Siistimpään menoon


Äh, en halunnut jättää tuota omaa avutumistani tänne roikkumaan pariksi viikoksi ”etusivulle”,
mukavampi jättää joku iloisempi juttu tänne ja lähteä hyvillä mielin reissuun!Luonnoksista nappasin tänne tämän meidän kevään siistimmän setin sovittelupostauksen. Meillä Eevi tykkää sovitella vaatteita, ehkä vähän liikaakin. Musiikkia kuunnellessa pitää laittaa tanssivaatteet, kokkaillessa omat jutut ja joskus ollaan menossa ”Kirpokselle” lomalle ja päälle kiskotaan hellehattua ja aurinkolaseja. Kivoimmat kuvat tulevat aidoista tilanteista, leikkien keskellä, lapsen huomaamatta. Ne parhaat kuvat. Joskus sitten koitetaan napsia näitä sovituskuvia semmoisista jutuista, joita ei käyttöön voi ottaa vielä, mutta kiva olisi tietää mahtuuko ne päälle sitten kun ajankohta on sopiva. Eihön noista pakko kuvia olisi ottaa, mutta paremmin noissa sovituskuvissa sitten näkyy sinnekin päin millainen joku juttu on oikeasti vrt. kaupan katalogikuviin.Näitä tehdään leikin kautta, Eevi tykkää kovasti kaikista roolileikeistä ja on innokas keksimään tarinoita. Tässä oltiin välillä ”Irolssin” esiintyjiä lauluina mm ”Tuiki tuiki tähtönen” ja ”Ämsee koppakoppakoppakuoriainen”.

On kiva, että kevääksi on joku siistimpikin setti esim kyläilyreissuille.
Sovitin Eeville huutiksesta löytynyttä hattaranvaaleanpunaista takkia ja siihen sopikin viime vuotisen valkoiset asusteet oikein hyvin. Crocsin ale-tennarit olivat mielestäni hirrrveen hirrveen söpöt ja kokokin osui nappiin (27).

Ja sitten ne Eevin siistimmät kengät, joista mainitsin silloin aikaisemmin. Viime vuonna alesta ei löytynyt oikein mieluisan värisiä nilkkureita ja samoja pinkkejä en meille enää täksi kevääksi halunnut. Tilasin siis nämä Anguluksen venykenilkkurit, värikin oli lopulta se mikä Pikkujalkoihin oli alunperinkin tilattu, nimi vain oli muistettu väärin. Eli nämä ovat nyt väriltään dusty purple, tuollaiset aavistuksen lilaan taittavat harmaat. Kaupan sivuilla taitaa värinä olla harmaa, mutta tosiaan ovat vähän sellaiset murretun sävyiset. Edessä olevat pilkut ovat kultaiset 😉 Sopivat hyvin myös racoonin lilan sävyn kanssa.

Nämä Anguluksen nilkkurit ovat mielestäni selkeästi löysempää mallia kuin Bisgaardit ja näissä on myös korkeampi lesti. Nämä menivät Eevin jalkaan ihan sujahtamalla ja itse puettuna, viime vuoden bisgaardit kun olivat sen verta tiukat kuminauhan kohdalta, että itse Eevi ei silloin niitä saanut jalkaan, ainakaan aluksi. Nämä mielestäni sopivat myös hiukan pulleammalle jalalle ja pohkeelle.

Tuntuukin jo ihan keväältä kun pakkasta on vain  -4 astetta 🙂
 • Anonyymi
  11.2.2012 at 12:29

  Ai että nättiä! Tosi söpöt vaatteet!

  Sulla on kiva blogi, vastikään tänne löysin ja ekaa kertaa nyt kommentoin.

  Taria

 • Satu
  11.2.2012 at 13:04

  Hurjan suloinen tuo valkoinen/vaaleanpunainen setti ja niin keväinen. Ihanat nuo crocsin tennarit. Näyttävät tosi kivoilta. Mukavaa viikonloppua teille!

 • Eeva
  11.2.2012 at 13:11

  Ihanan kevyt ja keväinen setti!:) Meille tuli myös nuo crocsin tennarit neidille. Hetken mietin kun itsellekin olisi riittänyt koot, mut en sit kuitenkaan:) Kävin eilen popissa takkiostoksilla, ensimmäisenä pyysin mittanauhaa, ystävällinen myyjä neuvoi ottamaan kaksi kokoa isomman kuin mitä olin itse alunperin ajatellut. Koon 104 hihan pituus oli noin 26 ja leveys kainalosta kainaloon noin 40, mitat on samat kuin reiman sadetakissa kokoa 92:) Hyvää reissua teille!

 • jarna
  11.2.2012 at 13:25

  Eevi on niin nätti ♥

 • Heidi
  11.2.2012 at 13:58

  Tosi kauniita settejä:) Minä huokaisin helpoituksesta, kun soviteltiin tyttöjen kanssa niitä viime vuoden H&M:n vaaleanpunaisia taakkeja ja ne sopii heille edelleen:)

 • Anonyymi
  11.2.2012 at 14:07

  Voi, miten suloinen tyttö. Ihana varsinkin tuo alin kuva 🙂 Ja ihania vaatteita, vaikka hieman hempeää omaan makuuni. Mutta Eeville just nappiin.

