Meidän pompit

Minäkin tilasin Eeville muutaman jutun Pomp De Luxin uudesta mallistosta.
Kevään mallistosta otin kokoa 104 ja osa mekoista oli mielestäni jopa hiukan niukkoja ja nyt ajattelin ottaa varman päälle ja tilasin 110/116 kokoa. Nämä nyt olivat osa vähän reiluja, varsinkin neuletakin hihoissa riitti pituutta, mutta ihan käytettäviä kuitenkin.
Tilasin muuten ihan perusvaatetta arkeen, 
mutta syksyn ja talven kekkereihin otin muutaman juhlavammankin jutun.
Ihastuin tähän kultaiseen tyllihameeseen ja sen kaveriksi tilasin myös samaa sävyä olevan neuletakin ja sukkahousut. Hame sopii tosi kivasti myös ihan pelkän mustan yläosan ja mustien sukkisten kanssa ja sellaisena olisi ihana asu vaikkapa jouluksi.

Iselin cardigan / Elisa Skirt / Natalie tights
Pompin ribbipaidat ovat mielestäni laadultaan ja malliltaan todella hyviä ja niistä tilasinkin yhden raidallisen sekä yksivärisistä yhden paita&leggari setin vaalean lilan värisenä (luonnossa näytti aikalailla vanhalta roosalta). Tuon hurmaavan tyllimekon otin khakin värisenä ja se on kyllä kaunis! Edellisen kuvan neuletakki sopii hyvin myös tämän kanssa ja nämä pääsevätkin varmaan käyttöön tulevilla 4-vee synttäreillä. Housut ovat KappAhlin taupen väriset farkut.
Sunilla tshirt / Iselin cardigan / Emily dress

Näitä ei jaksettu sovitella sen enempää muuta kuin kultaista settiä sen verran, että todettiin hameessa riittävän kiristykset ja sukkisten mahtuvan jalkaan (ne otin 104 koossa). Muut näyttivät silmämääräisesti sopivilta, ribbipaidoissa ja neuletakissa on hyvin vielä kasvunvaraakin.

 Ja jos nämä pompit ovat ihania niin samoin ovat kyllä nämä LIVLYn uutuudet, joita oli juuri tullut Oii kauppaan. Sähkönsininen mekko näyttää aika mageelta!

 • Meeri
  19.9.2012 at 09:53

  Ihania juttuja tullut teille!
  Minä löysin oikeastaan vasta nyt Pompdeluxin, kiitos vain blogillesi josta löysin silloin kommenttilaatikoista esittelijän yhteystiedot. 🙂
  Meille on jo tulossa toinen paketillinen Pompilta, perus ribbipaitoja ja legginsejä tuli tilattua nyt lisää, ihastuin laatuun kovasti vaikka hinta onkin tosi edullinen, samoin Pinja tykästyi vaatteisiin kovasti. 🙂

  • Sini
   19.9.2012 at 16:51

   Eipä kestä 😉 Teillekin oli tullut kauniita juttuja. Ribit on parhaita ja täytyy niitä tilata vielä alesta sitten lisää jos sinne asti jää..

 • tanja
  19.9.2012 at 10:44

  Todella suloinen asukokonaisuus ja neiti, sulta löytyy kyllä silmää pukea niin nätisti :)!

  • Sini
   19.9.2012 at 16:52

   Voi kiitos!Pompilta vaan löytyy joka mallistosta kaikkea ihanaa 😉

 • Anonyymi
  19.9.2012 at 11:21

  Minkä pituinen Eevi nyt on?

  • Sini
   19.9.2012 at 11:31

   Eevi on nyt noin metrin pituinen. Noista kaikista olisi varmaan se 104 koko ollut ihan sopiva, mutta kun en ollut varma onko nämä millaista mitoitusta niin otin sen seuraavan koon varmuuden vuoksi.

 • Anonyymi
  19.9.2012 at 11:24

  Hei! Mikä väri tuossa Eliza hameessa on? Olen tekemässä Pompin tilausta, mutta kun en ihan varma mikä on juuri tuo väri 😀

  • Sini
   19.9.2012 at 11:32

   Moikka!Väri on brown ja sama noissa sukkahousuissa. Näyttää kyllä livenä ihan kullanväriseltä..

