Ihana Lily-Balou


 Lily-Balou on Belgialainen vuonna 2008 perustettu lastenvaatemerkki.
Merkin tyyliin kuuluu raikkaat perusvärit, raidat sekä mukavat materiaalit kuten frotee ja velour.
Itselle merkki on tähän asti ollut ihan tuikituntematon ja merkillä on suomessa vain yksi jälleenmyyjä, ratkiriemu nettikauppa. Merkin vaatteissa on jotain todella nostalgista, mutta samalla jotain raikasta ja vaikka oma retrobuumini on ajat sitten jo kaikonnut, löysin merkin valikoimasta monta ihanaa juttua.

 Vaikea oli valita niitä kivoimpia, joten kokosin tähän ”muutaman” kuvan merkin valikoimasta.
Raidathan ovat aina in ja itsestä on kiva, että merkin sisällä onnistuu mix and match lähes kaikkien juttujen kesken. Koot alkavat 56 koosta ja yltävät aina 116 kokoon saakka, joten samisjuttuja sisaruksillekin on helppo löytää.
 
Omana suosikkina on nuo merkin frotee shortsihaalarit sekä raidalliset uv-uikkarit, joita löytyy niin haalarimallisena kuin kaksiosaisenakin. Ja plussaa siitä, että uv-paidat ja housut myydään erikseen eikä setteinä, sillä meillä ainakin housuissa täytyy aina Eevillä olla yhtä kokoa pienempi kuin paidoissa.
Onko merkki muille jo entuudestaan tuttu?Millaisia käyttökokemuksia teiltä löytyy?

Merkki tuli itsellekin hiukan vahingossa eteen, sillä Ratkiriemusta kysyttiin olisinko halunnut järjestää lukijoilleni arvonnan yhden ihanan tyttömäisen merkin tiimoilta ja itse ehdotin sitten toiseksi palkintovaihtoehdoksi myös pojille sopivaa merkkiä ja tämä näytti sivuilla niin kivalta. Joten tämän tiimoilta kiva juttu tulossa teille lukijoillekin!

Sain ostaa Aatulle Ratkiriemusta merkin haalarin meille alella ja pakettiin oli laitettu mukaan vielä tuo baloun t-paitakin, kiitos kovasti! Aatulla molemmat ovat kokoa 80 ja minusta vastaavat aika hyvin kokoaan.

Ja loppuun vielä:

🙂

 • Miima
  28.4.2012 at 16:11

  Noita keltaisia froteeshortsihaalareita olen kuolannut jo jonkun kuukauden 😀 Niistä vaan se isoin koko (98) meni silloin heti, joten jäin nuolemaan näppejäni 🙁 Punainen voisi olla se korvaava väri sitten… Alennus näihin olisi kyllä aika kiva juttu 😉

  • Sini
   28.4.2012 at 16:19

   Ne on aika ihanat, mäkin olisin tykännyt noista sinisistä shortseista mut Aatun kokoa ei ollut. Mut kuulin, että ainakin haalareita olisi lisää tulossa ja kannattaa vaikka laittaa viestiä tuonne ratkiriemuun jos on joku tietty mielessä niin ehkä vielä ennättää siihen tilaukseen?!

 • Henniina
  28.4.2012 at 17:05

  Oi,tykkään kyllä. Ihania perusvaatteita! Millonhan sitä itselläkin olisi joku muu kuin kummilapsi jolle ostella.. : D Tuo haalari on kyllä ihana :3

  • Sini
   28.4.2012 at 20:01

   Nimenomaan, ihania perusvaatteita!

 • Sirkku
  28.4.2012 at 17:42

  Aika ihania. Raidat kolahtavat aina. Nuo Aatun haalarit ovat ihkut. 🙂

  • Sini
   28.4.2012 at 20:01

   Niin kolahtaa, vähän liikaakin 😉

 • - M -
  28.4.2012 at 18:42

  Aatun haalari setti on tosi kiva. Tekisi mieli tilata pojallekin joko tummansinisenä tai turkoosina…

  • Sini
   28.4.2012 at 20:02

   Malli oli tuossa tosi kiva ja frotee ihanan pehmeää. Ne turkoosit näytti kuvassa ainakin ihanan värisiltä ja sopisi teidän pellavapäälle!

 • Oliviah
  28.4.2012 at 19:09

  Meinasin tilata meille tuollaisen shortsihaalarin samalla kun tilasin aiemmin keväällä neidille Mim-piä tuolta. Surffailin silloin merkin sivuilla ja tytöille tuolla olisi ollut aivan ihana spagettiolkaiminen jumpsuit. Mutta käyttökokemusta ei meilläkään merkistä ole.

  APUA, onko nuo Hello Kitty pallot noin isoja! Mummo on luvannut ostaa neidille tuollaisen vapuksi. Meidän viime vuotinen pallo pysyi ilmassa lähes kolme kuukautta ja tunnustan hieman loppujen lopuksi auttaneeni pallon tyhjentymistä, kun kukaan ei siitä enää välittänyt, mutta roskiinkaan ei saanut laittaa. Toivattavasti Kitty ei ole yhtä sitkeä;)

  • Sini
   28.4.2012 at 20:04

   Mäkin kävin nyt tuolla sivuilla ja katsoin samaa jumpsuittia ja sitten sellaista alkoista froteemekkoa. Ihanilta näyttivät!

   No arvaa kun mäkin ihmettelin pallon kokoa. Mummu kertoi ostaneensa 7e:lla Eeville jonkun Hello Kitty pallon ja oletin sen olevan hiukan pienempi 😉 Mut arvaa oliko Eevi aika innoissaan, kuulemma ihanin juttu ikinä!

 • -Jassu-
  28.4.2012 at 20:22

  Hauskoja vaatteita ja tuo Aatun haalari on niin liikkis! 😀
  Tuollaiset raidalliset frotee(?)shortsit voisi olla kivat kesäksi.

  • Sini
   28.4.2012 at 20:36

   Eikö!Nuo raidalliset shortsit on niitä uv-uikkareiden alaosia..

 • Eppusen kaapilla
  29.4.2012 at 06:19

  Nätti tummansininen kesäsetti, sopii hyvin Aatulle!:)
  Mutta voi vitsi miten iso ja hieno pallo! Meijän pitää kans mennä vappupallo-ostoksille.:D

  • Sini
   1.5.2012 at 12:31

   Hello Kittyä sen olla pitää 😉

 • Emppu
  29.4.2012 at 16:25

  Ihana suloinen Eevi!:) Aatukin on niin ihana! Tosi ihana blogi sulla!:)

  • Sini
   1.5.2012 at 12:32

   Voi kiitos!

 • -Satu-
  30.4.2012 at 19:52

  Aivan huippu pallo Eevillä. Kun Stella näki päivällä tuon kuvan, niin totesi haluavansa samanlaisen 🙂

  Hauskaa vappua!

  • Sini
   1.5.2012 at 12:32

   Oli kyllä mummo osannut ostaa ihan täydellsen pallon Eeville!

 • Anonyymi
  1.5.2012 at 07:00

  Miten sen unq:n reklamaation kanssa kävi?

  • Sini
   1.5.2012 at 12:33

   Ai, tosiaan!Kolmen sähköpöstiviestin jälkeen sain rahani takaisin, ei mennyt sekään palautus ihan putkeen ja näytti jo siltä, etten saa mitään. En voi kyllä enää suositella ko firmaa.

Lue lisää