Treenausta ja äidin haaveilua (edit, lisäksi alevinkki!)

 Meillä harjoitellaan kovasti kävelemistä taaperokärryn avulla.
Hitaasti ja huojuvin askelin, pikkuhiljaa.
Jos johonkin on päästävä heti, todetaan konttaamisen olevan se nopein keino 
ja kärry unohtuu sillä sekunnilla. Kyydissä on useinmiten myös ”pieni” matkustaja, joka orjapiiskurin tavoin komentaa ”Aatu, lujempaa!!
 Kovan urheilusuorituksen jälkeen on hyvä myös hiukan venytellä 😉
Pihalla kärry saa olla aika rauhassa, ainakin tuon pienemmän osalta.
Enemmän näyttää kiinnostavan kaikki muu ja utelian tutkimusmatkailija viipottaa menemään nelivedolla pitkin pihaa.

 Ulkona ollessa osat vaihtuvat, kuskista tulee matkustaja ja välillä meno on kyllä aika hurjaa.
Ilmeistä huolimatta Aatunkin mielestä sitä hauskempaa mitä lujempaa mennään!

 Mikähän siinä on, että aina kesän lähestyessä tekisi kovasti mieli ostaa kaikkea valkoista?
Joka vuosi sama juttu, syksyllä taas kaikki harmaa näyttää niin ihanalta.
Etsinnässä on ollut jo jonkin aikaa itselleni valkoinen huppari, mutta mitään kivaa ei kriteereillä (vetskarilla) ole tullut vastaan. Viivistä&Viktorista tuli uutiskirje, jossa kerrottiin kauppaan saapuneen uutuuksia naisille ja luvattiin myös ilmainen postitus tämän viikon ajaksi. Kävin kurkkimassa ja siellä olisi kyllä juurikin haaveilemani huppari ja monta muuta aika kivaa (valkoista) juttua.
Kesäkesäkesä!!!
 kuvat: Viivi&Viktor
 Ja kesäksi tarvitsisin myös jotkut kivat balleriinat, ehkä vähän sellaista sporttista mallia olevat.
Livekaupoilla ei vastaan ole tullut mitään sopivia, mutta olen tosi huono tilaamaan itselleni kenkiä netistäkään.
Jotenkin aina ne ovat väärän kokoiset ja ärsyttää se palauttaminen. Brandoksella olisi montakin kivaa vaihtoehtoa, mutta voi miksei niissä voi olla niitä sisämittoja!Yleensä nuo balleriinamalliset ovat hiukan niukempaa kokoa, mutta mun säkällä ovatkin sitten sitä normaalia kokoa. Kovasti tykkäisin noista adidaksen valkosista rusettiballeriinoista, mutta niistä on jäljellä vain normaalia kokoani yksi suurempi koko…
Sattuisiko kenelläkään olemaan juuri noita ja osaisi kertoa hieman mitoituksesta?

Kuvat Brandos
Ps. Loppuun vielä yksi vinkki!
Lillisistä tuli myös juuri äsken uutiskirje, koodilla ”tyhjennys” saa -25% alennuksen löytönurkan ja kevätale osion tuotteista. Löysinkin Aatulle kivaan hintaan (50% alella) haalarin jemmaan ensi kevääseen ja Eeville yhden mekon, jota olen useasti jo käynyt ihailemassa tuolla. Koodi voimassa vain tämän päivän!!

 • Pompeli
  24.4.2012 at 10:57

  Mistä nuo ihanat Adidaksen collegepuvut on?

 • Ninni
  24.4.2012 at 13:06

  Ihanan kuiva piha teillä! Täällä Vantaalla on taas sadellut (tänäänkin koko päivän…), joten kumpparia ja kurapukua vaan päälle, huoh. Söpöt vauhtihirmut teillä Adidaksissaan.

  • Sini
   24.4.2012 at 18:42

   Kuvat on eiliseltä ku oli vielä kuivaa, satanut on täälläkin tänään 🙁

 • NannaN
  24.4.2012 at 15:31

  Minkä istuimen tilasitte Aatulle? meillä rupeaa kaukalo olemaan jo niin ahdas että pakko olisi hommata uusi mahd. pian. Tuntuu vaan olevan niin vähän noita selkä menosuuntaan istuimia tarjolla 🙁 Esikoiselle hommattiin aikoinaan hts besafe izi kombi joka palvelikin kolme lasta. Nyt oli tarkoitus ostaa samainen istuin isofix kiinnityksellä mutta n. 500e hinta on vähän turhan paljon 🙁

  • Sini
   24.4.2012 at 18:44

   Ystäväni suosituksesta tilasin Britaxin safefix istuimen. On kasvot menosuuntaan, mutta malli sellainen kuppimainen ja hyvällä kallistuksen säädöllä ja tätä oli heillekin liikkeessä suositeltu parhaana. Testasimme meidän autoon ja Aatua istuimeen ja kyllä mut vakuutti ainakin!

 • Rva Nemonautti
  24.4.2012 at 17:53

  Moikka
  Addun kengät on mun kokemuksen mukaan tosi pieniä. Ainakin lenkkarit on olleet. Kaupassa olenkin pari kertaa meinannut lentää persiilleni kun olen joutunut kokeilemaan paria kokoa isompaa kuin yleensä. Luulen että tuo normikokoasi isompi voisi ollakin sopiva 😉

  • Sini
   24.4.2012 at 18:44

   Mulla onkin aikaa kun on adduja ollut, niitä perus superstareja joskus. Mut muistelisin, että nuo balleriinat varsinkin on niukkoja.

