Lindexiltä

Mun mielestä Lindexin vaatteissa on tosi hyvä hinta-laatusuhde. Ei tietystikään ihan kaikissa ketjun vaatteissa, mutta eipä se tasainen laatu ole muillakaan merkeillä aina taattua. Livemyymälässä pystyy aika helposti näppituntumalla erottelemaan ne ei niin laadukkaat, esimerkiksi sellaisia ohuita paitoja en yleensä osta kun ne tahtovat menettää muotonsa melko äkkiä. Samoin tummalla pohjalla olevat kuvioinnit haalistuvat nopsaan, tosin tämä ongelma oli myös popin mustissa pöllöissä sekä me&i:n tummissa vaatteissa ja näissä kahdessa jälkimmäisessä se tosiaan harmitti, kun hinnatkin ovat huomattavasti korkeammat. Kuitekin harvemmin olen Lindexiin joutunut pettymään ja Eevinkin vanhoja Lindexin vaatteita on Aatulla pidetty ja edelleen ne ovat tosi hyväkuntoisia. Erityisesti merkin ”ota 3, maksa 2” kampanjoiden velourit ja bodyt ovat tosi laadukkaita.
Löysin netistä Lindexille 30% alekoodin tuossa jokin aika sitten ja päätin pitkästä aikaa mennä katsomaan tarjontaa. Harmittaa kun Eeville enää harvemmin löydän kivoja, ne söpöimmät löytyy yleensä sieltä vauvapuolelta. Aatulle tilasin tuon Epunkin päällä jo nähdyn baseball-takin, taisin olla oikeaan aikaan asialla, sillä nyt niitä ei näkynyt enää yhtään ja itse kun tilasin oli kaikkia kokoja paitsi 86 jäljellä. Tämä olikin oikein mukava ylläri, materiaali on sellaista ohutta ja joustavaa eli ihan kesälläkin menee.
Lisäksi tilasin Aatulle kuvissa näkyvät punaiset housut (nämä), jotka olivat myös tosi mieluisat. Aatulla on useampi sininen yläosa kesään ja ajattelin niihin yhdistää nämä, menevät toki onneksi muidenkin kanssa. Housut ovat ohutta ja joustavaa materiaalia olevat ja näyttävät päälle päin farkuilta, eli mun mielestä paremmat kuin farkut (ainakin näin pienellä). Näiden hintakaan ei päätä huimannut, alen jälkeen hinnaksi jäi 9 euroa. Tykästyin niin, että piti heti käydä katsomassa olisiko näitä ollut muissakin väreissä, mutta eipä ollut. Molemmille lapsille tilasin myös meillä jo aikaisemmin hyväksi todetut mustat ulkohousut (nämä) ja nekin olivat tosi edulliset, 12e/kpl ja ainakin meillä ovat kestäneet kulutusta siinä missä kalliimmatkin ja jopa pitäneet vettä.
Lisäksi kurkkasin Lindexin naistenpuolen ja sieltä tilasin kokeeksi pari juttua kesään, mutta ne eivät kyllä olleet ihan sitä mitä ajattelin. Se tässä nettitilaamisessa on hankalaa kun ei aina ihan saa käsitystä millainen tuote on, onneksi nämä ovat helppo palauttaa. Parit leggarit tilasin itselle myös, ihan en ole vielä varma ovatko ne tarpeeksi ”ei-kalsarit” ja pitää vielä uudelleen sovittaa ennen palautusta. Miten se sovittaminen ihan kotonakin on niin tylsää puuhaa?
Kauppareissun jälkeen jäätiin hetkeksi ulos ja tuo mönkijä tuntuu olevan molemmille lapsille tosi kiinnostava juttu…
 ”Syödäkö vaiko eikö syödä?”

