MR kuoseja ”livenä”

 Muutama kuva näistä Mini Rodinin uuden malliston kuoseista.
Minusta nämä ovat livenä vielä kivemman näköisiä kuin katalogikuvissa. Kyselin Eeviltä tykkääkö hän noista kuvioista ja hän valitsikin itselleen kuvan mekot. Aatulle tuli myös pupuja ja tiikereitä. Eevin viime syksyn vaatteista lähes kaikki ovat jääneet pieniksi ja raahasin monta kassillista kirppikselle, kaapissa oli siis hyvin tilaa muutamalle uudelle mekolle. Tämä mallisto on minusta tosi onnistunut, jotkin rodinin kuosit ovat itselle kuitenkin vähän liikaa, mutta tässä oli näitä ”iisimpiä” kuoseja aika kivasti. Aatulle ajattelin vielä hankkia mintunväristä pandaa ja harmaan collegehaalarin, loppumallisto tulee ilmeisesti myyntiin vasta myöhemmin elokuussa. Nämä on tilattu Oii:sta, johon minulla oli alekoodi käytettävänä.

Paketissa oli myös Pico takki, joka oli minusta aivan ihana!
Takissa on ohuehko tikkitoppaus, mutta enemmän tämä on minusta syyskelien takki kuin varsinainen toppatakki.
Mukavaa viikkoa kaikille!
 • Merja / Mietteitä meiltä
  30.7.2012 at 10:26

  Itselle ei oikein kolahda, mutta kiva, kun on hieman erilaista lastenvaatekuosia tarjolla. 🙂 Pitäisi ehkä joskus nähdä livenä, vois vaikka jostakin innostua!
  Takki on söpö! 🙂

  • Sini
   30.7.2012 at 10:50

   Itsekään en ehkä suurinta osaa voisi ajatella meille, ainakaan Eeville. Kesänmallistossa oli jo muutama kiva mekko ja nämä kolme kuosia olivat tytön itsensä mieleen. Itse en niin tuosta lilasta ole tykännyt värinä, mutta enpä minä näitä käytäkään 😉 Malli ja materiaali näissä ovat tosi kivoja!

 • Anonyymi
  30.7.2012 at 10:42

  Minä en noille sisävaatteille lämpene, takki taas on ihana!

  • Sini
   30.7.2012 at 10:51

   Mustakin osa on jopa ihan kamalia, mutta muutama kiva kuosi löytyi kyllä tästäkin mallistosta.

 • Meeri
  30.7.2012 at 11:20

  Mullekkaan ei ole erityisemmin ikinä nämä Mini Rodinin vaatteet kolahtanut, jotenkin näistä tuntuu löytyvän enemmän sellaisia joita voisin pojalle pukea mutta Pinjan tyylisiä näissä on vähemmän.

  • Sini
   30.7.2012 at 11:44

   Kyllä, pojalle löytyy mustakin enemmän kivoja. Meillä Eevi itse tosiaan valitsi nämä eli ovat ilmeisesti mieluisia 😉

 • jarna
  30.7.2012 at 11:27

  En tykkää näistä sisävaatteiden kuoseista enkä malleista, mutta tuo takkihan on kivan simppeli. Tikkivuori on kiva oma lisänsä.

  • Sini
   30.7.2012 at 11:45

   Musta taas mekot on kivan mallisia kun niissä on ne rimpsut 😉

 • Anonyymi
  30.7.2012 at 11:28

  Aivan too much for me, mutta kiva jos joku tykkää :)Kaikenlaisille veetteille on ostajansa 🙂

  • Sini
   30.7.2012 at 11:47

   Totta, olisipa kamalaa jos kaikki pukeutuisi ihan samoin :/ Ovat nämä itsestä kyllä kivaa vaihtelua noihin Eevin hempeisiin sävyihin ja pääasia, että tyttö itse tykkää!

 • Anonyymi
  30.7.2012 at 11:29

  Olen nähnyt noita livenä ja entistä enemmän vahvistui se käsitys, että nuo ei ole meitä varten.