 • Pikku hiiri
  19.9.2012 at 12:52

  Ihania ja aika tutun näköisiä 😉

  • Sini
   19.9.2012 at 16:52

   😉

 • Satu
  19.9.2012 at 14:34

  Pakko kysyä, paljon sulla menee kuukaudessa lastesi pukemiseen rahaa? Blogista voi päätellä ettei ihan pikkusumma. Eihän asia minulle mitenkään kuulu, mutta ihmettelempä vaan ääneen… Itse ostan suurimman osan lastenvaatteista kirpputoreilta jo ihan ideologisista syistä kengät ja haalarit ostan uusina). Rahaa palaa ehkä noin 30e per lapsi per kk.

  • Sini
   19.9.2012 at 16:59

   En ole koskaan laskenut. Laskut maksetaan ajallaan, syödään kunnon ruokaa, voidaan harrastaa ja reissataankin silloin tällöin ja sitten se extra mitä on niin jokainenhan saa käyttää sen mihin haluaa. Ennen lapsia kävin viihteellä ym ja niihin meni rahaa, nyt ei mene enää semmoiseen.

   Itse kyllä kierrätän kaikki meidän vaatteet ja niistä saaduilla rahoilla hankkii sitten hyvin jo uusia tilalle. Ostan lähes kaikki jonkinmoisesta alesta, ulkovaatteet usein puoleen hintaan ja käytön jälkeen niille ei paljoa hintaa jää. Voi mäkin ostelisin kirppikseltä jos tarjonta täällä olisi yhtä hyvä kuin isommissa kaupungeissa, mutta täällä ei ole kuin yksi kirppis ja sieltä ei tahdo siistejä lastenvaatteita löytää. Tänään juuri kävin tuossa kirppiksellä ja en löytänyt kuin yhden dvd:n meille. Ostan kyllä facen kirppikseltä ja huutikisesta käytettynä aina silloin tällöin.

  • Anonyymi
   19.9.2012 at 19:29

   Tota rahanmenoa olen mäkin joskus miettinyt…
   Sen ymmärrän, että esim ulkovaatteisiin satsataan ja ostetaan kallista. Ne kuitenkin joka päivä päälle vedetään ja niiden tulee olla hyvät ja kestävät, ja jälleenmyyntiarvo on hyvä. Mutta itse en millään raaski ostaa satasen "kauppatakkia" ja laittaa toista satasta joihinkin nirunarusaappaisiin joita käytetään ehkä kaksi kertaa talvessa… Tietty jos on paljon "edustustehtäviä" missä pitää viimeisen päälle olla niin ehkä sitten, mutta ei meillä ole ainakaan 😉

  • Sini
   19.9.2012 at 20:07

   Ymmärrän. Eikö kuitenkin jokainen saa käyttää rahansa siihen mihin itse haluaa eikä sen pitäisi olla keneltäkään muulta pois? Minä vain tykkään kauniista lastenvaatteista. Moni muu asia sitten toisilla vie enemmän rahaa joka mun mielestä taas voi olla ihan turhaa, mutta ei se minua henk kohta haittaa ollenkaan…

  • Pikku hiiri
   19.9.2012 at 20:51

   Minäkin olen tätä asiaa miettinyt kun omat ystäväni ovat ihmetelleet lastenvaateinnostustani. Samat ihmiset kuitenkin käyttävät huomattavia summia "juhlimiseen" ja tupakkaan. Jos poltaa askin päivässä ja käy pari kertaa viikossa ulkona ravintoloissa/baarissa sitä käyttää noin 5000 euroa vuodessa omasta mielestäni turhaan asiaan. Tuolla summalla ostaa lastenvaatteita moneksi vuodeksi! Usein ihmiset eivät myöskään muista sitä tosi asiaa, että jos ei kukaan ikinä ostaisi lastenvaatteita uutena kaupasta ei niitä myöskään olisi kirppiksillä tai huutiksessa myynnissä.

  • Sini
   19.9.2012 at 21:09

   Totta. Ja loppupeleissä kyse on kuitenkin siitä, että jokaisella on oikeus käyttää rahansa itselle mieluisiin asioihin. Ja itse en ole koskaan väittänytkään, että ilman näitä jokaista juttua ei millään pärjättäisi vaan ollut ihan julkisesti höperö siitä, että pidän lastenvaatteista ja siitä tämä koko blogi aikanaan lähtikin.

   Toivomuksenani on, että täältä lukijat saisivat tietoa uusista mallistoista ja ehkä hyviä vinkkejä ja inspiraatiota. Joskus aikoinaan kyselin, että mitkä jutut täällä olisi eniten kiinnostavimpia niin useimmat vastasivat, että ne lastenvaatteet. Heille tämä blogi on varmasti se oikea paikka.

