Mini Rodini part II

Itse tykkäsin kovasti Mini Rodinin syksyn mallistosta ja tästä toisesta erästä tilasin Aatulle vielä muutaman jutun Pikku Mineasta sekä Oii:sta. Pikku Mineassa on muutes tämän viikon ajan ilmainen postitus kaikkiin tuotteisiin!

Pojan myötä laatikko on täyttynyt erilaisilla collegehaalareilla. Eevillä en ikinä niitä oikein osannut pitää, mutta nyt ne ovat mielestäni kaikkein mukavimpia kotiasuja. Lämpöisemmillä keleillä toimivat myös ulkoilussakin. Nämä syksyn malliston collegehaalarit ovat hiukan paksumpaa materiaalia kuin kevään, näissäkin on hieman joustoa mukana ja ovat oikeasti tosi kivan tuntuisia. Sisäpuoli on harjattua, pehmeää puuvillaa ja ainakin meillä alla käytetään vain hihatonta bodya vielä näillä keleillä, sen verran lämpöisiä ovat. Pandapaidan kanssa pitäisi olla tulossa myös vielä pandacollegehousut, mutta niiden toimituksessa tuli ilmeisesti jokin mutka matkaan. Toivon kyllä, että ne vielä saadaan, varmuudeksi tilasin kuitenkin vielä pandahaalarin ennen kuin ne loppuvat jokapaikasta 😉 Kuvassa olevat haalarit ovat kokoa 80/86 ja kääntöpaita 92/98.

Tässä vielä muutama sovituskuva pupuhaalarista. Koko 80/86 vaikuttaisi olevan juuri oikea koko n 80cm pitkälle ja himpun verran kasvunvaraakin löytyy vielä.

 

 Tuliko muille vielä jotain tästä toisesta rodinin erästä?

27 Comments

 • Reply
  Sirkku
  13.9.2012 at 07:57

  Meillä tykätään myös collegehaalareista. 🙂

  Tuo pupuhaalari on ihana. Ihastuin siihen NK:lla TUkholmassa mutta just meidän koko (80/86) oli loppu sieltä. No sain tilattua sen Jeriikasta ja sen pitäisi olla meillä tänään tai huomenna. 🙂 Mun piti alunperin hommata se pandahaalari, mutta Lilla Companyyn ei niitä tullutkaan koossa 80/86, jonka olin ennakkotilannut. No ei oikeastaan haittaa kun ihastuin enemmän tuohon pupuhaalariin. Tuli sellainen pakko saada filis, sillä haluan sen Aaronin 1-vuotiskuviin pääälle (siis jos nyt ei ole ihan hirveän iso kun Aaron on vasta sen 71-71cm(?)pitkä). 🙂

  • Reply
   Sini
   13.9.2012 at 19:54

   Mulle tuo pupu oli kanssa se ihan eka ihastus ja onneksi se on livenäkin yhtä kiva kuin ajattelin. Harmi kun et saanut sitä pandaa, niitä oli vielä pari kpl oii:ssa tuossa koossa jäljellä. Ihanat kuvat varmasti tulee ja uskon, että voi jo pitää kun tuossa on nuo resorit. Aatu on muutes virallisesti 79cm, tänään mitattiin. Ei mun veikkaus siis paljoa heittänyt!

 • Reply
  Kirsi
  13.9.2012 at 09:14

  Ei voi olla totta, tää on ihan kuin mun ostoslistalta 😀 Oon kaikkia näitä samoja pyöritellyt, nyt on tosi kivoja juttuja Rodinilla! Meillä menee niin yksiin välillä nää vaatemaut 🙂

  • Reply
   Sini
   13.9.2012 at 19:55

   Eikö olekin ihania. Monesta vaan on jo koot loppuneet, että toivottavasti vielä löydät teille sopivat!

