Vaaleanpunaisen ystäville

Tänä talvena on tarjolla useammalla valmistajalla ihania vaaleanpunaisen sävyjä.
Ticketillä toissavuotinen lollipop oli suuri hitti ja tänä vuonna tiksulle onkin tulossa lähes sama sävy; pink lavender. Tästä väristä on tulossa ainakin takkeja, baby baggie haalareita ja othello north haalareita. Nämä siis malleja, jotka olivat MiniQ kaupan sivuilla myynnissä. Luulisin, että tulossa on myös toppahousuja ja takkejakin useammassa mallissa. Haalareista ei ollut vielä kuvaa saatavilla, mutta väri näkyy tässä miniq:n sivuilta laitussa hanskojen kuvassa. Meillä on sitä toissavuoden bubblegumia takkina ja siihen voisi katsoa tässä värissä housuja mikäli niitä tulee…

Mini A Turella on perinteisesti hempeä talvi, tosin räväkempää oranssiakin löytyy.
Mielestäni tämä Winnia mallin takki Violet ice värissä on aivan ihana ja tätä täytyy pitää silmällä alennusten alkaessa..
Alemmat kuvat on lainattu Lilliksen sivuilta.

 Samaa sävyä on myös hanskoja. Vaaleanpunaiset hanskat ovat useasti ihan kiven alla ja nyt positiivista olikin, että näiden hinta oli alentunut (27,90e) kun viime vuonna Matin kanskat olivat 39e. Vai liekö tuo vetoketjumalli ollut aikaisemminkin edullisempi, meillä on ollut aina niitä, joissa on se tähtiheijastin päällä.
Ver de Terren mallistoa ei ole vielä julkaistu, mutta sielläkin on luvassa ainakin ihanaa rose powder sävyä. Ja kuulemma karvahupullisia untuvatakkeja, joissa on rusetteja ♥

37 Comments

 • Reply
  Meeri
  2.8.2012 at 16:45

  Ai mitä herkkuja, toivottavasti jäisi aleen niin voisi hamseroida näitä seuraavaan talveen, nyt ei meinaa enää tarvita mitään tälle talvelle, olen aika tehokkaasti shoppaillut tässä tämän viikon kun Pinja on miehen mukana maalla. 🙂

  Tuo Mini A Turen toppatakki on myös mielettömän nätti livenä, saa nähdä sorrunko siihen aleaikaan, tosin tuota taisi olla pinkkinäkin jos en väärin muista, se väri saattaisi sopia Pinjalle paremmin.
  Noita rukkasia olen kanssa pyöritellyt paljon, meinasin asustaa sen molon hestie takin vaaleanpunaisella, nuo rukkaset eivät vetoketjun takia vaan ole kovin kätevät itse pukevalle, eli oikein päiväkodissa noita ei voi pitää. 🙁

  • Reply
   Sini
   2.8.2012 at 16:50

   Niinpä!Mitäs sä shoppailit, niitä tiksuja? Mä katoinkin, että näitä oli myös siellä "sun" liikkeessä ja mietinkin, että pitää kysyä noista hanskoista sulta. Sitä toista malliako ei tule ollenkaan, siis sitä ilman vetskaria olevaa? Ne on musta ihan parhaat, tosi lämpöiset ja laadukkaat. Onneksi jemmassa on harmaat ja vanha roosat 😉

 • Reply
  Meeri
  2.8.2012 at 16:56

  No joo niitä tiksuja juurikin ja sitten sen molon takin ja vähän kenkiä, voin sanoa kyllä kohta hyvästi tällä menolla mun lomarahoille, eipä ne siellä tilillä kovin kauaa ehi makaamaan. 😀

  Joo meillä on näitä rukkasia, hypistelin just näitä tänään käteen ja malli on kyllä muuten ihan sama kuin niissä tähdellisissä oli, mutta tässä on tähden tilalla vetoketju, edelleen ovat pientä mitoitusta mutta kosteudenpidosta en uskalla sanoa kun luulisi, että tuo vetoketju päästää kuitenkin vähän kosteutta läpi kun saumat tulee kuitenkin noin alas kättä, mutta meillä näitä onkin pidetty vain pakkaskelien rukkasina juuri sen takia, että ovat niin lämpöset.
  Sitä vetskaritonta mallia ei tosiaan valitettavasti enää tule ollenkaan. Onneksi tuli itsekkin jemmattua nuo viime talviset rapture rose rukkaset. 🙂

