vaatteiden täytyisi kestää enemmän!

 • Reply
  Evelina
  3.1.2012 at 19:53

  Mun mielestä ihan surkeeta että ne vaihtaa nimeään, Cupcake oli niin söpö :).. Mutta tuo racoon on ehkä sitten vähän sukupuolineutraalimpikin.
  Aivan ihania nuo sisävaatteet ainakin!!

 • Reply
  Anonyymi
  3.1.2012 at 19:54

  Tuo Cupcaken tähtifleece on kyllä nätti ainakin poikien värissä, on vaan mun mielestä tosi samannäköinen kuin tiksun parin vuoden takainen harmaatähtikuosi (mulla on se takkina jemmassa pojalle), lähes identtisen näköinen… tarviiskohan kuitenkin, heh! Anna

 • Reply
  SiniK
  3.1.2012 at 19:58

  Juu, kyllä mä silloin reklamoin ja sain korjattua maahantuojan piikkiin. Täysin uudenveroinen haalarista ei tietenkään tullut ja huono maku jäi koko hommasta. Nyt ei haalari ole vielä päässyt tositoimiin (odottelee kunnon lunta), joten haalarin muusta kestosta ei mulla ole vielä kokemusta. Mutta jospa laatu paranisi uuden nimen myötä 🙂

  Tänään taas Kiin pukiessa jonkun muinaisen malliston CC-takkia ihailin sen laatua… mutta takaisin vanhaan ei voi päästä 🙂

 • Reply
  Anonyymi
  3.1.2012 at 20:43

  Ahaa, en olekaan siis ainoa joka on pettynyt harmaaseen sydän-haalariin! Luulin että meillä on joku maanantai-malli mutta eipä taida ollakaan. Reklamoin jo ja sain uuden tilalle mutta eipä tuo näytä yhtään sen kestävämmältä. Että reklamoikaa nyt hyvänenaika muutkin! Kai tuohon rahaan pitää jo saada laatua…
  En minäkään enää Cupcake (tai Racoon) ulkovaatetta osta, vaikka nättejä ovatkin :((

 • Reply
  Terhi
  3.1.2012 at 21:26

  Joo ja meillä tuli palkeenkieli heti toppahousujen polveen, ekasta jäähän kaatumisesta! Pitäis tosiaan varmaan reklamoida 🙁

  Mutta, tykkään kyllä kovasti noista sisävaatteista sekä v.pun. softshellista! 🙂

 • Reply
  Riikka
  4.1.2012 at 05:40

  Meillä ei ole koskaan ollut Cupcaken vaatteita, näyttää kivoilta.

  Riikka riikan blogista

 • Reply
  Helmi
  4.1.2012 at 07:29

  Mä tykkään tuosta ekan kuvan limenvihreästä takista. Se on varmasti yksi vaihtoehto esikoiselle kevääksi. Meillä taitaa neidille olla riittävästi vaatteita jemmassa, mutta pojille ei ole juuri mitään.

  Harmi, jos ne talvivaatteet on ollu noin huonolaatuisia! Meidän neidin kultatakki on muuten hyvä, mutta huppu irtoaa raivostuttavan helposti.

 • Reply
  Nelly
  4.1.2012 at 11:00

  Ei kyllä löytynyt mitään pakko saada heti juttua näiden kuvien perusteella. Nättejä ovat nuo pienten tyttöjen sisävatteet.

  Meillä on ollut käytössä nyt päivittäin harmaa talvihaalari ja vielä en ole vikoja huomannut. Huppu lähtee meilläkin herkästi irti..

Leave a Reply