Mim-Pi & Lily-Balou arvonta (+alekoodi)

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


 Sain tuossa joku aika sitten Ratkiriemun Lindalta sähköpostia, jossa kysyttiin, että tykättiinkös meillä Mim-Pin vaatteista? Olisinko halukas järjestämään lukijoilleni arvonnan, jossa palkintona
olisi vapaavalintainen Mim-Pin vaate Ratkiriemun valikoimasta? Joku saattaa muistaakin kun kesämalliston ilmestyttyä olin aivan myyty niille ja muistelin, että moni muukin tykkäsi merkin tämän kesän mallistosta, joten vastauksena: ”Joo tykätään! Ja joo ilman muuta!” Itse ehdotin arvonnan palkintovaihtoehdoksi myös jotain pojillekin sopivaa merkkiä, että olisi kaikille jotain ja siihen valikoitui sitten Lily-Balou, josta kirjoitelinkin täällä.
Ratkiriemu on kotimainen lastenvaatteisiin ja imetysvaatteisiin erikoistunut nettikauppa.
Lastenvaatteiden osalta tosi laajasta merkkivalikoimasta löytyy mm Tina Wodstrup (iiihanasta hiippahupullisesta välikausitakista on tosi hyvin kokoja mustassa ja vaaleanpunaisessa!), Mini A Ture, Racoon, Nosh, Molo kids, Alba Baby, Ticket jne jne…
 Imetysvaatteista valikoimista löytyy hyvä valikoima mm. laadukasta Boob merkkiä.
Arvontaan voivat osallistua kaikki ja arpoja on jaossa seuraavalla tavalla:
1 arpa kun linkität mieluisimman palkinnon kommenttilaatikkoon
2 arpaa kun tykkäät Ratkiriemusta facebookissa
3 arpaa kun linkität arvonnan blogissasi (voit käyttää ensimmäistä kuvaa).
Kerrothan monellako arvalla osallistut ja anonyymit muistakaa erottuva nimimerkki!
Arvonnassa voit voittaa siis valitsemasi Mim-pi TAI Lily-Balou tuotteen ratkiriemun valikoimasta.
Käyhän siis kurkkaamassa suosikkisi!

Muista linkittää oma palkintotoiveesi kommenttilaatikkoon!


 Mim-Pin vaatteisiin pääset tästä.

 Lily-Baloun vaatteisiin pääset tästä.
Ratkiriemu tarjoaa myös arvonnan ajan -20% alennuksen Mim-Pin sekä Lily-Baloun vaatteisiin!
Itse olen odottanut tuota Mim-Pia tulevan jossakin edes pikkuiseen aleen, että olisin malttanut tilata haaveilemani jutut ja kuulemma Baloun froteehaalarit ovat olleet todella suosittuja!
Kaupassa ei ole automaattista koodisysteemiä käytössä, mutta mikäli käytätte alekoodia, kirjoittakaa se tilausta tehdessänne lisätietoihin ja korjattu summa lähetetään tämän jälkeen sähköpostiinne pikimmiten. Maksu tapahtuu saamallanni tilausvahvistuksella, johon vain korjaatte itse oikean summan. Niin ja se koodi on ”kaikkimitäolen”
Kiitoksena yhteistyöstä sain meillekin Mim-Piä ja setin täydennystä ostettu sitten ihan normihinnalla Ratkiriemusta. Tämä setti olikin se suosikkini mallistosta. Eevillä on kaikissa koko 110, pikkaisen kasvunvaraa näissä, mutta mielestäni mitoitus on aavistuksen niukkaa. Farkkutakista toivon, että menisi vielä ensi kesänäkin.

151 Comments

Leave a Reply