Blingo testausta

 Tuossa joku aika sitten kirjoittelin, että sain valita Blingon kesämallistosta meille muutamat vaatteet ja lupasin palata asiaan kun olemme ehtineet niitä hetken käyttää. Paketin sisältö oli hiukan eri kuin luulin, mutta ne mielestäni ne kivoimmat jutut löytyi kyllä siitäkin.
 In action:

 Paketissa oli Aatulle body, legginssit ja t-paita koossa 74/80.
Harmi vaan kun housut olivat todella niukkaa (ja kapeaa) mallia ja ne eivät mahtuneet Aatun päälle ollenkaan. Emme siis päässeetkään testaamaan miten ne konttaamista kestäisivät. Body ja t-paita sen sijaan vastasivat mielestäni kokoaan. Ilmat ovat olleet sen verran viileät vielä, että t-paitaa ei ole käytetty kuin kerran bodyn päällä, mutta kesällä varmasti sitten pääsee kunnolla käyttöön. Bodya taas on käytetty pal-jon!Se on pesty ainakin 10 kertaa ja on lähes aina päällä kun vaan ei ole pesussa, eli tykkäsin!Materiaali on pehmoista ja siihen ei vielä ainakaan ole tullut kuin aavistus pesuhaituvaa pintaan. Voin suositella ainakin siis tuota bodya. Bodyn hinta on n 29e ja mielestäni tässä on hinta/laatusuhde kohdallaan.
 Teepaidat ovat mielestäni todella ohkaista materiaalia, hellepäivinä varmaan hyväkin, mutta rypistyvät aika helposti, mistä en pidä. Ekassa pesussa edessä oleva tähti haalistui hieman.T-paidan hinta on n 25e ja mielestäni tässä ei ihan sama hinta/laatusuhde kohtaa kuin bodyssa.

Eeville paketissa oli t-paita ja legginssit koossa 98/104. Eevi on n 95cm pitkä ja legginssit olivat juuri sopivat, mutta ei kasvunvaraa, eli sanoisin näidenkin olevan enemmän niukkaa mitoitusta. Hoikalle neidille malliltaan nämä olivat hyvät ja pysyivät jalassa, vaikka kiristysmahdollisuutta ei ollutkaan. Valitsin tuotteet pressikuvien perusteella enkä siinä huomannut tuota turkoosia tähteä paidoissa, tykkäisin kyllä enemmän jos kyseistä tähteä ei olisi ja olisi mielestäni silloin enemmän unisex.
Summa summarum: Osa jutuista vaikuttaa todella laadukkailta ja kestäviltä, osa taas ei ihan vakuuttanut. Nettikuvien perusteella ei ehkä ihan saa käsitystä millaisia vaatteet ovat luonnossa, nämähän toimivat samanlaisella kutsuperiaatteella muin esim me&i ja livenä nähtäessa varmasti saa paremman käsityksen, näissä kun tosiaan materiaaleissa on aika isojakin eroja (vrt body ja t-paidat). Meidän omissa nyt ei ollut kuin kahta mallia eli muista jutuista en sitten osaakaan sanoa mitään.
Osaako joku kutsuilla käynyt kertoa hieman muista malliston vaatteista, miltä vaikuttivat?
Ja koska nämä Aatun pöksyt eivät ikinä jalkaan asti päässeet, olisi näille hakusessa uusi koti.
Jos jollain olisi siellä pikkuinen käyttäjä näille (sanoisin, että kannattaa ottaa jo 68 koossa käyttöön) niin hihkaisehan kommenttilaatikossa ja housut ovat teidän! Eivät tietystikään maksa mitään ja minä tarjoan postit! Nopeat syövät hitaat 😉 EDIT: Housut meni Emmille!
Nyt tiedossa onkin kaappien siivousta, toppavaatteiden pesua ja säilömistä.
Osasta talven jutuista onkin tullut jo varauksia ja lähtevät kohta uusiin koteihin, Eevin Noa Noan pilkkusetin tilanne on hiukan vielä auki. Topat ovat vielä hetken käytössä, mutta toivottavasti kohta jo saadaan siirtyä kevyempään varustukseen. Laittelen ne sitten pesun kautta säilöön ellei nyt kaupaksi mene ja kaivellaan myyntiin ennen ensi talvea. Huutikseen lisäsin muutaman kesän juhlamekon ja kevätjuttuja sekä yhden liian suuren toppatakin 🙂
 • emmi
  13.3.2012 at 10:33

  Hei! Me mielellään kokeiltais noita housuja. Tyttö käyttää nyt kokoa 62, jotain 68 jo käytössä. Tuo body näyttää pojalla aivan ihanalta!

 • -Mrs P-
  13.3.2012 at 10:34

  Housut meille!!!

