Kesä, ohoi!

 Terveisiä Tukholmasta!
Reissusta ollaan kotiuduttu ja kivaa oli!
Täältä kun lähtee vaikka vain laivalle, on matkat sen verran pitkiä, että suosista vietämme muutaman välipäivänkin sitten Etelä-Suomessa mummulassa. Matkasta lisää tarinaa vielä myöhemmin, nyt vaikka ekana nämä kassia purkaessa vastaan tulleet ostokset.
Ekat jutut ovat itseasiassa nettiostoksia, mutta tulkoot ne tähän samaan postaukseen.
Totesin tuossa jokin aika sitten, että en ole ostanut itselleni normi vaatteita varmaan puoleentoista vuoteen, lukuunottamatta muutamia alelöytöä ja farkkuja. Raskausaika meni äitiysvaatteissa, sen jälkeen käytössä ovat olleet imetyspaidat ja perus trikoopaita+neuletakki viritelmät, joiden kanssa imettäminen on helppoa. Aatua imetän edelleen, mutta samat vanhat vaatteet alkavat jo hiukan tökkiä, kevän uusissa mallistoissa on tullut vastaan niin monta kivaa juttua, että päätin pari niistä kotiuttaa.
Se taisi olla Riikan blogista kun luin, että Viivi&Viktor nimiseen kauppaan on tullut myyntiin Hilfigerin naistenvaatteita. Löysin heti mallistosta useamman kivan jutun itselleni. Mulla on aika tylsä tyyli ja en innostu kovinkaan herkästi uusista muotivillityksistä, pillifarkutkin löysin vasta kun muut olivat kulkeneet niissä jo about 3 vuotta (paluuta tavallisiin ei tosin ole ollut). Ostan siis usein tuttua ja turvallista, samoilta merkeiltä ja samoja malleja. Mustaa, harmaata, sinistä ja valkoista. Siinä pääsääntöisesti vaatekaappini sisällön värit. Usein sitten pidänkin ostamiani juttuja todella paljon ja kauan, toki joitain huteja on matkan varrella tullut, mutta näin vanhemmiten omat jutut on selkeästi löytyneet.

 Itselleni nappasin tämän ohuen neulepaidan sekä ekassa kuvassa näkyvän pikeemekon. Mekon kanssa on nyt pohdinnat päällä pitäisikö se vaihtaa kokoa pienempään. Mekko on samaa kokoa kuin neuletakki (joka oli just sopiva) mutta olen nyt kyllä myös hoikemmassa kunnossa kuin normaalisti tämän imetyksen vuoksi ja olisi kiva, ettei mekko sitten myöhemmin ole mikään makkarankuori, mutta ei kuitenkaan liian löysäkään saisi olla. 
Itselle on muodostunut hiukan ongelmaksikin tämä imetys, sillä painoni tippuu koko ajan Aatun viihtyessä rinnalla todella hyvin ja vaikka kuinka yritän syödä jättiannoksia ja ihan pakostakin (joopa joo!) suklaata ja kaikkia herkkuja, mutta paino vain tippuu. Eeviä imetin 6kk ja sen aikana paino laski -5kg alle normaalipainoni, tosin imetyksen loputtua palauduin takaisin omaan kokooni. Nyt taas painoa on lähtenyt ennen raskautta olevasta painosta kohta melkein 10 kg ja koska olen muutenkin aika pienikokoinen, on nykyinen painoni mielestäni jo liian alhainen ja ottaisin mieluusti takaisin sen 10 kg heti jos saisin. Joidenkin mielestä varmasti aika turha ongelma, sillä usein ongelma on ihmisillä päinvastainen, mutta itseä on alkanut jo häiritsemään selvästi törröttävät luut, jotka eivät omaan silmääni näytä nätiltä ja en tunnista peilistä itseäni. Mitään ylimääräistä urheilua en voi harrastaa, sillä se taas kuluttaisi aina vaan enemmän. Alkaa olla jo ikävä salille ja kaipaan sitä normaalia kroppaani.  Noh, toivotaan että tilanne palautuu lähtöpisteeseen imetyksen loputtua.
 Tässä vielä sovituskuvaa, tykkäsin mallista ja pehmeästä materiaalista tosi paljon.

