Puuhailua ja monsuno arvonnan voittaja

Viikonloppu meni taas nopeasti, kuten yleensäkin.
Tänä viikonloppuna olimme kuitenkin ahkeria ja teimme paljon pihahommia.
Lauantaina juhlimme ihanan kummityttömmme Aadan 1-vuotis synttäreitä ja tämän jälkeen meidän lapsukaiset jäivät mummulaan yökylään. Kotona pakkasimme reput valmiiksi ja täytyy sanoa, että nuo SkipHopin reput ovat kyllä olleet hyvä hankinta. Eevillä on oma pöllöreppunsa kerhoreppuna, mutta reppu on kuitenkin tarpeeksi tilava, että sinne mahtuu helposti yökyläreissun tavaratkin.

Paljon me saimme kyllä aikaankin, mutta tekemistä jäi vielä.
Etupihalta poistettiin muutama suuri pensas, kaadettiin yksi puu ja pihaan ajettiin uusi murske. Kivikkoryhmien alle vaihdoimme uudet kankaat ja pesimme kallion. Paljon oli myös kitkemistä ja haravoimista, onneksi äitini oli meillä myös apuna. Kuvat ovat otettu jossain vaiheessa työn tiimellyksessä ja lopputulos on tuosta vielä hiukan erinäköinen. 
Olenkin joskus kertonut, että en todellakaan ole mikään viherpeukalo, mutta tällaisia suurempia muutoksia on ihan kiva toteuttaa. Se rikkaruohojen nyppiminen ei taas kuulu lempipuuhiini 😉
Joskus olenkin miettinyt, miten voimme olla äitini kanssa niin erilaisia, sillä hän rakastaa kaikkia pihatöitä ja esimerkiksi käsitöitä. Minulle taas ei ole luotu lahjoja kummassakaan, pari vuotta sitten aloitettu pipo pn edelleen siinä resorivaiheessa 😉

Lopputulokseen olin todella tyytyväinen. Vielä pitäisi hakea vähän lisää kiviä ja tasoitella mursketta ja sitten voidaan siirtyä takapihan puolelle. Suunnitellut ja hienosti laitetut pihat ovat kyllä kauniita, mutta olen päättänyt, että seuraavaan kotiimme tulee mahdollisimman yksinkertainen ja helppohoitoinen piha…

Ja mummu kun tykkää käsitöistä, niin oli hän tehnyt lapsille tulevaan talveen vielä pari juttua. Viime vuonna hän teki Eeville tuon kuvassa näkyvän vaaleanpunaisen palmikkokaulurin ja vastaavanlaisen hän oli nyt tehnyt Aatulle ihan pehmeästä alpakka langasta. Harmaa palmikkopipo oli myös syntynyt mummun puikoilta ja itse sain kaksi paksua mustaa tupsupipoa talveen. Ja arvatkaas muistinko kysyä tuota pipon ohjetta kun muutama teistä sitä kaipailii, lupaan palata asiaan vielä!

Viimeisen kuukauden aikana on opittu taas uusia taitoja. Yhtenä niistä on näillä potkupeleillä eteenpäin meneminen. Aikaisemmin kun Aatu osasi vain peruuttaa näillä, mutta nyt on löytynyt se toinenkin vaihde ja melkoista rallia vedetäänkin keittiön ympäri.

Loppuun vielä Monsuno arvonnan voittaja!
Arpaonni suosi Jonnaa (Blogista pitsinauhaa), Jonna kirjoitti näin:
Jonna17 syyskuuta, 2012 18:33
Voisin koittaa onneani ja tehdä meidän pikku herran iloiseksi! 🙂

Laittaisitko Jonna minulle yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen
kaikkimitaolen(ät)gmail.com niin laitetaan lelu matkaan!
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

 • Marika
  24.9.2012 at 10:04

  Vau, teillä on kyllä lääniä. Makea piha tulee!

  Meillä on pihaa "vain" vajaat 1000 m2, ja meinaan tulla hulluksi jo sen kanssa. Syy on kuusi omenapuuta = tsiljoona omenaa :D. Mutta kun ne on keväisin niin kauniita, ja varjostavat myös hyvin pihaa. Oma puutarhuri (ja kokki, ja kodinhoitaja ja ja..) olisi kiva!

  • Sini
   24.9.2012 at 10:17

   Juu meidän tontti on 5000m2, mutta kyllä vähempikin piisaisi 😉 Wow, 6 omppupuuta!Noh, teillä ei ainakaan omput lopu kesken 😉 Ne on tosi kauniita kyllä kun ovat kukassa! Joo noi samat mulle kiitos!

 • mini mamalisti
  24.9.2012 at 15:41

  Kaunis piha teillä. Haaveilen kahdesta miniomenapuusta:) Mä olen yrittänyt löytää sisäisen viherpeukaloni, mutta yrtit ja kasvit ei vaan kauaa viherrä.

  • Sini
   25.9.2012 at 21:43

   Oi, miniomenapuita!Kuulostaa kauniilta!

 • Jonna
  24.9.2012 at 16:01

  Oh hoh, tämäpä mieluinen yllätys! Vesseli itse ei vielä tiedä leluyllätyksestä mitään, joten varmasti tulee iloiseksi! Kiitos Sini kivasta arpajaisvoitosta! 🙂

  • Sini
   25.9.2012 at 21:43

   Eipä kestä 😉 Palkinto onkin jo matkalla!

 • Krista
  24.9.2012 at 16:03

  Tervetuloa osallistumaan arvontaan: http://dayafterday2012.blogspot.fi/2012/09/ensimmainen-arvontani_22.html
  🙂

  • Sini
   25.9.2012 at 21:44

   Kiitos!

 • Anonyymi
  24.9.2012 at 19:45

  Hei, mitä kokoa on tuo teidän wheely bug? Olen ajatellut ostaa 1-vuotislahjaksi sellaisen pojalleni, pienempi koko lienee parempi? Vai jääköhän heti pieneksi?

  • Sini
   24.9.2012 at 19:58

   Heippa! Meillä on se pienempi ja ehdottomasti olen sen kannalla 1-vuotiaalle! Aatulla juuri ylettää tuossa jalat maahan, se seuraava koko an aika paljon isompi eli ei pääsisi käyttöön pitkään aikaan. Tuolla Eevikin tykkää ajella eli on aika pitkäikäinen. Suosittelen, on meillä ainakin ollut mieluisa.

 • Terhi
  25.9.2012 at 15:16

  Vautsi kuinka iso piha! Ja tosi paljon saitte kyllä aikaan, hyvältä näyttää.

  Joskus onkin ihan parasta omaa aikaan vaan tehdä juurikin piha- tai remppahommia 😉

  • Sini
   25.9.2012 at 19:45

   Joo, yllättävn paljon saatiin tehtyä. nyt on takapihakin myllätty, aikamoinen kaaos!

 • Janina
  28.9.2012 at 16:19

  Minkäs kokoiset karhut Aatulla on päällä? Muista minua,kun myytte! 🙂

  • Sini
   28.9.2012 at 18:24

   Noi on 80/86. Housut on tosin ystävältä lainassa kun heillä ei sopivan kokoista käyttäjää ollut 😉

Lue lisää