Neljän seinän sisällä ja kovan onnen mekko

 Meillä kökitään täällä neljän seinän sisällä. Ei sillä, että ulkona oleva myräkkä houkuttelisi sinne menemistä muutenkaan, eipä ole paljoa tietoa eilisen päivän aurinkoisesta ja suorastaan kuumasta ilmasta!
Aatulle nousi viime yönä kuume ja koko yö olikin yhtä itkua ja heräilyä. Aamulla sängystä heräsi kuitenkin iloinen poika, vaikka selvästi kuumetta oli edelleen. Nyt tuntuu taas influenssa-aalto olevan pahimmillaan ja toivotaan, ettei se kovin rajuna tänne iskisi. Kyse voi myös olla hampaista, joita näyttäisi kovaa vauhtia olevan tulossa lisää. Myös Eevi on todella nuhainen, kuumetta ei onneksi vielä ainakaan ole.
Aatu on yleensä niin kovin helppo ja iloinen lapsi, viihtyy paljon yksikseen lattialla tutkiskelemassa eri asioita.
Selvästi huomaa, että hiukan kipeänä ollaan kun missään ei oikein ole hyvä, syliin pitäisi päästä koko ajan, mutta siinäkään ei oikein jakseta kauaa olla. Yksi paikka missä Aatu viihtyy yleensä todella paljon on säkkituoli. Mistä lie johtuu, ehkä siitä kivasta kahinasta ja siitä, että siinä voi kiipeillä eikä kipeää ota vaikka muksahtaa kumoon.
 Säkkituolissa viihdytään niin yksin….

…kuin yhdessäkin!

Isompi käyttää säkkituolia hiukan rajumpiin leikkeihin,
usein aulassa olevan keinun yhteyteen syntyy melkoinen extreme temppurata, jossa keinulla otetaan tietysti mahdollisimaan lujat vauhdit ja sieltä hypätään sitten säkkituoliin ja nauretaan kippurassa päälle.
Hah, pitääkin yrittää joskus ikuistaa tämä 🙂

Ja sitten siihen kovan onnen mekkoon.
Muutama postaus takaperin olikin kuvia tästä Phister&Philinan ihanasta raitamekosta.
Pesin mekon ensimmäistä kertaa ja pesun jälkeen jokaiseen keltaiseen raitaan oli tullut selkeät ja säännöllistä kuviota olevat tummat raidat. Mekko on pesty ohjeen mukaan, koneessa oli mukana vain vaaleanpunaista eikä sitä ole rumpukuivattu. Laitoin mailia ostopaikkaan ja sieltä edelleen tiedusteltiin maahantuojalta ja ilmeisesti osassa mekoissa on nyt jotain valmistusvirhettä. Maahantuoja oli koepessyt 7 mekkoa ja niistä kahdessa oli ilmennyt tätä samaa ongelmaa. Palautin mekon ja tänään tuli uusi tilalle ja juuri otin sen koneesta. Arvaatteko kuinka kävi? No sama homma! Taas keltaiset raitat ovat viiruilla ja tuosta kuvasta ei nyt oikein näe kokonaisuutta, mutta ne pistävät kyllä silmään ihan reilusti. Kuvassa mekko on koneesta otettu ja märkä, kuivana ne erotttuivat edellisessä ainakin selkeämmin vielä. Ei voi olla näin huonoa säkää!Kehoitankin kaikkia mekon hankkineita pesemään sen nyt jos ette ole vielä näin tehneet ja tsekkaamaan ilmeneekö teillä samaa ongelmaa.

Kyllä harmittaa!

Tästäkin huolimatta mukavaa viikonloppua kaikille!
🙂

Ps. Kolmen päivän ajan Gapilla normihintaiset tuotteet -30% koodilla ”gapstyle”

 Aika ihana!