 • Sirkku
  24.4.2012 at 18:33

  Ihanat nuo Aatun tossut. <3 Mistä ne on?

  • Sini
   24.4.2012 at 18:45

   Eikös!Ne on tuolta samasta littlewoodseurope kaupasta, otin samaan tilaukseen kun oli musta niin söpöt. Halenssilla oli näitäkin, mutta hinta oli lähes 40e+postit ja tuolla 26e eikä posteja.

 • -Anni-
  24.4.2012 at 18:36

  Tutulta näyttää, pieni kärryyn ja iso työntää, molemmat räkättää ääneen 🙂 Onnea Aatulle uusista taidoista!

  • Sini
   24.4.2012 at 18:46

   On tuota menoa niin hauska katsella. Aatu kiittää 😉

 • Anonyymi
  24.4.2012 at 19:48

  Meillä samoja leikkejä taaperokärryn kanssa (tyttö 4v ja poika 9kk).:) Mistä muuten tilasit turvaistuimen? Ollaan katottu samaa istuinta. Vielä mahtuu kaukaloon muttei kauaa.

  Tvej

  • Sini
   24.4.2012 at 20:02

   Tilasin täältä http://www.amazon.co.uk/Britax-Safefix-Group-Isofix-Black/dp/B00694WJ5K/ref=sr_1_12?ie=UTF8&qid=1335297606&sr=8-12

   Oli aika paljon edullisempi kuin suomessa ja postareita ei tullut. Oon tilannut aikaisemminkin amazonista ja aina on toiminut hyvin, myös reklamaatio kerran kun yksi lelun osa oli rikki. Tilasin nyt samalla meille myös uudet matkarattaat, niissäkin tuli 100 edullisemmaksi hinta kuin Suomessa. Mutta eivät ole meille vielä saapuneet, lähetettiin viime viikon to tai pe eli varmaan tällä viikolla ovat perillä ja voin palata tänne kommentoimaan, että tuliko sitä mitä tilattiinkin 😉

  • Anonyymi
   25.4.2012 at 08:15

   Juu. En ole koskaan tilannut kyseisestä kaupasta. Kiva jos viitit kertoa miten tilaus meni kun istuin saapuu. Jos sitten tuolta tilaisi myös kun edullisemmin saisi.:)

   Tvej

  • Sini
   25.4.2012 at 08:27

   Juu mä kerron, siellä olit että torstaina pitäisi saapua. Niihin sivuilla näkyviin hintoihin tulee muutes vielä joku VAT eli ilmeisesti vero päälle, istuin tuli maksamaan sitten sen veron kanssa muistaakseni n 270e kun Suomessa se oli liikkeessä 419e.

  • Sini
   26.4.2012 at 08:16

   Heippa!istuin tuli tänään kotiovelle ja oli tosi hyvin paketoitu. Mukana oli myös suomenkieliset käyttöohjeet ja asennut autoon isofoxillä oli tosi helppoa (jopa mä suoriuduin siitä parissa minuutissa 😀 ) Ja muutenkin siis istuin oli täysin sama kuin mitä liikkeessä katsoimme eli voin suositella kyllä tuota amazonia!

 • Terhi
  24.4.2012 at 20:18

  Ihana touhupari!

  • Sini
   25.4.2012 at 07:58

   🙂

 • Eppusen kaapilla
  25.4.2012 at 04:49

  Huiih, nyt se jo kävelee vaikka oli äsken viel ihan vauva..:-) Noi puvut on kyllä kivat, ja samoin tossut!:) <3

  • Sini
   25.4.2012 at 07:57

   No sanoppa!

 • NannaN
  25.4.2012 at 07:09

  Mä en oo ikinä käyttänyt tota amazonia enkä tiedä yhtään mitenkä toimii mutta mistä tietää että toimittavat suomeen? ebayta osaan käyttää, toimiiko toi jotenkin samallalailla?

  • Sini
   25.4.2012 at 07:57

   Amazon on ihan oikea kauppa (toisin kuin ebay, jossa siis yksityiset ihmiset myy huutis periaatteella). Mutta siis tuolta amazon.co.uk sivuilta ainakin toimittavat mun mielestä kaikki suomeen, tosin itse olen tilannut aikaisemmin vain leluja ja vaatteita ja nyt tuon istuimen ja rattaat. Sieltä kun hakee jotain tuotetta niin jos siinä tuotteen kohdalla lukee se "super save delivery" niin silloin ei tule postikulujakaan suomeen jos vaihtaa kassalla sen hitaamman toimituksn 7-10 päivää. Ja maksu tapahtuu luottokortilla ja se veloitetaan vasta kun toimitus lähetetään ja siihen asti on aikaa perua tilaus tai muuttaa sitä. Tuolla on siis myynnissä useammasta kaupasta tuotteita, mutta kun valitsee alareunan valikosta sieltä kauppojen kohdalta sen "amazon.co.uk" niin niissä on kaikissa se super save delivery vaihtoehto ja ne ainakin saa tilattua suomeen.

Lue lisää