Arauto Rap uutuuksia (vink vink)

 Pikkujalkoihin on juuri tullut Arauto Rapin talvikengät!
Näitä olen odottanutkin, viime vuonna olin todella tyytyväinen meidän nauhallisiin hopeisiin kenkiin.
Tänä vuonna värivaihtoehtojakin on useampi, edelleen tuo beige näyttää kyllä tosi kivalta!
Molemmille lapsille tilasinkin rapit talveen, paljastetaan joskus myöhemmin millaiset meille tuli 😉

 Näissä Rapeissa on tex-kalvo, raakakumipohja, paksu lämmin villavuori sekä irroitettava lampaanvilla sisäpohjallinen. Tarkenee siis kovemmillakin pakkasilla, Eevillä ainakin pysyi näissä jalat viime talvena lämpöisinä.

 Merkillä on myös ihania saapasmalleja ja näissäkin on texpinnoite sekä villavuori. Mielestäni ekan kuvan offwhite väri on aika täydellinen, melko lähellä taupe sävyä, jota ei taida tänä vuonna muilla merkeillä ollakaan?! Viimeiset saappaat ovat Petit by Sofie Schnoorin ja pääsivät tähän kollaasiin kauniin vaaleanruskean värinsä ansiosta. Sofien saappaiden mallia on muutes täksi vuodeksi väljennetty varresta, viime vuonna kun ongelmana oli, että saappaat olivat liian kapeat useimmille.
Muita malleja voi kurkkia syksyn uutuuksista täältä.


 • Krista
  31.8.2012 at 18:16

  Kestääkö noi märemmilläkin keleillä? 🙂

  • Sini
   31.8.2012 at 18:19

   Juu, kestää. Noissa on se goretex pinnoite päällä. Ihan vesikeleillä meillä on ollut kyllä ohuemmat goret, mutta sitten heti kun pakkasen puolelle on vähänkään mennyt niin ollaan siirrytty näihin.

 • Anskuli
  31.8.2012 at 18:27

  Mä ostin tuollaset konjakin väriset nauhasaappaat kesällä nettikirppikseltä täksi talveksi isoimmalle pojalle… toivottavasti on sopivat 🙂 Aivan ihanat kengät kyllä!!

  • Sini
   31.8.2012 at 18:50

   Toivotaan, ne on kyllä kauniit!

 • Kirsi
  31.8.2012 at 18:31

  Meiltä löytyy kans Rappia 🙂
  Nuo PBSS saappaat näyttää aivan liian ihanilta! On mennyt kokonaan ohi, noista tais tulla pakko saada juttu 😀

  • Sini
   31.8.2012 at 18:50

   Eikö!Ne on varmaan just tulleet kun eivät viimeksi ainakaan ollut kun sivuilla kävin.

 • maiju
  31.8.2012 at 18:34

  Rapit ovat hyviä popoja ja mielestäni niissä on aika hyvin hinta-laatusuhde kohdallaan. Mä taidan arvata mitä teille tuli:) Sopiiko veikata?

  • Sini
   31.8.2012 at 18:51

   Samaa mieltä!Arvaa vaan!Mä taidan kyllä olla aika ennalta-arvattava 😉

  • maiju
   31.8.2012 at 19:05

   Luvallasi;) Mustat ja nuo ekat alariviltä…

  • Sini
   31.8.2012 at 19:07

   Oot sä aika meedio 😀

  • maiju
   31.8.2012 at 19:12

   NE näytti ihan teiltä!

  • Sini
   31.8.2012 at 19:18

   🙂

 • Marika
  31.8.2012 at 19:11

  Heh, postasin samaan aikaan mun RAP-ostoksesta (ei vaan päivity näemmä Bloggeriin..), ja yhtä mallia vielä Neelulle mietin. RAP on tosiaan hinta-laatusuhteeltaan ihan huippumerkki, noussut yhdeksi suosikkimerkeistä. Calossiin oli muuten tullut tuota PBSS-saapikasta mustana, aika makeat molemmissa väreissä. Pitäisi joku lottovoitto saada, sellaisia houkutuksia kaikkialla ;).

  • Sini
   31.8.2012 at 19:20

   Sama täällä!Viime vuonna nahkaan ei tullut jälkiä kuin ihan lopputalvesta jäisessä pulkkamäessä. Muuten pysyi tosi hyvänä. Kävinkin kurkkaamassa mitkä teille tuli, se beige on kyllä nätti. Yritin calossin sivuilta katsella niitä mustia saappaita, mutta en löytänyt. Olisivat varmasti mageet, ehkä parempi etten näekään kuvaa 😀

 • Oliviah
  31.8.2012 at 19:42

  Mulla oli Urholle Rapit alesta jemmattuna, mutta eipä nekään sitten sopineet noihin pullerojalkoihin. Onneksi löysin kahdet Angulukset, jotka menee jalkaan. Pikkujaloista sai taas todella hyvää palvelua, kun kyselin rintavaan jalkaan sopivia popoja ja sieltä meille löytyikin sopivat Anguluksen ruskeat biker saappaat. Toisiksi tilasin sitten konjakin väriset nauhanilkkurit House of Kidsistä.

  • Sini
   31.8.2012 at 19:48

   Voi harmi etteivät olleet sopivat. Toivottavasti malli olisi Aatun jalkaan hyvä, vähän hankala vielä tuon ikäiselle ostaa kenkiä kun pulleutta kyllä tuntuu olevan, mutta Eevillä se ainakin katosi ihan yhtäkkiä. Voi ne bikerit onkin tosi hienot!