 Eevi sai tyttöjen puolelta samaa tyyliä pikeemekon, nämä pikeet on joka kesän lemppareita ja ahkerasti käytössä. Hello Kitty laukku on neidin Tukholmasta valitsema. Tilasin nyt ensimmäistä kertaa täältä Viivistä&Viktorista ja täytyy antaa iso plussa tosi nopeasta toimituksesta! Jään vielä pohtimaan oman pikeemekkoni kohtaloa…
 Kevääksi ostoslistalla on ollut uusi trenssi, viime vuonna ison mahan kanssa ei tullut hankittua mitään edes alennusmyynneistä. Nyt löysinkin kivan tummansinisen tyköistuvan trenssin zarasta. Takin takana on vielä laskokset ja se istui kyllä kivasti päälle ja materiaali ei ollyt yhtään tönkköä, kuten joissain katselemissani takeissa oli.
Laivalta ostin itselleni vielä uuden laukun ja saman merkin huivin. Tätä laukkua katselin jo kuukausi sitten Seinäjoella, mutta normihinnalla se jäi vielä kaupan hyllylle. Annin kanssa oli tästä puhetta ja hän vinkkasi, että samaa oli ollut myös laivalla myynnissä ja siellä se oli myös hiukan mukavemmalla hinnalla. Menin heti ko. liikkeeseen katsomaan ja onneksi vielä yksi oli jäljellä minulle! Mukana kun kulkee usein iso hoitolaukku, on tarvetta ollut jollekin pienemmälle veskalle johon saisi avimet, lompakon ja puhelimen ja tässä se nyt on. Sininen polka dot huivi oli rakkautta ensi silmäyksellä, menee niin monen kanssa ja onhan se aika kesäinen. Samaa oli myös beigenä, hiukan oli valinnan vaikeutta, mutta valitsin (taas) sen tutun ja turvallisen.
Että semmoiset kesävermeet äidille. Reissusta ei tullut ostettua lapsille yhtään vaatetta, mutta itselle kerrankin sitten senkin edestä. Palailen tosiaan reissukuulumisiin vielä ja arvonnan voittajakin selviää ensi viikolla. Tänään on vielä puoleen yöhön asti aikaa osallistua, ihan hurja määrä onkin kommentteja sinne jo tullut, kiitos vaan kaikille!
Ps. Joitain loppuale viestejäkin on tullut mailiin tässä viikon aikana.
My Cinnamon Girl merkillä nyt kaikki -60% ja -70% niin kauan kuin tavaraa riittää.
Ticket to heavenin omassa nettikaupassa on myös loppuale ja outlettiin siirretty uusia tuotteita.

Ja hei, päivittyykö tämä blogi muiden lukuluetteloon normaalisti?Jotain häikkää taas bloggerissa ja näyttää olevan vain 12 tunnin viive näissä päivityksissä..huoh..

 • SiniK
  25.2.2012 at 05:54

  Kauniita juttuja! Eevin pikeemekko on tosi kaunis ja HK-laukku sopii siihen oikein hienosti. Hyvä valinta siis neidiltä 🙂

  Muuten, näin Silja Galaxylla Eevin kaksoisolennon reissullamme… Piti oikein tarkkaan katsoa minkä näköisen äidin luokse tyttö meni 🙂 Hiukset olivat ehkä hieman Eevin hiuksia vaaleammat, mutta muuten yhdennäköisyys ja pukeutumistyyli olivat hämmentävät!

  Kivaa viikonloppua omassa kodissa 🙂

 • Anonyymi
  25.2.2012 at 06:42

  Kivoja löytöjä oot tehnyt itsellesi! Täällä on kans hieman noi lastenvaate ostokset pannassa ja olen ostanut itselle uutta, kerrankin! Trenssi olisi kevääksi vielä löydettävä, ja tuo sun on T-Ä-Y-D-E-L-L-I-N-E-N!! Tekis mieli miltein lähteä ajamaan se reilu 200km ja ostamaan tuommoinen. (Jos joku on menossa Zarassa käymään ja haluaisi tehdä pienen palveluksen ja ostaa tuommoisen takin puolestani ja postittaa sen, saa ilmoittautua 🙂 Maksan kyllä hakupalkkion)

  Laukku ja huivi on kyllä nappivalinta. Jo Annilla ihastelin laukkua, se olis niin kätevä.

