Ekan pesun jälkeen

Just otin koneesta, pesin ekaa kertaa.
Siis ne ihanat Villervallat.
Kyllä harmittaa!

Ovat ihan järkyttävän näköiset, nyppääntyneet kauttaaltaan ja aivan kuin noita olisi käytetty vaikka kuinka kauan. Laitoin mailia Skidiin ja pikaisesti tulikin vastaus, että saan palauttaa sieltä tilatut vialliset tuotteet. Tästä täytyy antaa kyllä kiitosta, että noin nopeasti vastattiin ja luvattiin heti hyvittää. Aatun siniset eivät olleet ihan yhtä pahat, mutta pinnassa oli kyllä jo melkoisesti nyppyä. Aatun paita on tilattu eri kaupasta ja täytyy laittaa sinnekin vielä mailia.
Onko muilla ollut näiden kanssa samaa ongelmaa vai onko meidän omat jostain viallisesta erästä?
 • anrinko
  19.4.2012 at 14:38

  No huh! Aika kurjan näköiset ovat. =(
  Kiva jos hyvittävät nuo. Mulla ei ole ollenkaan kokemusta kyseisestä merkistä.

  • Sini
   19.4.2012 at 15:03

   Niinpä. Meillä on trikoona pari juttua ja ne on pysynyt hyvinä ja ne farkut on ihan loistavia!

 • zirk
  19.4.2012 at 14:38

  No OHHOH! Meillä Skidistä keltainen svetaritakki, kerran pesty ja hienosti selviytyi pesusta. Joku ihme juttu nyt näiden teidän vaatteiden kanssa, harmi!

  • Sini
   19.4.2012 at 15:04

   No niinpä. Mun tilaukset ei vaan mene putkeen, sen phisterin mekon kanssa kävi 2 kertaa silloin sama juttu, että ekassa pesussa ne raidat levisivät. Ja pesukonekin on ihan uusi etten voi sitäkään syyttää 😉

 • Emmi
  19.4.2012 at 14:45

  No ohhoh! Sama paita meilläkin, mutta en ole huomannut, että olisi mennyt miksikään… Täytyykin käydä syynäämässä!

  • Sini
   19.4.2012 at 15:05

   No mä ajattelin kun näistä oli monet koot loppuunmyytyjä, että on varmasti myyty tosi paljon ja mistään en ole kuullut, että olisi ollut huonoja paitsi edellisen postaukseen yhdeltä kommentoijalta.

 • Oliviah
  19.4.2012 at 14:47

  Tämäpä tuli kuin tilauksesta. Meinasin kysyä käyttö tai lähinnä pesukokemuksia, kun merkin aiemmista mallistoista olen sieltä täältä kuullut huonoa palautetta. Meidän englanninlakuraidallinen paita ei nyppääntynyt pesussa, mutta värit varsinkin musta haalistui hurjasti. Tuo paita on ilmeisesti erityylistä kuin nuo teidän eli värit painettu valkoiseen paitaan ja tuo pohjaväri kuultaa läpi. Muutenkin paita tuntuu tekokuituiselta, vaikka pitäisi olla 100%puuvillaa. Pitäisköhän heittää meidän mu/valk jumpsuitkin koneeseen, vaikka ajattelin sitä vasta syksyllä käyttöön.

  • Sini
   19.4.2012 at 15:06

   Mua rupesi niin harmittamaan kun yleensä pesen kaikki vaatteet ennen käyttöä, mutta näitä en pessyt ja kun just moni kommentoi viimeiseen postaukseen että näyttävät tosi kivoilta niin oli pakko tulla sit heti kertomaan mitä tapahtui. Semmosta haalaria mäkin olen haaveillut, mut en tiedä uskallanko nyt kuitenkaan ostaa.

 • Lumikettu...
  19.4.2012 at 14:50

  No, onpa hurjan näköistä. Meillä on kolme eri väristä paitaa 2 tai 3 eri paikasta ostettuina eikä yksikään kyllä näytä tuolta…

  • Sini
   19.4.2012 at 15:07

   Ok, kiitos tiedosta. Nämä tehdään kuulemma useissa erissä eli olisiko nyt sitten joku viallinen erä tämä..

