Kiitos ♥

 Minulla on varmasti ihan parhaat lukijat ja tajusin tuossa, etten ole muistanut kiittää teitä pitkään aikaan.
Blogin perustin hetken mielijohteesta reilu kolme vuotta sitten. En oikein edes tiennyt mitä sinne kirjoittelisin, ajattelin vain kokeilla olisiko se mun juttu ja vähän epäröin, että löytäisiköhän sinne edes kukaan. Kolmen vuoden aikana on tapahtunut kaikenlaista, mutta täällä sitä edelleen ollaan. En ikipäivänä olisi uskonut, että kävijöitä tulisi joskus olemaan näin hurja määrä ja vieläkin se tuntuu välillä epätodelliselta. Edelleen ihan sama tyyppi täällä kirjoittelee kuin alussakin, samat asiat ovat yhä lähellä sydäntäni. Blogini on aina ollut enimmäkseen väylä jakaa ihastustani kauniisiin lastenvaatteisiin, mutta blogini ei olisi minunlaiseni ellen voisi tänne kirjoittaa myös niitä syvällisempiä tuntemuksia ja jakaa ajatuksia arjen haasteista.
Toki suosion myötä olen tullut varovaisemmaksi ja harkitsevammaksi siitä mitä tänne kirjoitan. Koen silti, että edelleen voin olla oma ja avoin itseni, rehellinen siitä mitä tunnen ja mitä ajattelen asioista. Toki aina välillä tulee ikäviä ja loukkaavia kommentteja, mutta 99% kaikista kommenteista on kuitenkin ihania ja kannustavia ja se on syy miksi tämä homma jaksaa edelleen innostaa. Te olette se syy. Haluan myös sanoa, että kanssani saa toki olla erimieltä asioista kunhan ainut tarkoitus ei ole loukata. Maailmaan mahtuu monta mielipidettä ja ihmisten erilaisuus on myös yksi suurin rikkaus.
Olen iloinen mikäli blogini koetaan mukavaksi paikaksi, hetken levähdykseksi arjen kiireistä. Tarkoitus ei kuitenkaan ole kaunistella asioita, vaikka enimmäkseen positiivisia juttuja tänne kirjoitankin. Meidän arki on ihan samanlaista kuin muillakin, ei todellakaan mitään täydellistä kiiltokuvaelämää. Se mikä teissä on parasta, että annatte paljon myös itsestänne näissä kommenteissa. On ihana huomata, että autatte kun itseäni askarruttaa jokin asia. Tsemppaatte kun taistelen uhmaikäisen kanssa. Annatte vinkkejä taaperon nukuttamiseen, olette vertaistukea parhaimmillaan. Ihanaa on myös huomata, että lähetätte rohkeasti sähköpostia minulle, kerrotte asioita joita ette ehkä julkisesti kommenteissa halua tuoda esiin ja näitä sähköposteja lukiessa tulee olo kuin keskustelisi ihan oikean ystävän kanssa.
Itselle se kuinka moni blogia lukee ei ole se tärkein asia. Lukijapaneelissa näkyy vain numero eikä sen suuruus määrittele sitä kuinka mieluisaa blogin pitäminen on. En nyt väitä etteikö lukijamäärillä olisi mitään merkitystä, mutta nykyään itselle on tärkeämpää se, että lukijat aidosti viihtyisivät täällä ja liittyisivät lukijoiksi sen vuoksi. Tiedän, että osa seuraa blogiani myös muun kuin blogger-tilin kautta ja anonyymi profiililla jätetyt kommentit ovat edelleen todella tervetulleita ja toivottuja. Sieltäkin löytyy aivan ihania lukijoita, vaikka virallisesti eivät lukijoita olekaan 😉
Kiitos siis kaikille teille, jotka olette tänne joskus jotain kommentoineet!
Toivottavasti uudetkin lukijat uskaltautuvat rohkeasti kommentoimaan, jokaisen kommentin luen aina ja pyrin kaikkiin niihin vastaamaankin.
Kukkakauppaan en ehtinyt, mutta tässä teille googlen kuvahausta kimppu ruusuja kiitokseksi 😀
Toiseksi haluan kiittää Maijua tästä saamastani tunnustuksesta. 
Kiitos Maiju kauniista sanoistasi blogissasi ja sinun omassasikin on aina ilo vierailla.

Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tämän sinulle myönsi.
2. Anna tunnustus viidelle suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi post it- lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it- lapulla ja toivo, että omat lempoböpggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Tämä taitaa olla kiertänyt jo aika monelle, joten teen pienen poikkeuksen ja jaan tämän nyt vain yhdelle blogille eli Väri-epä-suoran Miimalle. Täältä köytyy uusimmat mallistot, hyviä käyttökokemuksia sekä ihan parhaita alevinkkejä, joika itsekin olen hyödyntänyt useasti.

Ja alejutuista puheenollen, niin muistuttaisin, että Zalandon 10%:n alekoodi on voimassa  muutaman päivän eli tiistaihin 11.9.2012 saakka ja alennuksen saa kaikista normaalihintaisista tuotteista kun ostoskorin arvo ylittää 50 euroa. Koodi on ”zalandoeeviskainen

* Teksti sisältää mainoslinkin.

20 Comments

 • Reply
  Julis
  10.9.2012 at 04:28

  Kiitos Zalando-koodista ja vinkistä käyttää laskutusta maksutapana. Olen varmaan nettikaupan kauhu kun tilasin 8 (!) erilaista mustaa kynähametta, tarkoituksena siis pitää yksi ja palauttaa loput…

  Ja kiitos kun blogia jaksat kirjoittaa. Minä olen jo aikaa sitten perunut useimmat lehtitilaukset koska blogit tarjoavat parempaa luettavaa. Tosin kalliimmaksi tämä tulee, sillä heräteostosten vaara on ilmeinen 🙂

  • Reply
   Sini
   10.9.2012 at 08:23

   Kiva kuulla, että siitä oli hyötyä!Ja toivotaan, että hameiden joukosta löytyy ainakin se yksi helmi 😉 Sama täällä, minullekaan ei tule enää kuin yksi lehti ja muuten lueskelen blogeja eri aihe-alueilta.

 • Reply
  Miima
  10.9.2012 at 05:13

  Oi kiitos tunnustuksesa!! Olen minäkin sen ehtinyt jo saamaan, mutta tuntuu se silti aina yhtä kivalta! 🙂

  Kiitos myös sulle ihanasta blogista, täällä on aina niin kauniita kuvia ja mätsääviä asuja! Itekin aloitin bloggaamisen ihan hetken mielijohteesta, ja on tuntunut ihan huikealta, miten sinne on ihmiset löytäneet tiensä!

  • Reply
   Sini
   10.9.2012 at 08:24

   Ai sä olitkin sen jo saanut!noh, ei se mitään 😉

 • Reply
  Anonyymi
  10.9.2012 at 09:03

  Kiitos puolestaan sinulle että kirjoitat niin ihanaa blogia, jota on aina kiva lukea ja josta tulee hyvä mieli!! Ja jaksat vielä vastata kaikille! Kaikki aiheet kiinnostaa, lastenvaatteet, naistenvaatteet, arki, reseptit ja tietysti ne vähän syvällisemmät aiheet, joista osaat kirjoittaa niin kauniisti. Ja tuohon eiliseen postaukseen viitaten niin noita arkijuttuja on tosi kiva lukea kun arjestahan meidän elämä suurimmaksi osaksi koostuu. Jatka samaan tyyliin!

  T: Heidi Ranskasta (uskollinen anonyymi:)

  • Reply
   Sini
   12.9.2012 at 12:44

   ♥ Kiva kuulla ja kiitos uskolliselle anonyymille 😉 Terkkuja sinne!

