Alet

 Tässäpä näitä aleostoksia.
Eevi sai monta juttua sieltä pompilta, joten hänelle ei oikeastaan sisävaatteille tarvetta ollut juuri millekään.
Aatulle etsin lähinnä siistejä housuja seuraavassa koossa, viimeksi tuntui jo eräissä juhlissa vähän nilkat vilkkuvan. Myös muutaman hupparin ja yhdet farkut ostin Aatulle jemmaan ensi kesäksi, niitä kun tarvii aina. Olen koittanut ostaa sellaisia juttuja, joita tulee varmasti pidettyä ja jättänyt heräteostokset kokonaan tekemättä. Jotain sitä on näköjään opittu 😉

 Paras löytä mun mielestä oli tämä tummanharmaa ver de terren parka seuraavassa koossa.
Samahan meillä on vaaleanpunaisena ja malli on hoikalle tytölle tosi kiva, joten 50% alella ei voinut jättää ostamatta. Ostin tämän småhjerter kaupan ennakkoalesta, näitä ei vaan tosin enää siellä ollut.

 Kuperkeikassa on ollut jo pidemmän aikaa Mini A Turet -40%. Eeville tuo housujen malli ei ole ihan paras ja hänelle ostin Lassien housut tuon anorakin kanssa pidettäväksi. Ne eivät alessa olleet, mutta hinta ei muutenkaan ole kovin paha. Kumpparit on Alex&Alexan ennakkoalesta.
 Aatulle kaksi hupparia ja kahdet chinot House of fraserin ennakkoalesta. Tuolla hinnat ovat muutenkin todella paljon edullisempia kuin suomessa ja suomen hintoihin verrattuna aleprossa taisi näissä olla reilu 50%. Oii:n Mini Rodinin alesta tilasin kahdet housut.
Eevillä on tänä kesänä tuo Petit Bateaun raitamekko pienemmässä koossa ja olen tykännyt siitä todella paljon. Mekko on jämäkkää neulosta ja ei ole pesuissa mennyt miksikään. Childrensalonin alesta löysin vielä mekon isommassa koossa ja otin Aatulle vastaavan paitaversiona ensi kesäksi. Viimeinen kappale pinkkiä neuletakkia tuli myös samaan tilaukseen, sopii hyvin mekkojenkin kanssa ja on tarpeeksi ohut kesäkäyttöönkin. Nyt ei ostoslistalla olekaan kuin uudet juhlakengät Eeville 😉
Lisäksi muutama alevinkki eli
My cinnamon Girlissä alkoi tänään ale, kaikki -40%
Babyshopissa alkoi myös tänään ale, siellä esim mini rodinia, molo kidsiä ym -30%.
Vauvauvassa alessa mm Geggamojaa ja Nova Staria
 • Kirsi
  18.6.2012 at 13:47

  Tuli himotus noihin Aatun Gantin huppareihin 🙂 Mutta tiedät osoitteen mihin ne voi muuttaa kun pieneksi jää 😀

  Tosi kivoja ja hyödyllisiä ostoksia oot tehnyt. Itse kans yritän ne heräteostokset jättää tekemättä, ostaa vain semmoista mitä oikeasti tarvitsee ja mistä on varma että tykkää vielä hetkenkin päästä.

  Arvaa onko tehnyt tiukkaa kun joka blogissa hehkutetaan ale ostoksia ja sähköpostiin tupsahtelee koko ajan jotain ale viestejä, mutta ylpeä saan olla, mitään suurempia retkahduksia ei oo tullut 😀

  • Sini
   18.6.2012 at 14:00

   Jeps 😉 Laitoin sulle mailia niistä yksistä housuista yms. Niinpä, noita perusjuttuja tarttee aina ja niitä onkin yleensä joka koossa vähän erivärisinä vain. Ja meillä alkaa syksyllä toinen juhlaputki kun synttäreistä on tosi monet, niin noita siistimpiä housuja tarvittiin ehdottomasti.

 • zirk
  18.6.2012 at 15:11

  Kivat hankinnat!
  Meille on tulossa Mini a Turen takit pojille caacabaanasta. Väri on light denim ja mietin, mistä löytyisi sopivat housut. Pitää varmaan Reiman harmaat tms. tsekata. Onneksi (?) en tilannut MAT:in omia housuja, kun näyttävät vähän hassun mallisille? Onko ne jotenkin tosi leveet?

