Crocsit koko perheelle

 Sain tuossa jokin aika sitten mukavan mailin Crocsilta.
Saisin valita nettikaupan valikoimista kengät koko poppoolle ja tälläisia juttuja postin mukana tuli tällä viikolla. Minulla on hyviä kokemuksia merkin kesäkengistä, Eevillä oli viime vuonna tennarit ja Hello Kitty sandaalit ja itsekin ostin kesällä alesta mustat balleriinan. Ne olikin sitten käytössä koko kesän ja malli oli mukavan siro ja simppeli, joten niillä kehtasi lähteä ihan ihmisten ilmoillekin 😉 Lisäksi merkin kumppareita on ollut minulla ja Eevillä, mukavan kevyitä ja puhtaaksi olen sanut ne ihan pesukoneessa pesemällä.

 Itse tennareiden suurkuluttajana valitsin valkoiset Hover Lace up- kengät (täällä). Näitä katsoin jo joskus aikaisemmin alessa, mutta oma kokoni oli loppunut. Sovittelin näitä ja kokomerkintä piti mielestäni hyvin paikkansa, itsellä on sekä 38 ja 39 koon kenkiä ja näissä 38/39 koko oli juuri sopiva. Pohja on tuota crocs materiaalia ja ovat kyllä ainakin todella kevyet. Mieheni suosikit olivat samat miestenmallina värissä khaki/white (täällä).

 Eevin suosikkia ei ollut vaikea arvata!No Hello Kittyt tietenkin!
Hän valitsi itselleen nuo Kittyn karkkiväriset balleriinat (täällä) ja on kulkenut sisällä ne jalassa eilisestä lähtien. Päätinkin postata näistä nyt samantien, sillä juuri tuli uutiskirje, että sunnuntaihin asti tuo Hello Kitty balleriinat ja joitain muita kenkiä on alennuksessa (noiden hinta nyt 20e, ovh 39e). Tässä vielä linkki niihin sunnuntaihin asti alessa oleviin kenkiin. Lisäksi yllärinä pakettiini oli laitettu pinkit Hello Kitty tennarit!

 Kittyt sopivat kyllä väreiltään ihan täydellisesti Eevin kesäjuttuihin!

Aatulle valitsin syksyä ajatellen Outlet puolelta nämä mustat Dawson bootsit (täällä). Ovat varmasti oikein hyvät syksyn viileneviin keleihin, jolloin välikausilenkkareilla ei enää pärjää.
Ja loppuun vielä muutamat vinkkaukset eli tilaukset yli 49e arvosta tulevat ilman postikuluja. Lisäksi kauppaan löytyy voimassaoleva -10% alekoodi CROCSBLMA2 ja bongasin myös nettisivuilta, että uutiskirjeen tilaajille on tarjolla -20% alekoodi (pääsee tilaamaan siitä etusivulta).
Mitään isompaa diiliä minulla ei merkin kanssa ole, näistä koodeista tai linkeistä ei kilahda minulle pennosia vaikka niitä käyttäisittekin eli ihan tällainen kertaluontoinen juttu! Oli kuitenkin kiva saada mahdollisuus tutustua muihinkin malleihin kuin niihin sandaaleihin, joita meillä jo aikaisemmin on ollut, joten kiitos tästä crocsille.

Ps. Edelliseen postaukseen sen verran, että aamulla oli tullut mailia minulle, jossa sanottiin, että hattujen pitäisi olla ensi viikolla meillä. Hope so!

22 Comments

 • Reply
  Katariina
  16.3.2012 at 10:47

  Ihanat balleriinat!

