PikkuJalkojen alesta..

…löytyi Eeville uudet juhlakengät.
Edelliset saivat vähän osumaa viime juhlissa,
 nyt vahingosta viisastuneena tilasin sandaalimalliset ja mustat 😉
Toiveena olisi, että näitä pidettäisiin myös talven juhlissa, värinsä puolesta menevät ainakin kaikkien kanssa.

 Pikkujaloissa palvelu on aina niin ystävällistä ja nopeaa ja kaupan valikoimissa on toinen toistaan kauniimpia kenkiä. Tässä muutamat omat suosikkini, nuo ekan kuvan sandaalit olisivat niin kivat itselle, mutta harmi kun koot eivät sinne asti yllä. Anguluksen harmaat ensiaskelkengät olivat keväällä toinen vaihtoehto Aatun ensimmäisiksi kengiksi. Päädyin lopulta Bisgaardin tähtikenkiin, mutta edelleen nuo näyttävät kyllä tosi söpöiltä.

Tänään pääsin käymään alennusmyynneissä ihan yksin ja sain kierrellä kauppoja aivan rauhassa. Minun olisi pitänyt löytää itselleni mekko kesän kaksiin häihin, mutta tietenkään sopivaa ei löytynyt. Kaikki olivat liian jotan. Liian rimpsuja, liian räikeitä, liian tavallisia. Äh, en tiedä löydänköhän ikinä mieluisaa mekkoa, inhoan muutenkin juhlavaatteiden ostamista ja sovittelua kun en koe niissä oloani kotoisaksi. Usein taas löydän kivat farkut, hupparin tai tennarit…juuri niitä taas on kaapit täynnä muutenkin 😉
Tänään ei siis mekkoa löytynyt, mutta muutama vaate itselle kuitenkin. Suurin osa oli -50% ja yksi -70% alessa eli edullisesti tein löytöjä. Tarpeeseen tai ei, mutta ihastuin tähän Vilan raitatakkiin ja siitä sattui oma kokokin olla vielä jäljellä. Väri on tuollainen hiukan harmaa/beige ja tähän löytyy sopivasti tennaritkin jo samaa sävyä, niin pakkohan se oli ottaa.

Veromodassa pyörähdin ekana ja sieltä -70% tuo musta rusettijakku. Lindexiltä Holly&Whyte malliston raitashortsit -50% ja samalla prossalla valkoinen hame, jossa edessä vetoketju. Hah, nyt mulla on kaapissa oikein kaksi hametta, musta ja valkoinen. Luottavaisin mielin olen, että ehkä niitä tulee vielä käytettyäkin. Nähtäväksi jää 😉

Kävikö kukaan muu tänään jo aleryysiksessä?

22 Comments

 • Reply
  Hanna
  25.6.2012 at 14:00

  Kivoja ale löytöjä, tyttöjen kanssa pyörähdettiin muutamassa liikkeessä, itselle en oikein löytänyt mitään,isommat tytöt sitten löysivät kivoja vaatteita ja muuta sälää. Pitää mennä uudemman kerran tosiaan ihan yksin:)

  • Reply
   Sini
   25.6.2012 at 19:49

   Juu, lasten kanssa mulla ei olisi tullut kyllä tuosta hommasta mitään. Siinä ei paljoa rauhassa sovitella 😉

 • Reply
  Anonyymi
  25.6.2012 at 14:17

  Ihanat nuo Eevin sandaalit, kattelinkin niitä Pikkujaloissa. Kivoja juttuja olet löytänyt itsellesi, mullakin olisi samantapainen takki hakusessa. Se on niin luksusta kun pääsee ihan itsekseen kiertelemään. Mulla tosin usein käy niin että sitten kun saisi rauhassa sovittaa niin en löydäkään mitään. Ne todelliset löydöt tulee eteen silloin kun on kitisevä lapsi rattaissa ja toinen lähtee leikkimään piilosta vaatetankojen taa:) Meitsi suuntaa aleen sitten keskiviikkona:)

  Heidi

  • Reply
   Sini
   25.6.2012 at 19:50

   Niinpä, harvinaista herkkua!Ei tartte mietiiä koska pitää ruokkia kukakin ja pitääkö kohta jo mennä viemään toista vessaan 😉 Ja just noin, en mäkään löytänyt ainakaan sitä mitä etsin. Mä pidän sulle peukkuja 😉

 • Reply
  Saija
  25.6.2012 at 14:29

  Mä olen liiankin tehokkaasti aiottuun nähden hyödyntänyt nettialeja, joten nyt tiukkana pysyn poissa kaupoilta. Ihanat nuo Bisgaardin sandaalit.

  • Reply
   Sini
   25.6.2012 at 19:50

   Juu niin mäkin, tosin Etelä-Suomeen tässä ollaan suuntaamassa, että pakko varmaan ihan äkkiä pyörähtää jossain!