  • Sini
   18.6.2012 at 16:06

   Onko se teidän oma just tuo sama väri vai se ihan vaaleansininen? Muistelin, että tuo on joku light indigo tms, mut en kyllä enää ihan varmaksi sano 🙂 Reimalla voi kyllä olla kivoja ja kannattaa tsekata myös wheat.

  • zirk
   18.6.2012 at 19:52

   Minusta tuntuu, että se on tuo sama väri, mutta malli on se oikea takki vetskarilla. Pitääkin katsastaa wheat, kiitti vinkistä!

 • Anonyymi
  18.6.2012 at 15:40

  Ihania juttuja teille on taas kotiutunut! Mullakin on se pahin heräteostosvaihe onneksi ohi. Sitä on oppinut kantapään kautta kun jotkut jutut on jääneet melkein käyttämättä. Oon noita Mini Rodinin keltaisia sammareita katellut mutta kun ovat niin hirveen kalliita. Petit bateau on muuten tosi hyvä merkki. Laatu on tosi hyvää varsinkin noissa neulejutuissa. Nyt odotankin että meillä täällä Ranskanmaalla alkaa ensi viikolla ale kun bongasin tuota samaa kuosia tyttöjen jakkuja:)

  Terkuin, Heidi

  • Sini
   18.6.2012 at 16:11

   Niinpä!Mulla oli melkoista säätämistä tuon rodinin tilauksen kanssa. Tilasin kaksi kertaa ja kumpikaan ei mennyt läpi, mutta rahat veloitettiin kuitenkin. Sitten tietty ehti loppua ne mitä olin alunperin tilaamassa mm se safaritakki. Lopulta sain sitten vielä vähän hyvitystä kun niin monta asiaa meni pieleen niissä mun tilauksissa kun kolmannessa tilauksessa yksi tuote oli taas loppunut, että nuo keltaiset sammarit oli sit lopulta n. 40% alessa ja maltoin tilata. Ne on kyllä aivan mielettömän pehmeät! Ja onneksi löysin safaritakin sitten oikeassa koossa vielä muualta..

   Hei mä tiedänkin sen jakun, ihailin jossain nettikaupassa sitä!Voi vitsit, nehän taitaa siellä olla muutenkin vähän edullisempia, että teet varmasti hyviä löytöjä!

 • Eppusen kaapilla
  18.6.2012 at 16:15

  Ihania löytöjä olet tehnyt! Mä olen monesti ihastellut noita MAT:in anorakkeja ja miettinyt onko ne hyviä käytössä, ovat nimittäin tosi kauniita. Toivomuksena olis joskus joku postaus niistä? 🙂

  • Sini
   18.6.2012 at 19:02

   Meillä on ollut niitä talviversioita vain, mutta olen tykännyt. Ja varsinkin kun niissä isompien malleissa on se vetskari siinä sivussa eikä takana. Mies ei tykännyt pukea sitä Eevin talvianorakkia kun se vetskari oli siellä takana, mulla ei ollut mitään ongelmaa 😉 Mut nää on ensi kevääseen eli vähän joutuu odottamaan käyttökokemuksia 😀

 • Janina
  18.6.2012 at 17:55

  Voih, nuo Mini a turen setit! Sopisi kuin nappi meidän lapsille. 🙂 Kumpparitkin on syötävät. On kyllä tosi kiva katsella näitä samisteluasuja.

  • Sini
   18.6.2012 at 19:03

   Ne on niin kivat, varsinkin tuossa poikien anorakissa väri on ihan täydellinen!

 • -Anni-
  18.6.2012 at 20:16

  Ihanat ostokset, varsinkin noi Gantin neuletakit sykähdyttää niin paljon!!

 • -Auroran&vaavin äiti-
  19.6.2012 at 06:25

  Ihania ostoksia olet tehnyt, jälleen kerran! 🙂
  Onko noi MAT:in housut leveitä malliltaan, en ole livenä nähnyt niitä…? Meillekin tarvittaisiin anorakin kaveriksi housut, mutta kukkakeppihän se meilläkin asustaa 😉

 • Celina
  20.6.2012 at 18:14

  Ihania ostoksia!! Noi Hunterit vasta suoiset onkin <3 <3

Lue lisää