 • Reply
  Emmi
  16.3.2012 at 10:49

  Ihania! Meillä ei ole ollut ainoitakaan crocseja, mutta noita hello kitty – ballerinoja olen jo pitkään katsellut. Nyt on pakko tilata tuolla hinnalla, kerkeätkö pika-apuun, pitääkö koko paikkaansa ja ovatko kauhean kapeat? 🙂

 • Reply
  Anonyymi
  16.3.2012 at 10:55

  Kivoja 🙂
  Minkä kokoiset nuo Eevin hellokityt on? Paljonko niissä on sisäpohjan mitta? Mietin tytölle kanssa

 • Reply
  Heidi
  16.3.2012 at 11:03

  Vau! Mistä tuollaisia meilejä oikein saa?:) Ihanan paketin saitte, nuo Hello kityt on kyllä suloiset:)

 • Reply
  Sini
  16.3.2012 at 11:07

  Katariina: Eikö olekin aika herrrkulliset 😉

  Emmi: Meillä koko C9 (vastaskohan 26 kokoa) ja musta näissä pitää aika hyvin paikkansa. Sisäpohja noissa meidän omissa 16,6 cm ja Eevin jalka on 15,6 cm noin eli oli sopivat. Malli on kapeampi kuin niissä perus crocsin sandaaleissa, mutta ne on mun mielestä aika leveää ja ei oikein meille siksi sovellu. Balleriinoiksi musta aika normi levyiset.

  Kotiäiti: Nuo on C9 ja sisämitta 16,6 cm. En suosittele kovin paljoa kasvunvaraa ottamaan, miellä on noissa väjaa sentti ja pysyy hyvin jalassa. Toki tuo remmi kanssa vähän auttaa.

 • Reply
  Sini
  16.3.2012 at 11:12

  Heidi: Sanoppa!Mä eka ajttelin, että silloin kun joku aika sitten vinkkasin crocsin alesta et olisko siellä ihmetelty tilausmäärää, mut näytti näitä maileja nyt tulleen muillekin, eli varmaan joku kampanja menossa.

 • Reply
  Pikku hiiri
  16.3.2012 at 11:35

  Moi! Mun lapset (ja minäkin) rakastaa crocseja! Ovatko nuo tennarit hiostavia jalassa? Meillä on aina ollut niitä perus crocseja joissa on hyvä ilmastointi 🙂 Nythän tennareista löytyisi myös Cars versio pojille. Sara rakasti viime kesäisiä Hello Kitty crocsejaan joten vastaavat pitää varmasti hankkia, mutta myös nuo balleriinat olisivat kivat!

 • Reply
  Sini
  16.3.2012 at 11:44

  Pikku hiiri: Mä en itseasiassa tiedä, Eevillä oli viime vuonna sellaiset vähän erilaiset joita ei nyt ole mallistossa ja niissä oli niitä reikiä kanssa vähän niin ne ei ainakaan hiostaneet. Meille nuo balleriinat sopii paremmin kuin ne tavalliset, niissä se kaksoiskoko on hankala meille kun toinen on jo pieni ja seuraava tippuu jalasta ja on aika leveää mallia.

 • Reply
  Hanna
  16.3.2012 at 12:41

  Meillä tykätään myös crocseista, crocsin tennarit odottaa kaapissa kolmelle tytölle ja kesä crocseja tietenkin, nyt kyllä nuo aikuisten tennarit näyttää niin kivoille että hiukan tekis mieli tilata itselle ja miehelle, voi mikä ihana juttu että saitte koko perhe kenkiä!!

 • Reply
  Terhi
  16.3.2012 at 12:43

  Kiitos vinkistä! Pitää miettiä noita Hello Kittyjä kun hinta on kohdillaan 😉 Tiedän että neidit kyllä rrrakastais niitä 😀

 • Reply
  Evelina
  16.3.2012 at 13:39

  Wau, nuo tennarithan on hyvännäköiset! Meillä olis varmaan aika kova hitti myöskin nuo Hello Kittyt :D..

 • Reply
  Eppusen kaapilla
  16.3.2012 at 15:37

  Meillä ei ole koskaan Crocseja ollut, mutta ehkä joskus pitäisi kokeilla. 🙂 Nuo miesten kengät ovat mun mielestä kaikkein hienoimmat, tykkään tuosta ruskeasta!:)

 • Reply
  Emmi
  16.3.2012 at 16:43

  Kiitos! 🙂

 • Reply
  Meeri
  16.3.2012 at 18:22

  Ihanat nuo Hello Kitty sandaalit, mietin itsekkin noita silloin kun tein Crocsille tilauksen, mutta päädyin jo kumppareissa tuohon Kittyyn, niin piti vähän jossain karsia. 🙂

 • Reply
  Anonyymi
  16.3.2012 at 21:20

  Heippa!