  • Reply
   Sini
   2.8.2012 at 17:02

   Joo toi vetskari on just siitä huono, että saattaa päästää veden sisään 🙁 Meillä on pidetty ekoilla pakkasilla molon rukkasia, ne on siihen tarkoitukseen tosi hyvät ja kestivät kulutusta hyvin. Sit isommilla pakkasilla meilläkin on ollut nuo Matin rukkaset. Tosi harmi ettei sitä toista mallia tule enää, toivotaan et nuo meidän omat menis 2 talvea 😉

  • Reply
   Marika
   2.8.2012 at 17:16

   Meillä oli tuollaiset MaTin vetskarilliset hanskat Epalla hänen 4,5v talvenaan, ja tykkäsin hurjasti. Superlämpimät ja pitivät kosteuden erinomaisesti. Nyt tuo hinta on sellainen, että varmasti ostan jo täydelläkin hinnalla. Noita 39e rukkasia tuli ostettua vasta alella.

   Ihanaa tosiaan tuo vaaleanpunaisen takaisintulo! Jestas kun sitä joutui vielä viime syksynä metsästämään vaaleanpunaisia rukkasia. Oonkin kaikki tyttöjen v.punaiset rukkaset säilyttänyt siskolta toiselle, ja vanhimmat alka olla jo turhan ohuita.. Kiva päästä hankkimaan uusia :).

  • Reply
   Sini
   2.8.2012 at 17:47

   Kiva kuulla, mulla ei ole noista kokemusta ollenkaan. Hinta on nyt kyllä ihan kohtuullinen verrattuna niihin toisen mallisiin ja mietin pitäiskö sitten vielä yhdet ostaa 😉 Sama, olen jemmannut Eevin viimevuotisetkin aikaisemmat, sillä kun tuo käsi kasvaa niin hitaasti, että menevät edelleen.

 • Reply
  Anonyymi
  2.8.2012 at 17:11

  Hih, just noi tuli tällä viikolla ostettua. =D Eli toi Ticksun pink lavender Baggie North ja tuo upea Mini A Turen Winnia takki ja siihen sopivat rukkaset. Silloin kun sitä vaaleanpunaista löytyy, niin heti pitää tarttua tilaisuuteen. Se vain Ellelle sopii niin hyvin. =)

  Kyllä niitä räväkkiäkin juttuja kokeillaan toisinaan.

  Myös se Ticksun beigen värinen haalari olisi tulossa toivottavasti ensiviikon alussa. Saa nähä millainen on livenä. Se kyllä hiukan jännittää.

  • Reply
   Sini
   2.8.2012 at 17:15

   No mutta, teillehän on tullut vaikka mitä ihanaa!Mistä sä ostit? Mietin olisko jossain nähtävillä niitä haalarien kuvia jo.. Se beige on ainakin kuvissa aivan ihana, pitää katsella kyllä kun tulevat myyntiin!

 • Reply
  Katami
  2.8.2012 at 17:18

  Vaaleanpunaiset toppahanskat, saattaisi olla tarvetta meilläkin! Harmi ettei tule Matilta niitä tähdellisiä, ne on ihan parhaita. En usko silti että tuo vetoketju haittaa muuta kuin pukemista kyllä, vettä ei niin paljoa keskitalvella täällä ole että se vedenpitävyys olisi noissa se ykköskriteeri, pääasia että ovat lämpöiset ja pitävät tuulta ja hieman kosteutta tietenkin. En uskaltaisi kyllä vaaleanpunaisia ihan vesikelillä laittaakaan käteen. Mutta tosiaan itse pukemisen kannalta tuo vetskari on kyllä huon… Tuo Mat:n vaaleanpunainen on kyllä kaunis sävy, tykkään!

