Britax B-Agile

 Ostimme tuossa jokin aika sitten uudet matkarattaat, Britaxin B-Agilet.
Laitanpa tänne vähän käyttökokemuksia ja tietoja, jos jollekin vaikka olisi näistä hyötyä.
Tarkat tiedot ja mitat löytyykin tuosta linkistä yläpuolelta.
Halusin kesäksi vaunujen ohelle jotkin näppärät kulkupelit, mutta ihan älyttömiä summia en kuitenkaan halunnut näihin matkiksiin laittaa. Alussa olin ostamassa Baby Joggerin City mini 4 rattaita, täällä kun olivat (ja ovat edelleen) pienoisessa alessakin. Noita Baby Joggereita olen kuullut kovasti kyllä kehuttavan. Baby Joggerit tuolla alella (299e) ja nämä Britaxit (279e) olivat lähes samanhintaiset, mutta loppupeleissä päätös kallistui Britaxiin, koska ne sai Amazonin kautta 190e kotiin kuljetettuna. Ostin samalla kertaa myös Britaxin turvaistuimen ja yhteensä Amazonin kautta tilattuna säästöä suomen hintoihin tuli n 250e. Molempien mukana tuli myös suomenkieliset käyttöoppaat ja tavarat oli pakattu erittäin hyvin. Toimitusaika oli n 10 päivää.
 Olen ollut todella tyytväinen näihin rattaisiin. Ne ovat kevyet ja näppärät ja menevät pieneen tilaan. Kasaaminen ja kokoaminen on helppoa ja onnistuu yhdellä kädellä. Avaamisvaiheessa vapautetaan tuo ylemmässä kuvassa näkyvä harmaa salpa ja kokoamisvaiheessa painetaan tuosta harmaasta napista. Rattaiden mukana tuli adapterit britaxin turvakaukalolle ja rattaisiin saa kiinni myös britaxin vaunukopan. Selkänoja menee täysin makuuasentoon asti eli nämä soveltuvat myös vastasyntyneelle.

 Hiukan hämmennystä aluksi herättävä asia oli tuo selkänojan säätö. Siinä ei ole mitään portaikkoa kuten rattaissa yleensä, vaan se tapahtuu tuollaisella nauhasäädöllä. Aluksi vähän epäilin onko sitä hankala käyttää, mutta nyt kun siihen on tottunut, ei se enää häiritse. Ja tässä on tietty plussaa se, että selkänojan saa ihan mihin asentoon tahansa. Eli pystympään asentoon halutessa vedetään nyöreistä ja makuuasentoon laitettaessa painetaan keskellä olevasta vapautusnapista. Kuomussa on vetoketjulla aukeava luukku, jossa on integroitu hyttysverkko. Näin kuomu tulee avatessa hiukan edemmäs.

 Selkänojan ollessa laskettuna alas, rattaiden päätyosa on avoinna ja tässä on myös tuo verkko valmiina. Kesällä erittäin kätevä ominaisuus. Tuon luukun saa piiloon vetoketjulla kiinnitettävän suojan avulla, suoja näkyy tuossa alemmassa kuvassa. Ainut asia mille en ole keksinyt oikein ratkaisua on se, että kun selkänoja on ylhäällä, niin tuo kangas tavallaan lerpattaa siinä päällä enkä ole keksinyt miten sen saisi kiinni. Sen saa kyllä irti ja yläasennossa se selkänoja itsessään tukkii tuon aukon, mutta mietin onkohan tuohon joku systeemi mitä en ole vain hoksannut.

