Aatun syksyä

 Toppavaatteet taitavat olla kuumin puheenaihe tällä hetkellä, mutta vähän välikausijuttuja kuitenkin vielä.
Aatu on kevään jälkeen kasvanut hurjasti pituutta ja keväinen tähtianorakki kävikin jo pieneksi.
Haalari on tämän ikäisellä kuitenkin se ykkösulkoiluasu ja en enää pelkästään syksyyn viitsinyt mitään uutta takkia hankkia. Ensi kevääksi olen jemmannut muutaman jutun ja kaivelinkin tuolla laatikoita ja totesin, että takit ehkä saattaisivat olla pidettäviä jo syksyllä, molemmissa kun on hyvät säädöt helmassa. Popin ruututakki ja bodenin raitatakki ovat reiluhkoa 86 kokoa ja uskoisin, että siis sykyllä käytettäviä, sen mitä takkia tarvitaan. Farkkukuosinen takki on popin 3in1 mallin takki ja sen käyttö on ajateltu talveen, mutta fleeen irroittamalla menee kylmemmillä syksyn keleilläkin. Ruututakin toivon mahtuvan vielä keväälläkin, bodenin takki pääsee varmasti enemmänkin kesäkäyttöön.
 

 Keväällä käytössä ollut molo kidsin harmaa välikausihaalari onneksi menee vielä syksylläkin. Haalarin malliin ja materiaaliin olen ollut todella tyytyväinen. Ilmeisesti haalariin on tulossa joitain muutoksia ensi keväänä, toivottavasti laatu pysyy kuitenkin yhtä hyvänä. Ver de Terren fleecetakkeja Eevillä on ollut useammassa koossa ja olen ollut niihinkin todella tyytyväinen. Ovat normaali fleecetakkeja hiukan paksumpia eivätkä juurikaan nyppyynny pesuissa. Aatun takki on pienintä kokoa 2y, mutta hihoja kääntämällä ihan käytettävä ja käyttöikä tuleekin olemaan tällä varmasti pitkä. Safarihaalari on siinä ja tässä, että mahtuuko vielä syksyllä. Mitoitus on kyllä todella niukkaa. Ehkäpä noiden saappaiden kanssa ei ihan niin justiinsa ole, vaikka lahkeet vähän nousisivat, tykkään kuitenkin kuosista edelleen todella paljon!

Semmoista välikausivaaterintamalla 😉 Huomenna suuntaammekin taas viettämään iloista hääjuhlaa!
 • Marika
  27.7.2012 at 20:38

  Kiva on näitä syysasujakin nähdä! Välikausivaatteiden pääkäyttöaika kun on kuitenkin syksyisin.

  PS. Ihanan siisteiltä näyttää Aatun kengät. Neelu on tuhonnut lähes kaikkien kenkiensä kärjet.. Onneksi on kenkälankki :).

  • Sini
   27.7.2012 at 21:06

   Niinpä!Kevät meni ainakin semmoisessa hujauksessa, ettei noita edes paljoa ehditty kayttää. Samaa muutes ihmettelin itsekin noiden nauhallisten tähtikenkien kanssa, ovat pysyneet tosi hyvinä. Tosin keväällä Aatu vasta konttasi ja tossa meidän sorapihassa oli eniten käytössä goret, mutta on noitakin kuitenkin jonkin verran pidetty. Nähtäväksi jää, mahtuvatko enää syksyllä. Nuo mustat crocsit onkin uudet ja tulevat käyttöön vasta syksyllä..

 • Riitta
  28.7.2012 at 05:59

  Hyvältä näyttää Aatun syksy 🙂 Meillä taitaa neidille mennä vielä samat ku keväällä mut saas nähdä pitäneekö hankkia Popin kuorihaalari.. veikkaan et edellinen nafti. Ja hassua ettei missään oo ainakaan mun silmiin osunu Popin syysjuttuja kuten kuorihaalareita.. mut Minityylissä oli jo talvea nähtävissä.. Liikkeessä yritin kysyä että miltä mahtaa syksyn kuorihaalarit näyttää eli oisko niissä eri värisiä vetoketjuja niinkuin takeissa näyttäisi olevan.. niin eipä myyjä osannut vielä vastata.. Ei kai se niin erikoista ole välikausivaatteista tiedustella tähän aikaan 😀

  • Sini
   28.7.2012 at 07:15

   Mun kösittääkseni se minityylissä ollut turkoosi haalari on just se vkhaalari irroitettavalla fleecellä. Ja sitten tulisi myös peruspunainen ja sininen.

 • Jenni
  28.7.2012 at 07:50

  Kivalta näyttää Aatun syksy 🙂 Teillä on tuo molon ensimmäinen välikausihaalari ja siinä on kokonaan liukas sisävuori, eikös? Näissä uudemmissa on vuori osittain fleeceä. Itse tykkäsin enemmän tuosta ilman fleeceä olevasta mallista, mutta pakkohan se on tykätä tuosta naulakossa riippuvasta värikkäästä rainbowstakin, on niin hyvän mallinen haalari. Onko niihin nyt vielä tulossa jotain uudistuksia ensi keväänä?

 • Pikku hiiri
  28.7.2012 at 08:14

  Ihania vaatteita Aatulle syksyksi ja söpöjä kenkiä! Varsinkin nuo tähtisaappaat <3

  • Sini
   29.7.2012 at 10:23

   Saappaat on mustakin aika ihanat!

 • Janina
  28.7.2012 at 16:18

  Mini Rodinin Safarihaalari on kyllä hieno! Onko ollut "hienostelu haalarina" vai ihan käytössä? Ajattelin tuota väriä,ettei varmaan ihan rymyävällä reilu 2-vuotiaalla menisi. =D Molon haalari on kyllä varma valinta, jotenkin vain tympii "synkät" värit juuri tällä hetkellä. Vaaleat värit taas pystyn sieluni silmin näkemään, miltä ne näyttävät, kun ollaan ulkoiltu. 😉 On tämä vaikeaa. Joka tapauksessa kivalta näyttää Aatun setit. Kengät, nam. Ei niistä sen enempää. =)

  • Sini
   29.7.2012 at 10:24

   Keväällä haalari oli enemmänkin käytössä vaunuissa, Aatu kun ei silloin vielä paljoa ulkona liikkunut. Vähän kosteammilla keleillä oli kyllä hiekkiksellakin kuristen kanssa.

 • Eppusen kaapilla
  28.7.2012 at 20:39

  Kivan näköisiä syksyjuttuja, meillä oli tuo ruututakki keväällä ja tykättiin tosi paljon. Toivon että se menee tän syksynkin. Safaritakkia ei olla vieläKÄÄN saatu käyttöön, taitaa jäädä ensi kevääksi.:D
  Ja ihanat noi tähtinilkkurit!

  • Sini
   29.7.2012 at 10:25

   Tuo ruutu on kyllä kiva, mikseiköhän pop ota noita kuoseja taas tuotantoon?!

 • Vera
  29.7.2012 at 10:51

  No tähtikengät ja saappaat on aivan ihania <3 Meillä on kanssa noi samaiset Crocsit, tosin eri värisinä =)

Lue lisää