 • Katja
  19.4.2012 at 14:52

  Voi ei, pitääkö meidänkin pestä nyt äkkiä se jumppis, jos tulos on sama :(( Voi harmi 🙁

  • Sini
   19.4.2012 at 15:07

   Suosittelen pesua niin selviää, mutta tosiaan muilla on kyllä säylinyt hyvinä eli taitaa olla nämä meidän omat vaan viallisia.

 • Elina
  19.4.2012 at 14:57

  Onko matsku pelkkää puuvillaa kuitenkin, ettei tekokuitua mukana? Ohhoh, kyllä tuolla hintaa pitäisi jo saada laadukkaampaa 🙁

  • Sini
   19.4.2012 at 15:08

   Juu 100% puuvillaa on lapuissa.

 • citymami
  19.4.2012 at 14:58

  Juuri tarkastin päällä olevan saman paidan, joka on pesty noin 3 kertaa. Ihan ok kuntoinen eli ei oo ollenkaan noin pahasti nyppyä. Itse en käytä käyttövaatteissa lainkaan kuivausrumpua (minusta pilaa vaatteet), mutta en tiedä, miten onko nämä olleet siellä 🙂
  T: Emppu

  • Sini
   19.4.2012 at 15:09

   Juu en mäkään käytä kun ei meillä ole rumpua (tai on, mutta se on ollut hajalla jo reilun vuoden…) ja ohjeen mukaan 40 asteessa pesty.

 • titti
  19.4.2012 at 15:03

  No voi pylly! Olisin niin kovasti halunnut keltaisen, mustan/sinisen svetarin mutten taida uskaltaa ostaa kun ton näköistä en kyllä suostu käyttään 🙁

  • Sini
   19.4.2012 at 16:05

   Toivottavasti tää oli joku viallinen erä ettei kaikki ole samanlaisia!

 • Anonyymi
  19.4.2012 at 15:20

  Meillä sininen ja musta raitapaita Villervallaa. Pari-kolme pesua käyneet, ei ihan yhtä hurjan näköisiä, mutta nyppyisiä kyllä. Itse en vaan viitsi valittaa, meillä muutkin Villervallat ovat nyppyyntyneet nopeasti. Jotenkin olen ajatellut, että se näyttää kuuluvan tuohon merkkiin, että nyppyyntyy nopeasti. Farkut ovat pysyneet hyvinä, trikoopaidoissa kaikissa tuo ongelma, oli sitten mistä erästä ja mitä vuosikertaa tahansa.

  • Sini
   19.4.2012 at 16:06

   Ai, ompas harmi. Mä niin inhoan nyppyisyyttä ja jäisi kyllä sitten käyttämättä eikä nyt viitsi vaan kaappiinkaan ostaa.

 • Rouva V.
  19.4.2012 at 15:36

  Ou nou!!! Uskon harmituksesi :/ Meiltä ei vielä Villervallaa löydy, olen kyllä monesti ihmetelly eri kuoseja ja malleja, että mitkähän olisi ne meidän lasten ekat Villervallat..
  Mutta sen verran täytyy sanoa, että pesen nykyisin lähes kaikki vaatteemme nurinpäin! Ostin tytölle n. vuosi sitten Dodipetton peruspaidan, joka on 100% Puuvillaa, ja sen kanssa sain kokea karvaan pettymyksen, eli kävi juuri kuin näille teidän Villervalloille..
  Uskottelen itselleni, että jos pesen nurinpäin, niin se päällipuoli pysyy sitten ainakin siistimpänä 😉

  • Sini
   19.4.2012 at 16:07

   Sama, mä pesen kaikki nurinpäin ja muistan kyllä elävästi kun käänsin nämä kaikki vaikka joskus saattaa vahingossa joku vaate jäädä oikein päin.

 • Vera
  19.4.2012 at 15:38

  Täytyypä laittaa meidänkin uudet Villervallat ihan samantien pesuun, ja toivoa että olisivat parempaa laatua =(

  • Sini
   19.4.2012 at 16:07

   Toivotaan!

  • Vera
   19.4.2012 at 16:43

   Hivenen tuli pesuhaituvaa, ei mitään varsinaista nyppyä kuitenkaan. Meidän vaatteet ovat keltaisia ja pesuun laitoin vastaavan paidan, collegetakin ja jumppiksen.

 • Alexandra
  19.4.2012 at 15:40

  Meillä on ollut aikaisemman malliston tähtipaita pojalla, pesuissa hiukan leventynyt ja pientä pesunukkaa tullut, mutta ei sentään noin paljoa mitä teillä. 🙁 Varmasti joku laatuvirhe kankaassa. Kai muistit pestä nurin päin käännettynä?

