Parhaat yökkärit…

 …tulevat tähän astisten kokemusteni mukaan Bodenilta.
Merkillä on ihania snuggle fit mallin yökkäreitä monissa eri kuoseissa ja näitä myydään aina kahden pakkauksissa. Materiaali on 100%:sta puuvillaa ja ovat ihanan pehmeitä, pinta on sellaisen aavistuksen liukas ja sileä ja kovassakaan käytössä näihin ei tule pesunukkaa oikeastaan ollenkaan. Mitoitus näissä on kyllä niukkaa, Aatun yökkärit ovat kokoa 2 ja sanoisin, että vastaavat max 86 kokoa. Ovat juuri nyt sopivia. Eevin yökkärit ovat kokoa 6y ja ehkä yksi koko pienempikin olisi mennyt, mutta missään nimessä ei kuusivuotiaalle enää tuo koko sovi. Malli on tosiaankin kapea ja varsinkin paidat ovat todella tyköistuvia. Aatulla on ollut pienempänä myös niitä vauvapuolen yöhaalareita ja niissäkin koko oli tosi niukka.
Sekä tytöille, että pojille oli aivan ihania kuoseja tarjolla. Poikien setissä toinen puku on aina raidallinen ja toinen kuviollinen. Aatulla on nyt nuo raketit, mutta ihailin myös niitä lentokoneita. Eevin oma valinta olivat nuo teekupit ja pikkukukat. Tytöille oli aivan ihana setti myös missä oli vaaleanpunaisia pilkkuja ja toisessa balleriinoja!

 
 Pikkukuvat boden.co.uk

Myös muut kuin merkin yöpuvut ovat mielestäni laadukkaita, eniten pidän noista Bodenin aplikoiduista paidoista, joita meillä on ollut useammassa koossa. Nettisivuilla on myös hyvät mitat vaatteista, joten oikean koon valitseminen on yleensä aika helppoa. Eevin paidat kokoa 4-5y (Eevi nyt vähän vajaa metrin pituinen ja hoikka) ja farkkulegginssit kokoa 4y, juuri sopivat. Monissa bodenin housuissa on kuminauhasäätö vyötäröllä, noissa leggareissa ei ollut ja hiukan epäilin pysyvätkö jalassa, pysyy ne hoikemmallakin.

 Aatun paita isojen puolelta pienimmässä koossa 1,5-2y ja tämä on hiukan reilu vielä. Sanoisin vastaavan 86/92, on hiukan reilumpi kuin esim popin 86 kokoinen paita.
Aamun piirretyt 😉
Maanantaina sitten startataan hattuarvonta!

15 Comments

 • Reply
  Anonyymi
  11.8.2012 at 11:36

  Meilläkin on tykätty Bodenin yökkäreistä. Tosin meillä on ollut vain lyhytlahkeisia ja -hihaisia, joista tämän kevään mallissa on ongelmana housujen liian reilu vyötärö jota ei voi säätää. Ja tosiaan 5T-koossa on hieman liian lyhyt paita n. 98 cm pitkälle tytölleni, mutta seuraavasssa koossa varmasti housut tippuisivat kokonaan jalasta. Haastavaa tämä mitoitus asia 🙂
  -aamusauna

  • Reply
   Sini
   11.8.2012 at 16:18

   Nuo on kyllä hyviä. Noissa pitkälahkeisissa nuo koon 6 housut kyllä pysyvät Eevin jalassa vaikka on tosi hoikka. Lahkeiss aon vähän reilummin pituutta, mutta resoreiden ansiosta se ei käytössä haittaa.

 • Reply
  zirk
  11.8.2012 at 12:21

  ihania yöpukuja!

 • Reply
  minuskis
  11.8.2012 at 14:16

  Hah, meille tuli ihan sama yöpaitasetti ja kani-teekuppipaita esikoiselle. Boden on suosikkimerkki, tykkään iloisista muttei liian retroista vaatteista. Ja vinkiksi kaikille hoikkeliinien äideille ja isille, että ainakin tyttöjen slim fit -farkut ja sammarit ovat oikeasti slimmit, paljon kapeammat kuin esim. Popin muka-kapeat.