  Tähän halusin kommentoida..crocs kumpparit on ihan parhaat ja ne talvisaappat, kun sellaiset ostin en ole muilla enää kävellytkään.

  Itsellä on nuo samaiset tennarit harmaana ja muista crocseista poiketen alkavat hiertää pitkiä matkoja kävellessä :/. Lisäksi haluan sanoa crocsin omaa nettikauppaa kohtaan pari miinusta. Kauan kesti tilaukseni saapuminen melkein 3 viikkoa ja tilaus oli ihan eri mitä piti. sitten kun sain korjatun tilauksen niin palautus laput puuttui :/..värään kokoisia kenkiä on nyt kolmet(en jaksanut enää vääntää, toivottavsti joskus soppi. En tilaa sieltä enää ikinä)..

 • Reply
  Marika
  16.3.2012 at 21:58

  Voi kun kiva! Nuo teidän tennarit näyttää kyl kivoilta 🙂

 • Reply
  Sini
  17.3.2012 at 09:32

  Hanna: Noi on kyllä kivoja ja hiukan on muuttuneet niistä ekoista sliparimalleista eli ihan nättejäkin nykyään 😉

  Terhi: Varmasti tykkäisivät!

  Evelina: Mäkin tykkäsin!

  Eppusen kaapilla: Toi khaki oli magee ja sit harmaat näytti kanssa kivoilta.

  Emmi: Ollapa hyvä!

  Meeri: Mut pääasia (tytölle) että jotain Hello Kittyä on 😉

  Anonyymi: Mulla ei ole kokemusta noista talvikengistä, mut kiva kuulla että ovat hyvät. Onko sulla mikä malli? Mä olen kerran aikaisemmin tilannut ja sitlloin oli koko loppunut yhdestä, mutta tulivat sitten jälkitoimituksena. Harmi, että sulla on ollut ongelmia!

  Marika:Kohta päästään varmaan käyttämäänkin jo niitä!

 • Reply
  Anonyymi
  17.3.2012 at 14:43

  Heippa!

  Minulla on se crocband winterboot 🙂

 • Reply
  Heli
  17.3.2012 at 19:19

  Heh! Olen minäkin vihjannut crocsin aleista, mut eipä ole mailia tullut mulle 🙂 Heh, mutta toisaalta sun lukijamäärät on aika eriluokkaa kun mun:)

  Mun miehellä on nuo tennarit pitkävartisena nyt talvella ja on kuulemma lämpimät (!?!!!) vaik ei niissä ole edes mitän karvaa tmv.! kesäksi on nuo samat lyhytvartiset.

 • Reply
  Sini
  17.3.2012 at 19:28

  anonyymi: kiitos tiedosta!Pitääkin pitää mielessä ensi talvea ajatellen jos kerta ovat noin hyvät!

  Heli: En siis tiedä johtuiko ollenkaan siitä, mut eka niin ajattelin tosin nyt muuallakin blogissa oli tää eli varmaan vaan joku kampanja!

 • Reply
  Elwiira
  11.7.2012 at 10:08

  Moikka Sini,

  Haaveilen nyt alesta hankkivani itselleni valkoiset tennarit ja olisin halunnut tietää millaisia käyttökokemuksia sulla on näistä ollut?
  Hiertääkö pitkillä matkoilla? likaantuuko helposti, siis tarttuuko lika ja jos niin lähteekö puhtaaksi esim. pyykkikoneessa?

  • Reply
   Sini
   11.7.2012 at 11:17

   Moikka! Alussa toinen kenkä hiesrti vähän, itsellä kun toinen jalka on himpun suurempi kuin toinen. Pidin niitä kuitenkin ja sitten ne mukautuivat jalkaan ja nyt ovat oikein hyvät. Toki lika tarttuu kun valkoiset ovat, mutta uskoisin lähtevän helposti pesussa pois. Ainakin tytön vastaavista on lähtenyt, näitä omiani en ole pessyt vielä.

Leave a Reply

Lue lisää