  • Sini
   19.4.2012 at 16:08

   Juu, nurinpäin pesen kaikki.

 • Miima
  19.4.2012 at 15:51

  Oho! Meillä on pari raitapaitaa ja housut pesty osa 2, osa 3 kertaa, eikä nyt todellakaan tuon näköisiä ole! :O Pientä pehmentymää on havaittavissa, mutta ei siis edes sellaista haituvaa vielä, puhumattakaan tuollaisesta nypylästä! Tosi hyvä, että reklamaatio toimii!

  • Sini
   19.4.2012 at 16:08

   Onneksi tosiaan reklis pelasi hyvin.

 • Anonyymi
  19.4.2012 at 16:01

  Pesitkö vaatteen nurin vai oikein perin?

  • Sini
   19.4.2012 at 16:08

   Pesen kaikki nurinpäin aina.

 • Helmi
  19.4.2012 at 16:09

  No voi vitsit! Itsekin olen harkinnut noita ostavani, mutta enpä taida uskaltaa. Harmi, kun niin ihanat on tuossa alemmassa postauksessa.:(

  • Sini
   19.4.2012 at 16:10

   No sepä!Ja oli heti pakko tulla kertomaan kun moni noita ihasteli, että tämmöistä saattaa sit tulla eteen.

 • Sirkku
  19.4.2012 at 16:16

  No voi kökkö. Ovatpa hurjan näköiset. 🙁

  Meidän kylällä on Vekaravintti, joka myy myös Villervallaa (tosin ei netissä). Siellä on aika suppea valikoima, mutta yllätyin tänään positiivisesti kun käväisin. Sinne oli juuri tullut niitä jumpsuiteja ja ostinkin pari Aaronille kun en osannut päättää väriä. Ostin Artulle tuon siniraidallisen tähtipaidan. Toivottavasti eivät mene pesussa pilalle, sit kyllä ketuttaa. Se Artun on vielä tosi reilu kun ajattelin syksyksi, kiva sitten jos nyppyyntyy heti. 🙁

  • Sini
   19.4.2012 at 18:56

   Voi toivotaan, että teidän omat olis paremmat!

 • Anonyymi
  19.4.2012 at 16:23

  Meillä college-takit menivät heti ekassa pesussa nyppyisiksi(ei tosin ihan noin pahasti kuin teidän), ja olisin myös saanut laittaa ne takaisin, mutta jätin ne kuitenkin käyttöön ja toivon etteivät nukkaantuisi enempää. Meillä on ollut käytössä trikoopaitoja ja ne eivät ole menneet miksikään vaikka ovat jo monessa pesussa olleet.
  -Sanna

  • Sini
   19.4.2012 at 18:57

   Meillä myös se trikoo pysynyt hyvänä, mutta sitten nämä oli tällaiset 🙁

 • Mammis
  19.4.2012 at 16:39

  Meillä on pysyneet tosi hyvinä kaikki Villervallat, vaikka on pesty ja pidetty paljon. Itsellä on tuota samaa sarjaa olevat paidat kaapissa, mutta niitä ei ole vielä ehditty käyttää. Täytyy katsoa miten niiden kanssa käy.

  • Sini
   19.4.2012 at 18:57

   Toivotaan, että olisivat paremmat teillä!

 • Monalisa
  19.4.2012 at 16:51

  Tosi huonon näköiseksi on mennyt. Valitettavasti itselläni on ollut Villervallan sisävaatteiden kanssa tosi huonoa kokemusta. Meillä on ollut sellaisia ohuempaa puuvillaa olevaa printtipaitaa jossa pintti kankaassa on pysynyt hyvänä ja värit, mutta paita on lörpsähtänyt heti ekassa pesussa. Sitten meillä on ollut (ja on edelleen) tuota samaa laatua oleva body ja pitkikset ja aivan yhtä surkeaa laatua ovat. Ihan heti menivät nyppyyn. Itse ostin ne Ruotsista joten reklamoimaan en päässyt. Yhdestä skidistä ostetusta tähtiprinttipaidasta (joka lörpsähti a-linjaiseksi) yritin sinne reklamoida ja sain aika ikävää palvelua. Sanoivat että ikinä ei ole mitään ongelmia ollut laadussa ja pesivät kädet koko hommasta :/ Kauheesti ei vakuuttanut myöskään laadusta se että viime jouluna joutuivat vetämään osan mallistosta pois huonon laadun takia. Harmi kyllä koska pidän kovasti kyseisen merkin vaatteista! Ulkovaatteisiin olen kyllä ollut tyytyväinen 🙂

