Kevät kenkäisiä

 Voi olipa kiva huomata, että Pikkujalkojen sivuille oli päivitetty jo hieman kevään ja kesän uutukaisia.
Meillä onkin kenkäpuoli muuten kunnossa, mutta molemmilta lapsukaisilta puuttuivat ne siistimmät popot ja ne mieluisat löytyikin heti molemmille noista kevään uutuuksista. Aatulle tilasin miehen valitsemat (!) söpöt ensiaskelkengät ja Eeville kauniit nikkurit, näistä vaikka lisää sitten kun meille kotiutuvat ja ajatellut setit ovat kasassa 🙂 Eeville olin varannut jo tietyn väriset nilkkurit kun kuulin, että niitä on tulossa. Väri ei kuitenkaan ollut ihan se sama, joka Pikkujalkoihin oli maahantuojalta tilattu, mutta todella kaunis kuvan perusteella sekin. Katsotaan nyt miltä kengät luonnossa näyttävät, toivottavasti olisivat kivat!
Uutuuksia pääset kurkkimaan myös tästä
Pikkuisille söpöjä ensiaskelkenkiä Bisgaardilta ja Bundgaardilta.
Isommille näitä venykenilkkureita niin ikään Bisgaardilta ja Angulukselta. Meillä oli viime vuonna tuollaiset Bisgaardin venykenilkkurit ja niissä malli on todettu meille hyväksi, sillä Eevillä on matala jalkaterä ja muutenkin kapea pohje. Kovin pullealle jalalle en ainakaan Bisgaardin mallia suosittele, tosin noissa pikkuisemman kokoisissa on ainakin tänä vuonna vetoketju sivussa. Anguluksen mallista minulla ei ole kokemusta näissä nilkkureissa.
 Muutama kesäkenkä mallikin näytti jo tulleen. Onpas aika pirtsakat värit kyllä ainakin Bisgaardilla!
Anguluksen mallissa on kaunis sydänrivistö edessä. Meillä on kesäkenkäasiat jo kunnossa jos vain alekenkien kokoarviot ovat osuneet oikeaan.

 • HeidiSor
  1.2.2012 at 16:19

  Ihan mielettömän ihanat nuo ruskeat tähtikengät! <3

 • Sini
  1.2.2012 at 16:42

  Heidi: Ne olikin ne miehen valitsemat, tosi nätit munkin mielestä!

 • Heli
  1.2.2012 at 16:53

  Ääh, mä pähkäilen samaa täällä. Kolmen lapsen kevätkenkien päivitys vie aikaa ja raastaa hermoja :/

 • Pikku hiiri
  1.2.2012 at 16:56

  Kivoja kenkiä! Ehdin jo tehdä tilauksen Brandosille ja Ellosiin, mutta tuollaiset hopeanväriset nilkkurit sopisi tosi hyvin meille. Kevääksi on hieno Guessin hopeanvärinen takki odottamassa…

 • Marika
  1.2.2012 at 17:08

  Bisgaardilla on kyllä ihania ensiaskelkenkiä! Mä ostin Neelulle Calossista Bisgaardin beiget, ilman tuota tähteä. Ei voinut kunnon alella jättää sinne, kun oli just se koko, mitä isosiskonsakin käyttivät kävelemään lähtiessään :).

  Näin jossain tanskalaiskaupassa Bisgaardita lilat tähtipopot, ja ne ois nii-in ihanat tämänvuotisten Racoonien kanssa. Ois tosi kiva jos väriä tulisi Suomeenkin jonnekin myyntiin, veikkaan että tänä vuonna kysyntää on ;)!

 • jarna
  1.2.2012 at 17:19

  Oi oi, hopeisia kenkiä en osaa vastustaa ja viime kesäiset ovat tietenkin pienet! Keltaiset ovat myös ihanata (mulla tää keltainen vaihe nyt menossa), mutta Nöpöllä yhdet keltaiset on jo, Livie & Lucaa, toisia tuskin tarttee 😉 Mutta poitsulle olisi veikeää löytää keltaiset samistelupopot.

 • maiju
  1.2.2012 at 19:30

  Hyvältä näyttää!
  Meillä on viime keväältä Anguluksen vastaavat nilkkurit ja mielestäni oikein hyvin toimi kapeaan, matalaan jalkaan. Mitoituskin vastaa ainakin niissä aika hyvin kokoaan, toisin kuin A:n talvipopoissa. Nilkkureita täälläkin katsellaan isommalle;)

 • Marika
  1.2.2012 at 20:55

  Nuo kaikki on kyllä taas niin ihania!
  Mulla kävi säkä, löysin outlet puolelta, juuri V:n koossa bundgaardin hopeiset ensiaskelkengät, jossa sivulla tähti, saavat tytöt sit samistella hopeisilla tähtikengillään 🙂 Samalla sain S:lle tilattua ne keväästä puuttuvat goret.
  ..loppuis jo tää talvi…

 • Helmi
  1.2.2012 at 22:12

  Ihania kenkiä!

  Meillä oli viime vuonna neidillä ja kuopuksella nuo Bisgaardin tähtikengät. Ne istui tosi hyvin jalkaan ja oli kevyet ja ihanan pehmeää nahkaa. Ainut miinuspuoli oli kun ne naarmuuntui tosi nopeasti vaikkei niitä pahimmissa pihaleikeissä edes käytetty. Bisgaardin talvikengissä ei samaa ongelmaa ole ollut.

 • Sini
  2.2.2012 at 12:45

  Heli: Ja vielä rahatkin 😉

  Pikku Hiri: No sopisi kyllä!Meillekin tuli brandoksen alesta goret.

  Marika: Ne tähdettömätkin on kyllä nätit ja varsinkin noillä ihan pikkuisilla. Supersöpöjä!

  jarna: Keltainen on kyllä kanssa ihanan raikas ja sopii tosi hyvin valkoisen kanssa!

  maiju: Kiva kuulla. Toivotaan, että meillekin malli olisi hyvä.

  Marika: No hyvä säkä ja sit saat V.lle vielä ne Eevin sofiet niin hyvällä mallilla!

  Helmi: Sehän noissa pienissä on kyn kuitenkin varmaan kontataankin vielä, että kuinka nuo kärjet kestää.

 • Emmi
  2.2.2012 at 12:58

  Nää on kyllä niin ihania! Bisgaardin ensiaskelkengät on parhaita, meilläkin oli nuo tähtikengät sinisenä ja ovat itseasiassa jemmassa edelleen… 🙂
  Venykenilkkureista ei olekaan kokemusta kuin Sofie Schnooreista, ne oli ainakin hyvät, kun oli vetoketjullinen malli. O:lle täytyisikin jotkut paremmat kengät hommata kevääksi, lähdenkin tutkimaan näitä tarkemmin… 🙂

Lue lisää