 Mielestäni näissä hyvä ominaisuus on myös nuo kääntyvät etupyörät, jotka saa tarvittaessa myös lukittua. Renkaat ovat puhkeamattomat ja runko on alumiinia. Kuvassa näkyvä turvakaari on erikseen myytävä lisäosa ja sen ostin Suomesta, hinta oli muistaakseni n 20e. Rattaissahan on ne 5-piste valjaat myös, mutta jotenkin itse kaipasin tuota turvakaarta vielä eteen.
Kaiken kaikkiaan hintaansä nähden näppärät ja laadukkaat rattaat. Mitään huonoja puolia en vielä ole keksinyt kun ihan älyttömästi näitä ei ole käytettykään vielä. Olisihan muilla merkeillä tästä vielä pienempiä ja kapeampiakin rattaita, mutta me kun emme juurikaan esim julkisilla kulje, niin tuo hiukan suurempi koko ja leveys ei haittaa. Lisäksi halusin sen verran tilavat rattaat, että tarvittaessa Eevikin mahtuisi vielä niihin ja näissä hän mahtui hyvin istumaan. Näihin olisi saatavilla myös sopiva seisomalauta (merkkiä en muista) ja sen hankkimista mietin, kun kesällä olisi tiedossa kuitenkin muutama reissu ja Eevi menisi kätevästi sitten siinä. Toisaalta käyttöä ei ehkä tulisi kuin muutamana kuukautena, joten mieluusti ostaisin sellaisen siistikuntoisena käytettynä jos jollakin olisi ylimääräisenä?
Jos näistä tulee kysymyksiä niin kysykää ihmeessä ja koitan parhaani mukaan vastailla!
Aatun kävelyharjoittelut jatkuvat pihalla ja kenkien kanssa käveleminen onkin vähän uusi ja hankala juttu taas, joten turvautuu vielä taaperokärryyn.

Itseä odottaisi kunnon urakka tuossa etupihalla, nimittäin kukkapenkkien siistiminen.
Ei kiinnostaisi sitten yhtään, en ole ollenkaan mikään viherpeukalo ja kuvista huomaakin, ettei noille ole tehty talven jälkeen yhtään mitään 😉 Ei kai siinä auta muuta kuin ryhtyä hommiin…

44 Comments

 • Reply
  Krista
  14.6.2012 at 09:48

  Meiltä löytyy Britaxin b-smart rattaat ja ovat kyllä ajaneet asiansa oikein hyvin 🙂 Eikä hintakaan ollu paha.

 • Reply
  i-ida
  14.6.2012 at 10:07

  Mä oon aina haaveillu Britax rattaista mutta ne osottautui liian leveiks meidän hissiin :/ No, nyt muutettiin mutta tyttökin täytti jo 2v eli taitaa rattaat jäädä vain haaveeks..

  • Reply
   Sini
   14.6.2012 at 12:07

   Voi harmi 🙁 Meillä oli Eevillä silloin rattaina ne emmaljungan scootterit ja tykkäsin kanssa niistä kovasti ja olisin muuten jättänytkin ne meille, mutta ne oli vaaleanpunaiset 😉

 • Reply
  Sadie
  14.6.2012 at 10:21

  Meilläkin on britaxin b-smart rattaat ja ovat olleet tosi hyvät. Ostettiin kun poitsu oli alle 6kk kun kaukaloa ei jaksanut enää kantaa niin niihin sai kätevästi. Katselin muitakin rattaita mutta kaukalon merkki rajoitti ja halusin rattaat jotka meni täysin makuuasentoon.
  Niissäkin on tuollanen säätö selkänojassa. Itsekin ajattelin että on huono mutta kun käyttää ahkerasti niin toimii hyvin. Parhainta on just kääntyvät etupyörät niin rattaat kääntyy pienessäkin tilassa.
  Onnea Aatun uudesta taidosta. 🙂 Kohta teillä mennään lujaa. Meillä melkein juostaan jo vaikka poitsu oli vajaa 1v3vkoa kun lähti kävelemään. Nyt on 1v2kk+ 1vko päälle.
  Meillä muuten ei poitsu tykännyt taaperokärristä yhtään, nyt välillä käy istumassa siellä tai työntää tavaroita kyydissä sitä.