  -Tiina-

  • Sini
   30.7.2012 at 11:48

   Olisikin kiva nähdä kaikki livenä! Mutta eipä onneksi kaikki tykkääkään ihan samoista jutuista!

 • Sirkku
  30.7.2012 at 12:53

  Äh, kirjoitin jo jotain mutta kommentti karkasi. Saa siis poistaa jos ehti julkaisuun asti….

  Muhun Mini Rodini ei niin kolahda, ainakaan tämä uusi mallisto. Pandat ovat kivoja ja meille onkin tulossa se mintunvihreä haalari. Nuo tiikerit ovat ihan kivoja, mutta en ole varma ovatko nekään meidän juttu. Pienimmälle en vielä osaisi pukea ja esikoinen on taas musta "liian iso" noille. Taidan siis tyytyä ihailemaan muilla lapsilla noita. 🙂

  • Sini
   30.7.2012 at 14:51

   Se pandahaalari on söpö, mä ehkä otan meille kuitenkin sen collegepaitana. Tiikerit on musta luonnossa vielä kivemmat kuin kuvissa.

 • - M -
  30.7.2012 at 13:52

  Tää on hauska merkki, kun jakaa noin vahvasti mielipiteitä. 😉
  Pojalle on tulossa sama takki. Kiva kuulla, että se on susta kiva. Esikoiselle taas on tulossa lintumekko. Hänen eka MR vaatteensa.

  • Sini
   30.7.2012 at 14:52

   Niinpä 😉 Juu takki oli oikein hyvän mallinen ja tosiaan kiva kun ei ole mikään toppatakki vaan sellainen kevyempi versio. Lintumekko on musta tosi kaunis!

 • Oliviah
  30.7.2012 at 14:44

  Mä yritin "myydä" neidille tuota lintumekkoa, itse tykkäsin väreistä ja tuo MR:n mekko malli sopii neidille hyvin ja on yleensä ollut suosittu. Mutta ei ei ei ei;) Helppoa tämä karsiminen nykyään. Pupuista ei kumpikaan tykännyt ja tiikeritkään ei ollut ihan pakko saada juttu Urholle. Rusettiyläosaisen kissamekon neiti haluaisi ja se ehkäpä tilataan. Takkia mietin myös, mutta ihan "tarvetta" ei ollut, kun meillä on Po.pin ruututakki irrotettavalla fleecellä syksyyn ja vastaava parkamallisena seuraavassa koossa.

  • Sini
   30.7.2012 at 14:53

   Mustakin tuo malli on tosi hyvä ja samoin se missä on keskellä se kuminauha. Meillä on se siinä seeprana ja tuo tiikeri on vähän vastaava. Se rusettimekko on varmasti kanssa tosi nätti.

 • Katriina
  30.7.2012 at 15:46

  Meille iskee vanhemmat kuosit Rodinilta.
  Nää uudet ei oo minun makuun -cobrat oli kaikista kauheimmat.
  Tuota pupua jäin meille makustelemaan ja se on varmaan hommattava 🙂
  Takki näyttää hyvälle, Rodini on mielestäni ulkovaatteissa ja collegehaalareissa tosi onnistunut aina!

  Biker meille tuleekin ja pandapipo 🙂

  • Sini
   30.7.2012 at 18:20

   Colleget ja ne basic jutut on tosi kivoja! Ja kyllä musta tän talven haalaritkin oli nättejä, onneksi ei ole tarvetta 😉

 • Katami
  30.7.2012 at 16:27

  Tykkään ja kovasti! Meille tulossa tytöille tiikeriä, pupuja sekä beigenä että minttuna, kissamekko, leggareita, käärmepaita (yksivärisenä) ja lintupaita. Nyt alkoi tekemään mieli pinkkiä Picoa ja kobraleggareita, hui! Nämä kolahtaa nyt ja kovaa meillä! Hempeilykausi on jäänyt vähemmälle, tosin sitäkin löytyy ja sitten ulkovaatteissa erityisesti 😉

  Katami

  • Sini
   30.7.2012 at 18:22

   Meilläkin hempeily on sisävaatteissa lähes poistunut Eeviltä, ulkovaatteissa sitä onkin vielä aika reilusti. Itse tykkään käyttää monen tyylisiä vaatteita ja nykyään Eevilläkin alkaa olla jo omaa mielipidettä näissä..

