Molo kidsin sisävaatteet

 Molo Kidsin syksyn ulkovaatteita onkin näkynyt monessa blogissa ja kovin suosittuja tuntuvat varsinkin merkin haalarit olevan, enkä kyllä yhtään ihmettelekään. Meillä on merkin ulkovaatteita ollut enemmän kuin sisävaatteita, mutta noiden muutamien sisävaatteiden perusteella mitä meillä on ollut, voin kehua kyllä laatua niissäkin. Printtivaatteissa värit ovat säilyneet hyvinä eikä niihin ole tullut pesunukkaa ja samoin merkin trikoo on ollut mielestäni hintansa väärtiä. Tässä muutamat kuvat syksyn malliston sisävaatteista, lisää kuvia löytyy merkin kotisivuilta. Hyviä uutisia myös isompien lasten vanhemmille, sillä osaa merkin vaatteista saa nyt aina kokoo 164cm saakka!
Omat suosikkini näistä ovat pojan printtihuppari autonkuvilla, pussihelmainen farkkumekko, tähtineule sekä alimman kuvan ihana tyllihamekokonaisuus.

 

Mitäs muut tykkäävät?
Ja hurjan iso kiitos kaikille Nopsu Popsun arvontaan osallistuneille! Kommentteja tuli melkoinen määrä ja koitan tällä viikolla saada laskettua kaikki arvat ja arvottua voittajan, joten pysykäähän kuulolla 😉
 • zirk
  21.8.2012 at 08:10

  Meillä on pari molon sisävaatetta ulkovaatteiden lisäksi. Hinta ja laatu tuntuvat kerrankin kohtaavan moitteettomasti! Varmasti tulee lisää sisävaatetta mololta. Pitäisikin kipaista hakemaan posti 😉 .

 • Miima
  21.8.2012 at 09:19

  Meillä on ollut kasoittain Molon haalareita, ne vaan on parhaita malliltaan meille 🙂 Nyt myös softshellit on nousseet suosikeiksi! Sisävaatteita on ollut vasta yksi printti t-paita ja farkut & farkkushortsit. no kesä oli mitä oli, joten aika vähällä käytöllä nuo, mutta hyvältä vaikuttaa tähän mennessä! Vähän vaan ovat kalliita, joten ihan hirmuisia kasoja ei tee mieli hamstrata 😉

 • Eppusen kaapilla
  21.8.2012 at 09:27

  Mä haluaisin kans kokeilla noita haalareita joskus. Sisävaatteisiin olen myös ollut tosi tyytyväinen, varsinkin trikoinen raitapaita, jonka ostin kesäksi on säilynyt useista pesuista huolimatta tosi hyvänä vaikka aluksi hinta kirpaisikin. 🙂

 • Vauhtivekaroiden äiti
  21.8.2012 at 10:56

  Meillä Molon sisävaatteet ovat ihan suosikkeja. Varsinkin nyt kun pojat ovat vähän kasvaneet, ja mitkään "vauvakuosit" eivät enää kelpaa 🙂 Tykkään myös laadusta, niin sisä- kuin ulkovaatteissa 🙂

 • Imdina
  21.8.2012 at 12:31

  meillä on tosi paljon Molon sisävaatteitakin ja tykkään kovasti. Ihania kuoseja, vaikka en kaikista niistä tykkää niin aina löytyy nättejä. Kevätmallisto oli eritoten tosi herkku. Tästä syysmallistosta en niinkään välitä. Laatu on hyvää ollut yleensä.

 • tuulikaappikaupunki
  21.8.2012 at 13:39

  Vaikka meillä suositaan popin vaatteita eniten, tulee molo hyvänä kakkosena. Laatu niissäkin on aivan eri luokkaa kun eräiden ketjujen lastenvaatteissa. Voi pitää ja pestä ja pitää… Ja sitten vielä myydä! 🙂

 • airamanna
  21.8.2012 at 16:35

  Meiltä löytyy molon sisävaatteita sekä tytöltä, että pojalta. Kivoja kuoseja joista lapsetkin tykkää. Laatuun olen ollut myös tyytyväinen, mutta hinta välillä kirpaisee. Hinnan vuoksi ostankin monet vaatteet alesta.

Lue lisää