Poppyt ja NopsuPopsu arvonnan voittaja!

Olen jo pidemmän aikaa etsinyt itselleni konjakinvärisiä nahkanilkkureita.
Aina on ollut jotain pielessä. Liian ruskeat, liian vaaleat, kokonaan keinonahkaiset tai sitten oma koko just loppunut. Hankalaa varsinkin, jos etsii vaikkapa johonkin tiettyyn laukkuun sopivaa sävyä. Netin kuvissa taas värit saattavat olla jotain aivan muuta kuin mitä luonnossa, olenkin elätellyt toiveita, että jollain kauppareissulla kengät vielä löytyvät.
No niinhän ne löytyivätkin! Yllättäen taas Vagabondilta. Itseltäni löytyy kyllä Poppy-mallin avokkaat kahdessa värissä ja kokoelmaan voisin ottaa vielä ne konjakinvärisetkin, mutta en ole koskaan aikaisemmin huomannut, että mallia saa myös nilkkurina. Ja kyseinen malli sopii omaan jalkaani todella hyvin, joten nämä kun hyllyssä näin, ei tarvinnut kauaa miettiä. Kokokin oli sama kuin avokkaissa, onneksi johonkin sentään voi vielä luottaa 😉 Sävy nyt ei ihan just ole mätsäävä kuvan laukun kanssa, mutta close enough. Alimman kuvan väri on lähinnä kenkien oikeaa väriä. Erään toisen hiukan vaaleamman laukun kanssa nämä ovat kyllä täysin samaa sävyä.
Mustia vastaavia löytyy myös vagabondin omasta nettikaupasta. Itse ostin omani nahkapaikasta ja siellä hinta oli 20 euroa edullisempi kuin tuolla merkin omassa kaupassa. Nyt syksyyn tarvitsisin enää uudet nahkaiset ”ratsastussaappaat” ja juurikin konjakin värisenä. Katselin, että vagabondilla oli kivoja saapasmalleja, semmoisia todella matalilla koroilla olevia, mutta kaikki olivat mustia. Vinkatkaahan joku mistä löytyisi? Kävin zalandossa katselemassa saappaita ja vaihtoehtoja oli miljoona, kauniita malleja tosi monta, mutta olen niin huono ostamaan itselleni kenkiä netistä kun aina ne ovat vääränkokoiset tai huonon malliset…

 Vagabond Poppy

Niin ja saain vihdoin ja viimein laskettua NopsuPopsu arvonnan kaikki arvat ja arpoja jaettiin yhteensä 306 kappaletta! Kiitos kovasti kaikille osallistuneille! Arvoin voittajan number generatorin avulla ja onni suosi arpaa numero 2. Ensimmäisenä arvontaan osallistui Tuuli kahdella arvalla, joten onneksi olkoon Tuuli! Palkintona siis vapaavalintainen pipo NopsuPopsulta.
Tuuli kommentoi näin:
Osallistun kahdella arvalla. Meillä olisi tarvetta vauvan syksy- tai talvipipolle.
Ottaisitko Tuuli minuun yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen kaikkimitaolen(ät)gmail.com niin kerron lisää 😉

*******
Muistuttaisin vielä käynnissä olevasta Babyluxin lukijatarjouksesta eli elokuun loppuun saakka saat koodilla ”kaikkimitaolen” 25% alennusta koko BabyLuxin valikoimista!

 • Saija
  27.8.2012 at 05:46

  Mä leikin, että vielä on kesä, kun en jaksa sitä syksyn kenkäongelmaa. Mun räpyläjalkani ei oikein sovi useimpien kenkien malliin ja hiki tulee pelkästä 10 parin kokeiluajatuksesta. Kauniit nilkkurit :).

  • Sini
   27.8.2012 at 13:35

   Kesä ja baltsut on kyllä niin helppo yhdistelmä!

 • SuviHelena
  27.8.2012 at 06:01

  Oi ihanat nuo Vagabondin nilkkurit!Oon kans huomannu että itelläkin ne parhaimmat kengät löytää yleensä kyseiseltä merkiltä…

  • Sini
   27.8.2012 at 13:35

   Juu, sama täällä!Just sopiva malli mulle!

 • Marika
  27.8.2012 at 06:13

  Aivan ihanat kengät! En oo kans tiennyt että poppyjä on myös nilkkurimallisena, mustat vois mennä mun syksyyn, nyt kun pitää muualleki kuin leikkipuistoon / lenkille lähteä, mut 38 näytti just olevan loppu tuolta heidän nettikaupasta.

  • Sini
   27.8.2012 at 13:36

   Sun pitää laittaa äiti asialle, nahkapaikassa oli mustia kaiken kokoisina 😉

 • Anonyymi
  27.8.2012 at 08:02

  Noi nilkkuri Poppyt pitää päästä kokeilemaan, avokkaana löytyy jo 🙂 Vagabondilla on kyllä tosi kiva tuo lesti ja muutenkin mallit, käy mulla jalkaan tosi hyvin. Ehkä ne on tarpeeksi tilavia tuolta varpaalta eikä sellasia liian kapeita suippokärkisiä? Kun löydät täydelliset saappaat ni vinkkaa!!! 🙂

  • Sini
   27.8.2012 at 13:37

   Juu malli on muuten juuri sama kuin avokkaissa, mutta korkeampi varsi. Ja juuri sopivan leveät mullekin, mutta kuitenkin hiukan sellaiset sirot. Vinkkaan!

