Blingo

 Blingon uusi mallisto julkaistiin eilen.
Keväällä sain meille muutaman merkin vaatteen kokeiltavaksi ja saamiimme raitavaatteisiin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Ostin vielä myöhemmin saman raitapaidan ja housut tähdellä Aatulle isommassakin koossa, runsaasta käytöstä huolimatta vaatteisiin ei tullut juurikaan pesunukkaa ja muutenkin materiaali vaikutti laadukkaalta.
Blingon uudessa mallistossa on edelleen hiukan tähtiä, runsaasti värejä ja naisten mallisto on omasta mielestäni aika rock. Itselleni voisin hyvinkin muutaman vaatteen tilata ja Eeville katselin vaaleanpunaisia housuja. Pienelle vauvalle taas olisi niin söpö tuo harlekiini-apinabody!
Blingon verkkokaupassa on nähtävillä kaikki malliston tuotteet,
mitäs tykkäätte?


 • SARA
  17.8.2012 at 13:04

  Kauniita nuo naisten jakut ja lasten jututkin näyttää kivoilta 🙂 tässähän voisi vaikka pitää kutsut. Ostin keväällä itselleni college bleiserin, joka on aivan ihana, mutta pojan pilvi tpaidassa kiertää saumat aikalailla ja printtikin halkeilee :/ sääli, koska muuten se on aivan ihana.

  • Sini
   18.8.2012 at 17:38

   Noita jakkuja just katselinkin, näyttivät kivoilta!Mäkin tykkäsin raitojen laadusta, mutta semmoiset ohuet t-paidat oli kyllä vähän luruja.

 • Anonyymi
  17.8.2012 at 13:48

  Aika huonoja oli kokemukset keväältä niin laadusta kuin reklamaation hoidostakin mutta maanantaina on kutsut varattuna joten kattellaan….

  • Sini
   18.8.2012 at 17:38

   Voi ei!Kerrohan mitä pidit näistä livenä!

 • Sanna
  17.8.2012 at 16:14

  Mun mielestä noi mintut harlekiinileggarit olis kivat!

  • Sini
   18.8.2012 at 17:38

   Niin mustakin, mutta en meille osaisi niitä ajatella. Söpöt kuitenkin!

 • Anonyymi
  17.8.2012 at 18:53

  Tykkäsin enemmän kevään mallistosta, varsinkin tähdistä. Tästä mallistosta en löytänyt yhtään "IHANA!" -juttua. Mutta kutsut olen varannut maanantaiksi, vamaan tulee johonkin sorruttua… Tykkään tuosta naisten napillisesta tummansinisestä jakusta. Minusta nämä on kyllä hinnoiteltu pikkuisen yläkanttiin laatuunsa nähden…

  • Sini
   18.8.2012 at 17:39

   Juu keväällä oli tosi kivoja juttuja. Löysin tuolta kiva collegehousut Aatulle, onkohan niissä minkälainen laatu?

 • Anonyymi
  18.8.2012 at 20:00

  Minäkin katselin pojalle sellaisia tunmansinisiä collegehousuja, vähän haaremimallisia. Ne ehkä tilaan jos laatu vaikuttaa livenä hyvältä!

Lue lisää