Ripaus lilaa

Olen vähän hitaasti lämpiävä joillekin jutuille.
Itsekään en pukeudu uusimpien trendien mukaisesti, vaan tyylini on vuodesta toiseen aika sama.
 Pillifarkut taisin löytää vasta 5 vuotta muiden jälkeen 🙂
Lilasta en ole tykännyt koskaan ja Eevillä ei varmaan ole ollut kuin yksi lila vaate aikaisemmin.
Onhan se jo pari vuotta ollut hitti, mutta vasta nyt se on alkanut omasta mielestä näyttää ihan kivalta.
Tässä vähän lilaa neidin syksyyn.
How to kiss a frog/Aarrekid/h&m/Mini rodini/h&m
Eevin Mini Rodinin lintumekkoon löysin lähes samaa sävyä olevat legginssit henkkamaukalta ja lilasävyisiin paitoihin sopivan slimmit sammarit löytyi myös samalta firmalta. Nyt h&m:llä on ilmainen toimitus ja tilauksesta saa 10% alennuksen koodilla 0142 (voimassa 9.9.2012 saakka)

Mukavaa viikonloppua!

20 Comments

 • Reply
  Pikku hiiri
  7.9.2012 at 18:18

  Olen ihaillut tuota How to kiss a frog pooloa! Saralle on myös tulossa liilaa väriä kaappiin. Tilaisin sitä POMPdeLUXilta 🙂

  • Reply
   Sini
   7.9.2012 at 20:22

   Tuo on kiva, miellä on sama myös harmaana. Ja pompillahan oli vaikk mitä ihanaa!

 • Reply
  maiju
  7.9.2012 at 18:39

  Meillä kans tuon lilan kanssa tilanne vähän sama:) Jotain yksittäistä on ollut ja on tällä hetkelläkin mm. nuo aarrekidin paidat ja jotkut Converset löytyy myös lilana(?!) sekä ripauksia jossain asusteissa… Samaista Rodinin mekkoakin olen pyöritellyt muutamaan otteeseen ostoskoreissa, mutta ei vaan ole vielä iskenyt täysillä. Racoonin liloja ulkojuttuja olen myös muutamaan otteeseen mietiskellyt… jospa se on tulossa tännekin:)

  • Reply
   Sini
   7.9.2012 at 20:22

   Ehkä se pikku hiljaa 😉

 • Reply
  Riitta
  7.9.2012 at 19:21

  Eeville sopii kyllä hyvin liilakin 🙂 Meillä monenlaista väriä neidin vaatekaapin sisällössä ja yksi niistä on liila monessa eri sävyssä. Jotenkin tuntuu, että vaihtelu virkistää. Miehen mielestä mun aikani iltaisin menee hukkaan kun varmistan että seuraavan päivän hoitovaatteet mätsää keskenään 😀 Suosittelen lämpimästi kokeileen H&M:ltä löytyviä lasten tvillihousuja, ihanan pehmeää materiaalia.. oispa äideillekin.

  • Reply
   Sini
   7.9.2012 at 20:22

   Mä katsoinkin niitä tvillejä, malli sopii varmaan hoikallekin?

  • Reply
   Pikku hiiri
   8.9.2012 at 06:33

   Meillä on myös niitä H&M tvillihousuja. Ne on tosi ihania ja kapeita malliltaan.
   (Sovituskuva löytyy blogistani viime kuulta: Pink&Grey)
   Suosittelen 🙂

  • Reply
   Riitta
   8.9.2012 at 07:19

   Sini: Juu malli sopii hoikallekin 🙂 Niissä on kiristysmahdollisuus vyötäröllä. Nyt tilasin harmaata ja liilaa isommassa koossa kun oli tuo alennusjuttukin 🙂 Alkaa löytyä kaiken värisiä. 🙂

 • Reply
  Meeri
  7.9.2012 at 19:32

  Meillä on lila hiipinyt kaappiin ihan Pinjan myötä, Pinjan mielestä kun tyttöjen värejä on pinkki, vaaleanpunainen, punainen ja violetti ja hän ei käytä poikien värejä. 😀 Hiukanko nirso neiti, joten jos haluaa vähän vaihtelua pinkkiin on violetti hyvä vaihtoehto sille ja violetti väri sopii myös oikein hyvin Pinjalle.

  • Reply
   Sini
   7.9.2012 at 20:23

   Meillä onneksi vielä kaikki menee, mutta taitaa se vaaleanpunainen meidänkin tytön suosikki olla..

 • Reply
  Terhi
  7.9.2012 at 21:28

  Oih, toi lintumekko! Sopii niin hyvin Eeville. Mä olin jo unohtanut ton, hmmm voi olla että joutuu hankkiin likoille tai ainakin toiselle 😉

  • Reply
   Sini
   8.9.2012 at 06:34

   Tuo on kyllä omasta mielestänikin kiva!

 • Reply
  Galaxy
  8.9.2012 at 05:01

  Kaunis tuo ensimmäinen kuva! Mini Rodinin lintumekko näyttää Eevin päällä paremmalta kuin mainoskuvissa. 🙂

 • Reply
  Amalia
  8.9.2012 at 06:06

  Voi näyttääpä nuo kivoilta – juuro tollainen himmeä lila näyttääkin yllättävän hyvältä. Minä en myöskään ikinä ole välittänyt lilasta, jopa tyttö kysyi, että etkö tykkää hänen hammasharjastaan, kun on lila : /

  • Reply
   Sini
   8.9.2012 at 06:35

   Itsekin tykkään vähän tuollaisista murretuista sävyistä enemmän. Itselle en kuitenkaan lilaa osaisi kuvitella..

 • Reply
  Kirsi
  8.9.2012 at 18:39

  Meillä ei ole lilaa ollut, joskus ostin kokeeksi tummanlilan paidan ja housut, oli kerran päällä ja lähti samantien kiertoon. Nyt on alkanut tuo vaaleanlila houkuttamaan, tytölle kun käy vaaleat sävyt hyvin. Eevin HTKAF poolo on ihana.

  Ja vielä vähän aiheen vierestä, tilasitko Aatulle Rapilta talvipopot? Innoissani tilasin meille mustat nauhalliset, kun mustat vielä uupui, nyt ne tuli ja ei mahdu R jalkaan, on niin leveä jalkapöytä ja noissa olikin tosi kapea lesti. Jos teille tuli ne, oliko Aatulle sopivat? En tiedä pitäiskö tilata kokoa isommat, jos olis paremmat. Aargh, kuvittelin et meijän talvi olis nyt kasassa, mut täytyykin keksiä vaihtoehto b.

  • Reply
   Sini
   8.9.2012 at 22:14

   Juu meidän rapeista onkin juttua seuraavassa postauksesa. Hmm, minusta tuo lesti ei ole kapea tai ainakin se meni molemmille jalkaan hyvin. Ehkä se koko oli sitten liian pieni tai toki jaloissakin on eroa, mutta Aatulla on aika normaalilevyinen jalka.

 • Reply
  -Jassu-
  8.9.2012 at 21:23

  Näin se menee, että ennen ehdottoman "nou nout" alkavatkin vuosien saatossa tuntua ihan kivoilta. 😀 Meillähän edettiin kesällä keltaiseen, lila on vielä vähän vieras. Mutta yllättäen Bodenin tilauksessa lähti meille hurjan kirjavia sukkahousuja!

  Oikein mukavaa viikonloppua teille!

  • Reply
   Sini
   8.9.2012 at 22:15

   No niinpä!Mä en ole keltaista ainakaan vielä Eevillä osanut pitää, saa nähdä koska se muuttuu 😉 Samoin!

Leave a Reply