  • Sini
   19.4.2012 at 18:58

   Voi ei 🙁 Ja harmi kun sun reklamaatio ei mennyt hyvin. Mä en ole kuullutkaan tuollaisesta laatuongelmasta viime vuonna, jännä kun näitä on nyt vähän joka merkillä 🙁

 • Peikkotytön äiti
  19.4.2012 at 17:03

  No voi, onpa aika hurjan näköiset. Minä olen yrittänyt metsästää pinkkiraidallista paitaa, jumpsuitia ja mekkoa. On vaan jo meidän koko monesta paikasta loppu, mutta tämän nähtyäni en kyllä tiedä haluanko enää.

  • Sini
   19.4.2012 at 18:58

   Toivottavasti löydät jos uskallat vielä ostaa 😉

 • Anonyymi
  19.4.2012 at 17:14

  Meillä on ollut pari vanhemman malliston tähtijuttua, suloinen mekko mustalla pohjalla ja punainen body, molemmat meni ihan järkyttävän näköisiksi jo ekoissa pesuissa. Nukkamäärä just tuota luokkaa, vaikka kuosit on ihania, niin näitä ei enää meille tule.
  -Vapunäippä-

  • Sini
   19.4.2012 at 18:59

   Juu, kyllä nyt joutuu harkitsemaan tarkasti mitä jatkossa uskaltaa ostaa. Ne farkut on tosi hyviä onneksi kuitenkin!

 • Aake07n äiti
  19.4.2012 at 17:21

  Meillä on ollut Villervallalta kolme trikoopaitaa, parit canvashousut ja college/trikootakki. Trikoopaidat kyllä pesussa nukkaantuivat, jonkin verran tavanomaista enemmän kutistuivat ja vähän venähtivät, mutta eivät kuitenkaan noin paljoa nukkaantuneet. Ei ole kyllä tullut noita paitoja sen jälkeen ostettua, vaikka värit ja kuosit miellyttäisivätkin. Canvashousut ja collegetakki sen sijaan ovat olleet oikein hyviä ostoksia. Tuollaiset oikein pehmoista puuvillaa olevat vaatteet kyllä tuntuvat nukkaantuvan helpommin kuin ohuempaa ja tiiviimpää neulosta olevat.

  • Sini
   19.4.2012 at 19:00

   Niitä canvashousuja onkin kehuttu ja uskon, että ne onkin tosi hyvät. Just sopivat kuivankelin ulkoiluunkin.

 • HeliK
  19.4.2012 at 17:45

  Meiltä löytyy raidallista paitaa keltaisena, sinisenä ja mustana sekä raidalliset keltaiset housut. Pesun jälkeen kaikista huomaa että ovat ns. käytetyn näköiset, mutta ei noin hurjasti kuin tuo sun oma. Ajattelinkin edellisen postauksen kuvia katsellessani että noita vaatteita ei varmasti ole kertaakaan pesty sillä Villervallan vaatteissa kyllä pesu jättää aina jälkensä. Itse olen tämän vain hyväksynyt :/

  • Sini
   19.4.2012 at 19:01

   Juu, edellisessä postauksessa oli ihan pakasta vedetyt. Yleensä mulla on pakkomielle pestä aina kaikki ennen käyttöä, mutta nuo oli jotenkin niin ihanat, että piti heti laittaa päälle- Noh, sinnepä nyt sitten menivät 🙁

 • Piipa
  19.4.2012 at 18:13

  Voi ei, on kyllä kurjan näköiset. 🙁 Meillä on ollut sisävaatteissa sekä hyvä- että huonolaatuista. Tänään pesin tällaisen mustan puseron, eikä ainakaan ekassa pesukka nukkamäärä ollut tuollainen. ..mutta skidistä on tulossa kasa samaa sarjaa, housuja ja paitoja eri väreissä. tarkoitus oli jemmailla pikkusiskolle myöhemmäksi, mutta pakkohan ne on heti pestä ja testata. 🙁 Onkohan nuissa tietyt värit jotka menevät heti huonon näköiseksi, vai onkohan vain eri valmiste-erät…

  • Sini
   19.4.2012 at 19:02

   Juu kannattaa varmaan pestä ja katsoa niin on reklamointikin sitten helpompaa heti tuoreeltaan. Toivotaan, että kyseessä olisi joku viallinen erä ettei laajempi ongelma.

