Once again, safari! (ja pari alevinkkiä)

 Kirjoittelinkin joku aika sitten siitä meidän Mini Rodinin safarihaalarista. Samalla kertaa tarkoitukseni oli tilata myös merkin safarihousut, mutta lopulta unohdin ne kokonaan tilauksesta. Safarihaalari on vienyt kyllä täysin sydämeni ja sitä on käytettykin meillä ahkerasti. Ystäväni kanssa tein myöhemmin kimppatilauksen Oii- kauppaan tarkoituksena siis tilata ne safaripökät, mutta kuinkas sitten kävikään..
(Tuonne oli muutes silloin saapunut juuri täydennyksiä rodinin kokoihin ja hyvin oli silloin mm pandojakin jäljellä)
Safaripöksyt sieltä tulikin ja voi miten tykkään näistäkin!
Väri on tosi kaunis ja materiaali sellaista vähän verkkapuku-tyylistä. Nämä ovat siis oikein passelit myös kesällä hiekkalaatikolle, näihin kun ei pöly pääse tarttumaan kovin helposti. Vähän arvoin sitä kokoa, mutta kysyin mittoja asiakaspalvelusta ja otin sitten meille nuo 80/86 kokoiset. Se osoittautuikin oikein hyväksi, pienellä kasvunvaralla. Lastenpuoti Kuplaan on tullut muutes tätä kuosia niitä yläosia kahdessa värissä, tosi kivan näköisiä nekin!

 No sitten. Ystäväni kehui minulle tuota merkin haalaria, hänen pojallaan se on ollut kovassa käytössä ja on pysynyt kuulemma erittäin hyväkuntoisena. Ihastelinkin hänen pojallaan sitä juuri yksi päivä ja tilasin Aatullekin saman koossa 80/86. Tässä materiaali oli tosi kivaa, enemmän mielestäni vähän trikoon tyylistä, mutta siis paksumpaa. Tämä onkin tosi kiva kesällä, ei ole liian kuuma kuten paksummat collegehaalarit.

Ja niitä täydennyksiä body ja housupuolelle tuli myös näiden basic- malliston tummansinisten juttujen myötä.
Laatikkoon ei siivouksen jälkeen jäänytkään kuin muutama pitkähihainen body ja tarvetta todellakin oli. Ystäväni tilasi nämä harmaana pojalleen ja voi miten kivoilta nekin näyttivät! Hah, ihan yksiä housuja siis lähdin tilaamaan ja näin siinä taas kävi. Enempää käyttökokemuksia meillä ei näistä vielä ole, mutta näin ensituntumalta vaikuttavat hyvälaatuisilta ja kestäviltä. Toivotaan!

Mukavaa viikonloppua kaikille ja ihanaa tulevaa äitienpäivää!

Parit alevinkit vielä tähän:
Silverjunglessa alkoi tänään äitienpäiväkampanja. Koodilla ”mamma20” saa 20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista kun tilauksen loppusumma on vähintään 20 euroa. Ei koske settejä.

 Ellokselta saa -40% alennuksen myös merkkituotteista koodilla 255515. Voimassa sunnuntaihin asti. Aatun conssuille jäi hintaa 26e+postarit ja itsellenikin löysin vielä oikeassa koossa ja mieluisassa värissä.

16 Comments

 • Reply
  Sadie
  11.5.2012 at 11:48

  Minä olen myös ihastunut mini rodiniin mutta vain niihin yksi värisiin. Pandat ja safari kuosi ei jostain syystä iske yhtään. Meillä on vasta yksi mini rodini vaate; farkkuhaalari.
  Onko tuo harmaa haalari reilumpaa kokoa kuin ulkohaalarit? Meille menee just 80/86cm ulkohaalarissa.
  Yritän sinnitellä aleen asti että tilaan meille noita yksi värisiä mini rodineja etenkin mustana ja t.sinisenä. Paitsi saatan sortua ennen sitä jos tulee hyvä alekoodi..

  • Reply
   Sini
   11.5.2012 at 12:22

   Mulla ei Aatulle ole pandoja, mutta Eevillä on se mekko. Tyttö tuntuu tykkäävän kyllä siitä kovasti. On musta hitusen reilumpaa, meillekin se safarihaalari oli just sopiva mutta tässä harmaassa haalarissa on jonkin verran kasvunvaraa. Matsku on tosiaan superkivaa, 95% puuvillaa ja mukana 5% elastania. Voi tuliskin joku kiva alekoodi, mä himoitsen vielä niitä mustia yksivärisiä!

 • Reply
  Katja
  11.5.2012 at 11:49

  Juuri muutama tunti sitten tilasin vauvalle tuon safari -haalarin ja ajattelin, että sällile tilaan sen paidan 🙂 Tuo kuosi on minunkin mieleeni. Meilläkin on noita harmaita (tiikeri selässä) haalareita Rodinilta ja tykkään kovasti 🙂 Ne ovat kyllä ihan collegea, mutta ihanan pehmeitä.