  Ticketin toppahanskoista meillä oli muutama vuosi sitten niin huonot kokemukset (eivät olleet yhtään lämpöisiä!), joten niitä meille ei ole hankittu muutamaan vuoteen. Tiedä sitten josko laatu olisi hieman parantunut? Mutta arvokkaita nekin on, joten en niihin taida uskaltaa luottaa. Molon hanskat on meillä kaikilla tytöillä olleet tosi tykättyjä, kuopus tykkäsi viime talvena eniten Reimatec-hanskoistaan, joten sellaiset pitää täksikin talveksi hänelle saada jossain sopivassa värissä 😉

  Katami

  • Reply
   Sini
   2.8.2012 at 17:50

   Onkohan tuo varsi niin tiukka, että vetskarin joutuu aina avaamaan vai saako muutenkin puettua? Joo, niillä vesikeleillä meillä on aina ollut tummanharmaat 😉

   Meillä ei varmaan tiksun talvihanskoja olkaan koskaan ollut, vkhanskoja muutamat ja ne oli ihan ok. Ei mitkään huiput muttei huonotkaan. Mä ostinkin yhdet molo kidsin hanskat jo Aatulle ja sitten olisi popin mustat myös, pärjäisköhän niillä…

 • Reply
  Anonyymi
  2.8.2012 at 17:55

  Sen beigen tilasin Bella bambinasta. Myös Jeriikassa oli myynnissä. Pink lavender haalarin tilasin Niilo ilosta koossa 110cm, mutta mietin, että tuo voi kyllä jäädä hiukan pieneksi lopputalvesta, joten tilasin vielä MiniQ:sta sun vinkistäsi sen 116cm koon, niin pääsen tekemään lopullisen päätöksen.

  Liikkeissä kyllä vakuutettiin, että tuo 110cm pitäisi 107cm pituiselle mennä koko talvi, mutta kun tyttö laittoi sen päälle aloin miettimään, että riittääköhän vaan. sen verran maksaa, että pitää kyll'ä koko talvi mennä ja hyvin. =D

  Livenä tykkään kyllä kovasti tuosta Pink lavender väristä. Kauniin vaaleanpunainen, joka hiukan menee sinne laventeliin. Mutta kuvissa näyttää, että tuo Baby baggie malli olisi vaaleanpunaisempi. En tiedä, kun sitä en livenä ole päässyt näkemään.

  Nyt kun vauhtiin päästiin, niin tilasin myös Mini A Turen mustat toppahousut. Niitä ajattelin tuon vaaleanpunaisen Mini A Turen takin kaveriksi.

  Ja onnenpekka kun teillä on jemmassa se Ticketin Lollipop Eja takki. Se oli kyllä aivan ihana takki ja olisin sen toivonut meille myös isommassa koossa tälle talvelle. Täytyy toivoa, että tuota Pink lavender väriä sais siinä viime vuotisessa Eja mallissa, tai jossakin vastaavassa. =)

  • Reply
   Sini
   2.8.2012 at 18:13

   Jerrikassa olikin kuva siitä baby baggiesta, ihanan näköinen! Ja tosiaan onhan tässä käyttöön vielä monta kuukautta, että ei sen saa liian naftikaan olla. Mut hei, me tullaan sopivasti vähän perässä näissä kokojutuissa niin olisin kyllä kiinnostunut noista teidän jutuista tän talven jälkeen jos vaan muistat vielä siinä vaiheessa 😉 oot just hankkinut kaikki ne ihanuudet, joita itse ajattelin alesta ensi vuodeksi katsastaa 😀 Jänään meneekö se vdt:n haalari meillä koko talvea, että ehkä lopputalveksi olis lupa sortua johonkin uuteen 😉

   Se Lollipop on tosi ihana ja malli ihan paras, meillä on ollut vastaava malli siinä ihan haalean vaaleanpunaisenakin joskus pari vuotta sitten!

 • Reply
  - M -
  2.8.2012 at 18:04

  Mä taidan olla meidän perheessä ainoa, joka fanittaa vaaleanpunaista 🙁 MaT:n Winnia takki näyttää tosi kauniilta ja voisi sopia hyvin hoikallekin. Monet MaT:n mallit eivät oikein ole istuneet meidän tytöillä.

  • Reply
   Sini
   2.8.2012 at 18:15

   Malli näyttää kyllä hoikallekin sopivalta. Mä vähän jännään miten vkanorakkimalli sopii hoikalle kun semmoinen olisi kevääksi. Onneksi niissäkin on kumpparisäätö vyötäröllä..