 • Reply
  Tanja
  10.9.2012 at 14:58

  Kiitos sinulle blogistasi! Suosiosi on ansaittua. 🙂

  • Reply
   Sini
   12.9.2012 at 12:45

   Ainakin se on yllättänyt jos ei muuta 😉

 • Reply
  Elina
  10.9.2012 at 18:03

  Kiitos myös omasta puolestani blogistasi, en varmaan pärjäisi ilman. Just tänään kun ajelin töistä kotiin, muistelin eilistä postaustasi. Kaipaan niin pois ainaisesta kiireestä ja syyllisyyden tunteesta, kun ei lasten kanssa enää ehdi/jaksa työpvän jälkeen mitään. No, töitä jäljellä enää 1,5kk ja sitten alkaa taas mammaloma. Sitä odotellessa. Teidän elämä kuulostaa todella kivalta ja on kiva saada vinkkejä omaankin arkeen ja huomata jonkun muunkin tekevän samanlaisia juttuja. Toivottavasti jaksat kirjoitella tavallisista asioista meille muille tavallisille vielä piiiitkäääään!!

  • Reply
   Sini
   12.9.2012 at 12:45

   Kiva kuulla Elina!Ja tosiaan ne arkiset jutut on itsellekin nyt niin ajankohtaisia, että tulee niistä paljon höpistyä. Kiva, että jaksat lukea 😉

 • Reply
  Unelma Säleikkö
  10.9.2012 at 18:06

  Kiitos itsellesi, olet pitkään ollut yksi lempparibloggareitani ja ehtymätön inspiraation lähde mitä tulee neidin pukeutumisen suhteen:)

  • Reply
   Sini
   12.9.2012 at 12:46

   Kiitos!Kiva kuulla!

 • Reply
  Hanna
  11.9.2012 at 05:47

  Kiitos Sini ihanasta blogista, sinulla on taitoa kirjoittaa!Sinun blogi on ensimmäisiä blogeja mitä aloin silloin muutama vuosi sitten seuraamaan.

  • Reply
   Sini
   12.9.2012 at 12:46

   Kiitos Hanna!Ja myös siitä, että ole niin ahkera aina kommentoimaan!

 • Reply
  Kirsi
  11.9.2012 at 05:54

  Anteeks Sini, mut mullakin on sulle tunnustus blogissani 🙂 Tulee vierailtua teillä niin usein, niin enhän voinut jättää sua pois listalta.

  • Reply
   Sini
   12.9.2012 at 12:46

   Ei haittaa 😉 Kiitos kovasti!

 • Reply
  Anonyymi
  11.9.2012 at 09:54

  Kiitos myös minun puolestani blogistasi. Avaan sen yleensäi aina ensimmäiseksi, kun koneenkin avaan. 🙂 Aina yhtä innolla odotan uusia postauksiasi ihan kaikista aihealueista. Blogisi on myös suuri inpiraation lähde, monta ideaa olen täältä neidin pukeutumiseen saanut ja uusia vaatemerkkejä kauttasi löytänyt. <3

  -Emmas mamma-

  • Reply
   Sini
   12.9.2012 at 12:47

   Voi kuinka kiva kuulla!

 • Reply
  Alexandra
  12.9.2012 at 16:35

  Sinun blogisi on yksi parhaimmista blogeista joita luen! Kiitos kun jaksat bloggailla suht ahkeraan ja aiheet ovat aina tuoreita ja kiinnostavia! Olen saanut monta vaatevinkkiä eri merkeistä juuri sinulta. 🙂 Oma blogini on vasta lapsen kengissä, katsotaan miten se saa tuulta alleen.

 • Reply
  Sini
  12.9.2012 at 18:05

  Kiitos Alexandra!Tosi kiva kuulla!Hei, tulenkin tsekkaamaan sinun blogin samantien!

Leave a Reply