Crocsin uutuuksia

Crocsin sivuille oli saapunut syksyn uutuuksia.
Lasten Crocbandeja olinkin odottanut, sillä ne korvaavat meillä gorelenkkarit kun kaksi vilujalkaa ei sellaisilla tarkene vähänkin viileämpien kelien saavuttua. Nuohan ainakin tekstin mukaan ovat talvikengät, mutta meille ne ei pakkasille piisaisi ja ovat mielestäni parhaat juuri loppusyksyyn ja alkukevääseen. Itselle tarvitsen uudet kumpparit sopivasti nuo vuorelliset kumpparit kuuluisivat kampanjaan, jossa ostaessa valikoiduista tuotteista kahdet kengät, toisen parin saa puoleen hintaan. Tämä kampanja on voimassa enää huomiseen, vaihtoehdoissa oli monia muitakin. Onko kenelläkään kokemuksia noista aikuisten Brocband Gust bootseista? Lisäksi vielä tämän päivän ajan yli 30 euron tilauksiin ei tule ollenkaan postikuluja!

 Lastenpuolella gust bootseista oli hyvin kokoja ja värivaihtoehtoja.
Eevin suosikkia nyt ei tarvitse kauaa miettiä, kaikki käy…kunhan on vaan Hello Kittyä 😉
Nuo tuossa oikeassa laidassa olevat ovat chameleons mallistoa, jotka ilmeisesti vaihtavat väriä lämpötilan mukaan. Kaikkea sitä keksitäänkin! Nuo perus mustat ovat omaan silmään ne kivoimmat kuitenkin..
Tykkäättekö te näistä?
 • Anonyymi
  25.9.2012 at 08:57

  Meillä oli tuollaiset viime syksynä ja keväänä juurikin välikausikenkänä päiväkotikäytössä. Ne vaan eivät pidä yhtään vettä tuosta crocs- kumin ja kankaan rajakohdasta nilkan korkeudella vaan päästävät suoraan veden/loskan sisään. Pystyi siis käyttämään vain kuivalla kelillä.

  Siksi en osta niitä enää vaan lämminvuoriset kumisaappaat 🙂 Käytännöllisyys siis ajaa ulkonäön ohi.

  • Sini
   25.9.2012 at 11:23

   Vähän kuivemmille kelille näitä ajattelin, sillä ihan märällä meilläkin pidetään kumppareita. Nämä suojaisivat vähän nilkkaa vain pidemmälle kun noissa matalissa gorekengissä tahtoo se nilkkaosa jäädä ikävän paljaaksi.

 • Anonyymi
  25.9.2012 at 11:00

  Oletko oma-aloitteisesti tilaamassa näitä tuotteita vai maksetaanko sinulle näistä "mainosiskuista"?

  • Sini
   25.9.2012 at 11:39

   Koskaan en bloggaamisesta rahaa ole saanut eli ei makseta. Crocsin kanssa olen ollut yhteistyössä aikaisemmin ja sovimme vastaavasta jutusta myös syksylle eli lapsille tuolta kengät tulen saamaan jossakin vaiheessa. Näitä gust bootseja olin ajatellut ja nyt niitä oli tullut sivuille. Alevinkkejä ja uusien mallistojen kuvia kyllä postailen tänne ja näistä en hyödy mitenkään, olen ajatellut niiden olevan hyödyllisiä lukijoille, sillä itsekin bongailen usein vinkkejä muiden blogeista.

  • Sini
   25.9.2012 at 12:01

   Ai niin ja crocsin kanssa olen sopinut, että kerron kengistä sitten kun olemme oikeasti päässeet käyttämäänkin niitä, jolloin osaan kertoakin niistä enemmän. Tätä postausta ei kukaan ole vaatinut ja ihan hyvin olisin voinut jättää tämän tekemättä, mutta huomasin tuon postikulurajan alentuneen ja viimeisen päivän tuossa toisessa kampanjassa ja ajattelin vinkata.

 • Anonyymi
  25.9.2012 at 11:49

  Mulla on itsellä muutaman vuoden takaa jotkin talvicrocsit ja mun mielestä on ärsyttävää kun niissä hikoaa jalat! Sen vuoksi en niitä lapsille ostaisi ja käytänkin mieluummin gore-kenkiä ja märällä kelillä sit ihan (lämminvuoriset) kumpparit.

  • Sini
   25.9.2012 at 14:05

   Ai jaa, voi höh! Sitten se kylmyys pääseekin helpommin vielä iskemään..

 • Anonyymi
  25.9.2012 at 12:30

  Kuulin kanssa tuosta helposti kostuvasta varresta, siksi ei tule meille. Käytän mielellään jo näillä keleillä hiukan korkeampivartisia vk-goretexejä. ja kumppareita. ja pian talvigoret ja kengät. just tänään käytiin puistossa ja vaikka oli ns. kuiva ilma, niin lapset saivat itsensä sellaiseen kuntoon, että ainoat lätäköt koluttu ja nilkkoja myöten kurassa 😀

  • Sini
   25.9.2012 at 14:07

   Tuo on kyllä totta!Monesti luulee, ettei kumppareita tarvita kun on niin kuivaa ja kas ne lätäköt yllättäen löytyykin mitä ihmeellisimmistä paikoista..