  Tuolla Viivi&Viktorilla on hyvä valikoima, siellä juuri viikolla selailinkin ihanuuksia.

  -Kirsi

 • elllu
  25.2.2012 at 08:28

  Ihana postaus ja osui oikeaan aikaan, kun just teen Hilfiger tilausta Jenkkilän vierailijoilta. Onko TH:n mitoitus sinusta millaista? Ihan koko perheelle ollaan tilaamassa, jos osaat neuvoa. Tosi edulliset hinnat on tuolla porukoiden läheisessä outletissa, niin pakko hyödyntää. 🙂 Pikeemekkoja tilasin ja vähän muutakin. 😉

  Ps. Sovituskuva sun pikeemekosta ei olis pahitteeksi. 😀

 • Sirkku
  25.2.2012 at 08:51

  Kivoja ostoksia. Mä olen katsellut tuot samaa trenssiä Zarasta ja ehkä sen vielä ostankin, vaikka ei ehkä olisi niin tarvetta. Erinille jo ostin tummansinisen samasta putiikista. 🙂

 • Sini
  25.2.2012 at 08:55

  SiniK: Juu, neitiin uppoaa kaikki HK:t, sattui sopimaan tosiaan tuon mekonkin kanssa hyvin 😉 Hauskaa kun joskus törmää noihin kaksoisolentoihin!

  Kirsi: Takkiin ihastuin kyllä heti kun näin sen, matsku on tosi kivan tuntuista semmoista notkeaa!Toivottavasti säkin löydät omasi, näitä oli ainakin siis Jumbon zarassa.

  elllu: No sattuipas ja voi vitsi, sä saat kyllä sit hyvään hintaan noi. Mun mielestä lastenvaatteet on aavistuksen niukkoja, Eevin mekko on kokoa 4 ja ihan sopiva ja samoin trikoopaidoissa se 4 on ollut käytössä jo jonkin aikaa. Naistenvaatteet vastaa aika hyvin kokoaan, tosin tuo pikeemekko näytti kyllä himpun reilulta verrattuna tuohon neulepaitaan. Pitää katsoa sitä sovituskuvaa, juos mä vielä vaihdan tuon pienempään…

 • Kippuralla
  25.2.2012 at 09:05

  Ihanat mekot teillä 🙂

  Mulla taas paino ei laskenut, imetyksen lopetin 2 viikkoa sitten ja nyt jo näkyy poskipäät peilistä ja parit housut on liian isot 😀 Ja ihan samalla tavalla oon nää 2 viikkoa syönyt ja liikkunut kun kokoaika.. Tää taitaa olla tosin harvinaisempaa että mitään ei tapahdu, yleensä just saa lukea että imetys laihduttaa 🙂

 • Anonyymi
  25.2.2012 at 09:31

  Ihania ostoksia teillä! Sama juttu mulla että itselle ei tule nykyään ostettua juuri mitään, lapsille sitten senkin edestä. Piti kommentoida kun mulla kävi samalla tavalla kuin sulle imetysaikana eli paino putosi niin että tuntui kuin lörppö nahka olisi roikkunut luiden päällä. Tosiaan tuntui että sitä söi ja söi ja silti laihtui. Onneksi varmaan sullakin imetyksen loputtua taas paino lähtee nousuun. Nyt kun mulla on kulunut vuosi imetyksen loppumisesta, paino alkaa taas nousta liikaa…ei sitä ole koskaan tyytyväinen:)

  Heidi

 • Anonyymi
  25.2.2012 at 09:34

  Tykkään Zaran vaatteista. Harmi vaan kun lähimpään zaraan on niin pitkä matka. Mulle tuli nyt pakkomielle tohon takkiin 🙂 Onko toi minkälaista mitoitusta, vastaako kokoa? Jos saisin jonkun tuon hakemaan 🙂

  -Kirsi

 • Sini
  25.2.2012 at 11:16

  Kippuralla: Ai sulla meni niin päin!No mut kaikki ollaan erilaisia 😉

  Heidi: Mulla tosiaan Eevin imetyksen jälkeen paino palasi takaisin normaaliin, toivotaan että nytkin sitten.