 • Reply
  Sirkku
  2.8.2012 at 18:12

  Ihanaa kun tulee taas vaaleanpunaista, kun minä sitä jo viime talvena niin kaipailin. 🙂 Tilasin jo innoissani Niilo Ilosta sen Tiksun pink lavender haalarin, mutta palautukseen meni. 🙁 Tuo baggie ei vaan istu meidän sirolla neidillä. Hihat olisivat olleet just hyvät koossa 110 cm , mutta muuten ihan säkki. Väri oli kaunis, ehkä aavistuksen imelä mun makuun kokohaalarina. Takkina on varmasti parempi. 🙂

  Meille on tulossa MaTin wiwica takki tuossa violet ice värissä. E:llä on se vk-anorakki samassa sävyssä ja se on niin kaunis ja sopii hälle että halusin samaa sävyä myös talveen. Tuo Winnia on myös tosi kaunis, ehkä sit aleista ens talveen? 🙂

  • Reply
   Sini
   2.8.2012 at 18:19

   Voi höh!Olikos tiksulla joku malli minkä piti olla vähän kapeampi? Joo, takkina ehkä on just kiva ja sitten tummat housut. Tosin mä mietin noita tuon värisiä housujakin, mutta harmaatkin löytyy eli ihan mitään kunnon tarvetta ei olisi 😉 Se wiwica on tosi nätti kanssa!

  • Reply
   Sirkku
   2.8.2012 at 18:38

   Tuo taisi olla se baggie north malli, minkä tilasin. Erin kun on pitkäraajainen niin tuossa on suhteessa lyhyet hihat ja jalat. Eli se malli ei vaan istu. 🙁 No ehkä yksi haalari voisikin olla hieman räväkämpi kun on tuo hempeä MaT ja sit se viime talvinen Pomp de lux. 🙂

   Piti vielä sen verran sanoa Mini Rodinista, kun sitä syksyn mallistoa ehdin jo hieman dissata. Alkuunhan en tykännyt kuin niistä tutuista ja turvallisista pandoista ja sit se tiikeri oli minusta ihan hauska, vaikka ei oikein meidän tyylinen. Pupukuosia pidin alkuun tosi outona, ei vaan kolahtanut. No kun sitä aikani tuijottelin kuvista, niin yhtäkkiä aloinkin lämpenemään sille. Oli sitten pakko tilata se vihreä body&leggarit Aaronille, kun tuo sävy sopii minusta niin hyvin nappisilmäisille. 🙂 Sittenhän meille on tulossa se mintun värinen pandahaalari ja ehkä paitakin. 🙂 Ja nyt myös se kyyhkysmekko on alkanut viehättää. Tai tiedän että neiti tykkäisi, kun hänellä on nyt joku ihme lilakausi. Tuo MR taitaa olla sellainen merkki joka vaatii aluksi sulattelua, mutta sitten kun kolahtaa niin kolahtaa kunnolla. ;D Tai no mm ne käärmeet eivät kyllä iske edelleenkään…

  • Reply
   Sini
   2.8.2012 at 18:44

   Joo ei ne kaikki kyllä ihan kaikille sovi. Molo kids olisi varmaan hyvä, ainakin Eeville kun on hoikka niin on ollut paras. Ja siitä oli semmoinen ei niin neon pinkki myös tänä vuonna.

   Hih, mä niin tiedän tunteen. Mä varmaan aikaisemmin ohitin koko rodinin, tai en oikein kiinnittänyt mihinkään huomiota kun ajattelin vaan, että liian örkkejä meille. Mut sit keväällä tuli se safari ja siihen ihastuin heti ja siitä mallistosta löytyikin monta kivaa kuosia, just nuo haaleammat värit iskee muhunkin enemmän. Ne kartat ja puput on musta tosi kivan värisiä. Meille on tulossa vielä se harmaa bonber collegehaalari, pandacollege ja se miaucollege. Ehkä sit loput jätetään muille 😉 Se lintumekko on muutes livenä tosi kaunis, sopisi Erinillekin varmasti hyvin!