  Samoin sinne, Aurinkoista äitienpäivää! 🙂

  • Reply
   Sini
   11.5.2012 at 12:24

   Meidän paita on tulossa kuplasta, tykkään siis kanssa kovasti. Se haalari onkin ihan vauvalla aivan supersöpö!Kaveri kehui myös niitä paksumman mallisia collegehaalareita, että ovat laadukkaita. Kesäksi tämä ohuempi on mukava, mutta syksyllä taas sitten ne paksummatkin menee.

 • Reply
  anana
  11.5.2012 at 11:54

  Tykkään myös tuosta Safarista ja muutamasta muustakin Mini Rodini tämän kevään kuosista. Harkitsin jo keltasta safaripaitaa tytölle mutta juurikin se "verkkamaisuus" hillitsi ostamista. Olisin toivonut materiaalin olevan kokonaan puuvillaa.
  Tuo haalari on ihan supersöpö myös, tykkään 🙂

  • Reply
   Sini
   11.5.2012 at 12:26

   Tää oli vähän jännää kun housujen sisäpuoli on tavallaan sellaista froteen näköistä et ei sileää kuten verkkareissa. En oikein tiedä mitä tuo on 😉 Mutta mä ajattelin just pihalle kesäksi hyvät kun collegehousuihin ainakin se hiekkalaatikon pöly jää tosi ikävästi. Ihailinkin teillä sitä seepra paitaa ja pipoa, nekin on tosi kauniit!

 • Reply
  Lillukka
  11.5.2012 at 16:20

  Meillä podetaan totaalista Mini Rodini hulluutta 😉 Olen odotellut, että se hiukan laantuisi kun vihdoin saatiin oikean kokoinen Safari-haalarikin ja parit pandat … mutta entäs ananas-vermeet :o) Ne olis saatava, ehkä kirahvimekkokin hattuineen. APUA!

  Oii designilta kun tilaa niin sen jälkeen alkaa sähköpostiin tulla ajoittain alekoodeja. Me käytettiin mm. tuohon safari-haalariin 100Kr alekoodi :o)

  • Reply
   Sini
   11.5.2012 at 16:31

   Taitaa olla tarttuva tauti 😉 Ne ananakset ei vielä ainakaan isek, mutta never know. Mulle tuli kanssa jo eka 50kr alekoodi kiitoksena ekasta tilauksestani. Osaa ne kyllä pitää asiakkaat itsellään 😉

  • Reply
   LILLUKKA
   11.5.2012 at 19:19

   Mä en kans aluks edes huomannut sitä ananasta, eikä niin kiinnostanutkaan … mutta jostain syystä kun niillä sivuilla käy sitä valikoimaa salaa vilkuilemassa pari kertaa päivässä, niin hups vaan ja huomasin pohtivani että ottaisinko mekon vai bodyn ja housut vai shortsihaalarin … 😉

  • Reply
   Sini
   11.5.2012 at 19:48

   Hih, niinhän siinä käy!

 • Reply
  NannaN
  11.5.2012 at 19:06

  Onko toi harmaan haalarin materiaali sellaista ei leveys suuntaan venyvä? Ostin kerran mini Risikon haalarin niin se oli tosi kapeaa mallia eikä joustanut yhtään 🙁 Hihatkin oli niin tiukat tuon joustamattomuuden vuoksi ettei vauvalle meinannut päälle saada 🙁

  • Reply
   Sini
   11.5.2012 at 19:49

   On musta aika joustavaa. Meillä on viime vuoden mallistosta saman näköistä matskua oleva harmaa paita ja se on napakampaa eikä juurikaan jousta. Tämä joustaa selvästi enemmän. Olin oikein yllättynyt tuosta matskusta että olikin noin kiva ja harmittelin kaverilekin miksei näitä ole useammassa värissä 😉

 • Reply
  Eppusen kaapilla
  11.5.2012 at 19:17

  Ihana haalari, ja ihana Aatu!<3 🙂 En voi kun kehua noita haalareita!!!
  Noi verkkarit on tosi siistit, mistä löysit niihin tuon vihreän paidan? 🙂
  pitäsköhän mun NYT kokeilla tota Ellosta, mä en ikinä saa niitä koodeja toimimaan..:D

  • Reply
   Sini
   11.5.2012 at 19:52

   No niinpä, nyt ymmärrän sunkin kehut tästä!Yuo vihreä body on vanha popin poliisiautobody. Sattui olemaan just päällä kun sovittelin näitä, tosin kuvat vaan takaa sillä edessä oli päivän ruokalista x3 🙂 Hei mäkin olin jo toivoni menettänyt noihin elloksen koodeihin kun ne ei koskaan toimi niihin mitä haluisin, mutta nyt tekstarissa oli siolla, että MERKKITUOTTEISIIN, niin pakko oli testata. Muista klikata vaan sitä "näytä/muokkaa ostoskoria" nappia niin saat sen koodin lisättyä. Mä menin monta kertaa suoraan siitä "kassalle" nappulasta ja kirosin kun koko koodi kohtaa ei löytnyt mistään.

  • Reply
   Eppusen kaapilla
   12.5.2012 at 07:25

   Wooohoo, tilasin farkut itselleni!:D Kiitos Sini koodista ja jelpistä!:)

  • Reply
   Sini
   12.5.2012 at 07:29

   No hyvä, että onnistui!

Leave a Reply