 • Reply
  Anu
  25.6.2012 at 14:41

  Söpöt sandaalit!

  Livenä en ole vielä päässyt aleja katselemaan mutta netissä on tullut osteltua vähän vaikka mitä, lapsille tietenkin! No on itsellekin tulossa muutama vaate sovitukseen mutta nähtäväks jää saako sitä pitää mitään itsellä.
  Viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä isoon kaupunkiin tarjontaa ja mulla myös mekko häihin hakusassa, toivottavasti löytyy!

  • Reply
   Sini
   25.6.2012 at 19:51

   Kotona onkin mukava sovittaa rauhassa!Toivottavasti sulla on parempi mekko-onni kuin mulla!

 • Reply
  Anonyymi
  25.6.2012 at 15:26

  Ihana takki, minä ostin saman siniraitaisena! 🙂 Tuo beige on ihana, mutta vahingosta viisastuneena en edes kokeillut sitä; minun ihon väriini ei sovi beige ollenkaan. Näytän aika kalpealta ;). En kyllä olisi ikinä uskonut ostavani sinistä raitatakkia ja vielä henkarissakin vähän epäilin, mutta päällä siitä tulikin ihanan mustikkamainen olo!

  • Reply
   Sini
   25.6.2012 at 19:52

   Voi, onko noita ollut sinisenäkin!Kuulostaa aivan ihanalta, olisikin ollut aika vaikea valinta!Tuolla ei enää ollut kuin noita beigejä.

 • Reply
  Marika
  25.6.2012 at 16:33

  Söpöt sandaalit! Pitäisi Neelullekin käydä katsomassa mieleiset. Sokoksen _kaikki_ sandaalit olivat lestiltään liian leveitä, seuravaaksi sitten Calossiin ja jos sieltäkään ei löydy, tarvinnee konsultoida Pikku Jaloista oikeanmallisia. Ei mitenkään vaikeeta :D.

  Mä lähden aleostoksille vasta huomenna, piti jo tänään mennä, mutta laiskettelu kotona vei voiton. Kerrankin kun oli päivä, ettei tarttenut edes ruokakauppaan mennä.

  • Reply
   Sini
   25.6.2012 at 19:52

   Heippa ja kiva kuulla sustakin!Calossillahan alkoi just ale, toivottavasti löytyisi teillekin kengät!

 • Reply
  Janina
  25.6.2012 at 17:28

  Nätit kengät! Tarvitsisi ottaa niskasta kiinni itseään ja mennä itsekkin tarkistamaan Pikkujalkojen ale. =) Nyt kun pari settiä on syksyyn jo varmistunut. Näin siellä ohi mennen kauniit konjakin väriset kengät Oliverille, mutta sitten pitäisi ostaa setti joka sopii niihin. =D Äidillä myös kauniita löytöjä. =)

  • Reply
   Sini
   25.6.2012 at 19:53

   Se on semmonen oravanpyörä kun jotain hankkii niin ostoslista vaan pitenee 😉 Ja sit tietty vielä asusteet 😉

 • Reply
  -Anni-
  25.6.2012 at 17:52

  Takki on tosi kivannäköinen ja sandaalit kanssa!

 • Reply
  Peikkotytön äiti
  25.6.2012 at 19:27

  Ihanat sandaalit! Meillä on huo harmaat Angulukset, tykkään niistä tosi paljon. Ja mietinkin, että tilaisinko alesta ensi kevääksikin, kun nämä nykyiset varmaan menee syksylläkin vielä. Mutta ehkä vaihtelu virkistää ja kevääksi sitten jotain muuta 😉

  • Reply
   Sini
   25.6.2012 at 19:54

   Noi on niin kivat, mutta mä en osaa yhtään ajatellakaan mikä se jalan koko ens vuonna olis ja tuskin edes nuo koot piisaa ja nyt täksi syksyksi ei ole tarvetta. Toivotaan, että ihanuuksia tulee ensi vuonnakin.

 • Reply
  Nannas
  26.6.2012 at 05:44

  Ei voi kyllä muuta kuin kehua Pikkujalat -kauppaa. Tilasin nyt ensimmäistä kertaa ja juuri nuo samat mustat sandaalit. Toimitus oli nopeaa ja nettikaupan mittojen avulla kangät olivat oikean kokoiset.

 • Reply
  Emma
  26.6.2012 at 18:16

  Hyviä löytöjä olet tehnyt 🙂 Hitsi, nytko oli jo 50% alessa tuo valkoinen vetoketjullinen hame.. Ostin sen normi hintaan hetki sitten :/

 • Reply
  Anonyymi
  28.6.2012 at 18:57

  Heippa! Minkä kokoiset otit Aatulle ensikengiksi?

  • Reply
   Sini
   28.6.2012 at 19:12

   Moi! Aatun kengät on kokoa 20

Leave a Reply

Lue lisää