  • Reply
   Sini
   14.6.2012 at 12:08

   Juu, mäkin mietin et olis pitänyt ostaa nää silloin jo heti ja saman merkin kaukalo niin olis ollut tosi kätevät! Hui, nopeaa ne sit oppii!

 • Reply
  Kippuralla
  14.6.2012 at 11:29

  meidän vaunut on 60cm leveät, en halunnut sen kokoisia matkiksia 🙂 muuten tuo oli kyllä ihan pätevän oloiset kaupassa, ja meillähän oli ne b-mobilet..

  • Reply
   Sini
   14.6.2012 at 12:08

   Juu tuo leveys on varmaan se, mikä rajoittaa mut me ei juurikaan käytetä hissejä tai julkisia niin siitä ei ollut meille haittaa.

 • Reply
  Anonyymi
  14.6.2012 at 11:50

  Kiitos tästä postauksesta! Olemme juuri vertailleet Britaxin B-agile ja Baby Jogger City Mini 4 rattaita ja päätyneet B-agileen lähinnä sen vuoksi että Baby Joggereita ei ole meillä päin myynnissä että voisi käydä katsomassa ja testaamassa niitä livenä. Nyt taitaa mennä B-agilet tilaukseen sen verran hyvä hinta tuolla Amazonissa oli. Miten takuuasiat hoituu, en ole koskaan tilannut Amazonin kautta mitään?

  • Reply
   Sini
   14.6.2012 at 12:12

   Kiva kuulla, että tästä oli jollekin hyötyä 😉 Mäkin kävin eka näitä liikkeessä katsomassa ja vakuutuin kyllä. Näillä on maahantuojalta muistaakseni 2 vuoden takuu (en ihan varma ole, mutta se luki niissä mukana tulleissa lapuissa) ja kannattaa säästää se tilausvahvistus tai toimituskuitti. Ohjeissa oli, että ostopaikkaan vaan yhteys jos jotain tulee ja pitäisi toimia. Ainakin asiakaspalvelussa vastattiin heti ja ystävällisesti kun noiden meidän omien toimitus vähän viivästyi ja huolestuneena kyselin missähän ne ovat. Minulle tarjottiin rahojen palautusta kokonaan jos olisin halunnut, mutta ne rattaat tulikin sitten seuraavana päivänä. Eli ainakin tuossa tapauksessa vastaus tuli muutamassa tunnissa ja jäi ns hyvä maku.

 • Reply
  Anonyymi
  14.6.2012 at 17:56

  Meillä on myös nuo täsmälleen samat matkikset ja tykätty on! Meillä meni vanhat matkikset lentokeessa rikki ja Finnairin piikkiin sitten sain muutamista valita ja valitsin nämä. Ja tykätty ollaan kovasti!! (Nyt ollut 6kk käytössä) Meidän tyttö täytti just 2v. ja ajattelin, että nää olis just tuosta syystä hyvät, että ovat vähän tilavemmat kuin useammat muut matkarattaat. Laitoin yhdistelmät heti myyntiin ja näillä ollaan hyvin pärjätty, pelittävät siis hyvin myös ulkona (eivätkä vain kauppakeskuksissa, niin kuin meillä yleensä matkiksia on käytetty…)

  • Reply
   Sini
   14.6.2012 at 18:18

   Kiva kuulla, että oot tykännyt!Ja ovat tosiaan pitkäikäiset, eipä sitten muita tarttekaan enää hommata!

 • Reply
  Anonyymi
  14.6.2012 at 19:05

  Joko huomasit Minityylin blogista, että se EEvin sadeasu T2H pitää palauttaa koska siinä on liikaa lyijyä?

  • Reply
   Sini
   14.6.2012 at 19:08

   No voihan pee!Sen vetoketjujutun tiesin ja poistin sen vetimen, mutta että koko puku 🙁 Kiitos kovasti tiedosta!

