Neiti Aurinko ja arvonnan voittaja

 Ihana auringonpaiste!
Tuntuu jo ihan keväältä kun katsoo pihalle, niin jos unohtaa sen, että täällä on -8 astetta pakkasta…
Mut jee, tällä viikolla alkaa jo maaliskuu!!
Kevään tullessa myös ihanat karkkivärit alkavat kovasti houkuttelemaan ja täytyy myöntää että tuollaisten kirkkaiden värien näkeminen kyllä boostaa hyvin omaakin päivää! Ja vaikka aurinkoa ei pihalla näkyisikään niin sisällä meillä on ihan oma aurinko täällä, täynnä virtaa ja aina yhtä eloisana.
My sunshine!

 Täältä tullaaaaan!

On tässä ainakin raitaa kerrakseen!
Näiden kuvien siivittämänä julistetaan myös Geggamoja arvonnan voittaja, osallistujia oli kaikein kaikkiaan 269 kappaletta ja arpaonni suosi tällä kertaa kommentoijaa nro 204 joka on MEMMU!

Anonyymi
kirjoitti…


Meille kävis vaaleanpunainen huppari! 🙂
T: memmu 
Onnea Memmu ja kävisitkö vielä kurkkaamassa Baby Luxin sivuilta haluamasi hupparin koon ja laittaisiko minulle sähköpostilla yhteystietosi ja toivomasi palkinnon osoitteeseen
kaikkimitaolen (ät) gmail.com
 • Anonyymi
  27.2.2012 at 15:38

  Neiti päivänpaiste.
  Eka kun näin tämän mekon, ajattelin että hui onpas värikäs mutta silti niin kiva ja raikas, ei ehkä kuitenkaan meijän vaatekaappiin. No aikansa kun katselee, niin meille on tulossa tämä paitana 🙂 Koskaan ei siis pidä sanoa ei koskaan. Kyllä ne värit alkaa taas näyttää hyvältä kun aurinkokin alkaa pilkahdella.

  Aurinkoisia päiviä!

  -Kirsi

 • Anna
  27.2.2012 at 15:55

  Voi miten ihana oli taas törmätä sinun blogiisi! Seurasin sitä aikoinaan kun aatua odotit, mutta sitten hukkasin sen, epäilin, että laitoit sen salasanan taakse kun pahoitit mielesi joidenkin typeristä kommenteista. Nyt löysin blogiisi takaisin "poikien tyyliin" blogin kauttaa ja voi, ihan kuin olisi vanhaan ystävään törmännyt uudelleen pitkän ajan päästä! Aatukin on niin kasvanut! Pakko oli kommentoida, vaikka ennen en ikinä ole mitään laittanut vaikka blogia seurannut. 🙂 Kiva kun edelleen kirjoitat, jään siis lukijaksi!

 • Hanna
  27.2.2012 at 17:48

  Ihanan aurinkoinen setti, olen tuota ihastellut ja miettinyt meidän pikku niedille.. minkä kokoinen Eevin hame/sukkikset on? Jostain syystä mulle ei päivity sun postaukset toisesta blogista huomasin uuden päivityksen. Onnea vielä voittajalle!

 • Sini
  27.2.2012 at 18:04

  Kirsi: Sama, ajattelin eka että liian räikeä mut noi värit on semmoiset kivan haaleat oikeesti ettei kuitenkaan mitkään neonvärit.

  Anna: Olipas kiva kuulla ja kiva kun jätit kommenttia!

  Hanna: Hitsi, mikähän siinä on ettei tämä päivity nyt kenellekään. Auttakaa joku atk guru! Mut siis mekko on 98 ja nää on aika reiluja ja sukkikset on itseasiassa h&m;n uutuuksista 98/104, sattui olemaan just samaa sävyä raidat!

  • Hanna
   27.2.2012 at 19:01

   No nyt näkyy mulla sun päivitys, toivottavasti korjaantuu. Ai nuo on hm sukkikset, tosi raikas setti kuitenkin ja Ihana Eevi! meillä on Heini halunnut nyt muutamana iltana myös letit hiuksiin niin aamulla on sitten ihanat kiharat niin kuin Nelli Nuudelipäällä:)

 • Gerda
  27.2.2012 at 19:06

  Ihana mekko! Meillä on ollut Phister&Philinaa pojalla, mutta tytön kuoseja olen minäkin pitänyt meille liian reippaina. Mutta hyvältähän tuo näyttää!
  Jospa mekin uskallettais pian vaihtaa joskus Cupcake-Cinnamon -linja repäisevämmäksi. 😀 Olen vakiolukijasi, mutta aiemmin en kai ole kommentoinut. Ihana blogi!!!

  Ps. Jos haluat kurkata meille, olemme täällä http://apilanuttujaaurinkoinen.blogspot.com/.