  • Katami
   30.7.2012 at 18:29

   Minäkin tykkään monen eri tyylin vaatteista eikä se mitään haittaa ;). Voi sitten päivän mukaan valita mikä on fiilis. Ja tosiaan meidän nuorimmainen 4v on jo isosiskojen tapaan siinä iässä, että itse vaikuttaa mistä tykkää ja tällä hetkellä tykkää kovasti Mini Rodinista, Småfolkista. POP:sta ja ylipäätään kuosillisista vaatteista. Toisaalta myös rakastaa Lili Gaufretten ryöhelö-vaaleanpunaista hametta, Pomp De Luxin tylliunelmaa ja pinkkejä saappaitaan. Myös välillä meillä pukeudutaan ihan klassisesti Tommyn pikeemekkoon tai valkoiseen yksinkertaiseen mekkoon. Kivaa se on kun voi vaihdella tyyliä mielen mukaan, miksi pitäisi lokeroitua. Kunhan ei niitä tyylejä keskenään sekoita, siitä en tykkää yhtään ja sitähän meidän neiti välillä tekee ;))

   Katami

  • Sini
   30.7.2012 at 18:33

   Tässä olen niin samaa mieltä. Itse tykkään kovasti niistä klassisista vaatteista, raidat on varmaan se kestosuosikki. Lilit on meillä vähän jäänyt, mutta esim pompilta taas tuli tilattua vähän samaa tyyliä, hörhelöä sun muuta. Huomasin, että Eevillä oma maku "poikamaistui" huomattavasti Aatun syntymän jälkeen ja rupesi haluamaan esim popin autoja kun Aatullakin oli. Tuntuu siskolle olevan tärkeää jos on samanlaiset vaatteet, näissä rodineissa se onkin aika helppo toteuttaa kun kaikista on mekotkin valikoimissa. Niin ja itsekin pukeudun "fiilispohjalta", joskus jotain tosi klassista tai seuraavana päivänä sporttista ym.

  • Katami
   30.7.2012 at 18:40

   Niinpä ;). Raitoja minäkin rakastan aina vaan! Ja pallojakin 😉

 • Sanni
  30.7.2012 at 16:28

  Hih, meilläkin neidin kanssa valittiin sopivia mekkokuoseja. Kissa rusetilla sitten lopulta lähti tilaukseen. Osa on kyllä kieltämättä aika kamalia omaan makuun.

  • Sini
   30.7.2012 at 18:22

   Se onkin varmaan tosi kiva!Ja samaa mieltä 😉

 • Janina
  30.7.2012 at 17:45

  Mini Rodini kyllä jakaa mielipiteet. Toisaalta hieman "erilaisia" ja tyyliltä "tavallisista" poikkeavia. =) Meillä on ollut Oliverilla Godzilla kuosia ja pandaa. Näitä joko rakastaa tai sitten ei. 😉 Pico takki on kyllä hyvännäköinen! Näyttää jotenkin niin jännältä,että teillä on Rodinia, kun olen jotenkin sisäistänyt sen tietyn tyyliin. =) Valitsemasi kuosit on kyllä kivoja.

  • Sini
   30.7.2012 at 18:28

   Se godzilla ei oo ollut mun makuun yhtään 😉 Eikä monet muutkaan vanhat, ne karhut ja pandat on kyllä niissä kivoja. Niin se maku saattaa muuttua, muistan Aatun vauva-ajan kun oli paljon vain beigeä ja vaaleansinistä 😉 Tykkään aika monentyylisestä, toisistaan poikkeavistakin jutuista ja itsestä on kiva kun kaapissa on vähän erilaisiakin vaatteita. Aika iisejä nää meidän rodinit on kyllä noista niiden kuoseista, ehkä itse vasta silmät aukeni tälle merkille nyt keväällä kun huomasin, että niillähän on omaan makuun ihan kivojakin kuoseja eikä vaan örkkejä. Siitä safarista se lähti!