 • Reply
  Minttu
  14.6.2012 at 19:22

  Hei Sini! Ehditkö jo lukea T2H:n sadeasujen "myrkkyuutisesta". Eli siis tämän kevään musta- ja vaaleanpunapilkullisista sadeasuista oli löytynyt kohonneita lyijy,ym.myrkkypitoisuuksia. Mustat asut pyydettiin palauttamaan jälleenmyyjille ja vaaleanpunaisista leikkaamaan vetimet irti. Eikös Eeviltä löytynyt nimenomaan tuo musta puku..?

  • Reply
   Sini
   14.6.2012 at 19:37

   Kuulin vasta äsken kun luin edellisen kommentin. Joo meillä on just se musta, onneksi ei kuitenkaan ihan älyttömästi olla ehditty pitää!

 • Reply
  Anna
  14.6.2012 at 20:54

  Katoitko, että löytyykö siitä selkänojan yläreunoista tarroja ja sen mustan läpän sisäpuolelta? Ne kulmat pitäisi saada kiinni toisiinta tarroilla. Ja se seisomalauta on varmaan lascalin buggy board maxi. Näin muistelisin. T.eräs lastentarvikkeiden myyjä Anna K-K! 😉

  • Reply
   Sini
   14.6.2012 at 21:08

   Noi hei Anna, kiitos!Mä en ollut ollenkaan hoksannut katsoa tuolta yläosasta kun yritin vaan aina vetää niitä johonkin kiinni sinne alas mut eihän ne ylettyneet 😀 Ai semmonen siis sopisi?Pitääkin googlettaa mistä niitä saa ja mitä ne maksaa. Osaatko sanoa onko sellainen hyvä lauta?

  • Reply
   Sini
   14.6.2012 at 21:10

   gooletinkin niin heti löytyi eli 79e. Onko susta hintaansa nähden hyvä?

  • Reply
   Anna
   24.6.2012 at 18:18

   No hyvä, että löytyi! 🙂 Meillä oli hetken buggy board ja mä en henkilökohtaisesti siitä tykännyt, oli jotenki tosi jäykkä se kääntäminen, vaikka Viivi ei ole edes mikään iso tyttö. Asiakkaat kyllä kovasti kehuvat ja suosittu lauta onkin, kun on aina loppu. Sillä on onneksi tosi hyvä jälleenmyyntiarvo, että jos ei tykkää niin myy vaan pois. 🙂 Ja pikalukitus rattaisiin on tosi näppärä kun laudan saa helposti pois ja sopii tosiaan melkein mihin rattaisiin vain.

  • Reply
   Anna
   24.6.2012 at 18:21

   Tässä on muuten ihan huippu sivu, josta näkee mihin kaikkiiin malleihin lauta sopii ja klikkaamalla rattaan merkkiä ja mallia näkee tarkat kuvat siitä, mihin ja miten lauta kiinnitetään. Sieltä mäki aina lunttaan töissä 😛

 • Reply
  Anonyymi
  15.6.2012 at 09:33

  Moikka!
  Törmäsin yhdessä liikkeessä tälläseen seisomalautaan kun Bumprider. Pitäisi sopia kaikkiin malleihin. Kävisi sitten molempiin menopeleihin.

  • Reply
   Sini
   15.6.2012 at 09:43

   Kiitos vinkistä!Pitääkin tsekata tuo!

 • Reply
  Anonyymi
  17.6.2012 at 17:40

  Hei, ja kiitos tästä postauksesta! Se oli todella hyödyllinen kun olen itsekin harkinnut juuri näitä rattaita. Nettitietojen mukaan rattaiden pohja pitäisi saada vaakatasoon, mutta kaupassa en osannut sitä tehdä, vaan aina jäi hiukan kupille. Osaatko sanoa, miten istuimen saa aivan suoraksi, vai eikö vaakataso tässä tapauksessa tarkoita 180 astetta? Tarkoitus olisi hätätapauksessa nukuttaa näissä pientä vauvaa.