  • Pikku hiiri
   19.9.2012 at 21:31

   Minunkin puolestani kaikki saavat käyttää omat rahansa mihin haluavat. En arvostele muiden elämäntapaa. Eri ihmiset ovat kiinnostuneita erilaisista asioista.
   Onneksi täältä blogimaailmasta löytyy myös meitä "lastenvaatehöperöitä" 🙂
   Tuo khaki & ruskea sävy sopii muuten tosi hyvin Eeville!

  • Anonyymi
   20.9.2012 at 08:27

   Joo mä en milläänlailla halunnut tuomita sua Sini.. Itsekin tykkään kauniista lastenvaatteista ja satsaan niihin (liikaa..), tarkoitin sitä että mulla alkaa omatunto soimata ns. turhista hankinnoista että tämänkin rahan olisi voinut laittaa johonkin järkevään.. Välillä tuntuu jo että ostelu on vähän "pakkomielle" kun löytää jotain kivaa, ja sitten sitä vähän puolustellen senkin hankkii ja toivoo ettei mies huomaa jälleen ilmestynyttä pakettilappua… 😉 Mäkin puolustaudun aina sillä että en polta enkä harrasta ravintolaelämää, enkä juuri harrastakaan mitään kallista joten harrastan lähinnä lastenvaatteita..
   Tykkään tosi paljon blogistasi ja saan täältä paljon hyviä ideoita ja inspiraatiota, niin ja sitä rahanmenoa 😉
   Hauskaa syksyä!

  • Sini
   20.9.2012 at 09:27

   Juu en kokenutkaan kommenttiasi sellaisena. Kuten Riikka tuolla alempana kommentoi niin ihan asialliseen sävyyn oli nämä kommentit jätetty. Onhan se kyllä niin, että mikäli blogeja ja nettiä ei olisi, moni juttu jäisi hankkimatta. Ehkä nyt kotiäitinä näihin vaatteisiin kiinnittää enemmän huomioita. Vuoden päästä kun palaan töihin, alkaakin se kiire ja muutenkin ihan uudenlainen arki taas ja uskon, että blogillekaan ei enää löydy aikaa samallalailla. Ihan hauska tänne on kirjoitella, mutta luulen, että tämä on se viimeinen vuosi ja sitten on aika tehdä jotain muuta.

 • -Anni-
  19.9.2012 at 18:28

  Toi Livlyn vpun mekko on ihana, voi apua, myykö merkkiä joku muukin kauppa? Onko sulla mitoituksesta kokemusta?

  • Sini
   19.9.2012 at 18:45

   No eikö!!Ainut mikä mua vähän häiritsee kun oii:ssa oli tuosta toinenkin kuva ja siinä pisti silmään tuo irrallaan oleva yläosa ja tuli vähän mieleen imetysmekko 😉 Ainakin babyshopissa oli, mutta ei ollut utota kuin violettina. Kuplassa oli jotain merkiltä ja siellä oli maininta, että pipot niukkaa ja leggarit tosi niukkaa. Mekkoja ei ollut eikä meilläkään ole ollut, joten niistä en tiedä. Ajattelisin kuitenkin, että ennemmin niukkaa kuin reilua?!

 • anna
  20.9.2012 at 06:46

  Tuo sähkönsininen mekko on ihana. Tänään järjestän minäkin Pompin kutsut, jännittää. 😉

  • Sini
   20.9.2012 at 09:28

   Eikös, jotenkin ihanan kirkas!Mukavia kutsuja!

 • Kirsi
  20.9.2012 at 06:52

  Voi miten ihania ostoksia olet tehnyt!
  Väri sopii hyvin Eeville. Samaa mekkoa ajattelin meidän 4-vuotis synttäreille 🙂

  • Sini
   20.9.2012 at 09:29

   Tuo mekko oli kyllä tosi nätti!

 • *riikka*
  20.9.2012 at 08:06

  Kivoja Pomppeja teille on tullut!
  Nuo Livlyn jututu ovat kyllä IHANIA!! Ihan uusi merkki minulle, pitääkin köydä tarkemmin kurkkimassa.
  Äh, tylsää, kun noita rahankäyttöjuttuja taas ihmetellään, vaikka kyllä ihan asiallisestikin:(
  Samaa mieltä olen kanssasi, jos perusasiat on kunnossa, eiköhän se rahankäyttö ole jokaisen henkilökohtainen asia!