 • -Auroran&vaavin äiti-
  1.9.2012 at 05:43

  Aivan ihania kaikki! Toivottavasti aleenkin jää jotain meille sopivassa koossa, nyt kun näyttää sille että viime talven aleostokset on menneet koon puolesta nappiin 🙂
  Nuo nauhalliset kengät on tosi kauniita, tosin meillä tyttö haluaisi solmia nauhat itse (ikää vajaa 3v ja ei todellakaan osaa muutakuin umpisolmun!) ja siinähän sitten hermot menee kaikilta… 😉

  • Sini
   1.9.2012 at 06:46

   Noissa nauhallisissa on onneksi vetskari sivussa, että joka kerta ei tarvitse solmia 😉

  • -Auroran&vaavin äiti-
   1.9.2012 at 10:25

   Voi apua, sittenhän ne on pakko saada! 😀

 • Sirkku
  1.9.2012 at 11:34

  Ihania ovat kaikki. 🙂 Mä tässä arvon Aaronin jalan kokoa. Muistatko minkä kokoinen jalka Aatulla oli noin 11-12 kk iässä? Ja minkä kokoiset tilasit talveksi? Musta tuntuu että Aaronilla on ihan hirmu pieni jalka. Nyt on koon 19 ensiaskelkengät käytössä ja mietin että oisko se 21 sit talvella ok. Tosin ku mittasin hänen jalan niin sain vaan vajaa 11 cm ja pienin noissa Rapeissa on 21, jossa sisäpohja on 13,7 cm eli hurjan iso vielä….

  • Sini
   1.9.2012 at 11:42

   Aatulle ostin kevääksi ne bisgaardin tähtikengät koossa 20 ja ne just menee, mutta eivät kauaa. Musta Aatun jalka kasvoi ihan yhtäkkiä just tuossa vuoden ikäisenä ja kesken kesän jäi sandaalitkin pieniksi. Meillä on nyt koko 21 sopiva ja talveksi otin koon 23. Niissä oli kyllä jonkin verran kasvunvaraa, mutta mietin, että täytyyhän niiden mahtua vielä maaliskuussakin ja jos jalka nyt tätä vauhtia kasvaa. Ja sit jos vielä villasukkaa pitää niin sekin vähän vaikuttaa. Meillä kenkiin tuli kasvunvaraa 2cm ja ajattelisin sen olevan hyvä kun jalka ehtii tässä varmaan kasvaa vielä jonkin verran ennen pakkasia.

  • Sirkku
   1.9.2012 at 11:52

   On tää vaikeaa. 😀 2 cm taitaakin olla se suositeltu kasvuvara, mutta noissa rapeissa tulisi 3 cm. Täytyy nyt vielä mittailla ja pohtia. 🙂

   P.s. Jos olet myymässä jossain vaiheessa niitä tähtikenkiä niin voisin olla kiinnostunut. 😉

  • Sini
   1.9.2012 at 12:22

   On se vähän arpapeliä kyllä!Mä luulen, että tähtikengät menee muistojen laatikkoon kun ovat ne ekat kengät, mutta mulla olisi yhdet vikingin gorelenkkarit koossa 20 ja yhdet harmaat cintat, jotka ovat pienet. Jos ne kiinnostaa niin laita vaikka facessa viestiä!

  • Ripu
   2.9.2012 at 10:51

   Siis ihania! Voi että! Meillä on muuten kuun lopussa vuoden täyttävä tyttö, ja jo synnärillä kätilö totesi, että syntyi oikein isojalkainen! 🙂 Nyt on pidetty kävelykenkinä kokoa 20, jossa ei ole 1,5 cm käyntivaraa – eli uusien osto on vielä tälle syksylle on edessä. Talveksi on varalla siskon vanhat Vikingin goret koko 22. Tuskin ovat liian isot. 😉 Nyt jalan mitta on 12 cm.

 • Anonyymi
  1.9.2012 at 14:17

  Hah, mietin tuota sinun tilaustasi ja samoihin veikkauksiin minäkin päädyin. Itse tilasin myös nuo Rap:in alarivin ekat saappaat. Väri on vain niin täydellinen. Myös nuo Sofien saappaat houkuttaa. Siinä olikin sitten talven ekat kengät tilattu.

  Mun pitäis laittaa muuten myyntiin tytön viime vuotiset Sofie Schnoorin taupen sävyiset talvisaappaat, 27 kokoa. Ne, missä on nauha nyöritys, sivulla vetoketju ja tähti sivulla. Tänä vuonna turha toivo, että mahtuisivat. Nytkin tilasin Rap:lta koon 29.

  Ja kiitos taas ihanasta vinkistä. =)

  • Sini
   1.9.2012 at 14:34

   Ai säkin arvasit 😉 Väri on kyllä ihan ♥ Ja muakin houkutti nuo sofiet, mutta meillä on jo ne angulukset. Mullahan oli alesta ostettuna just ne taupet sofiet, mutta ne oli aivan liian suuret kun olivat 29 kokoa. Ne ehdin jo kyllä myymään. Voit hitsit tuo 27 koko ehkä menisi vielä meille 😉 Jos viitsit niin laitatko mulle vaikka maililla vähän lisää infoa niistä 😉

 • -Anni-
  1.9.2012 at 19:11

  Vitsit mitä kenkiä, nyt on kyllä sellainen ihanuusvalikoima kaupoissa et täytyy vaan toivoa et jotain kivoja jäis aleen ja vois koittaa arvailla kokoja ensi talveen. Kovin hyvin en ole hommassa aina onnistunut, mut aina pitää koittaa 🙂

  • Sini
   2.9.2012 at 18:51

   No sanoppas!Niin monelta merkiltä on tullut tosi kivoja saappaita!

 • Tanja
  1.9.2012 at 21:22

  huoh mitä ihanuuksia!

  • Sini
   2.9.2012 at 18:51

   Eikö 😉

Lue lisää