Remppaa ja äidin kevättä

Huhheijakkaa!
Pikainen postaus täältä rempan keskeltä. Aika ei oikein tahdo riittää tähän bloggaamiseen, tuntuu olevan miljoona asia työnalla yhtä aikaa. Tässä kuitenkin tällainen sillisalaatti postaus remppatouhuista ja muutamista äidin kevätjutuista.
Vihdoin ja viimein saimme taas oikeanlaisen remppafiiliksen ja työnalle pääsi tällä kertaa tuo alakerran leikkihuone. Katot maalattu (aivan hirveetä hommaa!) ja seinät käsitelty. Vielä tekemättä on ikkunanpokien maalaus sekä lattian vaihto ja uusien listojen asennus. Nämä toivottavasti ensi viikolla, välillä roudasimme jo kamat takaisin, että pääsee leikkihuone käyttöön. Ihanan valoisaa siellä ainakin on! Täältä voitte kurkata ne ennen kuvat.

Ja sitten kurkkausta äidin kaapille.
Sain Ticket to heaven merkiltä itselleni tämän Julia trenssin. Minulla on ollut talven käytössä saman merkin untsikka ja olen tykännyt siitä tosi paljon. Myös lasten ulkovatteita meillä on ollut joka kautena ainakin jossakin muodossa. Trenssin pinta on sellaista hiukan liukasta ja likaa hylkivää, tuskastelin se zaran takin kanssa jo kun pienimmätkin pölyt näkyivät siinä heti eikä tosiaan ihan koko aikaa viitsisi olla pesemässä. Tämä voikin olla se käytännöllinen takki ja zaran oma sitten vähän siistimpään menoon. Pinta lähtee tästä tosiaan kivasti pyyhkäisemällä puhtaaksi ja väri on juuri omaan makuuni!


Kevääseen ja kesään vielä muutama raitamekko.
Stockan kantistarjouksessa oli viime kuussa tuo Henri Lloydin mekko ja samaisesta paikasta ostettu myös tuo TH:n mekko (mekko bongattu ekan kerran tyllihame blogista!)
Molemmissa kivoja yksityiskohtia mm napit hihansuissa.
Ja tässä pari sovituskuvaa. Tekisi mieli vähän hommata tästä samasta myös paitaversio….
Nyt toivottelen oikein mukavaa pääsiästä kaikille!
Täällä virvotaankin huomenna, Eevi ei paljon maskia tarvitsekaan, sillä viime kertaisesta uintireissusta on edelleen muistona musta silmä 🙁

18 Comments

 • Reply
  -Anni-
  6.4.2012 at 09:44

  Hyvältä näyttää, mutta hommaa piisaa. Mutta onneksi se palkitsee 🙂
  Ja ihanat mekot, kyllä kelpaa!

  • Reply
   Sini
   6.4.2012 at 11:19

   Hommaa on kyllä, mutta huone kerrallaan ja tosiaan on se sit lopulta sen arvoista.

 • Reply
  Eppusen kaapilla
  6.4.2012 at 10:23

  Mä olenkin oottanut jo hetken uusia postauksia, että missä ne viipyy!;) ihanalta näyttää uudet seinät, noissa on kyllä hommmaa! Vanhassa kodissa tehtiin kans maalaushommia, ja meni ihan törkeesti aikaa ja voimia! Huh! Mutta kiva ois nähdä sit kuvia kun saattee valmiiksi. 🙂
  Ja ihana toi mekko, sopii hyvin sulle. Samoin trenssi on kiva, näyttää tosi monikäyttöiseltä!:)

  • Reply
   Sini
   6.4.2012 at 11:19

   Aluksi se maalaaminen on aina mukavaa, mut sit tunnin päästä alkaa jo tympimään 😉 Lupaan laittaa kuvia sitten kun saadaan huone kokonaan valmiiksi!

 • Reply
  SiniK
  6.4.2012 at 12:10

  Kauniit mekot ja takki sekä onnistuneet seinät! Mutta uskon, että hommia on maalaamisessa ollut… Meidän rempasta muistan sen verran, että ei ollut mun mielipuuhaa, onneksi mies tykkäsi 😉

  Iloista pääsiäistä!