38 Comments

 • Reply
  Nelly
  2.3.2012 at 10:33

  Olipa hyvä tietää, nimittäin huomenna ajattelin mennä juuri hankkimaan tuon mekon ja vauvojen puolelta samaa kuosia olevanmekon tai bodyn. Nää oli ihan pakko saada juttuja, kivan pirteitä. Mutta pitääpä miettiä mitä tekee…

 • Reply
  Tea
  2.3.2012 at 10:45

  Hei, meillä kävi tuon mekon kanssa sama juttu!
  En ollut varma, että oliko se raita alunperinkin tuollainen, että muistanko vaan väärin, mutta virhe siis. Pitääpä reklamoida. Voi harmi, kun on niin nätti mekko muuten.

 • Reply
  Meeri
  2.3.2012 at 10:56

  Meillä kävi muuten joku pari mallistoa sitten olevalle P&P:n raidalliselle paidalle samoin, on aika samanlaista värikästä raitaa kuin tuo mekkokin, siihen tuli myös tummia viiruja ekan pesun jälkeen, ei tosin tuollaisia lyhyitä, vaan pitkiä viivoja oransseihin ja keltaisiin raitoihin, en voinut edes reklamoida kun ostin paidan yhden kaupan loppuunmyynnistä.

  Hyvä tietää, että nuo raidat ovat edelleen samanlaisia kuin tuossa meidän paidassakin oli, onneksi en tilannut tuota mekkoa, oli meinaa jo ostoskorissa saakka tuo sama mekko. 🙂

 • Reply
  Sini
  2.3.2012 at 11:26

  Nelly: Kannattaa ainakin mainita ostaessa että tuommoista on ilmennyt ja tehdä heti se koepesu ja reklamoida samantien jos tuota ilmenee.

  Tea: On kyllä harmi juttu ja kun kyseessä on vielä suht hintavakin mekko eli ilmanmuuta reklamoimaan!

  Meeri: Alkaa nyt olla vähän liikaa näitä vikoja monella valmistajalla, inhottavaa kun ei enää voi ihan samalla lailla luottaa näihin hyäksi totuttuihin merkkeihin kuten aikasemmin. Racoonin mekot olivat myös hiukan pettymys kun kutistuivat ekassa pesussa tosi paljon 🙁

 • Reply
  Hanna
  2.3.2012 at 11:55

  Onneksi en sitten tilannut sitä mekkoa meillä se toinen pp.n mekko laitoinkin juuri kuvaa siitä blogiin, siinä ei ainakaan ollut mitään laatu ongelmia, pestykin jo muutaman kerran.Sukkhousuihin oli vähän pettynyt nukkaantuivat aika nopeasti. Mukavaa viikonloppua ja pikaista tervehtymistä pikkuiselle.

 • Reply
  Anonyymi
  2.3.2012 at 12:05

  Meillä taas kutistui Racoonin vaaleanpunaisesta sydänmekosta sydän niin, että koko mekon etumus meni ryppyyn. Malli myöskin levähti leveyssuunnassa ihan muodottomaksi… Ihan luokatonta laatua! Onneksi sain palauttaa ongelmitta.
  -aamusauna

 • Reply
  Sini
  2.3.2012 at 12:13

  Hanna: Harmi kuulla, että sukkikset ei ollut kovin hyvät. Kiitos samoin!

  aamusauna: Kävin nyt katsomassa meidän racoonin raitamekkoa, jooka on pesty kerran ja todellakin siinä se sydän un kutistunut ja koko reuna ihan kupruilla 🙁 En tuota huomannut kun otin narulta, katsoin vaan että koko oli kutistunut tosi paljon. Voisikohan tuosta kupruilustakin reklamoida?Ei nimittäin ollut kovin nätin näköinen 🙁

 • Reply
  Jonspe
  2.3.2012 at 12:24

  Meillä myös kiertää molempien neitien Racoon-sydänmekoissa se aplikaation reuna 🙁 Pesin ohjeen mukaan ja kuivasin hengarilla, mutta en ole kokeillut silittää, tiedä vaikka silittämällä sitten suoristuisi. Muuten pitää lampsia paikalliseen Boboon ja reklamoida.