 • Meirän Maja
  25.9.2012 at 12:51

  Mä tykkäsin tuolla tyttöjen mallistossa eniten näistä… http://www.crocs.fi/crocs-girls-berryessa-suede-buckle-boot/12336,fi_FI,pd.html?cid=001&cgid=girls-footwear-boots tekis kovasti mieli tilata, muttamutta ja kun ovat ehkä silti aavistuksen mun kipurajan yläpuolella hinnassa.
  Gone in a week? kampanjan taisinkin bongata täältä? Siitä tilatut tennarit koko perheelle tuli eilen ja ai että olivat ihanat!

  • Sini
   25.9.2012 at 14:09

   Nuo onkin tosi nätit! Kannattaa kytätä jos tulisi joku alejuttu tuonne, monestihan niillä on, että esim 50e ostoksesta saa jonkun summan alea tms.. Tuo kamppis ei ollut mun blogissa, mutta hyviä diilejä näytti olevan. Ystäväni ainakin tilasi useamman parin!

 • Mikonpoika
  25.9.2012 at 13:50

  On kyllä kivan näköset kengät,harmi kun ei pienempiä kokoja pojille ollut:/ Olisin meille kyllä kotiuttanut yhdet chameleonssit 🙂

  • Sini
   25.9.2012 at 14:10

   Joo, saisi kyllä olla pienempiäkin kokoja!Kumppareista olen monesti harmitellut samaa.

 • HeidiF
  25.9.2012 at 18:26

  Mulla on itelläni yhet crocsin loskarit, tai semmosset talvikengät, ja kyl niissä lumia kolaillessa tuli kylmä :/ eli ei olleet ollenkaan lämpimät ja lisäksi aika kovat jalkaan..

  • Sini
   25.9.2012 at 19:42

   Voi 🙁 Muistatko mikä malli sulla oli?

 • Oliviah
  25.9.2012 at 19:17

  Meillä oli neidillä viime syksynä ja nyt keväällä nuo Gust bootit. Kunnon talvikelien ajaksi nuo oli pakko piilottaa yläkaappiin, kun vain nuo olisi kelvannut käyttöön. Ilmeisesti kevyet ja helpot pukea itse. Meillä ei tuota kastumisongelmaa ollut, vaikka itse luulin, että tuosta kumiosan yläpuolelta vesi menee sisään. Meillä näitä käytettiin Tiksun rubberpukujen ja Po.pin vk-housujen kanssa eli oisko nuo lahkeet sitten peittäneet tuon "vuotokohdan"

  • Sini
   25.9.2012 at 19:44

   No mä muistelin sun postauksia ja, että teillä oli nämä kovassa käytössä. Varmasti tiukka lahkeen suu estää vettä menemästä sisään. Meillä ei kesällä pidetty paljon muista kuin Hello Kitty balleriinoja, ne suosikit on vaan sitten oltava aina jalassa..

 • Heini
  25.9.2012 at 20:24

  Noi naisten kumpparit on hyvännäköiset! Tulee mieleen vähän noi ratsastussaappaat.
  Minun kumpparit seisoo varastossa ja juurikaan koskaan niitä ei tule vedettyä sieltä jalkaan. Ne ovat niin raskaat ja kompelötkin. Jos joskus saisin vähän sirommat ja kauniimmat 😀

  • Sini
   27.9.2012 at 21:30

   Ne on kyllä. Mulla on crocsin ne peruskumpparit ja ne on aika massiiviset, nuo olisi paljon sirommat.

 • Anonyymi
  27.9.2012 at 18:32

  Mulla on kahtena vuonna ollut talvikenkinä nuo naisten alimpana oleva malli. Aivan ihanat! Todella hyvä jalkaan (teen parin tunnin kävelylenkkejä kolmen koirani kanssa, usein) kevyet ja juuri sopivan lämpimät. Kiristysnauhan ansiosta lunta ei mene kenkään metsän hangissa rämpiessäkään! Ja pitävät jalat kuivana loskassa, jos ei astu syvempään lätäkköön. Tilasin täksi talveksi vielä toiset samanlaiset "siistimpäänkin" käyttöön. Ja samanlaiset myös pojalle päiväkotiin.

  Uutena ostin nuo ylimmät kumisaappaat itselleni. Aivan ihanat! Kevyet ja hyvät jalkaan pitkälläkin lenkillä.

  Voin vain suositella!

  • Sini
   27.9.2012 at 21:32

   Kiva kuulla käyttökokemuksia!Tuo kiristysnyöri vaikuttaa kätevältä, parempi malli musta noissa kuin nuo lasten tarralliset. Kumpparit näyttää hyvän mallisilta, kivan sirot!

Lue lisää