 • -Martze-
  30.7.2012 at 19:08

  Otin MR Pikku Mineaan myyntiin vaikka nämä ei ole ihan minun tyylisiä, kysyntää ainakin on ja olin ihan yllättynyt merkin suosiosta! Toppavaatteet vietiin melkein käsistä ja sisävaatteista kysellään koko ajan tuleeko sitä ja tätä. : )

  Kuvat nettikaupasta piti vain poistaa vaikka ensi saatiin lupa niitä käyttää. Mini Rodini käy vähän kuumana (nopeasti) kasvavan kysynnän vuoksi. Jännityksellä katsotaan mitä tästä tulee : )

 • *riikka*
  30.7.2012 at 19:56

  Oi, tuo takki on tosi kiva mutta noille kuoseille en minäkään ole edelleenkään lämmennyt:) Katseltiin niitä Neidin kanssa eilen ja hänestäkään ne onneksi eivät olleet kivoja;)

 • Heini
  30.7.2012 at 20:18

  Hyvältä näyttää. Tykkäsin kovasti tämän kevään ja kesän mallistosta. Käyttökokemusta ei valitettavasti vielä ole 🙂

  Hyvää alkavaa viikkoa myös teille!

 • Krista
  30.7.2012 at 20:59

  Mini Rodini on oma henkilökohtainen suosikkini lastenvaatemerkeistä! Humahdin rodinin maailmaan kuin kertalaakista tämän kevään safarihaalarin myötä 🙂 Sitä ennen olin kauhistellut näitä rohkeita kuoseja, mutta tätä nykyä olen aivan myyty. Niin meidän näköistä!

  Minusta on ihan mukava huomata, että rodini on kuin aurajuusto, sitä joko rakastaa tai vihaa 🙂 Ja niinhän se menee, että toiset tykkää toisesta ja toiset toisesta. Sehän on vain rikkaus, että meitä on moneen junaan 🙂

  Minusta MR sopii teidän Aatulle todella hyvin 🙂 Ihana nähdä, että teillä käytetään paljon erintyylisiä vaatteita! Itse olen nykyisin niin kaavoihin kangistunut tuon pojan pukemisen suhteen 😀

 • Anskuli
  31.7.2012 at 06:35

  Ei oikein iske nuo MR vaatteet minuun… se pandakuosi on kiva varsinki pojille, mut muut kuosit ei oo mun tyyliin 🙂 Mut kiva että ihmisillä on eri makuja ni kaikille vaateille löytyy käyttäjiä 🙂

 • Jenni
  13.9.2012 at 20:16

  Mitä kokoa olet ottanut Eeville nuo mekot? Kovasti pähkäilen otanko 104/110 vai sen isomman 116/122. Onko kuinka reilua kokoa?

  • Sini
   13.9.2012 at 20:27

   Eevin mekot ovat 104/110 kokoa ja Eevi on nyt vähän vajaa metrin pituinen. Ovat vielä himpun rieluja hihoista ja helmasakin on pituutta, että menevät varmasti pitkään. Vastaavat omasta mielestä siis tuota 110 kokoa.

  • Jenni
   13.9.2012 at 20:29

   Eli se minunkin sitten täytyy ottaa, koska jos tuo toinen vastaa sitten kokoa 122, niin se on ihan hurjan iso. Aada on nyt n.105cm pitkä.

 • Sini
  13.9.2012 at 20:33

  Tässä on vielä pupumekon mitt eli olka-helma 58cm ja hihan sisä 33cm jos haluat verrata johonkin sopivaan mekkoon.

 • Anonyymi
  27.1.2015 at 20:49

  Vieläkö toi takki löytyy:). Täällä olis ostaja ;)_emmi

  • Sini
   27.1.2015 at 20:59

   just tuota kyseistä takkia ei enää löydy, mutta meillä on molemmilla tuo nyt isommassa koossa vielä käytössä 🙂

Lue lisää