 • Kati
  19.4.2012 at 18:26

  Apua! Ihan hirveää jälkeä! Luojan kiitos, että saat hyvityksen. Kyllä harmittaa, kun ihanat vaatteet eivät kestä pesua 🙁

  • Sini
   19.4.2012 at 19:03

   Sepä. Ja kun nyt Eevinkin kasvu on hidastunut, että sama koko menee pidempään, niin vaatteille tuleekin paljon käyttöä ja eipä noilla mitään tee jos ekan pesun jälkeen on kuin olisi kolmannella lapsella menossa..

 • Anonyymi
  19.4.2012 at 19:07

  Meillä on muutaman vuoen takaista mallistoa (lime-keltaraidallista trikoota mekko ja velouri-hameita) käytetty 3 kesää ja edelleen kuin uudet. Oisiko suosion myötä laatu huonontunut. Tylsää kun näyttivät niin hyviltä aiemmassa postauksessa,..

  – Anni A.

  • Sini
   20.4.2012 at 09:33

   Monella merkillä tuntuu käyneen niin, harmi kyllä!

 • *riikka*
  19.4.2012 at 19:45

  No voi hitisit, menipä ne aivan kamalaksi:( Meille tuli just tänään paketti, jossa turkoosi tähtiraitapaita ja sitten se tähtit-paita. materiaali näytti olevan vähän erilaista, tuo raitakangas oli pehmoisempaa (eli varmaan siis nukkaantuvampaa:( )Pitääkin pistää heti pesuun ja tsekata. Jos tuollaiseksi menevät, palautan kyllä, minusta tuo pesunukka on kamalaa!!

  • Sini
   20.4.2012 at 09:33

   Mä kanssa inhoon niin sitä nukkaa. Toivottavasti teidän omat olisi hyvät!

 • - M -
  19.4.2012 at 19:46

  Voi ei! Meillä oli viime kesänä ekan kerran villervallaa. Trikoo haalistui pesuissa, mutta nukkaa ei tullut. Tälle kesälle on yksivärinen t-paita ja se kesti käyttöönottopesun ok. Enpä taida uskaltaa tilata jumpsuitia pojalle. Kiva kuulla, että skidissä suhtautuivat asiallisesti!

  • Sini
   20.4.2012 at 09:34

   Siitä haalarista mäkin haaveilin, mutta täytyy odottaa siitä kommenttia joltain muulta, että millaista laatu on niissä.

 • Marika
  19.4.2012 at 21:46

  No huh, onpa mennyt törkeen näkösiks. Palautukseen menee meidän vaatteet jahka kotiutuvat. Harmi! Hitsit, että ärsyttää tollanen!

  • Sini
   20.4.2012 at 09:34

   Niinpä!

 • Anonyymi
  20.4.2012 at 03:11

  Meillä tosiaan kanssa meni ihan hurjan näköiseksi tuo sama paita. Ihan siis todellakäytetyn näköiseksi. =( Ja se pinkki mekko, jossa valkoista raitaa meni kanssa nyppyiseksi, mutta oli sentään hiukan paremman näköinen. Mutta siis kummatkin minun mittapuuni mukaan niin huonoja, että ei viitsi edes päiväkodissa pitää.

  Harmi, että en tajunnut silloin valittaa. Meidän nimittäin ostettiin melkein heti kun tulivat Skidiin myyntiin.

  Mutta siis muita Villervallan tuotteita on olllut ja näin ei ole kyllä ennen käynyt. Niin mun tuuria myös.

  • Sini
   20.4.2012 at 09:34

   Voi kökkö!Mut onnistuisko reklis edelleen?

 • Noomi
  20.4.2012 at 06:35

  Meillä on paaaaljon Villervallaa, nyt kevään mallistosta tuota samaa raitajuttua mustat housut, vihreä paita ja vihreä jumpsuit. Oon kaikki vaatteet kyllä jo pessyt enkä mä huomannut vaatteissa mitään moitittavaa.