  • Reply
   Sini
   6.4.2012 at 12:35

   Kiitos!On se tympeetä kun pitää mennä aina yksi hirsi kerrallaan ettei jää niitä pensselin jälkiä..

 • Reply
  Anonyymi
  6.4.2012 at 12:27

  Ihana tuo Henrin mekko!! Paljonko sillä oli hintaa?

  • Reply
   Sini
   6.4.2012 at 12:36

   Kantiksessa oli 85e ja ovh taisi olla joku 110e about..

 • Reply
  Anonyymi
  6.4.2012 at 16:47

  Mulla sama urakka ollut kesken jo puoli vuotta ja tooodella hidasta. Lisäksi musta tuntuu että se työn jälki on epätasaisen näköistä kun tuo kuultomaalaaminen ei ole kovin helppoa.. mutta hyvältä näyttää!
  Sanna

  • Reply
   Sini
   6.4.2012 at 17:02

   Mä niin ymmärrän!Mun oli pakko äsken vetää vielä kerran uudestaan tuo huone, en ihan ollut tyytyväinen, mutta nyt kelpuutan jo 😉

 • Reply
  - M -
  6.4.2012 at 17:51

  Tosi kivalta näyttää lastenhuone nyt ja hatun nosto remonttipuuhille. Musta tuntuu, ettei mihinkään ylimääräseen itsellä irtoa aikaa ja voimia. Olet taas tehnyt kivoja hankintoja. Katselin tuota Hilfigerin mekkoa, mutta mun kokoa ei ollut jäljellä. Mä ostin monissa blogeissa näkyneen (sullakin taisi olla) Lindexin sini-valkoraidallisen mekon. Tyttö ihmetteli miksi mä sen ostan sen, kun mulla on jo monta samanlaista. 😉

  • Reply
   Sini
   8.4.2012 at 14:06

   Onhan tää kyll tympeetä hommaa kun kaikki on levällään mut lopputulos sit palkitsee. Hih, mullakin on niitä useampi mut kaikkia kyllä käytetään 🙂

 • Reply
  Terhi
  6.4.2012 at 20:34

  Tykkään noista sun vaatteista tosi paljon. Sopis hyvin mullekin 😀
  Joku trenssi onkin hakusassa, ens pe pääsen kaupoille, jei.

  Voi tuota valon määrää kun seinät maalaa valkoisiksi <3 Nättiä!

  • Reply
   Sini
   8.4.2012 at 14:07

   Toivotaan että löytyy kivoja juttuja kaupoilta!

 • Reply
  susanna
  8.4.2012 at 12:45

  Kyllä nuo remontit aina palkitsee vaikka oma hommansa onkin, huoh meillä haetaan inspiraatiota.. haettu jo joulukuusta lähtien! Maalasitteko katon täys valkoseksi, meille pitäs tulla sama urakka lähes koko taloon ja seinien kuultomaalaus. Oon aatellu et kattomaali haisee niin pahalle et on parempi tehä kesällä, oonko ihan väärässä??

  Mut teillä näyttää hyvältä!! ..ja ihania mekkoja, kesää odotellessa!! 😉

  • Reply
   Sini
   8.4.2012 at 14:12

   Me maalattiin ihan valkoiseksi. Katot on lakattua paneelia joten alle täytyi laittaa tartuntamaali (joka haisee kamalalle!) ja sitten sen päälle 2-3 kerrosta valkoista kattomaalia. Me maalattiin ovet kiinni huone kerrallaan ja sit hyvä tuuletus mutta esim aula täytyy maalata vähän lämpöisemmällä ilmalla js pitää vaikka läpivetoa.

 • Reply
  Anonyymi
  9.4.2012 at 13:50

  MIkä koko sulla on tuosta t2h trenssistä, eli millaista mitoitusta? Nuo kun tunnetusti vaihtelee nuo koot… kiitos jos ehdit vastata!

  • Reply
   Sini
   9.4.2012 at 15:06

   Mulla on koko S, mikä on myös normaali kokoni eli nämä vastaa mun mielestä hyvin kokoaan.

Leave a Reply

Lue lisää