  • Sini
   27.2.2012 at 23:08

   Pitääkin tulla kurkkaamaan, kiitos vinkistä ja kommentista!

 • SiniK
  27.2.2012 at 20:01

  Meillä ihan sama, eka ajattelin, että mekon värit ovat "liikaa", mutta kun sitä Stockalla hypistelin, niin kotiinhan se päätyi 🙂 Meillä mekko on nimeltään pääsiäismekko ja sitä pantataan vielä hetki kaapissa 😉

  • Sini
   27.2.2012 at 23:09

   hih, sama maku!

 • Iita
  27.2.2012 at 21:17

  On kyllä aivan ihana aurinko teillä siellä 🙂 Ihastelinkin jo aikaisemmin Annin tytöillä näitä samoja piristysruiskeita! Tulee kyllä niin keväinen fiilis 🙂

  • Sini
   27.2.2012 at 23:09

   Annin kuvista inspiroituneena mäkin tän uskalsin tilata kun värit näyttikin niin kivoilta!

 • Anonyymi
  27.2.2012 at 22:41

  Eka kertaa visiteeraamassa täällä.

  Onko teillä sauna tuolleen kahdessa kerroksessa tai ei kuvat vissiin ole kotoa? Tai sitten joku tykkää männystä? Ei nuo voi olla kotoa.

  Pikkis 🙂

  • Sini
   27.2.2012 at 23:13

   Juu ei meillä ole tapana vaatteet päällä saunoa 😀 Me asutaan semmoisessa jännässä puisessa talossa, jota hirsitaloksikin kutsutaan. Aina ei ihan heti saa sitä mitä haluaa ja ilomielin ottaisin jonkun eka remppaamaan täällä seinät valkoiseksi kuten makkarissa ja sitten pygäämään meille uuden tönön, joka ei siis olisi hirsitalo. Mut pikkuhiljaa tässä muun ohella, siihen asti eletään täällä saunassa 😉

 • Eppusen kaapilla
  27.2.2012 at 23:12

  Ihanan keväiset vaatteet! 🙂 Se on kumma kun sitä alkaa itsekin kaipaamaan niitä keväisiä ja kirkkaampia värejä, mitä lähemmäs kevät tulee. Kyllä kaipaisi omakin vaatekaappi kevätvärejä, sieltä kun löytyy vain mustaa, tummansinistä ja montaa eri harmaata. Pojalle sentään olen jo jotain keväisempää hankkinut. 🙂

 • Miima
  28.2.2012 at 06:19

  Ihanat värit, tykkään kovasti! Tekeekö Phister&Philina isommillekin? Neiti Pinkki olis jotain 122 cm. Varmaan tykkäis 🙂

 • Oliviah
  28.2.2012 at 06:44

  Pyörittelin MiniQ:ssa samaa mekkoa, mutta en sitten viitsinyt ostaa, kun meillä vaatteissa pitää olla mustaa tai uutena juttuna kimalletta, mieluiten molempia. P&P :n syksyn malliston punahilkkamekko odottelee vielä kaapissa ensimmäistä käyttökertaa. Eilen ehdottelin sitä tämän päivän kerhoasuksi, mutta neiti ei kuulemma halua mennä kerhoon ollenkaan, jos ei saa laittaa hienoja vaatteita;)

 • Anonyymi
  28.2.2012 at 13:48

  Eipä ihme ettet tykkää, onhan tuo aika kauheaa asua tuolla saunassa. mutta kait siihen tottuu. Miksette rempanneet silloin kun ostitte? Tai miksi nyt ette remppaa?

 • Sini
  28.2.2012 at 16:28

  Eppusen kaapilla: Niinpä!

  Miima: Isommillekin on, mut en yhtään muista mihin kokoon asti.

  Oliviah: Ai teillä on nyt se vaihe 😉

  anonyymi: Tämä on kuitenkin meidän koti ja tärkeä paikka muistoineen ja tärkeine ihmisineen, joten asumistamme täällä ei voi kauheaksi sanoa. Me tykätään olla täällä nyt ja kun tiedämme, että se rakennusprojekti koittaa kohta niin mietimme paljonko energiaa tähän remppaamiseen kannattaa enää satsata. Ostimme talon kun olimme parikymppisiä ajatuksena, että maksamme ennemmin omaa kuin turhaa vuokraa ja tiesimme heti, ettei tämä tule meidän kotimme aina olemaan. Sitten opiskelin, saimme Eevin, menin uuteen työpaikkaan ja saimme Aatun. Ei ihan ole tehnyt mieli tuossa härdellissä alata kunnolla remppaamaan, tai no makkari onkin katosta lattiaan uusittu ja kesällä tarkoituksena olisi maalata alakertaa. Mun mielestä kuitenkin aika törkeää tulla haukkumaan toisen kotia, et kai sä toivottavasti noin käyttäydy livemaailmassa?

Lue lisää