  Kirsi: Kyllä vastasi mun mielestä hyvin kokoaan. Mulla on koko S, kokeilin sitä xs kokoakin mut siinä hartioista vähän kinnasi.

 • Elina
  25.2.2012 at 11:54

  Olisiko muuten jollakulla kiinnostusta t2h:n kimppatilaukseen niin säästäisimme yhdessä 17e toimituskulut?

 • -Satu-
  25.2.2012 at 15:52

  Ihania ostoksia!
  Kumpa se kesäkin tulisi pian.

  Olet todella tyylikäs tuossa trenssissäsi.

  Voi kuule Sini, mä niin mielelläni voisin lahjoittaa sinulle sen kymmenen kiloa, jos se suinkin olisi mahdollista.

  Mä imetän meidän neitiä KOKO AJAN eikä mun paino putoa, vaikka oon yrittänyt katsoa syömistäkin. Nyt on kyllä tullut liikaa herkuteltua, joten pitää yrittää skarpata.

  Ymmärrän kuitenkin ettei sekään ole kiva, jos tuntee itsensä liian laihaksi eikä asialle voi tehdä mitään.

 • minuskis
  25.2.2012 at 17:10

  Hei, osaatko sanoa millainen mitoitus noissa Cinnamonin vaatteissa on?

 • Sini
  25.2.2012 at 18:14

  Sirkku: Se tyttöjenkin sininen oli tosi nätti ja sovitinkin sitä Eeville, mutta en keksinyt tarvetta 😉

  Elina: Toivottavasti saat kimppatilaukseen jonkun mukaan!

  Satu: Voi kiitos 😉 Ja joo, ei tääkään puoli ole kiva kun tosiaan on tottunut aina olemaan hiukan painavempi ja omasta mielestä silloin ihan sopivan kokoinen.

  Minuskis: Mun mielestä ne vauvakoot on niukkoja, Aatulle ei mahtunut se 6kk koko kunnolla enää päälle siinä puolen vuoden iassä. Taas sit ne isompien koot on ollut reiluja, mutta legginssit aika lyhyitä.

 • -Anni-
  25.2.2012 at 18:52

  Ihanat ostokset! Ja hui miten kauan oot pystynyt olemaan shoppaamatta itelle, kannatti jo korjata moinen vahinko 🙂

 • Sini
  25.2.2012 at 19:50

  Anni: No eikös!Just mietin, että parit farkut olen ostanut ja talvivaatetta mutta en nyt äkkiseltään muistanut, että olisin muuta ostanut piiitkään aikaan. No nyt korjattiin vähän tuota omaakin vaatekaapin sisältöä ja kiva kun sai itsellekin jotain uutta.

 • Eeva
  25.2.2012 at 19:56

  Ihania juttuja olet itselle löytänyt. Lindexiltä ostin itselleni vähän aikaa sitten ihanan hyväntuntuisen tummansinisen neuletakin, jossa on valkeita palloja:) Mun vaatekaapista 95% on mustaa, loput harmaa, valkea, sinen-linjaa.. nyt pitäis saada aikaiseksi hommata itsellekin ne värikkäät farkut, tai parit:)
  Ymmärrän sua paremmin kuin hyvin tuossa painoasiassa, normaalipaino noin 50 ja tein pohjat just ennenkuin palasin töihin, onneks nyt taas palannut ylöspäin, lisäks oon oikea sohvaperuna ja herkut maistuu.. oon kyllä suunnitellut lenkkeilyn aloittamista ihan tosi tosi pian, sitkun ei tarvii enää liukastella? 🙂