  Mutta Villervallan vaatteet on kyllä useimmat niin pehmeää trikoota, että silittäminen on ihan välttämätöntä. Mä silitän meillä kaikki vaatteet ja erityisesti ko. vaatteet näyttää ihan erilaiselta silitettynä. Pinnalle tullut nukka ikään kuin laajenee ja kiinnittyy takaisin kankaaseen paremmin!

  • Sini
   20.4.2012 at 09:35

   Mä olen niin laiska etten jaksa silittää mitään jos ei ole pakko 😉 Mut kiva kuulla, että teidän omat ovat olleet hyviä!

 • Meeri
  20.4.2012 at 08:38

  Voi ei minkä näköiseksi nuo ovat menneet, meillä ei taida olla mikään vaate noin kovasti nyppyyntynyt, ei edes h&m:n ja lindexin trikoot näytä tuolta.
  Minä inhoan myös pesunukkaa, varsinkin tuollaista kunnon nukkaa, pieni haituva nyt menettelee, mutta jos pinnassa on noin iso nukka jos ekan pesun jäljiltä.

  Meiltä saa Villervallaa ihan paikallisesti liikkeestä ja minulla onkin siellä varattuna tuo sama paita ja pinkit canvashousut. Toivottavasti tuon paidan trikoo ei mene saman näköiseksi ekassa pesussa, canvashousuissa ei onneksi tuota nyppyyntymisongelmaa voi olla.

  • Sini
   20.4.2012 at 09:36

   No sepä kun kyseessä oli eka pesu!Harmi kyllä kun mun mielestä nää olis ollut niin kivat..

 • Anonyymi
  20.4.2012 at 11:31

  Moi
  Meidän pinkki jumpsuit meni kyllä nyppyiseksi. Pesin sen luettuani juttusi. Laitoin koneeseen nurinpäin käännettynä ja pesin ihan vain pikaohjelmalla joka kestää n. 40min. Eli pesukone ei edes vatkannut vaatetta sitä normaalia 2h pesuohjelmaa.
  Lopputulos on nyppyinen puku, ei noin paha kuin sinun vaatteet mutta luulen että vaikutti tuo lyhyt pesuohjelma asiaan.

  Voi kuttu, olen pitänyt Villervallan housuista ja niitä meillä on ollut pojalla paljon. Ostan siis jatkossa niitä mutta en taatusti yhtään trikoovaateetta. Pojan lime trikoopaita keltaisilla tereillä meni ekassa pesussa tuollaiseksi aikoinaan kun sinun vaatteesi.

  • Sini
   20.4.2012 at 11:34

   Voi ei!Mä vähän pelkäsinkin, että mitä ne haalarit ovat kun samaa kangasta kuitenkin ovat. Tosi harmi kuulla, olisin tykännyt niistä haalareista meillekin.

 • Noomi
  20.4.2012 at 11:50

  Mutta mahtaako se vika olla sitten siinä pinkissä värissä nimenomaan?

  • Sini
   20.4.2012 at 12:28

   Saattaa olla niinkin. Se pinkki meni pahempaan kuntoon kuin se sininen, meillä siitä sinisestä paidasta alkoi lisäksi repsottamaan yksi tähden reuna. Tämän huomasin kun oli kuivunut. Ne valkoiset osat mene enemmän nypylle kuin se sininen.

 • Anu
  20.4.2012 at 19:42

  meillä on se sininen t-paita,jossa pieniä tähtiä.kerran pesty ja ihan uudelta näytti.

  • Sini
   20.4.2012 at 20:03

   Kiva kuulla. Onko se trikoota vain sellaista pehmeää puuvillaa?

 • Seidi
  20.4.2012 at 22:41

  Meillä on tästä uudesta mallistosta musta-valkoraidallinen paita ja vihreä-valkoinen tähtipaita, ja nämä ovat hiukan erilaista materiaalia.
  Raidallinen on paksumpaa ja hieman pesunukkaa havaittavissa mustissa kohdissa, valkoisissa kohdissa ei mitään. Valkoinen on myös paljon sileämpää kuin mustat osat.

  Vihreä-valkoinen tähtipaita taas on sileää ja ohkaisemman tuntuista kuin raitapaita. Siistimmän oloinen, ei niin "nuhjuisen" oloinen kuin raitapaita.