  • Sini
   20.9.2012 at 09:32

   Ne on, jo kesällä ihailin muutamaa mekkoa, mutta ei tullut kuitenkaan ostettua. Joo, näinhän se on!

 • Anonyymi
  20.9.2012 at 09:28

  Kiva täällä on aina käydä lukemassa uutuuksia ja kuolaamassa ihanuuksia. Itse olen neljän pienen äiti ja äippälomalla joten rahat ja aika ja mielenkiintokaan ei enää riitä niin kauheasti lastenvaatteisiin satsata, elämässä kun lasten kautta on niin paljon muutakin ihanaa. Mutta aina pieni kateudenpisto sydämessä täällä käyn että mitä ihmeen hommia miehesi tekee kun sinulla kotihoidon tuella on näin mahdottomasti mahdollisuus näihin vaatteisiin rahaa upottaa.

  terkuin Aija

  • Sini
   20.9.2012 at 10:03

   Minusta nämä kaksi asiaa eivät missään nimessä poissulje toisiaan. Siis se, että jos pitää lastenvaatteista, etteikö nauttisi siitä elämästä lasten kanssa muutenkin. Ihan yhtä ihanaa elämämme olisi, vaikka päällämme olisi mitä. Blogini tarkoitukseni ei ole ollut tuottaa kenellekään pahaa mieltä vaan päin vastoin ja todella harmi jos näin on käynyt. Ehkä minunkin täytyy miettiä onko tämä sitten enää sellainen paikka joksika sen alunperin tarkoitin..

   Uudet vaatteet ostan suurimmaksi osaksi niillä rahoilla, jotka saan myydessäni vanhat. Ostan melkein kaiken jonkinmoisesta alesta, esim kaikki talven ulkoiluvaatteet ostin jo viime vuonna alesta n puoleen hintaan ja osan käytettynä ja saman olen tehnyt aikaisempinakin vuosina. Minä hoidan suurimman osan lasten hankinnoista ja silti osallistun myös muihin kustannuksiin, joten miehen tuloilla ei tämän asian kanssa ole juurikaan merkitystä.

  • Piuku
   20.9.2012 at 17:56

   Kaikkea ihmiset kyselevätkin. Elämähän on valintoja, johan tästä samassa postauksessa yläpuolella olevissa kommenteissa ruodittiinkin. Minusta oleellisin pointti on kuitenkin se, millaisessa roolissa lastenvaatteet elämässä ovat. Toiset ajattelevat puhtaasti käytännöllistä puolta. Jos saadaan serkuilta kolme pussia vaatetta, niin sama se, millaisia ne ovat, uusia ei osteta. Tai ostetaan vaan just se, mikä on välttämättömyys ja tarve. Jos taas näkee lastenvaatteet asusteineen niinkuin Sini ja moni muu meistä lastenvaatehöpöistä näkee, ne kaunistavat elämää siinä missä jollekin muulle vaikka korut, koriste-esineet, taide kaikissa muodoissaan, auto kaikkine herkkuineen, viikko etelässä kerran vuodessa tai mikä tahansa, mikä tuo mielihyvää, positiivisuutta elämään. Live and let live.

  • Sini
   20.9.2012 at 18:26

   Naulan kantaan Piuku 😉

 • Maruskainen
  20.9.2012 at 13:17

  Kauniita Pompeja : ) Mulla kutsut ensi viikolla, ja onpa ihana päästä ihan livenä näitä hiplaamaan. Mua kiinnostaa nähdä toi samainen mekko tummansinisenä. Violetti kai siitä oli jo loppu?

  Jatka vaan blogia samaan malliin, ei kai tääl pakko ole vierailla, jos pahalta tuntuu : ) Itse olen saanut hyviä vinkkejä täältä ja juu… tunnustan, että hulluna olen lastenvaatteisiin minäkin. Mut so what, "hulluutensa" kullakin!

  • Sini
   20.9.2012 at 17:42

   Se sininen näytti kuvissa ainakin tosi kivalta!Mulla oli eka se lila jo listalla, mutta vaihdoin viime metreillä tuohon khakiin kun edellinen pompin mekko oli semmoinen roosa. Joo on tää onneksi vielä aika pieni hulluus muiden joukossa ;D

 • Anonyymi
  20.9.2012 at 14:35

  Aivan ihania nuo Livlyt ja Pompit myös :).

