VinkVink

Juuri turvaistuimia sekä matkarattaita googlanneena ja vertailleena täytyy ehdottomasti laittaa tämä jakoon!
Sain sähköpostiin ystävällisen pyynnön VinkVink sivuston perustajalta olisinko voinut hieman auttaa heitä tekemään sivustoa tunnetummaksi lapsiperheille. Uskoisin tällaisesta sivustosta olevan hyötyä monella ja vaikkei hankinnat tällä hetkellä olisikaan ajankohtaisia, käykää ihmeessä arvostelemassa omia hankintojanne ja laittakaa hyvät ja huonot kokemukset jakoon!

VinkVink on lapsiperheille suunnattu yhteisöllinen tuoteopas
verkossa. Sen käyttäjät jakavat ja hakevat verkkopalvelussa apua
lapsiperheen hankintoihin. 
Vinkvink.fi:ssä voi suositella, ei-suositella ja vinkata eli kirjoittaa tuotekohtaisia vinkkejä – ilman rekisteröitymistä. Tuotteita on helppo selata kategorioittain. Tuotteita voi myös hakea tuotenimellä, valmistajalla tai avoimella hakusanalla.

Vinkvink.fi:stä löytyy tuotteita turvaistuimista vaippoihin. Tuotteet on esitetty omissa tuoteryhmissään, jolloin jo nopealla vilkaisulla selviää, mitä tuotteita toiset suosittelevat ja mitä tuotteita kannattaa mahdollisesti välttää. Kaikilla Vinkvink.fi:ssä esitetyillä tuotteilla on joko suomalainen valmistaja, maahantuoja tai edustaja. Tuotteista listataan vähintään tuotetiedot ja -kuva.

Sivusto on vielä alkutaipaleella. Tällä hetkellä vinkvink.fi:tä löytyy 7 tuotekategoriaa ja noin 600 tuoteta. Uusia tuotteita syötetään jatkuvasti lisää. Tarkoitus olisi kasvattaa tuotteiden määrä elokuun loppuun mennessä 2000:een ja vuoden loppuun mennessä 3500:een.

VinkVink on myös facebookissa ja järjestää keväällä faniryhmän kesken viikoittaisia kilpailuarvontoja. Kilpailujen palkintoina on yhteistyökumppanien tuotteita.
Vinkatkaahan tekin tätä eteenpäin!

No Comments

    Leave a Reply

    Lue lisää