BabyLux lukijatarjous: -25% koko valikoimasta!

Keväällä BabyLux tarjosi houkuttelevan lukijatarjouksen blogini lukijoille ja sovimme, että teemme saman syksyllä uudestaan. Nyt olisikin taas sen aika ja tarjous on tälläkin kertaa yhtä huikea; -25% alennus koko kaupan valikoimasta! Alennus koskee myös outlet tuotteita sekä nimikoituja tuotteita.
BabyLuxista löytyy mm Phister&Philinaa, Racoonin toppaa, Geggamojan raitoja ja tuleville kerholaisille on saatavilla esimerkiksi nimikoituja SkipHopin reppuja. Koodi on voimassa koko elokuun ajan ja kauppaan on vielä tulematta mm Nova Starin sekä Maxomorran uutuudet ja Geggamojastakin on tulossa vielä isojen raitahousuja sekä pipoja. Näiden pitäisi tulla vielä elokuun aikana eli alekoodi kävisi tuolloin myös niihin.
Alennuksen saa syöttämällä kassalla koodin ”kaikkimitäolen” ja tarjous on voimassa 31.8.2012 saakka.
Ja kauppaan pääset tästä!

2 Comments

 • Reply
  Anonyymi
  16.8.2012 at 09:25

  Vau, kiva tarjous. Kiitos!

  t.Tiina

 • Reply
  Anonyymi
  16.8.2012 at 19:31

  Kiitos! P&P:n mekkoihin soirruin ja olisin varmaan ottanut haalarinkin, jos kokoa olisi vielä ollut. LauraH

Leave a Reply

Lue lisää