 • Reply
  Sini
  2.3.2012 at 12:30

  Jonspe: Mä kokeilin myös äsken silittää, mutta ei se pysy tasaisena kuin hetken ja sitten alkaa taas vetää kupruille 🙁 Kyllä tää on selvä reklamaation paikka, toivottavasti onnistuisi ongelmitta!

 • Reply
  Anonyymi
  2.3.2012 at 12:53

  Söpöt säkkituolissa 🙂

  Voi ei, meille kotiutui juuri se raitapaita ja olen sitä hypistelly ja ollu ihan innoissani siitä, meillä yleensä kun ei värikästä löydy kaapista. Täytyykin heti heittää koneeseen, täytyy pitää peukut pystyssä ettei kävisi mitään. Meinasin tilata poitsulle poikien puolelta raitabodyn, mut tsekkaankin paidan ensin miten sille käy. Hyvä kun otit asian esille täällä!

  Ja aijempaan postaukseen, olin jo vähän unohtanut pompin kesämalliston, heti piti mennä kurkkimaan, mutta vielä en tilannut mitään, tarvii ajan kanssa katsoa. Persikkaa meijän kaappiin tulee ainakin 🙂

  -Kirsi

 • Reply
  Marika
  2.3.2012 at 13:29

  Viime kevään malliston raitamekoissa ihan sama vika. Joten ihan tyyppivirhe se noissa on. Mikäköhän selittää, kun väritkin on vaihtuneet jne? Kangaslaatu?

  Meillä on tämän kevään mallistosta se leveähelmaienn vauvapuolen mekko, joka on taas kestänyt pesuja ja käyttöä moitteetta. Ota näistä sitten selvää..

 • Reply
  Miikkis
  2.3.2012 at 13:55

  Meille kävin ihan samoin viimevuotisissa raitamekoissa. En silloin älynnyt reklamoida, luulin että pesin sittenkin jotenkin väärin, VAIKKA yleensä kyllä olen hurjan tarkka lämpötilojen ja värien suhteen.. Mutta ehkäpä tää tosiaankin on joku tyyppivika. Harmi :/

  Paranemista perheen pienimmille!

 • Reply
  Anonyymi
  2.3.2012 at 14:52

  Jaahah, siinä vaatteessa oli joku vikana.. meillä kävi viime kevään raitapaidassa juuri noin. Lisäksi meni ihan nukkaiseksi nopeasti. Päätin olla ostamatta ko. merkiltä tuon tyyppisiä paitoja kokonaan.
  Sanna

 • Reply
  Sini
  2.3.2012 at 15:11

  Kirsi: Toivotaan ettei teidän paidassa ole samaa!

  Marika: Ai silloinkin on ollut jo samaa, ompa tylsää!Vähän alkaa luotto mennä näihin..

  Miikkis: Voi vitsi, harmi kun teidänkin kohdalle on osunut viallinen. Ja joo, mäkin ekana epäilin omaa mokaa mut kun pesin ihan ohjeen mukaan ja ei mitään tummia ollut eksynyt edes mukaan niin ajattelin, ettei voi olla siitä..

  Sanna: Alkaa kyllä itselläkin vähän mennä maku kun koko ajan on jossain jotain vikaa. En varmaankaan jatkossa kyllä ilman tositosi hyvää aleprossaa osta.

 • Reply
  Anonyymi
  2.3.2012 at 15:33

  Varmasti on reklamaation paikka se Racoonin mekon kupruileva sydän! Toivottavasti sujuu ongelmitta! Olinkin jo odotellut, että eikö täällä blogimaailmassa kellään ole ollut ongelmia ko. mekon kanssa, kun meillä meni ihan surkeaksi heti ekassa pesussa 🙁 Muuten oli ihana mekko, mutta laatu ei tosiaan vakuuttanut enkä uutta kyllä osta edes alesta…
  -aamusauna

 • Reply
  Terhi
  2.3.2012 at 15:38

  Paranemisia! Tylsää tuo mekkohomma 🙁 Toivottavasti muissa mekoissa ei ole samanlaisia vikoja… Tytöille tilasin kesäksi juuri yhdet.

