Kesä on kiva ja muutama alekoodi

Perjantaiksi tänne oikein kunnon kuvapläjäys!
Kesä tosiaan on niin kiva. Eilen(kin) vietettiin koko päivä takapihalla, pakattiin eväät ja viltti mukaan ja otettiin iisisti. Molemmat lapset jopa nukkuivat yhtäaikaa päiväunet ja itse ehdin myös oikaista tuohon viltille lukemaan noita kauan kauan sitten tulleita aikakausilehtiä, tulipahan kerralla tsekattua muutaman kuukauden numerot 😉 
Aurinko on kyllä petollinen nyt, oman nahkani ehdin jo kärstätä, vissiin vähän huonosti tuli itselle laitettua sitä rasvaa. Tässä kodissamme pidän tosi paljon tuosta takapihasta (jos ei lasketa epäonnistunutta nurmikon kasvatusyritystä), isosta terassista (joka ei edelleenkään! ole täysin valmis) ja etenkin siitä, että tuonne paistaa aurinko ihan koko päivän.

 Eväiden kimpussa tietenkin heti kun saatiin viltti suoraksi 😉
Mini rodinit/ Oii.se

 ”Ohhoijaa, saisko sitä vettä tänne pikkuhiljaa??”
Aatu sai synttärilahjaksi tuollaisen autonmallisen uima-altaan, tähän kuuluu myös katto ja se onkin tosi hyvä juttu kun siitepölyä leijailee täällä ihan älyttömästi ja muutenkin puista tippuu aina roskat altaaseen.
 ”Mä en ainakaan jaksa enää odottaa…”
 ”No mut mikäs täs on odotellessa, mä ainakin rupeen syömään!”
Ja sitten iltapäivällä uusiksi!
 Ajankohtaista taukolukemista: Mauri Kunnaksen Joulu 😀
Mun rakas pieni kesämies ♥
Ja tosiaan laitan tähän samaan muutamat alekoodit. Näistä piti laittaa jo aikaisemmin eri postaus, mutta yhdistetäänpäs nyt vaan tähän.

Sain My Cinnamon Girl merkiltä sähköpostia jo alkukeväästä olisinko halunnut meille kesämallistosta jonkun vaatteen. Tykästyin kovasti siihen pilkkumekkoon, josta joskus aikaisemmin bloggasinkin, mutta sitä ei valitettavasti ollut saatavilla. Minulle lähetettiin tilalle tämä Mimi jumpsuit tuossa kukkakuosissa. Täytyy sanoa, että silloin pressikuvien perusteella en tainnut tätä kahta kertaa edes katsoa. Jotenkin ajattelin, että tämä olisi sellaista hieman koppuraista puuvillaa, joka olisi aina rypyssä ja ei niin kiva päällä. Kun avasin paketin, yllätyin kyllä positiivisesti! Haalari onkin ohutta ja joustavaa trikoota ja oikein kivan tuntuinen ja lisäksi mielestäni kovin kauniskin. En ole aikaisemmin oikein kukkakuoseista ikinä perustanut enkä usko, että niitä meille kuitenkaan enempää eksyykään, mutta tämä on kyllä kiva piristys meidän kesäjuttuihin ja sattui tuo kenzon lierihattukin sopivan tämän kanssa ihan täydellisesti. Kiitos kovasti! Haalari tuli meille jo reilu kuukausi sitten, mutta postaaminen vähän jäi. Nyt sainkin sitten napattua jo muutamat kuvat ihan in action!

~Mimi Jumpsuit~

My Cinnamon Girlin nettikaupassa on nyt -30% ennakkoale koodilla ”presale
Alennuskoodi on voimassa 4.6.2012 asti.

*******

Ja toinen blogin kautta saatu kiva paketti sisälsi Silverjunglen kesämallistosta asut lapsille.
Valitettavasti näistä ei omia kuvia vielä ole, mutta lapset saivat nuo kahdessa ensimmäisessä kuvassa näkyvät asut. Aatun saama tähti t-paita oli napakkaa ja hyvän tuntuista trikoota ja erityisen ihastunut olin tuohon Eevin mekkoon, joka olikin hiukan ryhdikkäämpää materiaalia kuin olin alunperin ajatellut. Ei siis ihan perus puuvilla kesämekko vaan materiaali vaikuttaa aika samanlaiselta kuin meillä aikaisempina vuosina olleissa Mayoralin juhlamekoissa, joiden laatuun olen ainakin ollut tosi tyytyväinen. Nämä pääsevät päälle nyt viikonloppuna synttärijuhlille ja laittelen vaikka kuvia sitten myöhemmin. Kiitos kovasti suloisista vaatteista, arvatenkin sinivalkoinen on täällä tykätty!

Kuvat silverjunglen kuvapankista
Jos tähdet tai pilkut iskevät niin suosittelen kurkkaamaan tuon Silverjunglen uuden kesämalliston. Siellä on paljon tuota raikasta sinivalkoista, muttä myös suloista karkkivaaleanpunaista ja turkoosia. Itse tykästyin kovasti tuohon pilkkulätsän malliin ja mietin, että se voisi olla kiva vaaleanpunaisena Eevillekin.
Silverjungle tarjoaa blogini lukijoille -20% alennuksen tilauksen loppusummasta koodilla ”blogi20″
Alennus toimii yli 20 euron tilauksiin eikä koske settejä.
Alekoodi on voimassa 3.6.2012 saakka.
Ja tässä vielä linkki merkin nettikauppaan.
Onko moni jo ehtinyt tilata näiltä kahdelta merkiltä? Millaisia juttuja löytyi teidän kesään?