  • Reply
   Sini
   17.6.2012 at 17:58

   Kiva kuulla!Itseasiassa nyt vielä testasin ja ihan siihen 180 asteeseen se ei mene, mutta se kulma ei musta ole kovin suuri mikä siihen jää ja on lähes vaakataso ja musta siinä pystyy hyvin nukkumaan. Tuo jalkaosahan ei nouse suoraksi niin kuin esim vaunuissa, mutta ainakaan ihan pienellä se ei haittaa kun jalat ei yllä sinne asti ja taas isommilla se nukkuma-asento on aika luonnollinen, vaikka ne jalat lepää tossa alempana. Tai näin mulle selitettiin kun tätä asiaa pohdin. Näihinhän saa vastasyntyneelle sen vaunukopan ja musta nää toimisi ihan vaunuina itsessään sen kopan kanssa, että eivät ole ns mitenkään heppoiset kuin ne pienimmät matkikset.

   Jos nyt olisi meille tulossa vauva niin ostaisin näihin sen kopan ja kaukalon enkä vaunuja ollenkaan ja sit ei tarvitsisi muuta hommatakaan ja kaikki sopisivat yhteen.

  • Reply
   Anonyymi
   18.6.2012 at 17:02

   Kiitos vielä oikein lisätestauksesta. 🙂

   Meillä on tarvetta myös varsinaisille yhdistelmille, joten ne joudutaan hankkimaan, enkä siksi viitsisi näihin enää tuhlata vaunukopan hintaa.

   Aika pettymys tuo, että vaikka mainostetaan vaaka-tasoa, se ei sitten ole ihan suora kuitenkaan. 🙁 Kun olen siis käsittänyt, että sitä pienten vauvojen nukuttamisen kohdalla taidetaan edellyttää. Tarvitsisin rattaat, joissa vauva voi tarvittaessa nukkua useammankin tunnin, eikä olisi mm. kaukalon aikarajoituksia asennon vuoksi.

  • Reply
   Sini
   18.6.2012 at 19:09

   Oli pakko oikein katsoa uudestaan kun olin kirjoittanutkin tuonne, että menee täysin makuuasentoon. Näin olen siis katsonut aina, mutta ero on siis tosi pieni, että olen luullut sen olevan ihan vaakatasossa. Muistissa on edellisissä rattaissa se säätö ja siinä se alin ei ollut lähelläkään tuota.

   Vastasyntyneetkin saavat nukkua hieman kallellaan olevassa, itseasiassa vastasyntyineiden teholla Eevin sänky oli aina vähän päätypuoli ylempänä ja kotonakin pidettiin flunssan aikana puhelinluetteloa pinniksen toisessa päässä 😉 Eli tuo selkänoja osuus on niin pitkä tuossa, että pieni vauva mahtuu siihen kokonaan ja pää ja jalat on ns samassa tasossa vaikka hieman kulmaa onkin. Käsittääkseni se ei haittaa vaan se, jos esim se katkos menisi keskellä vartaloa tms, että jalat retkottaisivat. Tuossa se asento ei ole yhtään sama kuin kaukalossa eli vartalo ei ole koukussa vaan suorana, vaikka pää onkin hieman ylempänä. Äh, en tiedä saiko mun selityksestä mitään tolkkua 😉 Mutta onhan niitä varmaan täysin makuuasentoonkin meneviä matkiksia, ainakin luulisin, että löytyisi!