Tämän piti olla se tulevan kesän lempihuppari, mutta olikin tosi niukkaa kokoa ja nyt jo alkaa olla liian lyhyt. Ehkäpä tulee kuitenkin pidettyä vaikka vetskari auki, jolloin menee vielä ja sopii kivasti noiden housujenkin kanssa.
Ai niin ja jos jollain on tarvetta sille koodille niin 30% alennuksen saa koodilla xSQ848 ja koodi on voimassa tämän kuun loppuun saakka. Nyt näytti netissä olevan myös ilmaiset postit yli 50e:n tilauksille.

8 Comments

 • Reply
  Kirsi
  22.5.2012 at 05:49

  Ihanan raikas setti! Tuommoiset housut vois meillekin kotiuttaa, jäykkiä farkkuja kun tulee aika harvoin käytettyä kotioloissa. Ja noiden hintakaan ei päätä huimaa 🙂
  Aatun cientat on kivat. Lähdetään hetken päästä Espanjaan, jos sieltä ostais sitten meijän tämän kesän cientat.

  • Reply
   Sini
   23.5.2012 at 08:13

   Nuo oli kyllä mukavan notkeat. Oi, hauskaa reissua!

 • Reply
  Eppusen kaapilla
  22.5.2012 at 05:51

  Ihanat nuo punaiset housut tuon takin kanssa! Ja söpö Aatu! Mä tykkään kans niistä ota3maksa2 basic raitapaidoista ja collarihousuista, on muuten hinta-laatusuhde kohdillaan niissä. 🙂

  • Reply
   Sini
   23.5.2012 at 08:14

   Ne on kyllä tosi hyviä!

 • Reply
  Pikku hiiri
  22.5.2012 at 06:42

  Tosi kiva tuo yhdistelmä punaista, mustaa ja valkoista Aatulla!
  Ostin Saralle Lindexistä vastasyntyneenä vaatteita ja tykkäsin niistä kovasti, mutta nyt ei ole taas tullut käytyä siellä pitkään aikaan.

  • Reply
   Sini
   23.5.2012 at 08:14

   Eevilläkin oli aika paljon lindexiä vauvana, harmi kun siellä isojen puolella ei ole niin söpöjä juttuja 😉

 • Reply
  Hannele
  22.5.2012 at 12:17

  Voi kuinka Aatu on taas kasvanut, näyttää aina niin hyväntuuliselta ja tasapainoiselta kuten Eevikin!

  Meillä mieheni serkun pojalta olisi tulossa myös mönkijä kun eivät sitä enää itse tarvitse. Pelottaa vaan kuinka sillä itsensä telovat, mutta kaatuvathan nuo valvomatta tavallisellakin pyörällä. Täytyy vain käyttää ensin hieman korjaamolla ja kun ei sitä tilaa liiemmin ole niin olemme siirtäneet sen tänne tuontia. Pihamme ole niin suuri, että tässä mahtuisi sillä kummemmasti ajelemaan eli taas yksi syy, että pitäisi päästä muuttamaan väljempiin tiloihin.

  Kiitos Sini vinkistä! Luulin, että olin varautunut jo poikamme kesään vaatteiden puolesta, mutta niin vain huomasin, että selvät päiväkotivaatteet ovat jääneet vähemmälle ja onneksi tuo poikamme on niin pitkä, että oli kokojakin vielä jäljellä kaikissa mitkä tarvitsin.

  Tilasin harmaana ja sinisen väreissä, mutta sitten päätin ostaa jotain myös vaaleanvihreänä ja innolla odotan kuinka kauniita ne ovatkaan kun näyttivät niin herkullisilta kuvissa. Pojallemme sopii tosi hyvin vaaleanvihreä, toisin kuin minulle.

  Hannele

  • Reply
   Sini
   23.5.2012 at 08:16

   Meillä ei ole Eevi koskaan tuolla telonut, tuo kyllä meneekin aika hiljaa. Aluksi piti juosta itse koko ajan vierellä, mutta nyt ajelu sujuu jo niin hyvin ettei äitiä enää tarvita siinä. Muistaa vaan kypärän päähän!

Leave a Reply

Lue lisää