  • Sini
   20.9.2012 at 17:43

   Livlyt näyttää kyllä kivoilta. Hitsi kun ei tiedä mitotuksesta yhtään eikä siitä millaisia ovat livenä.

 • Saila
  20.9.2012 at 16:25

  Ihania nuo Pompit, itsekin taidan ensimmäisen tilauksen jossain vaiheessa näpytellä 🙂

  Rahankäytöstä sen verran, että meillä myös kolmella lapsella on vaatetta vaikka muille jakaa, kaiken ostan alesta ja myyn vanhat eteenpäin ja niillä rahoilla ostan uutta. Ei minulla ainakaan kulu tavallaan rahaa hankintoihin, kun rahoitan ne aina edellisten myynnillä ja hyvin toimii (käytännössä siis vaihdan ne uusiin ;). Kotihoidontuella siis täälläkin tallataan ja laskut hoidellaan jne 🙂 Ei se meiltä ainakaan vaadi mitään uhrauksia, että lapsilla on vaatteita ja paljon ostan myös käytettynä, jos hyvää vaatetta tulee vastaan (8-vuotiaalle pojalle ei vaan oikeasti enää löydy käytettynä juuri mitään).

  • Sini
   20.9.2012 at 17:45

   Näinpä, sama täällä. Ja monesti kun ostaa alesta niin saa lähes saman kun sen myy ja joskus jopa huutiksessa hinnat ovat nousseet korkeammaksikin jos on ollut joku haluttu kuosi. Nykyään ei tarvitse edes odotella varsinaisia aleaikoja kun heti uusien mallistojen ilmestyttyä alkaa putkahdella 25% alekoodeja kauppoihin.

 • Marika
  20.9.2012 at 17:54

  Meidänkin pompin paketti on matkalla, sitä odotellessa 🙂 Tilasin vain käyttövaatetta arkeen, pystyin pysymään kovana noiden ihanien juhlamekkojen suhteen, kun akuuttia tarvetta ei ollut ja muitakin rahareikiä tällä hetkellä riittää. 🙂

  • Sini
   20.9.2012 at 18:27

   Ne arkivaatteetkin on kyllä tuolla niin kivoja, täytyy alesta vielä katsella jos jää kokoja.

  • Marika
   20.9.2012 at 19:07

   Niin on. Jotain jäin kans vielä miettimään, että katson josko jäisi aleen. S valitsi itse itselleen yhden trikoomekon ja sukkikset, oli kyllä äidinkin mieleen 🙂 Mun ihana "iso pieni tyttö"

 • *JaanaMaria*
  21.9.2012 at 10:06

  moikka!
  ihania!! <3 no ei ole yllätys 😉
  meillä violet mekko ja nyt kun näin sun khakin pohdin valitsinko väärin ;)näyttää ihanalle ja on varmasti kaunis eevilä <3 khakia vaan ei ollut livenä myyjällä :/ ajattelin jos se on kovin valju ihan vaalealla tytöllä, niinkuin se khaki takki! ei sopinut ollenkaan, tyttö ihan hävisi 😉
  sovititko mekkoa? meillä kans koko 110/116 ei ole vielä sovitettu mietin millainen on 🙂 tyttö ilmoitti ettei sovita vaan laittaa sitten juhliin 😀
  täällä kans yksi lastenvaatehullu ilmoittautuu ja välillä ehkä pohtii tuliko taas turhaan hommattua tai vähempikin riittäs mut ne on niin ihania!! niin minkäs teet, mun ilo <3 ja itsekkään en paljoa muuta tee kuin kotona olen ja hoidan vauvvoja ja 3veetä 😉 jotain iloa kai saa olla! vaikka omatunto välillä soimaakin 😉 mut turha muiden on toisten rahanmenoja pohtia, eikös 🙂 ostitko sini muuten sen nosh organigin kissamekon tuli mieleen? oli nätti kans…
  ps laita vaan kuva mekko päällä jos eevi suostuis sovittaa! 🙂 ja tytölle meni vielä 104 molo kids päälle! hihoissa vaan ei ollut paljon varaa, muuten hyvä! oho 😀

  • Sini
   21.9.2012 at 19:07

   Mä pelkäsin, että se taittaa vihreään, mutta ei kyllä luonnossa yhtään. Tosi nätti väri. En ehtinyt sovittamaan, mutta pakko kyllä ennen juhlia saada sovitettua ettei tule ikäviä yllätyksiä 😉 En ole huomannutkaan semmoista kissamekkoa, pitääkin käydä kurkkimassa. Mä katon jos saan tuon sovittamaan, mutta en lupaa mitään 😉