 • Reply
  -Anni-
  2.3.2012 at 16:03

  Ihan uskomatonta oikeesti!
  Mulla meni pari kautta etten ostanut mitään P&P:tä kun se edellinen ostos meni ihan karmeeksi yhdessä pesussa ja nyt kun ostin niin näissäkin vikaa. Kävin vielä tsekkaamassa ja meillä ei onneksi ole ja molempia on pesty useamman kerran. Mut jäin miettimään pitäiskö syksyyn ostamani viime malliston mekot sit kanssa pestä varmuuden vuoksi, tosin onkohan ale-tuotteilla samanlaista palautusoikeutta.

 • Reply
  Sini
  2.3.2012 at 16:12

  aamusauna: Toivotaan, että reklis onnistuu. En olisi huomannut edes katsoa, jos et olisi maininnut. Mekot oli aluksi liian reiluina jemmalaatikossa ja sit luin jostain että kutistuu pesussa melkoisesti ja äkkiä otettiin sit käyttöön ja ekan pesun jälkeen huomasin kyllä kutistumisen, mutta en muuta edes katsonut.

  Terhi: Toivotaan, että olis vain osassa näitä ettei kaikissa!

  Anni: No niinpä!Ja tosiaan maahantuoja oli näitä koepessyt niin osa oli mennyt tuollaiseksi ja osa ei, eli aika arpapeliä sit millasen saa. Kannattaa varmaan pestä kyllä ja onhan aletuotteillakin aina palautusoikeus jos ovat viallisia. Näin mä ainakin olen käsittänyt.

 • Reply
  HappyLittleMe
  2.3.2012 at 17:09

  Tosi kurja tuo mekkojuttu! Eipä taida vaihto enää auttaa, jos melkein kaikissa on sama ongelma :(. Meille tuli juuri P&P:n mekko Kuperkeikasta, mutta erivärinen. Toivottavasti se pysyy hyvänä pesuissa. Ihan liikaa on nyt monissa vaatteissa ollut vikaa.

  Paranemisia lapsille <3 ! Voin kuvitella miten kivaa säkkituolissa on peuhata :).

 • Reply
  Emmi
  2.3.2012 at 18:36

  No onpas tylsää… Täytyisiköhän heittää se pp:n uusi kesämekkokin koneeseen ja katsoa käykö jotain…
  On kyllä taidettu purekidsillä siirtyä halvempiin valmistajiin suosion myötä.
  Mietin tässä jo viime keväisiä välikausivaatteita, jouduin reklamoimaan sekä toiselta haalarin että toiselta housut…
  Tämän talviset toppavaatteet kun on mitä on, niin mielenkiinnolla odotan käyttökokemuksia kevään ulkovaatteista. Harmi kyllä todella, kun ulkonäkö näissä miellyttäisi niin kovasti.

 • Reply
  AnuH
  2.3.2012 at 18:53

  No on kyllä harmi. Itselläkin käynyt yhden merkin bodyn neppareiden kanssa niin, että kun sain uuden tilalle rikkoutuneen tilalle, niin siitäkin sitten nepparit irtosivat ekan pesun jälkeen 🙁 Kyllä harmitti. Ja vielä aikaisemman postauksen kommenttiini kommentti (meneepä monimutkaiseksi). Meille kotiutui tänään supernopeasti Hilfigerin pikeemekko ja oli sopiva! Koko siis 98 ja käyttäjä täyttää tänä viikonloppuna 2- vuotta 🙂

 • Reply
  airamanna
  2.3.2012 at 19:28

  Voi harmi, että tuollaisia vikoja nyt sitten noissa…voin siis hyvin lopettaa haaveilut tuosta mekosta.

  Iso kiitos gapin alekoodista…pieni tilaus lähti tytölle!

 • Reply
  SiniK
  2.3.2012 at 19:36

  Hyvä tietää mekosta! Pesin sen tällä viikolla, enkä ainakaan pikaisesti kaappiin laittaessa huomannut mitään, mutta pitääkin katsoa tarkemmin heti. Ärsyttää, jos näitä reklamaatioita alkaa tulla yhä enemmän… Jotenkin luotto P&P:aan(kin) on ollut kova. Eli kiitos kun infosit!