 • Reply
  - M -
  13.9.2012 at 09:33

  Ihania! Mietin mm noita samoja, mutta epäröin liian pitkään ja nyt meidän koot taitavat olla joka paikasta loppu. Pupuhaalarista mietin onko liian lapsellinen yli 2v:lle, mutta Aatun päällä aivan mahtava! Harmaan haalarin polyesteri epäilytti… Samoin ihmettelen, miksi monissa merkin kivoissa jutuissa on akryylia. Luulisi, että tuolla hinnalla voisi saada jotain muutakin materiaalia.

  • Reply
   Sini
   13.9.2012 at 19:57

   Musta menee kyllä hyvin vielä isommallekin. Ja tuosta samastahan on muutes collegepaita+housut setti jos siitä tykkäät enemmän. Mäkin olin jo luopumassa tuosta harmaasta kun luulin, että se on samaa verkkakangasta kuin kevääb safarihousut ja ne nyppyyntyi herkästi. Ei kuitenkaan ollut ja on musta melkein kuin collegea, mutta hiukan sileämpää, mutta ei mitään verkkaria kuitenkaan. Pipot jäi multa tilaamatta ihan samasta syystä 🙁

 • Reply
  Galaxy
  13.9.2012 at 11:27

  En näistä Mini Rodinin toisesta erästä mitään tilannut, mutta pupupaita on pojalle tulossa ja pupumekko tytölle. Samistelua. 🙂 Lisäksi poika sai pandahaalarin sekä peruspampulapipon Mini Rodinilta. Viime aikoina olen kovasti ihastunut näihin Mini Rodinin vaatteisiin.

  • Reply
   Sini
   13.9.2012 at 19:58

   Ne puput onkin ihania, meillä on myös mekko ja sitten paita+leggarit. Teille tuli siis se toppahaalari, se onkin niin söpö!

 • Reply
  Krista
  13.9.2012 at 12:37

  Tämähän on niinku meidän vaatekaappiin kurkkaisi 😉 Meille tuli tänään vielä se pandahaalari ja ai että se on ihana!

  • Reply
   Sini
   13.9.2012 at 19:59

   Sama maku 😉 Mä kanssa jo ihailin kaverin pandahaalaria ja sitten piti tilata itsekin jos jostai syystä ne housut jääkin saamatta.

 • Reply
  maiju
  13.9.2012 at 13:18

  Ihastuin (ja tytötkin;)) Minirodiniin kovasti tänä(kin) syksynä. Aiemmistakin mallistoista meille on yleensä aina jotain tullut. Ekasta satsista tänä syksynä tuli pupuja ja lintuja, toisesta pandoja (tietty;)). Jos mulla olisi poika, tulisi meille varmaan paljon muutakin. Muutenkin mun mielestä enemmän poikien näköisiä monet unsexitkin…

  • Reply
   Sini
   13.9.2012 at 20:00

   Joo pojalle minäkin läydän enemmän, mutta myös Eevi sai muutaman mekon ja kovasti niistä tykkää.

 • Reply
  Katja
  13.9.2012 at 15:43

  Meille tuli tuo Biker molemmille (esikoisen haalari on vielä tosin matkalla, en tiedä onko sopiva :/) ja pandahaalari vauvelille. Sininen toppapuku sällille myös, tykkään siitä kovasti 🙂 Otin tuon Bikerin vauvalle isommassa koossa, joten saan vielä hetken odotella sen käyttöön ottoa (teidänkin Aatulle nyt hyvä) 😀 Sällille olisi kiva vielä juurikin tuo kääntöpaita ja se meow -college. Ja vaikka mikä muukin, ton Biker -haalarin takkiversio olisi myös tosi kiva!

