Ensi talvea

 Pieni vilkaisu vielä ensi talven juttuihin ennen kuin pakataan nämä laatikoihin.
Lähes kaikki meidän tämän talven asut ovat löytäneetkin jo uudet kodit (tämä turkoosi/lollipop takki olisi vielä ylimääräisenä) ja koska osa aleostoistani meni vähän mönkään, niin muutamalle jutulle oli vielä tilaa ensi talveen 🙂 Tällä viikolla onkin tullut todella kivoja paketteja, kiitos kovasti jeesanneille!

 Aatulle ostin alesta tuon beigen haalarin ja kovasti halusin samanlaisen Eeville, mutta meidän kokoa ei löytynyt enää mistään. Nyt sattumalta sitten löytyi huutiksesta ja ihan oikeassa koossakin, joten tällaiset haalarisamistelijat sitten ensi talvena.
 Alesta oli hankittuna jo nuo Anguluksen vanhan roosan väriset kengät (näiden sopivuudesta ensi talvena ei kyllä ole ihan takuuta..) sekä Mini A Turen rukkaset.
 Eräs mukava lukija tarjosi minulle cupcaken hempeäsävyistä settiä ja siitä setistä onkin kuvassa nuo beigen väriset housut sekä rukkaset. Mikä parasta, kaikki olivat ihan uusia!Setin takki vain oli aika reilun kokoinen ja se näytti vielä sen verran isolta, että tuskin olisi ensi talvena sopiva. Kivalta nuo näyttävät kuitenkin ihan pelkän vaaleanpunaisenkin vdt:n takin kanssa!
Aatulle on jemmassa yksi siistimpi takki, tämäkin löytö huutiksesta.
Kaveriksi ajattelin beigen värisiä toppahousuja, mutta nähtäväksi jää löytyyköhän kivoja ensi talvena, joten nappasin Karpaloita blogistin toppablogikirppikselta meille nuo cupcaken housut kun pakettia sieltä suunnalta oli muutenkin tulossa.
Näihin kuviin on hyvä palata sitten syksyllä jos meinaa sortua johonkin uutuuksiin 🙂
 • Anonyymi
  30.3.2012 at 15:38

  Ihanalle näyttää. =)

  Ja tuo Cupcake takki ja housut oli kyllä ihan helmi. Miten hatut? Istuivatko Eeville?

  Ja kyllä aina muutamalle uutuudelle aina tilaa on. 😉

 • Sini
  30.3.2012 at 16:02

  Heidi: Kiitos vaan sinulle!Tuossa kuvassa ei olekaan kuin ne cuppiksen housut, tuo takki on vdt, mutta tosi kivat kyllä!Ja hatut oli just oikean kokoiset!

 • Sirkku
  30.3.2012 at 17:59

  Hyvältä näyttää. 🙂 Nuo VdT:n haalarit ovat ihanat.

 • - M -
  30.3.2012 at 18:08

  Toi beige -vaaleanpunainen on niin ihana yhdistelmä. Siihen ei varmaan kyllästy koskaan. Kivat jutut olet valinnut ensi talveen molemmille!

 • 5xmamma
  30.3.2012 at 18:20

  Voi, taas niin ihania<3

  ja nyt tiedän mitä meille halutaan kahden vuoden päähän, ainakin tuo teidän VDT vaaleanpunainen takki=)

 • Tanja
  30.3.2012 at 20:49

  Kauniit setit, tykkään! Meille jää just pieneksi tuo bb:n musta haalarina.. Tosi lämmin ja hieno..saa nähdä mitä löydetään ensi talveen.

 • Sini
  30.3.2012 at 20:58

  Sirkku: Ne on kyllä niin kivat!

  M: Sepä, vuodesta toiseen vaan jaksaa ihastuttaa 😉

  5xmamma: 😉

  Tanja: Tykkään kovasti tuosta takista. Mitäs kokoa se teidän haalari onkaan?Varmasti haalariversiona todella lämmin!

 • *riikka*
  30.3.2012 at 21:30

  Ihanat setit molemmille! Kivan maltilliset värit, eivätkä ole silti tylsät!

 • Eedit ja Eino
  31.3.2012 at 06:00

  Heippa, onko Aatulle jo löytynyt istuinta?
  Voisikohan tästä olla apua?
  http://www.lapsimatkustaa.fi/tarkka-haku

  Ihanat toppavermeet ensi talveen teillä! Kivat nuo kaksi alinta settiä erityisesti. Toivottavasti Cupcaken takkikin ensi talvena on sopiva. Ja jos ei ole, täällä on yksi jolle se voisi sopia! 😀

  Mun mielestä noi VDT haalarit tuntui tosi tönköiltä pienelle, kun meillä ne käväisi.
  Ootko huomannut samaa efektiä?

  Esim. verrattuna Einon tänvuotiseen Lassieteciin ovat melko kankean tuntuisia. Jonka hommasin ensi talveksikin, on hyviä, vinkvink 🙂

 • Anonyymi
  31.3.2012 at 14:16

  Ihana värimaailma ensi talvena teillä! Unq hatut on kyllä niin ihanan väriset. Mä niin toivon että ensi talveen tulis Burberrylta samanlainen takki kuin tuo, tai edes saman tyylinen 🙂

  -Kirsi

 • Sini
  31.3.2012 at 15:15

  riikka: kiitos!

  Eedit ja Eino: Emme ole vielä tehneet päätöstä, kiitos linkistä!Noita vdt:n haalareita ajattelin sinne oikein kunnon pakkasille, ovat aksumman oloisia kyllä ja sitten mulla on molo kidsin haalarit hiukan keudommille keleille. Niitä voin kyllä kehua, Eevillä oli tänä vuonna ja säilyi ihan uudenveroisena vaikka ahkerasti pidettiinkin!

  Kirsi: Hatut on mun heikkous 😉 Toivotaan, että löytyisi teillekin vastaava ensi vuonna!

 • Marika
  31.3.2012 at 19:25

  Kivalta näyttää 🙂

 • Tanja
  31.3.2012 at 22:00

  Haalari on kokoa kolme (piti ihan tarkistaa) Ja on kyllä tosi lämmin. Laitan sen kyllä eteenpäin, mutta täytyy kysyä ensin kelpaako serkuille 🙂 Olisi kyllä kiva jos bb:lle tulisi ensi talvelle jotain vastaavan tyylistä. Täytyy jäädä odottelemaan. Taidan olla aina se matti myöhäinen, joka ottaa sitten sitä mikä on oikeassa koossa. 🙂

Lue lisää