  • Reply
   Anonyymi
   19.6.2012 at 14:01

   Ai olit myös kirjoittanut niin? En kyllä sinua tarkoittanut noin tylysti kritisoida, vaan ihan Britaxia itseään, jonka sivuilla niin taidetaan väittää. 🙂

   Ja kiitos vielä lisäselvityksestä, kuulostaa hyvältä! Itsellä ei aiheesta ole mitään faktatietoa, mitä nyt on jäänyt mieleen keskusteluista. Tuo, että vartalo on kuitenkin samassa linjassa, kuulostaa järkeenkäyvältä. Taidan vielä neuvolassa varmistaa ja sitten b-agilet lähtee tilaukseen. Kiitos vielä! 🙂

  • Reply
   Sini
   19.6.2012 at 18:58

   Juu mä ymmärsinkin, että tarkoitit britaxia, mutta huomasin omankin mokan samalla kun tosiaan olen aina katsonut, että ne ovat ihan vaakatasossa 😉

 • Reply
  Kippuralla
  19.6.2012 at 09:34

  Meillä ainakin oli jostain 1kk ikäisestä ne b-mobilet, iskin sinne vaan yhdistelmien pehmeän kantokopan sisään. Ei ollut liian pysty se selkänoja, vauva ei valunut sinne kopan jalkapäähän.
  Näähän on aika optimaaliset, se kova koppa voi toimia ensisänkynä/matkasänkynä, ja koko rataskankaita ei tarvitse kiinnittää esim ekaan puoleen vuoteen. Klik klik vaan vaihtelee sitten joko kaukaloa tai koppaa runkoon 🙂

 • Reply
  Siru
  20.6.2012 at 12:23

  Meillä on Britaxin B-dualit ollut käytössä ja laitoin ne justiin myyntiin ja tarkotus olis saada tilalle hieman pienemmät rattaat. Näihin olen tykästynyt kuten muutenkin Britaxin ulkonäköön ja hinta-laatu suhteeseen. Kävin Amazonilla kattelemassa sun vinkin jälkeen mutten tumpelona löydä väitä tällä runko mallilla, löytyy vain niin että nuo etupyörät ovat aivan vierekkäin. Voisitko laittaa vaikka linkkiä Amazonille näistä tätä tumpeloa varten kun en itse löydä.

 • Reply
  Siru
  20.6.2012 at 12:40

  kiitos tosi paljon, joo b-mobilet on meillekkin liian pienet ja maalla kanssa asutaan ja hiekkateitä kuljetaan. Ainut huono puoli näissä britaxeissa on eittei jousitusta ole :/

 • Reply
  Kippuralla
  24.6.2012 at 12:19

  kyllä nuo b-mobilet kulki täällä maallakin 😉 tästä on keskustaan 16km ja keskisuomessa asutaan..
  mullahan on siis rattaina pikkupyöräiset emmaljungat ja kolmena päivänä viimetalvena ne ei kulkeneet.
  mulla on lähinnä se, että jos on 60cm leveät vaunut, niin en tahtonut ostaa ison oloisia ja yhtä leveitä matkiksia. koska mitä hyötyä niistä sitten olisi ollut, koska kokoluokka on sama 🙂 samalla vaivalla olisi sinne autoon heittänyt ne rattaat..
  tällä hetkellä on quinnyn zappit, koska kakkosautoon ne menee vaivattomasti. ja toiseen autoon ne oikeat vaunut voi nostaa kasaamatta kyytiin.. en edes koskaan kasannut meidän b-dualeja, koska nekin mahtui sinne heittämällä.

  • Reply
   Sini
   24.6.2012 at 13:17

   Juu ymmärsin 🙂 meillä vaunut pitää kasata ja purkaa kahdessa osassa ja ei jaksaisi aina niiden kanssa venkslata. Nää on kätevät kasata ja meitä ei tuo koko haittaa ja halusin enemmän rattaan tyyppiset kuin ihan ne pienimmät matkikset. Mut kaikkihan ostaa omiin tarpeisiinsa sopivat 😉

 • Reply
  Anonyymi
  21.3.2013 at 12:43

  Moikka,

  tästä päivityksestä on jo hetki aikaa mutta pakko kysyä silti että minkä maan amazonista sait noi b-agilet noin hyvään hintaan? Kun katoin Saksan sivustoo niin siellä oli vaan b-mobilet ja Englannin sivulla ne taas oli kuljetuksineen Suomen hinnoissa. JA eikös USA:sta tilatessa tulli ota osansa? Mä en oo koskaan tilannut ulkomailta niin oon vähän tietämätön :/
  Kiva jos osaat auttaa 🙂