  Toivottavasti selviätte ilman suurta pöpöaaltoa! Kivaa viikkistä 🙂

 • Reply
  Marika
  2.3.2012 at 20:30

  Meillä kans niistä Racoonin mekoista sydämen saumat kupruilee. Ei kiva! Ja ovatkin vähän unohtuneet tuonne kaappiin kummankin, kun ovat epäsiistit. Harmittaa tietysti hurjasti!
  Osittain siksi päädyin V:n siistimmän välikausisetin osalta Tickettiin Racoonin sijaan. Ja onhan tuo setti aivan ihana, kun tänään sen postista hain, huoh! Silmäniloa äidille koko rahalla 🙂

 • Reply
  maiju
  2.3.2012 at 20:31

  Ei kun mekot siis pesuun… pilaiskohan huomisen vai sunnuntain;) Hyvä juttu kun kerroit, tietää varautua! Paranemisia teille, meillä ollaan (toivottavasti) selätetty jo pahin.

 • Reply
  Oliviah
  2.3.2012 at 20:33

  Meille on tulossa MiniQ:sta samaa kuosia raitapaitana. Täytyykin heittää heti koneseen, vaikka en ole yleensä enää kaikkia neidin vaatteita käyttöönottopessyt. Racoonin trikoovaatteet jätin ostamatta, kun eivät tuntuneet livenä niin laadukkailta kuin vanhat mallistot.

  Onko Eevillä muuten tuossa kuvassa ChillNorwayn housut / jumpsuit ? Mietin noita housuja, että pysyisivätkö päällä? Meillä kun ei ole ainakaan puoleen vuoteen ole ollut yhtään velour tai collegehousuja käytössä.

 • Reply
  Sini
  2.3.2012 at 20:46

  HappyLittleMe: joo, en uskaltanut enää kolmatta ottaa joten otin toiselta merkiltä sitten tuotteen tilalle.

  Emmi: Siltä näyttää. Kunpa nyt sitten edes nää reklamaatiot hoitaisi maahantuoja kunnolla!En tiedä korvaako kauppa jos maahantuoja ei hyväksy vikaa?

  AnuH: Teilläkin siis tuplavahinko!Mut kiva, että mekko oli sopiva ja onnea 2-vuotiaalle!

  airamanna: No sanoppa!Mäkin tilasin pari juttua kaverin kanssa kimpassa 😉

  SiniK: Kannattaa tsekata. Mäkään en noita racoonin mekkojen vikoja huomannut katsoa ennen kuin täällä tuli ilmi.

  Marika: No just kun olikin tänään puhetta niistä. Pöh!

  maiju: Toivotaan, että teillä olis ihan priimaa!

  Oliviah: Mä en noita päässyt edes missään livenä tsekkaamaan, mutta nyt tosiaan noiden vikojen myötä oli pettymys. Housut on joo chillin, koko 3 ja niissä saa vetää kyllä narut ihan niin tiukalle kuin saa, mutta pysyy siis jalassa. Sorruin kesämallistosta yhteen jumpsuittiin ja se on koossa 4 ja siinäkin on onneksi vyöäröllä vielä kiristys. Nuo on niin ihania!

 • Reply
  Eppusen kaapilla
  2.3.2012 at 23:10

  Voihan kurjuus! ensinnäkin Aatun kuume ja toiseksi toi mekko. 🙁 Toi on kyllä raivostuttavaa kun tulee tuollaisia juttuja, joista joutuu reklamoimaan. Buu! Mitäköhän ihmettä noille raidaoille on tapahtunut, oispa kiva tietää ihan vaan mielenkiinnosta.
  Paranemisia myös teille sinne! ♥ Toivotaan, että johtuu hampaista eikä influenssasta!:) Meille kans tehtiin se testi ja ei onneksi ollut influenssa vaan joku virus.
  Täällä meinaa mökkihöperyys iskeä 😉