 • Katja
  13.3.2012 at 10:34

  Tähtipöksyt kyllä kelpaisivat meille! 🙂

 • minna M.
  13.3.2012 at 10:38

  meille <3

 • - A - d - é - a -
  13.3.2012 at 10:42

  Moikka, kivan näköisiä ovat vaatteet. Edellisiin posteihin vielä:

  Tääkkä odotellaan kovasti Pompin pakettia! Tulisipa tänään… Tuo persikkainen mekko on kyllä suloinen ja varmasti ihana kesällä hieman päivettyneen ihon kanssa! Ja sitten vielä pakko todeta että aika kivat löydöt olit taas tehnyt kevätkirpparilta. Itse juuri varasin pöydän samanmoiseen tapahtumaan näillä suunnin. -Tiina

 • Hanna
  13.3.2012 at 10:46

  täällä olisi housuille uusi koti!

 • Riihitonttu
  13.3.2012 at 10:46

  Meille nuo ihkut housut! :)))

 • Sini
  13.3.2012 at 10:47

  Nopein oli Emmi!Laittaisitko maililla yhteystietosi mulle kaikkimitaolen(ät)gmail.com

 • Anonyymi
  13.3.2012 at 10:53

  Hei!

  Olisin kiinnostunut Aatun popin ruutuhaalarista. Paljonko pyydät siitä?

  Salla

 • Sini
  13.3.2012 at 11:16

  Salla: Vastasin sun sähköpostiin 😉

 • Anonyymi
  13.3.2012 at 11:49

  Minä kävin jo jokunen aika sitten Blingon kutsuilla ja yllätyin tosi positiivisesti. Toksi joukossa oli ei minusta kivojakin juttuja mutta moni oli paljon kivempi luonnossa kuin kuvissa. Itselleni tilasin ne tummat kotihousut jotka ovat maailman parhaat jalassa. Voittavat jopa me&i:n joogapantsit. Ainoa miinus polvipussit jotka tulee ainankin pilatestunnilla taivutellessa polviin. Pienimmälle tilasin tuon samaisen teepparin mutta se ei ole vielä tullut kun olivat jo loppu kun kutsuilla olin. se on tosiaan aika ohut mutta varmasti kesällä ihana. Moni vaate jäi rekkiin jotka olisin mieluusti tilannut mutta omat blingo kutsut on huhtikuun alussa joten ehkäpä sitten. Minusta on kiva kun ovat hiukan erityylisiä kuin me&i ja tarjolla on siis enemmän yksivärisiä vaatteita esim naisille. -mari-

 • Gerda
  13.3.2012 at 12:14

  Moi! Minkäkokoinen se Noa Noan setti olikaan? Jos se ei ole mennyt, voisin olla siitä kiinnostunut…

  Kauniita nuo Blingot, hetken aikaa itsekin harkitsin, mutta sitten järki voitti. Harmaa ei harmi kyllä sovi meidän lapsille.

 • Sini
  13.3.2012 at 12:19

  Mari: kiva kuulla: livenä saakin ihan eri käsityksen kuin kuvista, olisi kyllä kiva päästä kutsuille!

  Gerda: Noa Noa on kokoa 4, mutta mielestäni niukkaa ja sanoisin sopivan 98 koossa ja vähän päälle. Tästä tuli joskus yksi kysely ja laitoin hänelle viestiä, että oliko vielä kiinnostunut, mutta jos koko natsaa ja olet kiinnostunut niin voit vaikka laittaa mailia ja palaan jos setti on vapaana.

 • Piuku
  13.3.2012 at 13:09

  Oletko pitänyt Eevillä sitä UNQ:n kääntöhattua? En ole kuvissa huomannut. Kokemukset kiinnostaisi todellakin!

 • Sini
  13.3.2012 at 13:17

  Piuku: Alkutalvesta pidettiin kun ei vielä kovia pakkasia ollut, lähinnä kauppareissuilla jne. Ei oikein ulkoilussa pysynyt korvien päällä, koko taisi meidän omassa olla vähän liian reilu, niin en osaa sanoa miten olisi toiminut just sopivan kokoisena.

 • Anonyymi
  13.3.2012 at 14:13

  Aika kivan näkösiä nuo blingot. Teidän Eevillähän on se My Cinnamonin Mia Dress jossain värissä jonka piti olla liila, muttei se ollutkaan? Mikä sen värin nimi oli?
  PIKA-APUJA!

 • AnuH
  13.3.2012 at 14:20

  Mä kävin just viikonloppuna ja suurin osa vaatteista ihan ok laadukkaita. Itse tykkäsin tuosta tähti- teepparista kun se on niin ohutta materiaalia = kiva kesällä. Mielestäni tämä ei vastannut kokoaan vaan oli pienempi kuin kokomerkintä antoi olettaa. Tämän tilasinkin tytölle..Se toinen pikkutähti- paita minkä olisin halunnut tytölle, ei ollut ollenkaan tullut Suomeen ilmeisesti valmistusvirheen vuoksi 🙁 Pojalle ostin collegen jossa teksti- printti selässä. Materiaali tässä oli vahvaa ja laadukkaan oloista.