  • Reply
   Sini
   21.3.2013 at 13:58

   Moikka! Meidän omat on tilattu sieltä amazon.co.uk kaupasta ja niiden hinta oli silloin 190 euroa ja Suomessa silloin ovh taisi olla n 270 euroa. Katsoin, että nyt tosiaan tuolla ei ole enää yhtä edullisia saatavilla 🙁 Juu ja usasta tulee tullimaksut ja verot päälle eli varmasti tulee kalliimmaksi tilata sieltä.

  • Reply
   Anonyymi
   21.3.2013 at 20:47

   Kiitos vastauksesta 🙂 Harmittaa kun Suomessa on aina niin kauheen kalliit hinnat. Löysin Saksasta yhdestä toisesta kaupasta ne hintaan 199€ ja kyselin kuukausi sitten kuljetuksista mutta sieltä ei saanut tilattua kuin Saksan sisällä. Nyt kuitenkin oon lähdössä muissa merkeissä käymään Saksassa niin taidan tuoda rattaat tuliaisina jos selviän menomatkan vauvan kanssa pelkällä rintarepulla 🙂

 • Reply
  Meirän Maja
  6.7.2013 at 19:10

  Hei, mitkäs on fiilikset nyt runsaan vuoden käytön jälkeen? Oletko tykännyt? Tuliko talvella käytettyä ja vieläkö on ketterät vai onko pyörät jäykistyneet?
  Suunnitelmissa olisi ostaa nämä syksyyn mennessä…

  • Reply
   Sini
   7.7.2013 at 22:13

   Moikka!Olen tykännyt ihan älyttömästi! Ostaisin samat kyllä uudestaankin, tai kokemusta ei tietty nyt muista ole, mutta olen ollut tosi tyytyväinen. Mielestäni näissä ehdoton plussa on se, että istuinpaikka on tilava ja selkänojan saa makuuasentoon, menevät kuitenkin tosi pieneen tilaan autossa. Me ollaan käytetty ostamisen jälkeen pelkästään vain näitä, vaunuja ei muuta kuin päikkäreillä ja pelittävät vielä tosi hyvin enkä ainakaan ole huomannut pyörissä jäykistymistä. Ainut paikka missä näm eivät oikein toimi on pehmeä hiekka, siellä tahtovat jäädä jumiin. Talvella kyllä ulkoilussa me käytettiin paljon pulkkaa noin muuten, että ihan umpihangessa ei näillä ole menty 🙂

 • Reply
  Anonyymi
  17.9.2013 at 08:53

  Hei! itselläni britax motion rattaat ja kävin kysymässä seisomalautaa, mutta sanoi että lapsi ei mahdu seisomaan siinä työntöaisan sisällä.. Onko sinulla jo kokemusta seisomalaudasta rattaitten kanssa?

  • Reply
   Sini
   18.9.2013 at 19:17

   Meillä oli noiden kanssa se buggy board seisomalaita ja hyvin se kyllä pelitti sen mitä sitä tarvittiin. En tiedä onko teillä noissa aisa erilainen, mutta meillä ainakin pystyi työntämään. Se buggy board on kätevä kun käy melkein mihin tahansa vaunuihi ja rattaisiin.

  • Reply
   Anonyymi
   31.3.2017 at 05:46

   Moi! Eihän sulla sattuis oleen kuvaa noista rattaista ja seisomalaudasta? Satutko muistaan, oliko teillä mini vai maxi tuosta seisomalaudasta? Kuinka pitkä oli seisomalaudalla olija? Oliko hankala työntää tms? Kirjoituksestasi on jo muutama vuosi, mutta asia olis meille nyt ajankohtainen 🙂

Leave a Reply

Lue lisää