  • Reply
   Sini
   11.8.2012 at 16:20

   Kyllä, ihanan lapsekkaita kuoseja!Ja kiitti vinkistä!Housuja olen vähemmän ostanut tuolta, juurikin kun ei tiedä pysyvätkö jalassa jos kiristysmahdollisuutta ei ole. Kiva kuulla, että ovat oikeasti slimmejä. Eevin vauva-aikaan ostin housujakin enemmän ja esimerkiksi ne sydänpaikkafarkut sopivat tosi hyvin pulleammallekin lapselle, semmoinen Eevikin oli pienempänä 😉

 • Reply
  Lara
  11.8.2012 at 16:00

  Hei kertoisitko vähän tosta tilaamisesta bodenilta… itse ihastuin yhteen paitaan mutten oo koskaan tilannut tuolta. Paljon postit on? onko vaarana jäädä tulliin (en siis oo tutustunut tän tarkemmin) ja kuinka maksu hoituu? tarvitaanko visa? en oikein ulkomailta tilaile kun en oo perillä moisista mut nyt tekis mieli;)
  kiitos jo etukäteen:)

  • Reply
   Sini
   11.8.2012 at 16:23

   Heippa!Tilaaminen on tosi helppoa. Klikkailet haluamasi tuotteet ostoskoriin ja täytät tietosi, postikulut ovat 6 puntaa tilauksen suuruudesta riippumatta. Maksu tapahtuu visalla (tai siis muillakin luottokorteilla onnistuu) ja paketti on tullut meille aina perille noin viikossa. Palauttaminen on Suomesta maksullista mikäli esim valitsee väärän koon, mutta toki jos moka on heidän päässä, he hyvittävät palautuskulut visalle. Vaatteet tulevat Englannista ja EU maiden sisällä ei tarvitse tullimaksuja maksaa. Kannattaa rekisteröityä uutiskirjeen tilaajaksi, sillä aina silloin tällöin tulee alennuskoodeja tuotteisiin!

 • Reply
  Emmi R.
  11.8.2012 at 19:35

  Tilasin nyt ensimmäistä kertaa tuolta. Monta kertaa ollut suunnitelmissa, mutta aina jäänyt. 🙂 nyt tuo keltainen skootteripaita iski niin kovaa että oli pakko saada. 🙂 …Ja kitarapaita myös…

  • Reply
   Sini
   11.8.2012 at 20:47

   Munkin mielestä tuo skoba oli ihana!On muutes nettikuvissa kirkaamman värinen, luonnnossa ei ihan sellainen kirkas keltainen ollutkaan, mutta meille sopii ehkä paremmin tuo murretumpi.

 • Reply
  - M -
  11.8.2012 at 20:32

  Mä käyn aina säännöllisesti ihastelemassa merkin vaatteita, mutta vielä en ole raskinut. Usein niistä kivoimmista on oikea koko loppu. Nyt ei olisi sitä ongelmaa… Bodenilla on ollut usein kivanoloisia kenkiä. Onko sulla kokemusta niistä ja niiden "mitoituksesta"?

  • Reply
   Sini
   11.8.2012 at 20:48

   Mä käyn myös kurkkimassa kun muistan, viimeisestä tilauksesta olikin kyllä jo aikaa enemmän. Mulla ei valitettavasti ole kokemusta merkin kengistä ollenkaan 🙁 Ehkäpä joku muu lukija täällä osaisi auttaa?

  • Reply
   Marika
   14.8.2012 at 07:05

   Bodenilla on tosi hyviä kenkiä, meille tulleet on olleet ihan "laatukengän" kriteerit täyttäviä. Koot on vastanneet aika hyvin ilmoitettua.

 • Reply
  Eppusen kaapilla
  12.8.2012 at 16:47

  Noi on kyl tosi ihania, tekis kans mieli tilata.:) En ole tilannut syksyksi Bodenilta vielä mitään mutta keväällä tilasin ja sieltä syksyksikin muutama juttu jemmassa. 🙂

 • Reply
  Vera
  13.8.2012 at 08:04

  Tosi kivoja yökkäreitä kyllä =)

Leave a Reply

Lue lisää