 • Reply
  Kippuralla
  3.3.2012 at 10:05

  ballotista meinasin eilen napata tuo mekon+racoonin sydäntunikan, mutta shoppailukaveri hermostui ja mentiin syömään –> unohdin. ehkä onni jos kerta laatu on noin surkea 🙁

 • Reply
  Anonyymi
  3.3.2012 at 10:09

  Meillä oli useampi sydänmekko Racoonilta tänä keväänä ja voi kamala sitä laatua. Sydän kupruilee ja kangas on tosi kuluneen oloinen. Lisäksi yhdessä on siellä täällä haaleaa mustetta(?) joka ei lähtenytkään ensimmäisessä pesussa pois. Olen sättinyt jo itseäni monta kertaa mekkoihin sortumisesta, vaikka talven toppamalliston laatu oli surkeaa.

  – LauraH

 • Reply
  Sini
  3.3.2012 at 12:56

  Eppusen kaapilla: Kuumetta ei enää tänään ollut eli taisi olla hampaista johtuvaa. Ja tosiaan harmi tuo mekko, ajattelin laittaa viestiä maahantuojallekin noista ja kysäistä mistä johtuu..

  Kippuralla: Harmittavan paljon vikoja nyt ollut ja kun kyseessä on kuitenkin kalliit tuotteet sisävaatteiksi niin odottaisi laadunkin olevan priimaa.

  LauraH: Voi ei!Meilä on racoonin vkasu kevääksi (tai on kyllä iso että ehkä syksyksi) ja toivotaan, että laatu olisi siinä parempaa kuin talven topissa.

 • Reply
  Maruskainen
  3.3.2012 at 14:11

  Huh huh! Nyt alkaa tosiaan näitä kommentteja lukiessa tulla siihen tulokseen, et pitää harkita kaks kertaa P&P:tä ja Racoonia haaveillessa : ( Meillähän on se surullisenkuuluisa harmaa fuksiapilkullinen Cupcaken haalari tän talven jälkeen varmaan roskiskunnossa, onneksi reklamaation myötä saatiin puolet rahoista takas. Ja onneksi en sittenkään testannut Racoonin sydänvaatteita…

 • Reply
  Maruskainen
  3.3.2012 at 14:16

  huh, huh, lisää laatuongelmia tuolta firmalta siis, harmi! Meillä se harmaa Cuppiksen pilkkuhaalari lähes roskiskunnossa, onneksi saatiin puolet hinnasta takas. Ja onneksi en sortunut uusiin sydän-Racooneihin.

 • Reply
  Maruskainen
  3.3.2012 at 19:23

  … Ja näköjään eka kommentti tuli sittenkin, soriii…

 • Reply
  Anonyymi
  4.3.2012 at 18:46

  Voi ei!! Mulla on syksyyn odottamassa kummallekkin tytölle (toinen tällä hetkellä vielä masu-asukki:D) Racoonin sydänmekot.
  Täytyykin pesasta ne nyt samantien ja katsoa mitä tapahtuu:(

  Nyt rupesi myös jännittämään, että mitenhän on tuo ulkovaatteitten laatu tänä keväänä?!:O

  -Anu-

 • Reply
  Sini
  5.3.2012 at 11:40

  Maruskainen: On kyllä tosi harmi kun talven asut oli mitä oli ja jos nyt näissäkin on noita vikoja..

  Anu: Testaa ihmeessä, toivotaan et on priimaa. Muakin jännittää se kevätasu…

 • Reply
  Katri
  5.3.2012 at 17:02

  Uu toi mekko, meilläkin sama ja pesin sen ja huomasin noi raidat. Pitäskö vaan ottaa yhteyttä maahantuojaan?
  Mä ostin Stockkalta ton mekkosen, joka on siis aivan ihana.

 • Reply
  Sini
  5.3.2012 at 17:14

  Katri: Helpoimmin onnistuu kun reklamoit ostopaikkaan, mäkin tein niin ja sain palautuksen mekosta.

Leave a Reply