 • Tuuli
  27.8.2012 at 08:06

  Jihuu, kiitos! Laitoin viestiä.

  • Sini
   27.8.2012 at 13:37

   Hyvähyvä!

 • Kippuralla
  27.8.2012 at 09:03

  Mulle tuli nextiltä itselleni saappaat syksyyn, ei ole villasukkavaraa niin tuskin paljoa tulee talvella pidettyä. Katsotaan kauan kestää 🙂

  • Sini
   27.8.2012 at 13:37

   Enpäs olekaan koskaan hoksannut nextin naisten saappaita katsella!

 • Anonyymi
  27.8.2012 at 09:18

  Prismassa oli konjakin värisiä saappaita 🙂

  • Sini
   27.8.2012 at 13:38

   Kiitti vinkistä!Harmi kun meillä ei prismaakaan ole ihan tässä lähellä 🙁

 • maiju
  27.8.2012 at 13:05

  Vagabondin nilkkurit täälläkin hankittuna, toki niinä DEE-mallisina. Ne vain sopivat suomalaiseen jalkaan. Olen ollut vakitallaaja kyseisellä merkillä jo varmaan liki 10 vuotta. Nuo Poppyt näyttävät myös hyviltä:)

  • Sini
   27.8.2012 at 13:38

   Se dee on kanssa kiva, klassinen malli!

 • Anskuli
  27.8.2012 at 13:16

  Aivan ihanat nilkkurit, just sellaset mistä mäki tykkäisin 🙂 Haluaisin korkkarit mut en osaa niillä kävellä, eikä ehkä sovi mun tyyliin, joten tuollanen pieni kiilakorko olis huippu!! Ja tykkään kans mahoton konjakinväristä, sen värinen laukkuki löytyis.. käyppä ostaa mullekki tuommoset 😉

  • Sini
   27.8.2012 at 13:39

   Sama täällä, en osaa korkkareilla kävellä ja kiva olisi, että olisi jotkut vähän siistimmät ja sirommatkin kengät. Juu mä rupeen välittämään näitä, ihmettelevät varmaan kun haen 5 paria samoja kenkiä eri kokoisina 😉

 • Janina
  27.8.2012 at 15:04

  Kauniit kengät! Oikein hävettää myöntää,että vasta nilkan nyrjähtämisen ja nivelsiteiden repeämisen jälkeen rupesin kiinnittämään huomiota käyttämieni kenkien lestiin, istuvuuteen ja käyttömukavuuteen tarpeeksi huomiota. Kengät menivät siis uusiksi, koska olin ostanut todella monet aivan vääränlaiset kengät. Juoksukenkiä yms. lukuunottamatta minulla on nyt kahdet hyvät kengät, jotka ovat kuin tehdyt minulle. Etsinnässä on siis vielä ainakin saappaat,nilkkurit ja talveen jotkin kauniit ja käytännölliset kengät. Itselle, en kyllä enään tilaisi netistä kenkiä. Luotan nykyään ammattilaiseen. 🙂 Kaunis laukkukin! Sitä niin unohtaa itsensä, kun varmistelee lapsille kaiken. =D

  • Sini
   29.8.2012 at 10:07

   Voi ei, sulla on ollut huonoa tuuria! Ja kyllä, netistä tilaaminen on niin hankalaa kun itselläkin on jalan koko siinä kahden koon välissä…

 • Anonyymi
  28.8.2012 at 07:47

  Tykkään kanssa vagabondeista ja poppyista. Konjakin väriset saappaat löysin viime talvena PEAKilta. Halvemmat mustat ostin Ten Pointsit ja olisin ostanut ruskeinakin, mutta toiset oli juurikin liian ruskeat ja toiset liian vaaleat 😉

  • Sini
   29.8.2012 at 10:08

   Voi, peakit kuulostavat hyviltä ja laadukkailta!

 • Anonyymi
  29.8.2012 at 04:05

  Ihanat kengät ja takki! Mistä takki on ostettu?

 • Anonyymi
  23.9.2012 at 06:16

  Hei! Olen tilaamassa itselleni Poppyjä ja ajattelin kysäistä sinulta kokoasiaa. Onko nuo Poppyt reilua vai naftia kokoa. Oma kokoni vaihtelee 37 ja 38 välillä, ja muistelen, että Vagabondit on olleet ennemminkin reilua mallia.

  • Sini
   23.9.2012 at 10:21

   Moi! Mulla on kanssa joko 38 tai 39 yleensä ja noista koko 38 oli sopiva. Eli eivät aikanaan ole niukkoja.

 • Anonyymi
  23.9.2012 at 17:02

  Kiitos vastauksesta! Ehdin jo tilata kokoa 38, Zalandosta oli 37 loppu. Taitavat olla mulle sitten liian isot : (

Lue lisää