16 Comments

 • Reply
  Eppusen kaapilla
  24.5.2012 at 21:58

  Ihanan kesäisiä kuvia! 🙂 Tuo Aatun auto/uima-allas on kyllä hieno!
  Eväsretki kuulostaa ihanalta, voi kun pääsisi itsekin johonkin aurinkoon loikoilemaan kirjan kanssa..:) Noh, aina päiväuniaikaan terassille tai pihalle ainakin..:)
  Niin ja Eevin haalari on kyllä tosi kaunis!

 • Reply
  Sini
  24.5.2012 at 22:11

  Uskon, että tuosta autosta on kyllä paljon iloa oli siellä sitten vettä tai ei. Se toimii myös hiekkalaatikkona ja siinä on semmoinen kunnon takapenkkikin 😉 Ja tuo haalari on kyllä kaunis. Mä en tosiaan yhtään ole mikään pikkukukka-tyyppi ja olin aluksi vähän "oh nou" mutta sitten kun kuorin sen sieltä paketista pois ja sovitin Eevin päälle niin olikin tosi kiva!

 • Reply
  Galaxy
  25.5.2012 at 03:02

  My Cinnamon Girliltä olen tilannut sen Frida -mekon ja tykkäsin kyllä. 🙂 Silverjunglelta en ole tilannut mitään. Tuplakoot ovat kyllä ärsyttäviä. Minkä koon hankkisi pojalle, jolle 92 cm on nykyään hyvä koko, mutta jolla voi jo 98 cm kokoa käyttää? Millaista mitotusta vaatteet mielestäsi on?

  • Reply
   Sini
   25.5.2012 at 09:56

   Ne on niin hankalia. Sanoisin, että ennemmin ovat reiluja kuin niukkoja, ainakin nämä meidän. Aatulla on 74/70 ja vastaa tuota 80 kokoa ainakin. Muuten käytössä on jo 80/86. Eevin mekko oli 98/104 ja hänellä vaatteet ovat 104 kokoa muuten eli mun mielestä nää on vähän reiluja. Mut en tiedä esim housuista millaisia ne sitten ovat.

 • Reply
  Kirsi
  25.5.2012 at 04:51

  Voi miten ihania kesäkuvia. Mä kyllä tykkään kukkakuosista, ihastuinkin tuohon Eevin hattuun, se on ihana! Haalarikin näyttää tosi kivalta kesäasulta. Täytyykin käydä kurkkimassa sivuilta mitä kaikkea siellä onkaan.

  Aatu on kyllä suloinen pieni kesämies. Ihanat vaatteet 🙂

  Meiltä uupuu kukkakuosinen kesähattu, nyt siihen tais tulla pakkomielle kun näki Eevin hatun 😀

  • Reply
   Sini
   25.5.2012 at 09:57

   Kiitos. Hattu on kenzon ja on tullut meille käytettynä. Ajattelin pitää valkoisen kanssa, mutta meneehän se tuon kukkahaaalarin kanssa myös.

 • Reply
  Amalia
  25.5.2012 at 07:13

  jospa meilläkin lämpenis noin, että teepaitasillaan päästäis ulos.

  Mutta onhan se teidän kesämies kyllä yli sulonen!!

  • Reply
   Sini
   25.5.2012 at 09:58

   Toivotaan. Täällä on ainakin nyt jo kuuma!

 • Reply
  Helmi
  25.5.2012 at 10:17

  Suloisia kesäkuvia!:)

 • Reply
  Anna
  25.5.2012 at 11:04

  Ihania kuvia! Onko tuo Eevin Mini Rodinin mekko millaista mitoitusta?

  • Reply
   Sini
   25.5.2012 at 11:31

   Eevin mekko on 98/104 ja mielestäni vastaa ainakin tuota 104 kokoa. Uskon, että tämä menee ensi kesänäkin, eevin pandamekko koossa 92/98 on nimittäin pidettävä myös. Meillä on tuosta seeprasta ne legginssit myös ja niissä oli kanssa lahkeissa kivasti pituutta.

 • Reply
  Anna
  25.5.2012 at 12:58

  Siis tarkoitat varmaan kokoa 104/110. Minkäs pituinen Eevi on nyt? Kiitos vastauksesta.:)

 • Reply
  Sini
  25.5.2012 at 13:51

  Juu, sori ajatuksissa kirjoitin väärin. Eli se on 104/110 ja menee mun mielestä vielä 110 koossa hyvin. Eevi on jotain alle metrin pituinen.

 • Reply
  Päivi
  26.5.2012 at 19:59

  Ihania kuvia ja lapsia! Mistä ja minkä merkkinen tuo Aatun ruudullinen hattu on?

  • Reply
   Sini
   26.5.2012 at 20:10

   Kiitos!Hattu on timberlandin.

Leave a Reply

Lue lisää