  • Reply
   Sirkku
   2.8.2012 at 18:51

   No juu tuota Molon flamingoa tässä mietin, pitäisi ehkä nähdä ensin livenä se sävy, jotta tiedän tykkäänkö. Myös se Po.pin pinkki kiinnostaa ainakin kuvan perusteella. Neiti tykkäsi itse siitä. 🙂

   Onko muten se lintumekko reilua mitoitusta, niinkuin nuo bodyt? Mietin että menisköhän se koko 104/110 Erinille, joka on nyt noin 105-106 cm pitkä… 🙂

  • Reply
   Sini
   2.8.2012 at 18:56

   Paidoissa ja leggareissa oli ainakin koot isontuneet. Meillä sen 104/110 koon olka-hlema on 58cm ja hihan sisä 35cm jos auttaa 😉

  • Reply
   Pikku hiiri
   2.8.2012 at 19:28

   Voi kun Sirkku vielä kirjoittelisit blogiasi! Olisi kivaa nähdä kuvia teidän uusista ostoksista. Erinin talvijutut kuulostaa ihanilta! Ja tosiaan se Violet Ice väri sopii hurjan hyvin sekä Erinille, että Saralle 🙂

  • Reply
   Katami
   2.8.2012 at 19:57

   Se Molon Flamingo on kuvissa ihanan sävyinen, mutta taitaa olla oranssiin menevä pinkki, kuulemma ihana mutta saapi nähdä. Tilasin sen väriset hanskat meille ja nyt jännityksellä odotan onko ne oikeasti minkä väriset…

  • Reply
   Sirkku
   2.8.2012 at 20:50

   Pikku Hiiri: <3 No ei nää mun ostokset ole mitään kovin ihmeellisiä. 😉 Tuo MaT oli sellainen pakko saada juttu. Tilasin siis sen kuviollisen takin ja luulisin että menee mallinsa puolesta myös ns siistimpänä takkina. Saa nyt nähdä onko se hyvä Erinille, toivottavasti ei ole liian leveä… Ei siis ole vielä saapunut. Joo violet ice on ruskeasilmäisillä ja -hiuksisilla tosi ihana. <3 Kintaat tilasin tänään Vauvauvasta, että ei jäädä ilman. 🙂

   Katami: Joo olenkin kuullut että olisi hieman oranssiin taittava. Siitä pantherista en tykännyt, mutta tuo voi ollakin kiva…

 • Reply
  Anonyymi
  2.8.2012 at 18:21

  Muistan sen Eevin haaleanvaaleanpunaisen takin. =)

  Ja pidetään sut mielessä noista nykysisitä ostoksista. Ollaan vaan yhteyksissä siitä sitten. Tuo Elle tosiaan kasvaa hiukan edellä. =) Ja jos se vdt jää yhtään mielestäsi pieneksi, niin ehdottomasti lupa hankkia jotain tilalle. ( Mä oon tosi huono kieltämään, kun itte olen ihan mahdoton.) 😉

  • Reply
   Sini
   2.8.2012 at 18:32

   Jes kiva!Voin keskittää mun alehaavelitu sitten johonkin muuhun 😉 Aatulle haaveilen siitä molo kidsin denim parkasta, mutta se maksaa lähes 200e joten jos puoleen hintaan sais niin olis silti 100e ja kuitenkaan tuo takki/housu yhdistelmä ei niin käytännölinen ihan pienellä ole, että taitaa haaveeksi jäädä 😉

 • Reply
  Peikkotytön äiti
  2.8.2012 at 18:48

  Minä yritin viime talvena etsiä vaaleanpunaisia hanskoja, enkä mistään löytänyt vauvakoossa. Tänä vuonna valikoima näyttää hyvältä sen osalta. MaTin Violet icet on jo tilattu ja nuo Ticketin rukkasetkin näyttää aika kivoilta 🙂

  • Reply
   Sini
   2.8.2012 at 18:57

   Hyvä, että ne valmistajatkin herää tässä vaiheessa 😉

 • Reply
  - A - d - é - a -
  2.8.2012 at 18:52

  Kuulostaa hyvälle ja tuo Winnia takki on ihana! Meillä ei olekkaan ollut vielä takki housut yhdistelmää talvessa mutta mutta… -Tiina

  • Reply
   Sini
   2.8.2012 at 18:58

   Eikös!No nyt on hyvät apajat hommata ihana setti 😉

 • Reply
  Pikku hiiri
  2.8.2012 at 19:18

  Ihan kuin olisit lukenut mun ajatuksia!!! Olen selaillut eri blogien talvivaate postauksia ja missään ei ole vielä ollut minun suosikkiväriäni eli vaaleanpunaista. Ticketin "Pink Lavender" väri näyttää kivalta, mutta lemppari on tuo Mini a Ture! IHANA Violet Ice <3
  Luultavasti sekoan myös Ver de Terrestä. Voi että, powder rose värinen toppatakki ruseteilla…