  Hieman näissä on kokoeroakin saman koon sisällä, tähtipaidassa pari senttiä pidemmät hihat ja raitapaidassa taas pari senttiä pidempi helma. Tähtipaidassa kaula-aukko on paljon suurempi.

  Ei tästä varmaan mitään apua ole, kunhan tulin pohtimaan kun sattumoisin muutama noita vaatteita löytyy 😀

  • Sini
   21.4.2012 at 19:26

   Kiitos tiedosta! Harmi jos mitoitus heittää saman merkin sisällä, joutuu sitten aina arpomaan kokoa 🙁

 • Anu
  21.4.2012 at 04:51

  Semmosta aika napakkaa trikoota.luulisin,(kuvasta päätellen)että ne raitaiset ovat pehmeämpää materiaalia.Harmi,koska se raitamallisto oli tosi kivan näköinen,meillä oli enemmän tarvetta t-paidoille niin tilasin nyt tuon.ei taida uskaltaa koittaa niitä pitkähihaisia..
  ne canvashousut on ihan huiput,niitä voi suositella:)

  • Sini
   21.4.2012 at 19:27

   Juu se raidallinen oli tosi pehmeetä. Ihanan tuntuista kyllä, mutta nyppyyntyyhän se sit helpommin.

 • avista
  21.4.2012 at 08:29

  Voi ei, mulle on juuri tulossa Skidistä 170euron tilaus. Osa vaatteista kyllä canvasta ja hellehattuja, joihin oon ainakin aiemmin ollut tooodella tyytyväinen. Mutta trikoovaatetta myökin. Olivat niin ihanan näkösiä että toivottavasti laatu ie ole tota. Helpottavaa kuitenkin kuulla että Skidistä luvattiin korvaus..

  • Sini
   21.4.2012 at 19:28

   Niitä canvashousuja on kyllä kehuttu, eli uskon olevan hyvät!Ja ilmeisesti trikoo on myös tosi hyvää eli ei hätää 😉

 • Anonyymi
  21.4.2012 at 13:21

  Kamalan näköistä 🙁 Meille tuli tilattua kolme paita joista yksi ollut vasta äsken päällä ja on pesuun menossa, täytyypä pestä nyt viikonlopun aikana… Minusta jotenkin tuntui toi kangas heti sellaiselta joka nyppyynty helposti, toivotaan ettei ihan noi hurjasti kun teillä!

  t.Janika

  • Sini
   21.4.2012 at 19:28

   Toivotaan, että teillä pysyy hyvänä. Tulehan kertomaan miten kävi?

 • Anonyymi
  21.4.2012 at 15:14

  Meillä ei tätä ole,mutta näyttää pitkälle samalta matskulta,kuin Racoonin tunikat ja puserot,jotka menivät ekassa pesussa nukkaisiksi ja venähtivät TODELLA paljon 🙁

  • Sini
   21.4.2012 at 19:29

   Jep, meillä oli ne ja vähän sama juttu mutta ei ihan näin paha.

 • Heidi
  21.4.2012 at 16:04

  Meillä on se mustavalkea jumppis ja se on jo muutaman kerran koneessakin käynyt eikä ole kyllä mennyt miksikään. Harmi nuo teidän vaatteet, aika kurjan näköisiä 🙁

  • Sini
   21.4.2012 at 19:29

   Voi, siitä olen haaveillut. Uskaltaisikohan sita…

 • Katriina
  23.4.2012 at 08:23

  Meillä meni ekan pesun jälkeen aivan samannäköiseksi ja nyt toisen pesun jälkeen vielä karseemmaksi ja kaiken hyvän lisäksi siitä levisi hihoihin värit! Siis hihojen valkoiset on aivan harmaat, vaikka nuo pyöri valkoisen seassa?? Voi että harmittaa.

  • Sini
   23.4.2012 at 10:49

   Voi ei!Tosi ikävä kuulla 🙁

 • Ninsku
  25.4.2012 at 09:57

  Meillä on koko pinkki pusero ja housut tämän kevään Villervallan mallistosta sekä raidalliset housut ja hame..
  Ainoastaan raidallisiin housuihin tuli hienoista pesunukkaa ensimmäisen pesun jälkeen,mutta ei noin pahan näköiseksi mennyt mitä teillä..

  • Sini
   25.4.2012 at 10:14

   Ok, kiitos tiedosta!Saattaa olla siis eräkohtaista tuo miten käyttäytyvät.

Lue lisää