  Osa mekoista melko leveän mallisia eli ei sovi ihan hoikimmille.

  Naisten vaatteet vaikuttivat laadukkailta ja olivat ihan kivoja.

 • Imdina
  13.3.2012 at 14:23

  Olen pitänyt jo yhdet kutsut ja tykkäsin vaatteista, jotka tilasin. Itelle yoga-housut, ovat tosi mainiot, tukevat vatsaa ja alaselkää kun niissä on jämäkkä pitkä resori. Salaiset olivat myös mukavia yllätyksiä. tilaan ehdottomasti uudelleenkin ja pidän kutsuja jatkossakin!

 • Sini
  13.3.2012 at 14:36

  anonyymi: Olikohan se sävy se lilac. Kuitenkin taittaa hiukan vanhaan roosaan eikä ole niin lila kuin nimi antaa ymmärtää 😉

  AnuH: Kiva kuulla. Eevillä on t-paidasta se 98/104 ja oli ihan sopiva ja samaa kokoa käytetään muissakin vaatteissa. Tosin Eevi on aika hentorakenteinen.

  Imdina: Ai niillä on myös semmoiset, kiva. Mitäs juttuja siellä salaisissa vaatteissa oli?

 • Unelma Säleikkö
  13.3.2012 at 15:22

  Moikka, en päässyt laittaa sulle meiliä kun mulla on luukku.comin kanssa jotain häikkää, voin yrittää illemmalla uudestaan. Mutta noa noan settis iis kiinnostaisi ja kiva kun muistit että sitä joskus kyselin:) mulle voi viestitellä suoraan blogiinkin, jätän kaupantekoon liittyvät kommentit julkaisematta:) Minkälaista hintapyyntöä olit setistä ajatellut?

 • Sini
  13.3.2012 at 16:02

  Unelma säleikkö: LAitoin sulle mailia!

 • Essiina
  13.3.2012 at 18:42

  Kiva että olit Blingoon tyytyväinen. Mietin vaan että oliskohan sulla ollut noissa Aatun leggareissa koko väärin, kun mun kokemuksella (ja muidenkin myyjien käsittääkseni?) ne ovat kyllä ennemminkin reilut? Mullakaan ei kyllä ole kuin mallistoon kuuluvat housut kokoa 86/92, ja ovat kyllä meidän 83cm tytölle sopivan reilut. Pitänee tehdä koepesu, että kutistuvatko paljon.

  Olisinpa lähempänä niin tulisin mielelläni sulle kutsut pitämään 🙂

 • Sini
  13.3.2012 at 18:56

  Essiina: Olisko sit ollut kun heti kun otin ne paketista niin olit, että voi ei!Ja ne oli tosi tiukat siitä vyötäröltä kun Aatukin on vähän tuommoinen pullukka (ihana sellainen!) niin eihän ne mennyt edes reisine kohdalta ylös asti..Mut siis jos sulla on parempaa tietoa noista, niin varmasti asia on näin ja näissä saattoi olla kyllä sit joku virhe..Voi kun asuisitkin, olispa kiva pitää!

 • Imdina
  13.3.2012 at 21:26

  pojan salaisessa oli vihreät collegehousut, tytön salainen oli hihaton mekko,jossa lila-vihreää blingon sitä tunnuskuviota(mollukan näköistä…). oma salainen oli kiva trikoinen vihreä mekko, jossa puolihihat, ja helmassa sivuilla sellaiset jännät pussitukset, sydän brodeeraus helmassa. tosi mukava päällä. ja hinta vain 11e/kpl. (nyt ovat nostaneet hieman naisten salaisen hintaa,mutta ei paljoa)

 • Monalisa
  14.3.2012 at 17:41

  Kivan näköisiä päällä nuo vaatteet. Itse oli kutsuilla viime kuun lopulla. Vaatteet olivat ihan kivoja luonnossa. Samoja ajatuksia kuin sinullakin, osa laadukkaita ja osa ei niin vakuuttanut. Mun kommentit perustuu lähinnä siis vaan kutsuihin, en ostanut mitään. Farkuista olisin ollut kiinnostunut, mutta niitä ei vielä ollutkaan myynnissä.

  Useammalta kaveriltani olen kuullut jälkeenpäin ei niin maireita kommentteja toimituksesta. Joko niitä ei kuulu ollenkaan (yksi on odottanut 3vkoa) tai sitten on tullut vaan osa tavaroista ilman mitään selityksiä? Toivottavasti parantavat vielä toimitaa!

Lue lisää