 • Heidi
  25.2.2012 at 20:21

  Kivalta näyttää nuo vaatteet sinun päällä:) Sama juttu se on täälläkin, että lapsille tulee kyllä ostettua, mutta itselle ei mitään vaatteita enää nykyään, ennen kuin niissä on jo melkeinpä reikiä;)

 • Anonyymi
  25.2.2012 at 20:53

  Noi sun hiukset on niin hienot, mun makuun:) Kenellä kampaajalla käyt? Asun näillä nurkilla:)

 • Sini
  25.2.2012 at 21:22

  Eeva: Hei, taisin bongatakin sen neuletakin ja ihailin kauempaa mut siinä oli jotain pientä orastavaa hermoromahdusta toisella lapsella niin en ehtinyt tarkemmin tutustua. Mut tosi kivalta näytti ja kiva kuulla, et oli hyvän tuntuinenkin!Joo, toi ei oo kyllä kivaa kun sille ei itse voi mitään vaikka yrittöö kuinka syödä ja paino ei vaan nouse. Ja tosiaan mä ainakin rakastan ruokaa ja herkkuja yli kaiken, että syömisestä se ainakaa ole kiinni. Talvella on niin tympeetä lenkkeillä tuolla liukkaassa ja pimeessä, mä odotan kesää ja rulliskelejä!

  Heidi: Niinpä ja sit jotkut on niin lemppareita omissa et harmittaa kun ei tajunnut heti ostaa useampaa samaa ja mistään et sit myöhemmin enää niitä löydä.

  anonyymi: Kiitos. Kuvassa tosin matkustuspäivän ja autossa nukkumisen jälkeen ne sojottaa vähän mihin sattuu eli ei ihan parhaimmillaan todellakaan ole 😉 Mut mallista tykkään kyllä tosi paljon ja aion tätä pitää nyt jonkin aikaa. Käyn semmoisella kuin Hiusputiikki Maikku, pitää siinä kodin yhteydessä vesitorninmäellä. Mulla on sen numerokin puhelimessa jos haluut, laita vaik mailia jos on tarvetta tai kyllä se varmaan googlestakin löytyy.

 • Poitsujen äiti
  25.2.2012 at 21:58

  Sulla on mun tyyli 🙂 Ihailen tyyliäsi todella!

 • Suvi
  26.2.2012 at 09:39

  Miniloma piristää aina! Riittää tosiaan että käy vaikka kotimaassa jossain pikkulomalla, niin on taas kiva tulla kotiin!

  Mulle noi TH:n ohuet neuleet on ihan pakkosaadatyövaate + muuhun menoon. Ne on töissä farkkujen kanssa niin loistavia, alle vaan toppi tai t-paita/pikee, niin tarkenee kylmälläkin kelillä (olen viluinen). Kestää monta vuotta hyvänä, eikä tarvii kun tuulettaa, jos ei oo käytössä likaantunut. Keräilen niitä pääosin matkoilta, koska Suomessa värivalikoima on usein aika kökkö. Yksvärinen, raidallinen tai sitten salmiakki, niillä mennään. Onneksi äitikin osaa ostaa matkoilta sopivan 🙂

  Olet hyvässä kuosissa, nyt vain lihasta treenaamaan, niin ei sulla hätää ole, kun syöt proteiineja reilusti, ettei jo olemassa olevat lihakset katoa.

 • Sini
  26.2.2012 at 12:45

  Poitsujen äiti: Kiitos!

  Suvi: Ninpä!Lomailu on kivaa, mutta kotiinkin on aina kiva tulla!Ja nuo neuleet on kyllä ihan parhaita, niin pehmeää eikä nyppyynny!

  Joo,lihastreeniä pitäisi tehdä kun sais taas itseänsä niskasta kiinni!

 • AnuH
  29.2.2012 at 19:20

  Mulla kans paino tippui tosi nopeaa ja vieläkin kun tyttö alkaa olla 2- vuotta, olen melko rimpulassa kunnossa.

  Mulle tää bloggeri päivittyy hitaasti. Esim. tuossa arvonnassa ei mun kommentti näkynyt vielä viimeisenä päivänäkään. Pitäsi käydä tarkastamassa näkyykö vieläkään…

Lue lisää