Muumitalon uusi käyttäjä ja alevinkki

Muumitalo tuntuu olevan enemmän hitti tuolle yksi veelle kuin neljä veelle.
Asukaspurkista löydettiin Aatunkin leikkeihin sopivat, vähän enemmän kaurapuuroa syöneet, muumilaakson asukkaat. Haisuli on oikeasti melkein hehtaarin kokoinen, mistä lie sekin tullut.
Vauvalelut ovat todellakin niin out!
Jos joskus koittaa käteen tyrkätä vähän enemmän omalle ikäluokalle suunnattua kivaa pimpelipompeli vekotinta, äitiin suunnataan aika nopeasti katse ”Ootko sä tosissas??”
Matka jatkuu tästä yleensä nukkekodille, joka on nykyään melko riisuttu versio alkuperäisestä, suurimmat huonekalut siellä taitaa olla vielä paikoillaan.
”Minä myös!” hän viestittää vaikkei puhua vielä osaakaan. Mukana siellä missä muutkin, haluaa kokeilla samoja juttuja ja suuttuu jos ei anneta. Välillä tuntuu olevan rankkaa olla se pienin, intoa löytyy kuitenkin muidenkin edestä.

 Voi katsokaa nyt tuota mörköä! Miten se muka on pelottava, sehän näyttää niin…onnelliselta!
”Hei kaveriiiiit!”
 Sitten joskus Aatua odottaa vielä monta muuta muumilaakson tyyppiä. Pikku Myykin on kloonattu neljästi 😉 Tässä muumilaakson armeija pakenee jättiläiseksi muuttunutta Niiskuneitiä!
Viitshi vitshi, se on oikeasti säästöpossu.

 Ai niin ja se alevinkki!
Viivin&Viktorin uutiskirjeessä oli mieluisa uutinen.

Paljon kesämalliston tuotteita -40% alella, myös naistenvaatteissa!
Merkkeinä tuolla on mm Hilfiger, Guess, Timberland, Marc O´Polo ja Elle.
Nyt nämä sinivalkoisetkin olivat -40%

Itselläni on tuo sinivalkoinen neulepaita ja sitä on ehditty pitää jo kovasti eikä se ole pesuissa mennyt juuri miksikään! Pikeemekot ovat meillä kestäneet arkimekkoina melkoistakin rymyämistä ja ovat käytössä ihan talvellakin trikoopaidan kanssa ja itse tykkään kovasti juuri tästä materiaalista.

10 Comments

 • Reply
  Kirsi
  5.6.2012 at 11:22

  Hmm, pitäisköhän munkin pyyhkiä meijän muumitalosta pölyt ja kokeilla jos R vaikka leikkis sillä 😀

  Hitsit kun ei löydy selkärankaa, eksyin sit tuonne Viivi & Viktorin sivuille VAIN katselemaan, mitäänhän me ei nyt tarvita. Noh, yksi neulepaita sitten tuli tilattua, se oli niin kiva ettei vaan pystynyt vastustamaan 🙂 Kiitti vinkistä!

  • Reply
   Sini
   5.6.2012 at 11:25

   Hih, eihän sitä tiedän jos olis hitti teilläkin! No eipä kestä, samaa ongelmaa täälläkin 😉

 • Reply
  Anonyymi
  5.6.2012 at 11:52

  huvittavaa, meidän viime viikolla täyttänyt 1v.poika leikkii juuri nyt samaisella muumitalolla tuossa vieressä. meillä 4- ja 6-vuotiaat sisarukset ja kaikki isompien lelut ovat sata kertaa mielenkiintoisempia kuin vauvalelut. meiltäkin löytyy 3 myytä ;). toinen hitti on isän kaukosäätimet. -Sanna-

  • Reply
   Sini
   6.6.2012 at 21:53

   Mikähän niissä kaukosäätimissä tosiaan aina viehättää? Sama juttu täällä!

 • Reply
  Pikku hiiri
  5.6.2012 at 12:29

  Hassua, meillä on toisin päin! Ostin Saralle sellaisen Play 2 Learn talon jonka mukana tuli pari hahmoa, eläimiä ja huonekaluja ja ne ei Saraa vielä kiinnosta ollenkaan vaan 5-vuotias isoveli ryhtyi niillä leikkimään 🙂

  • Reply
   Sini
   6.6.2012 at 21:54

   Ai teillä meni niin päin 😉 No kyllä meilläkin Eevi joskus innostuu Aatun leluilla leikkimään 😉

 • Reply
  Eppusen kaapilla
  5.6.2012 at 18:29

  Hei, myös E. tykkää muumitalosta tosi paljon. Olen kirppareilta koittanut etsiskellä, mutta kaikki mitä olen löytänyt, ovat olleet aika romuja. En tiedä pitäisikö sitten ostaa ihan uutena, vaikka koitan olla ostamatta leluja kun niitä meille muutenkin tulee jatkuvalla syötöllä. 🙂 Toi on kyllä varma hitti pienille pojille.

  • Reply
   Sini
   6.6.2012 at 21:55

   Mä olen kanssa huomannut, että erityisesti pojat tykkäävät!Eikös Epulla ole kohta synttärit?Siinäpä olisi oiva lahjatoive!

 • Reply
  Henniina
  6.6.2012 at 19:42

  Myyn silmät tuossa 3. kuvassa ovat kyllä pelottavat…. : D

  • Reply
   Sini
   6.6.2012 at 21:55

   joo, vähän friikin näköinen 😉

Leave a Reply

Lue lisää