Petit by Sofie Schnoor SS12

 Tehdessäni tilausta pikkujaloista puheeksi tuli kevään Sofie Schnoorin mallisto. Merkin tähtitennarit ovat olleet parhaimmat kengät mitä meillä on ollut ja niitä onkin meillä ollut jo useammassa koossa. Kuulin, että tänä keväänä tähtikengistä olisi tulossa kaunis peach metallic sävy, joskin noita ei vielä ole jälleenmyyjille saapunut. Kävinkin sitten kurkkimassa merkin sivuilla josko siellä olisi nähtävillä kyseistä kenkää. Sitä ei löytynyt, mutta paljon muuta kyllä. Kuvat ovat lainattu merkin kotisivuilta ja mallisto on nähttävissä täällä.

 Vaatepuolella nousussa näyttäisi olevan maanläheiset värit. Kuvassa olevan tytön housut näyttävät tosi kivoilta!

 Kenkäpuolelta löytyy mm tällaisia.

 Käsittääkseni tässä kuvassa olevan sandaalin väri on juurikin se peach metallic ja näyttää kyllä kivalta. Kuulemma tämä väri on noussut hitiksi muualla maailmalla!
 Tähtitennareita on tulossa myös violettina ja mustina. Violetti sopii varmaankin kivasti kevään racoonin vaatteiden kanssa.
 Nämä tenskut voisin nähdä kyllä Aatulla, tosin taitaa olle ettei näitä tehdä tarpeeksi pieninä meidän tarpeisiin.


 Saapas ja nilkkuripuolella on tulossa hopeaa ja konjakkia.

 Josko jotain kivaa jäisi sitten vaikka aleen meitä odottelemaan!
 • Anonyymi
  8.2.2012 at 14:28

  Huoh, näyttää aivan liian hyvältä 🙂 Ootan kans niitä tähtikenkiä peach metallic sävyssä saapuvaksi, voi olla kivan erilaiset.
  Ootko mistä ostanut kyseisen merkin vaatteita? Meillä ei oo kun kenkiä tältä merkiltä, vaatteetkin näyttää tosi kivoilta.

  -Kirsi

 • Sini
  8.2.2012 at 14:37

  Kirsi: Niin voi olla! Meilläkin on enemmän ollut kenkiä. Muutama paita on ollut joskus, tilasinkohan the fairystä vai mistä..Niiden kokemuksen mukaan koot on hiukka reiluja. Yksi hame on saatu blogin kautta ja siinä koko vastasi ilmoitettua.

 • Pikku hiiri
  9.2.2012 at 07:08

  Siis mä rakastan beigeä, persikkaa ja kuparia, joten kun mainitsit sanan "peach metallic" meinasin heti seota 🙂 Aah, pakko ostaa kunhan sellaiset myyntiin ilmestyy!!!

 • Tea
  9.2.2012 at 07:17

  Tuo Peach metallic sävy sopisi varmaan hyvin MaTin Rapture rose värin kanssa. Voih..kun vaan raaskisi normaalihinnalla ostaa.
  Vaateet näyttävät tosi kauniilta. Juuri eilen katselin suht syvää valikoimaa merkin vaatteita jossain, mutta en saa päähäni missä. Mutta ainakin täällä on jotain http://www.scandinavianminimall.co.uk/.

 • Sini
  9.2.2012 at 21:08

  Pikku hiiri: Tämmöstä huhua mä kuulin noista tähtitennareistam toivottavasti en ihan väärässä ole 😉

  Tea: Voi niin kyllä sopisi!Mä olen pari kertaa osunut tanskan alessa oikeaan aikaan paikalle ja saanut sieltä meille nuo oikeassa koossa, mutta viimeksi pikkujaloistakin muistaakseni meni suurinosa niistä vaaleanpunaisista päivässä! Eli suosittuja ovat kyllä täälä.Kiitos kauppavinkistä, onkin ihan uus tuttavuus ja pitää mennä tsekkaamaan tarkemmin!

Lue lisää