Raitoja Ranskasta

 Vielä viimeisistä aleostoksista vähän juttua. Olen pitänyt kovasti Petit Bateaun vaatteiden laadusta ja merkin vaatteita meille jo aikaisemmin alesta muutamat ostinkin. Taisin samassa postauksessa harmitella, ettei haaveilemiani huppareita juuri aleen jäänytkään ja ihana lukijani Heidi lupasi meille katsella niitä ja muutakin kun merkin alet Ranskassa alkavat. Tällä viikolla sitten saapuikin raidallinen paketti meille ja hupparit olivat juuri niin kivat kuin olin ajatellutkin!*Kiitos!*
Aleprossa oli näissä osassa -50% ja osassa -40%. Paketissa oli lisäksi Eeville tuo vaaleanpunaraidallinen paita ja viimeisen kuvan raidallinen jakku. Kuvassa näkyvä harmaa ja kirkkaan sininen paita ovat jo aikaisemmin ostettuja, täytyy kyllä kehua näitä marinierepaitojen laatua, ovat siis ohutta neulosta ja kestävät pesuja superhyvin! Harmaita ja punaisia paitoja on muutes edelleen Gaudete kidsin alessa.
Mitoitus näissä on mielestäni aavistuksen niukkaa. Aatun paidat ja punainen huppari ovat 24kk/86 kokoa. Kannattaa siis ehdottomasti ostaa noiden senttien mukaan, sillä tuo 24kk vastaa juurikin 86 kokoa. Sininen huppari on 3y/94cm ja saa hetken odotella jemmassa. Eevin mekko ja paita on 6y/114cm ja jakku 5y/108cm.

Mekko ja paita ovat aikaisemmin jo alennusmyynneistä hankittuja. Nämä ajattelinkin laittaa tulevaan sisaruskuvaan lapsille. Kuvan jakku oli oikein hyvän mallinen hoikalle tytölle ja tosi kivan näköinen yhdistettynä rennosti farkkuihin.
Vinkkinä vielä loppuun, että näitä merkin vaatteita on myös bootzissa -50% alessa.
Pahoittelut vielä, että täällä on ollut kovin vaatehömppäpainoitteista tekstiä. Meillä on sairasteltu jo pidemmän aikaa ja emme ole oikeastaan tehneet juuri mitään, tietystikin kesän parhaat kelit menevät sisällä kökkiessä. Itse olen myös koittanut huilata aina kuin mahdollista, siltikin tuntuu univelka vain kasvavan. Muutaman päivän tauti olikin jo poissa, mutta jatkuikin sitten vaan entistä pahempana 🙁
 • Maria
  31.7.2012 at 14:29

  Meiltä löytyy tuo täsmälleen sama vaaleanpunaraidallinen ja on ollut kovassa käytössä 🙂 Petit Bateau on yksi mun lemppariliikkeistä.

  • Sini
   31.7.2012 at 19:19

   Se on ihana ja pikkuisille tuota oli myös mekkona!Harmi kun täällä päin ei kovin montaa liikettä ole jotka merkkiä myyvät 🙁

 • Marika
  31.7.2012 at 14:34

  PB:n vaatteet on tosiaan hyvälaatuisia ja suorastaan klassikoita 🙂

  • Sini
   31.7.2012 at 19:20

   Niinpä!

 • Peikkotytön äiti
  31.7.2012 at 17:35

  Raidat on kyllä ihania 🙂

  • Sini
   31.7.2012 at 19:20

   Kestosuosikkeja!

 • Anonyymi
  31.7.2012 at 19:15

  Luulin eka että jakku on sulle :). Aika aikuismainen noin pienelle tytölle, omalleni en osaisi kuvitellakaan…

  • Sini
   31.7.2012 at 19:24

   Voisin ottaa itselle ihan heti saman!Aikuisten vaatteetkin olivat kuulemma hurjassa alessa, mutta en uskaltanut sovittamatta ostaa kun en oikein tiedä onko nekin yhtä niukkaa. Tiedätkö tuon jakun suhteen olin miettinyt ihan samaa ja jo jättänyt sen pois listalta, mutta livenä kuulemma oli tosi kiva ja oli -50% joten päätin kokeilla. Ja tosiaan, hoikalle tytölle oli aivan ihana ja kun tuohon yhdisti kivan lapsekkaamman paidan alle, kääri vähän hihoja rullalle ja alaosaksi rennot farkut, niin ei ollut yhtään aikuismainen. Ainakaan siis mun tytön päällä 😉

 • Janina
  31.7.2012 at 19:21

  Olen hieman jäljessä, mutta minullekkin on nyt iskenyt raidat oikein kunnolla. Omaan vaatekaappiinkin on eksynyt navyraitaa. =) Kauniita puseroita! Kivalta näyttää sisaruskuva vaatteet. Meilläkin elokuun lopussa tulossa sisaruskuvaus ja itseasiassa oikein perhekuva. Vielä on auki,että mitä oikein puetaan päällä. Jonkinlainen samistelu olisi kyllä kiva!

 • Marika
  31.7.2012 at 19:51

  Ihania, raikkaita raitoja 🙂 meillä ei ko. merkkiä olekaan, mutta näiden kuvien perusteella voisi suurella todennäköisyydellä kotiutua.

 • Anonyymi
  31.7.2012 at 21:28

  Kiva että oli sopivat raidat! Meillä oli ihan sama juttu tuon jakun kanssa että pelkäsin sen olevan liian aikuismainen mutta ei se kyllä ole kun hihatkin on mitoitettu niin että ne saa käännettyä rennosti. Tyttö tykkäsi itse myös kovin. Olisin kyllä ostanut samanlaisen itellenikin jos olisi ollut:) Meillä taitaa myös päätyä samoja vaatteita sisaruskuvaan. Toivottavasti tervehdytte pian!

  Heidi

 • -Jassu-
  1.8.2012 at 07:51

  Raidat toimii aina!
  Merkillä on ihania vaatteita, mutta tarkkana saa tosiaan olla kokojen kanssa. Muutama juttu meni meillä heti pieneksi, vaikka kuinka yritin ottaa tarpeeksi isona. En vaan uskonut, että koot tosiaan ovat niin nafteja.

 • anana
  1.8.2012 at 10:32

  Jep, nää on ihania. Ainoa harmi on vaikea saatavuus!

Lue lisää