Groupon

Olen halunnut pitää blogini ulkoasun aina aika simppelinä enkä ole halunnut sivupalkkeihin vaihtuvia mainoksia. Ne eivät toki muiden blogeissa häiritse itseäni, mutta tykkään omastani näin. Tai ainakaan vielä ei ole tullut mitään niin mahtavaa tarjousta, että olisin siihen tarttunut 😀
 Silloin kun blogini löytyi vielä googlesta, tuli useinkin sähköpostiin esim bannerimainontaehdoituksia, lähinnä tosin sellaisilta firmoilta, jotka eivät suoranaisesti liittyneet blogiini millään lailla. Poistin blogini googlesta reilu vuosi sitten monestakin syystä ja sen jälkeen oikeastaan kaikki yhteistyöehdoitukset ovatkin tulleet jollain lailla bogiani seuraavilta henkilöiltä ja yrityksiltä ja se on tietysti tosi mukavaakin. Tai enhän minä tiedä mistä kukin tänne päätyy, mutta usein ehdoitukset kyllä sivuavat tämän blogin aihepiiriä jotenkin.


Kuitenkin, jostain kautta blogimailiini tuli yhteistyöehdotus ja halusin tarttua siihen. Koska itse olen Grouponin kautta tehnyt kolme onnistunutta kauppaa, päätin tarttua tähän näin kertaluontoisesti. Kaupoistani kaksi oli valokuvakirjaa ja yksi lahjakortti nettikauppaan ja nämä kaikki olivat -70% hinnoilla. Itsellä näissä kaikki meni oikein hyvin ja sain sellaiset tuotteet kuin oletinkin ja oikeassa ajassa. Täällä päin noita paikallisia tarjouksia ei kovinkaan paljoa ole, mutta isommissa kaupungeissa Grouponin kautta voi löytää hyviä tarjouksia kauneidenhoidon ja esimerkiksi matkailun saralla.

Grouponin kautta voi ostaa siis lahjakortteja erilaisiin palveluihin, matkoihin, nettikauppoihin ja oikeastaan lähes mihin vaan. Kun tarpeeksi monta ihmistä ostaa lahjakortin, diili toteutuu. Kampanjoita tulee lisää päivittäin ja ne ovat voimassa vain tietyn ajan. Nyt tarjouksena olikin taas juuri lahjakortti kovakantiseen valokuvakirjaan omilla valokuvilla hintaan 9e.

Muut Grouponin netin parhaat lahjakortit löytyvät tästä linkistä.


Päivittäin vaihtuvia tarjouksia voi hakea sivuilta oman kaupungin mukaan tai eri kategorioiden mukaan kuten kauneus, matkailu, shoppailu jne. Itse olen muistaakseni noin vuosi sitten liittynyt postituslistalle ja sähköpostiini tulee päivittäin uudet kampanjat. Monesti kyllä harmittaa, että kampanjat ovat pääsääntöisesti vain isoissa kaupungeissa, mutta lahjakortteja voi toki tilata mistä vain ja vaikkapa lahjaksikin.


Mielelläni kuulisin kokemuksia teiltä kyseisestä palvelusta!
Oletteko hyödyntäneet lahjakortteja edullisiin matkoihin tai hoitoihin? Onko kaikki pelannut kuten pitääkin? Itseä kiinnostaa erityisesti se, että millaiset jonot yleensä esimerkiksi kauneudenhoitodiileihin on? Ja matkojen osalta itse ainakin haluaisin, että kaikki varaukset ja muut varmasti pelaisivat, ettei tulisi sitten paikan päällä mitään ikäviä yllätyksiä.


Tässä vielä muutama matkadiili vaikkapa kesälomaksi.

 Ja eipäs sitten muuta kuin oikein mukavaa juhannusta kaikille!

  • Eppusen kaapilla
    21.6.2012 at 16:48

    Mä olen ostanut noita diilejä useammankin ja ei ole valittamista. 🙂 Erityisesti autojen käsinpesudiili ovat olleet hyviä, ja niihin olen pesupasseja ostanut useammankin, samoin jotain kauneudenhoitojuttuja

Lue lisää