  • Reply
   Sini
   13.9.2012 at 20:01

   Se sininen haalari on tosi kaunis!Mäkin melkein tilasin sen biker hupparin, mutta en ollut ihan varma silloin vielä matskusta niin en uskaltanut ottaa. Kyllä tuo haalariversio taitaa meille piisata kuitenkin ellei aleen jää 😉

 • Reply
  Marianne
  13.9.2012 at 15:57

  Upeita vaatteita! Meille tuli jo pandajumppis koossa 92/98, mikä on vielä aikas tosi iso.. Poika on 82,5cm. Nyt tilasin tuon saman pupujumppiksen tuossa 80/86, saas nähdä onko liian nafti.. Inhottavia noi kaksoiskoot. Mikä tuossa teidän jumppiksesa on haara-lahjemitta, olisitko niin ystävällinen ja mittaisit? Ja kovasti kiinnostaa kuulla kutistuiko minkäverran pesussa.

  • Reply
   Sini
   13.9.2012 at 20:06

   Tuo biker haalari on hiukan reilumpi niska-haarasta ja lahkeesta. Laitan tähän molempien haalareiden mitat 80/86 koossa. Biker niska-haara 47cm ja lahkeen sisä 30cm. Pupussa niska-haara 42cm ja lahkeen sisä 27cm

 • Reply
  Janina
  13.9.2012 at 16:39

  Hyvältä näyttää Rodinit! <3 Meille on tulossa vaikka ja mitä. 😀 Tässä mallistossa oli kyllä kaikkea kivaa!

  • Reply
   Sini
   13.9.2012 at 20:06

   Eikös, liikaakin 😉

 • Reply
  Marika
  13.9.2012 at 17:05

  voi kun kiva tuo pupuhaalari 🙂 mun ei ole tullut edelleenkään hommattua rodinin vaatteita tytöille..

  • Reply
   Sini
   13.9.2012 at 20:07

   Mustakin se on tosi kiva!

 • Reply
  Pia
  13.9.2012 at 18:44

  Juurikin eilen etsiskelin jumpsuitia pojalle, ja suosikeiksi nousivat nuo pupu- ja biker-haalarit. 😀 Vielä en ole osannut päättää niiden välillä, mutta uskoisin, että jompikumpi meille tulee. Tytöllä en ole osannut noita jumpsuiteja pitää, mutta pojalle ne sopii mun mielestä oikein hyvin. 🙂

  • Reply
   Sini
   13.9.2012 at 20:08

   Sama!Tytöille oli sitä semmoisa frillahaalaria muutes tässä mallistossa..

 • Reply
  Sanna
  13.9.2012 at 18:52

  Tytöille on samassa mallistossa musta röyhelöhaalari, joka on ehkä hienoin vaate, mikä meillä on ikinä ollut. Ja meillä on ollut monta. 😉

  • Reply
   Sini
   13.9.2012 at 20:08

   Se frilla onkin muutes jumppis, jonka mäkin voisin tytälle pukea. Ihana!

 • Reply
  Anonyymi
  15.9.2012 at 16:21

  Onko tuo pandacollege jo käytettävissä pojalle? Ihan sillä kysyn kun olisin tilaamassa tytölle (noin 94cm ja normaalipainoinen) tuota paitaa pinkkinä ja mietin kokojen 92/98 ja 104/110 välillä. Hihojahan voi kääntää, mutta jos muuten roikkuu isona joka puolelta niin ei ole hyvä juttu. Entä onko noista saman sarjan housuista mitään kokokäsitystä, millaista kokoa ovat?

  Teija

  • Reply
   Sini
   15.9.2012 at 16:27

   On juu käytettävissä. Oikeastaan on reilu ainoastaa hihoista ja ajattelin, että ne olisi kivat just noin käännettynä kun näkyy nuo pikkupandat toiseltapuolelta. ottaisin varman sinuna sen isomman, kaverini tilasi siinä koossa pojalleen joka on varmaan aika saman mittainen.

  • Reply
   Sini
   15.9.2012 at 19:26

   Ai joo ja housut tilasin myös heti kun tulivat myyntiin, mutta emme ole niitä vielä saaneet. Niistä en siis osaa sanoa vielä mitään..

Leave a Reply