  • Reply
   Sini
   2.8.2012 at 19:29

   Muhun vaaleanpunainen uppoaa aina, kaveriksi vaan eriväristä asustetta 😉 Mat on tosi ihana kyllä! Ja vdt ei petä koskaan 😉

 • Reply
  Unelma Säleikkö
  2.8.2012 at 19:25

  Minkähänlainen mitoitus noissa MAT:n rukkasissa on? Koot menee vissiin 2-3 ja 4-5…Mietin vaan et onkohan toi pienempi koko liian pieni tytölleni joka täyttää joulukuussa kolme. Miten sä oot yleensä noi koot valinnut?:)

  • Reply
   Sini
   2.8.2012 at 19:30

   Ne on niukkaa, ainakin siis se tähtimalli. Ottaisin teille 4-5 koon, meillä oli se viime vuonna ja oli ihan sopiva. Nyt meillä on jo se seuraava koko tulevaan talveen.

 • Reply
  Katami
  2.8.2012 at 19:40

  Minulle tuo lollipop ja myös tämä uusi lavender pink Ticketilta on meille turhan imelä, mutta tuo Matin violet ice <3. Ihana! tykkään tuollaisista haaleammista, puuterimaisista ja viileistä (kuten tämä violet ice) vaaleanpunaisesti, mutta en imelän sävyisistä lollipopeista, yleensä. Mutta muille sopii varmasti, onpa hyvä että on jotain mitä ei tarvitse meille haaveilla ,)

 • Reply
  Oliviah
  2.8.2012 at 20:52

  Tämä on vissiin vielä eri vaaleanpunainen sävy Mini a turelta. http://fi.babyshop.com/cesar-gloves-polignac-rose/p/46970 Vai onkohan vaaleanpuniset / roosat ja vetoketjut beiget?

  Cesar hanskat on tosiaan olleet aina edullisemmat, meillä oli ne neidillä 2-vuotiaana ja silloin olivat lähes ainoat riittävän lämpimät. Cesar malliston haalarit ja rukkaset olivat aiemmin sellaista hieman liukaspintaista materiaali, nyt materiaali näyttää olevan samaa aavistuksen mattaa kangasta kuin muissakin Mat:n vaatteissa. Tilasin Urholle oranssit ja koko 2-3 oli just sopiva, pienemmät kuin Reimatecin 0 koko joka on aavistuksen reilu vielä. Meillä ei yleensä noita vetoketjuja availla minkään merkin rukkasista, ehkäpä jos laittaisi rukkaset hihan päälle voisi olla tarpeen, sen verran napakka tuo kuminauha on,

  • Reply
   Pirjo
   2.8.2012 at 21:32

   Mäpä nyt vastaan sulle :o) Polignac rose on tummempi rosa, sellainen punertava vanha rosa… Todella kaunis väri sekin. Sen värisissä hanskoissa on vihreä vetoketju, violet ice -hanskoissa saman värinen vetoketju kuin itse hanskatkin.

 • Reply
  Marika
  3.8.2012 at 07:13

  Mulla on aikas kiva tilanne (toisaalta), viime talvena alesta ostamani haalari S:lle täksi talveksi on vielä aivan liian suuri, joten saan ostaa hänelle uuden 🙂 Tuota ticksua olen miettinyt, mutta vielä en ole ostanut, toisaalta mat vois olla toinen vaihtoehto. Haalari saa olla tuommoinen vaalea / hempeämpi, kun takki+housut setti on sitten tummempaa. Yritän, josko pärjättäis kahdella setillä, V:lle on kyllä sit useampi, kun jemmoissa on vielä S:kin vanhoja, jotka näyttäisi sopivan.
  Nuo matin rukkaset oon tilannut kummallekin tytölle, aivan täydellisen väriset ja mietin vielä kun kerrankin saa vaaleanpunaisia, että pitäiskö nuo tiksutkin ostaa, meillä on niiden rukkaset viime vuoden pinkkinä. Tosin matin polignac rosekin iskee muhun.

Leave a Reply

Lue lisää