  T:Sanna
  (satunnainen "lastenvaate"blogien vierailija ja kahden pienen tytön äiti)

 • Katami
  11.2.2012 at 14:33

  Ihanat nilkkurit, ihana takki ja mitkä ovat nuo upeat housut??

  Kaunis Eevi! Ja jo niin keväinen fiilis näissä kuvissa.

  Katami

 • Sini
  11.2.2012 at 15:39

  Taria: Kiva kun löysit tänne ja jätit kommenttia!

  Satu: on oikein hemppis setti 😉 Kiitos samoin!

  Eeva: Mäkin mietin noita itsellekin, mut ei sit kuitenkaan 😉 Ohhoh, ompas siellä mitoitus pienentynyt!Osaatko sanoa haalareista, onko ne pysynyt samoina vai pienentyneet myös?

  Jarna: Kiitos ♥

  Heidi: Se onkin kiva kun vanhoista osa vielä menee, meilläkin menee kaikki pipot ja hanskat viime vuodelta.

  Sanna: Kiitos kommentistasi!Meillä kun ne ulkoiluvaatteet on Eevillä kevääseen likaystävällistä mustaa/pinkkiä/vpunaista niin on kiva kun on joku vähän vaaleampikin setti!

  Katami: Kiitos. Housut on pomp de luxin harmaat farkkulegginssit. Ihan loistavan malliset hoikalle ja näitä täytyy kyllä tilata kesämallistosta lisää jos vain on mallistossa!

 • Marika
  11.2.2012 at 16:06

  Vautsi, millä vauhdilla Eevin tukka on kasvanut, ihana! Meillä kuusivuotta täyttävällä olisi varmaan nyt mittainen tukka, mutta haluaa itse pitää sen polkkana. Lispellä olisi ehkä just ja just olkapäille, mutta siskon leikkien jälkeen piti sekin leikata polkaksi :D.

  Tosi kivannäköinen setti, ja ihanat nuo popot. Jotkin nilkkurit tarvisee Epallekin löytää, kun jemmoista ei löydy mitään.

 • Amalia
  11.2.2012 at 16:17

  Nii suloinen neiti.

  Mistä nuo ihanat huivit on?

 • Piia
  11.2.2012 at 16:45

  Ihanan värinen takki ja tosi kauniita kenkiä 🙂
  Löytäääkö muuten noita huiveja mistään kaupasta vai onko itse virkattuja? Aivan huippuihania ♥

  Ja kuulostipa kivalta tuo legginsien mitoitus. Täytyy itsekin kurkata sitä tulevaa PompDeLuxin mallistoa, josko löytyisi samankaltaisia. Meillä nimittäin on tällä hetkellä parit h&m:n farkkuleggarit ja istuvat älyttömän huonosti meidän Hilmalle. Vyötärölle jää väljyyttä niin paljon, ettei housut voi millään pysyä jalassa 😀

 • Heli
  11.2.2012 at 16:49

  Kyllä tuntuu jo keväältä – terveiset nimittäin lenkiltä, oli ihana päästä pitkästä aikaa juoksemaan ulos pitkän pakkasjakson jälkeen.

  Vitsi Eevi on taas suloinen. Ihanan pitkät hiukset muuten. Meidän neidille sain just ja just niskaa kiertävän letin tänään. Uutta hiusta kasvaa huimasti jotka töröttää sieltä välistä 😀 joten ehkä joskus meilläkin on noin pitkät ; )

  Onko tuo harmaa huivi kans Kappiksesta? Tuo valkoinen meillä on mut harmaakin olis ollu kiva.

  Nuo Pomppiksen farkut on loistavat hoikalle, meilläkin käytössä usein.

 • Heli
  11.2.2012 at 16:50

  Hei ja noi kengäthän meilläkin on kans, mut otin kuitenkin sit pinkkinä kun käyttäjä niin vaati ; )

 • Sini
  11.2.2012 at 17:53

  Marika: Hiukset kyllä kasvaa hurjaa vauhtia. En ole malttanut vielä ikinä niitä tuolta takaa leikatakaan. Bisgaardilla oli aika ihanat kultaiset nilkkurit!

  Amalia: Kiitos!Huivit on KappAhllista, näitä varmaan tulee joka kevät sinne.

  Piia: Voi ei, en osaa virkata mitään 😉 Eli kaupasta ostettuja, KappAhllista!On kyllä hyviä hoikalle, meillä on merkin farkkujakin ja niissä on vyötärön kiristys eli sopii myös hoikalle.

