Musta ja beige

 Aatulle syksyksi ostaman Mini Rodinin pico-takin kaveriksi olen kaavaillut beigeä.
Takin kanssahan on helppo yhdistää melkein mitä vaan, beigeä on meillä talveksikin ja osittain samat asusteet käyvät nyt tämänkin kanssa. Tykkäsin kovasti mini rodinin syksyn mallistosta ja muutaman sisävaatteen vielä tilasin tästä uudestakin erästä. Mielestäni mitoitus oli nyt syksyllä himpun verran reilumpaa kuin keväällä, toivottavasti tämä pätee myös tilaamaani collegehaalariin, jonka otin koossa 80/86. Näistä vaikka vielä sitten lisää kun saapuvat. Mitäs muut ovat tykänneet Mini Rodinin syksystä?

21 Comments

 • Reply
  Kirsi
  2.9.2012 at 08:54

  Kiva kompo 🙂 Mustan kanssa kun käy mikä vain.

  Vitsit, ostit varmaan Ralpin pipon Eppuselta? 🙂 Itse sitä kyselin kanssa, himotus tuli siihen keväällä ja en mistään löytänyt mistä olis voinut tilata. Pidä meidät mielessä, kun oot hukkaamassa sitä. Maksan siitä ihan mitä vain 😀

  • Reply
   Sini
   2.9.2012 at 09:38

   Juu pipo on Epun vanha. Se kyllä menee meillä varmasti talven ja toivotaan, että keväälläkin vielä ja on varmaan silloin jo teillekin pieni 😉

  • Reply
   Kirsi
   2.9.2012 at 09:48

   Mut eihän sitä tiedä kuinka innostut haalimaan asusteita ja jos tämä jää sitten hieman taka-alalle 🙂 Toivossa on hyvä elää ja oon nyt ainaskin jättäny varauksen 🙂

 • Reply
  Marika
  2.9.2012 at 08:58

  Voi mahdoton, kuinka ihana setti! Iskee taas pieni poikakateus :D.

  • Reply
   Sini
   2.9.2012 at 09:39

   Ai sulle tulee semmosia 😉 Mä taas bongailen mitä ihanempia juttuja pikkuisille tytöille kaupoista 🙂

 • Reply
  PikkuSanna
  2.9.2012 at 09:43

  Kiva setti. Meillekin on tulossa pieni paketti rodinia. Tuon pico takin haluaisin nuoremmalle pojalle, mutta en ole vielä saanut myytyä sitä hänelle.

  • Reply
   Sini
   2.9.2012 at 11:57

   Pico on kyllä kiva!

 • Reply
  Ripu
  2.9.2012 at 11:54

  Hei mitä mieltä olet tuosta Pico-takin koosta? Meille suunnittelin sitä lämpimämmäksi syksytakiksi 4,5 -vuotiaalle, mutta mietin riittääkö tuo 104/110? Hän on reilut 105cm ja Mini Rodinin sisävaatteissa just tuo koko on sopiva, vaan meneekö 116/122 aivan liian isoksi? Onko reilua kokoa mielestäsi Aatun takki? Kiitos jo etukäteen!

  • Reply
   Sini
   2.9.2012 at 11:59

   Hmm, pistitpä vaikean!Jos Eeville ajattelisin niin koko 104/110 varmasti piisaisi ja hän on n metrin pituinen. Tuo Aatun takki vastaa minusta tuota kaksoikoon isompaa kokoa eli jos siinäkin se vastaisi 110 kokoa niin ajattelisi riittävän? Meillä myös Eevi käyttää sisävaatteissa tuota 104/110 kokoa.

 • Reply
  Ripu
  2.9.2012 at 12:25

  Kiitos! Sovittamallahan se selviää lopulta, mutta ei viitsisi sitten palautella. P.S. Ihana tuo Aatun kokonaisuus.. 🙂

 • Reply
  mini mamalisti
  2.9.2012 at 13:21

  Ihana setti. Meille ostin nuo takit myös. 110 cm pitkälle 4-vuotiaalle otin 116/122, muissa vaatteissa käyttää kokoa 116. Reiluutta on, mutta pystyy hyvin käyttämään. Lyhyemmälle ottaisin pienemmän koon. Muuten löysin tähän takkiin hyvin äidille sopivan samiksen Vilalta. En ole ainakaan kahteen vuoteen ostanut itselleni talvitakkia ja Vilan musta sky jacket parkatakki kultaisine nappeineen olisi loistava. Ainut vaikeus on löytää oma kokoni XS jostain..

  • Reply
   Sini
   2.9.2012 at 13:30

   Tiedätko, olen katsellut juuri samaa takkia! En vaan tiennyt muistanut nimeä, mutta kun googletin niin sehän se oli. Joo ja huomasin, että niistä meni heti se oma S koko ja en ole sitä löytänyt mistään mustana 🙁

 • Reply
  mini mamalisti
  2.9.2012 at 14:18

  Ihana sattuma! Kävin tänään itseasiassa sovittamassa S kokoa.. Oli mulle just liian reilu helmasta ja hihoista vaikka sovitin useamman kerran, kannattaa soittaa liikkeisiin! Jos asuisin vähän lähempänä kauppaa kävisin sulle hakemassa heti. Liikkeiden yhteystiedot löytyvät parhaiten googlaamalla kauppakeskuksen myymälät. Soitin äidilleni ja hän käy huomenna tarkistamassa löytyisikö heidän kaupungistaan, peukut pystyyn.

  • Reply
   Sini
   2.9.2012 at 18:49

   Hoo, bongasin sen silloin sieltä vilan omasta nettikaupsta, mutta koko oli heti mennyt. Pitäisi varmaan itsekin sovittaa, noista takeista ei koskaan oikein tiedä millaista mitoitusta ovat. Peukut pystyyn sulle!

 • Reply
  Janina
  2.9.2012 at 16:00

  Mista pipo ja kengät? Hyvät sävyt.

  • Reply
   Sini
   2.9.2012 at 18:50

   Pipot on mini rodini ja rl ja kengä on timberlandin. Sopii kyllä kivasti yhteen!

  • Reply
   Janina
   3.9.2012 at 09:15

   Ooh, mahtaisikohan pipoa enään löytyä, vai olenko ihan auttamattomasti myöhässä. =D Kengät varmaankin löytyisi, kun on kyse niinkin klassisesta mallista ja väristä. 🙂

  • Reply
   Sini
   3.9.2012 at 09:19

   Pupupipoa kyllä löytyy vielä, ainakin lastenpuoti kuplass oli kaikkia kokoja. Ja kenkiä myy ainakin stocman ja viivi&viktor kaupassakin muistaakseni näitä on..

 • Reply
  Anonyymi
  3.9.2012 at 18:32

  moi. voisitko ottaa jossain postauksessa kantaa mitä tykkäät tän vuoden eri vaatemallistoista talveksi esim. mat, racoon, ticket. siis mitä ottaisit eeville. vai onko teillä jo kaikki valmiina ;P olis kiva tietää mitä ostaisit…

  • Reply
   Sini
   3.9.2012 at 18:40

   Moikka!Voisinhan mä semmoisen tehdä!Eipä ole tosiaan paljon uusista toppajutuista tullut täällä höpistyä kun meidän omat ostin viime vuonna jo alesta ja osan käytettynä. Mutta rupeankin miettimään mitä meille tulisi jos olisi tarvetta 😉

Leave a Reply