  • *JaanaMaria*
   21.9.2012 at 21:51

   juu on todella nätti tuo khaki! ainoa mitä koossa pohdin niin ehkä tuo rinnan kohta että miten istuu… meidän tytöt on edelleen samanpituisia 🙂
   juu pinkki kissa mekko on kiva, vähän kuin se bambimekko, joka ei ole tytölle enään ollenkaan reilu, kun kesällä vielä oli. oli eilen ekaa kertaa päällä ja mä kun olin luullut et ois liika iso 😀 kasvanut taas! 😉
   juu ymmärrän meilläkin sovitus sellasta toisaikasta 😉 kiva vaan ois nähä kun on varmaan niin nätti Eevi <3

 • Satu
  21.9.2012 at 18:43

  Heippa Sina ja muut!

  Olipas mun pikkukommentista kehkeytynyt varsinainen keskustelu, hui. Sori siis mä en todellakaan kysellyt mitenkään pahalla! Kurja jos jollekin tuli sellainen käsitys! Ihan vaan mielenkiinnosta siis. Itse kun asun Helsingissä niin tosiaan toi kirppisvalikoimat on ihan eri tasolla. Tosin äsken kävin just Pomp de Lux kutsuilla ja yllätyin et ne onkin aika kohtuuhintaisia vaatteita. Mutta siis yhtäkaikki kiva että ihmiset pukevat lapsiaan nätisti – onhan se iso arjen ilo. Toisaalta minusta olis mielenkiintoista tietää paljon toisilla menee noihin lasten kamppeisiin. Toki se on henkilökohtainen asia eikä sitä tarvitse sen koommin spekuloida, jos ei halua. En ole osannut ajatella tuota jälleenmyyntijuttua ollenkaan, kun meillä kaikki vaatteet menee sukulaisille eteenpäin. Se on varmasti tuottoisaa, jos vaan jaksaa nähdä sen vaivan.

  Mutta jatka ihmeessä kivaa blogiasi ja vastaile vaan sellaisiin asioihin mihin haluat.

  Mukavaa syksyä sinulle ja muillekin lukijoille.

  Satu

  • Sini
   21.9.2012 at 19:11

   Olen niin kateellinen noista kirppiksistä! Siis ihmiset tekee tosi hyviä löytöjä ja lastenvaatteitakin on paljon tarjolla ja siistejä. Itse käyn aina MLL:n kirppistapahtumassa, joka on kahdesti vuodessa ja sieltä löytyy kyllä joka kerta iso kassillinen tavaraa.

   Itse en kokenut kommenttiasi ns ilkeänä tms ja se oli ihan asiallisesti esitetty ja siksi sen julkaisinkin. Saahan näitä tosiaan pohtia, halusin tuoda omaakin näkökulmaa esiin, että todellisuudessa vaatteet eivät loppupeleissä maksa kamalasti kun lähes kaikki kierrättää ja ostaa alesta. Meillä vaatteita kyllä kuitenkin pidetään surutta ihan missä vaan, ettei tosiaankaan säästellä ja jos menee pilalle niin menee eikä maailma siihen kaadu. Pompit on tosiaan kohtuuhintaisia, nuo peruspaidat aikalailla saman hintaisia kuin h&m:n paidat ja laatu pompeissa on tosi hyvää, ainakin mitä omalle kohdalle on noita sattunut. Mukavaa syksyä myös sinulle!

 • Pia
  22.9.2012 at 07:14

  Pompin vaatteet todella ihania ja hintakin on kohdillaan. Meidän 5 vuotiaalle tytölle tuli se toppasetti, kiva päästä kokeilemaan. Blogisi on ihana, nämä vaatepostaukset parhaita. Älä lopeta koskaan! Jokainen käyttää rahansa mihin haluaa. Ja jokaisella on oikeus kysyä ja kommentoida. Minun mielestä on ihana katsoa kun lapsella on siistit ja oman tyyliin sopivat vaatteet. Silmä lepää ja mieli! Tietynlaista höppänyyttä!

 • Janina
  22.9.2012 at 14:45

  Kauniita vaatteita Eevillä. 🙂 Kivalta näyttää myös Aatun popin setti. Mukavia syyspäiviä teidän perheelle! Me nautimme ainakin ulkoilusta täysin rinnoin. Tänä vuonna syksy tuntuu tosi mukavalle.

Lue lisää