  Heli: Koskahan sitä ottais itseään niskasta kiinni ja menis kanssa lenkille!Harmaa on joo myös kappiksen, toivotaan että tulisi kans tänä keväänä näitä jos joku vielä kaipailee!Ja hei, totta kai pinkit jos käyttäjä niin vaatii 😉

 • Anonyymi
  11.2.2012 at 18:03

  Kivan näköistä 🙂 Meilläkin on siistiin menoon vaaleanpunainen takki ja molemmat samat huivit jo aiemmin ostettuina, taitaa olla myös vaaleanpunainen ja vihreäkin… ja tuo tenskut tuli kanssa ostettua, mutta pinkkinä, se on livenä kanssa tosi herkku, kivempi kuin kuvissa. Minkä koon otit noista harmaista kengistä? Nuo harmaat huivit hävis kappiksesta kuin pieru saharaan, kun niitä viimeksi sinne tuli 😀

 • Oliviah
  11.2.2012 at 18:30

  Meillä on myös nuo tennarit, oli vähän pakko ottaa, kun kolmannen aleparin sai ilmaiseksi;) Pahoin pelkään, että noista tulee yhtä suositut kuin syksyn Crocband saappaista, joita pyydettiin joka välissä jalkaan paukkupakkasillakin ja mun mielestä ne ei kuitenkaan ihan pakkaskengät ole.

 • Janina
  11.2.2012 at 19:13

  Hurjan suloinen neiti ja vaatteet! 🙂 Mukavaa viikonloppua! Onneksi selvisitte vain säikähdyksellä Aatun kanssa.

 • 5xmamma
  11.2.2012 at 19:31

  Kauniita settejä<3

  Minulal olisi yksi ylimääräinen huivi uutena lappu kiinni. Olin ostamassa vaan yhtä, mutta kassalla myyjä totesi että silloin oli jokin ale osta kaksi asustetta, maksa yksi tarjoamme halvimman. ja hätäpäissäni aj hirveässä kiireessä en sitten soannut tehdä muuta kuin napata toisen samanlaisen.

  Huivin ovh oli 9,95 eli ensimmäinen joka laittaa minulle viestin osoitteeseen minna.ilonen@yahoo.com saa huivin kotiinkuljetettuna 6 eurolla=)(5+postit)

 • Eeva
  11.2.2012 at 19:32

  Jännän pienet mitat tosiaan ja jos fleecenkin haluaa laittaa alle.. Haalareista en osaa sanoa, kun en niitä uusia mittaillut vaikka ovat niiiin ihania:) mut varmaan yhtä kokoa isomman ottaisin kuin ajattelisin sopivaksi:)

 • Nina
  11.2.2012 at 19:38

  Onpa kivat asut. Nyt tytön äitinä on alkanut hahmottua se, että tykkään reippaan punaisesta ja juuri tuosta "hattaravaaleanpunaisesta", en niinkään pinkistä, vaikka ihan toisin etukäteen ajattelin. 🙂

  Ja Eevi, herranjestas hän on sitten suloinen pieni tyttö! Ihana. ♥

 • Sini
  11.2.2012 at 20:38

  Anonyymi: Meilläkin on se vpunainen vielä ja oon itsekin lainaillut tuota Eevin valkoista ja harmaata 😉 Otin koon 27 jonka pitäisi mennä syksylläkin kun 26 ei välttämättä olisi sitten enää mahtunut.

  Oliviah: Meillä nää on ainakin nousseet hitiksi, haluaisi pitää koko ajan sisälläkin ja aina kun silmä välttää niin jostakin kaivaa ne esiin ja vetää jalkaansa 😉

  Janina: Kiitos! Ja samoin!

  5xmamma: Toivotaan, että huiville löytyy ottaja!Noi on kyllä niin kivoja!

  Eeva: Lupasin kaverille käydä popista hakemassa vaan sen haalarin ja sitä kokoa mietimme, mutta täytyy tsekata sit vielä paikanpäällä miltä näyttää.

  Nina: Jotenkin ne omat (tai siis lapsen) värit vaan löytyy. Mulla on suosikkeina just noi hempeät vpuna ja beige ja sit tummansininen. Punaista en oikein osaa Eevillä pitää, Aatulla kylläkin!

 • Mia -Willa Oliviasta
  12.2.2012 at 07:55

  Ihanat vaatteet!!
  Mistä olet löytänyt nuo huivit neidille? Olen etsinyt tuollaisia pieniä, mutta turhaan…

 • citymami
  12.2.2012 at 13:44

  Hienoa, että takki päätyi hyvään kotiin :).
  NÄyttää niin tyylikkäältä, että nyt alkoi harmittamaan, etten säästänyt sitä kuopukselle ;D

 • Sini
  12.2.2012 at 21:49

  Mia: Kiitos!Huivit ovat viime vuonna KappAhllista ostettuja.

  citymami: Superiso kiitos tästä ihanuudesta ja Aatulle tulleesta suloisuudesta!

 • Ainutlaatuinen
  17.2.2012 at 13:37

  Kaunista, kaunista. Virkatut kaulaliinat löytyy meidänkin neidiltä.

Lue lisää