Päivän alevinkit!

Sähköpostiin oli tullut muutama hyvä alevinkki ja ajattelin laittaa ne tänne jakoon!
Bootzilta saa 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista.
Tarjouskoodi on voimassa vain tämän päivän!
Esimerkiksi Hilfigerille oli tullut lisää kivoja uutuuksia.

Alennuskoodi on ”21FRIDAY” ja kauppaan pääset tästä.
Uutiskirjeessä maininta: mimimiostos 39e.
Myös Nature Shopista tuli uutiskirje, että kaikki Sorelin kengät sekä Love From Australian kengät nyt -40% alella.  Kaupassa on aikaisemminkin ollut noita hyviä alennuksia ja itselläni on ollut käytössä kahdet LFA:n kengät. Voin kyllä kehua niitä, ovat samantyyliset kuin esimerkiksi UGGit. Sisäpuoli villaa ja ulkopuoli lampaannahkaa, eivät ole liukkaat ja ovat tosi lämpöiset. Vastaavat minusta hyvin kokoaan. Näistä omistani voin kertoa tarkemmin vielä kun laitan juttua muistakin talvivarusteistani. Olen tilannut tuolta kaupasta useasti ja kaikki on sujunut hyvin. Tilauksiin ei tule postikuluja eikä mitään tullimaksuja tms. Kannattaa kurkata myös lasten sheepskin bootsit, tuolla on todella edullisesti! Viime vuonna Eevillä oli ruskeat Emut ja tykkäsin niistä kylllä kovasti. Tästä näet Love from Australia kengät, tästä Sorelit ja tästä lasten Emut. Lasten kengistä on ainakin ilmoitettu hyvin sisämitat…

Mitäs vielä?
Lilliksessä markkinatarjouksena kaikki toppahaalarit -20%.
Alennuksen saa koodilla ”markkinat2” ja se on voimassa huomiseen aamupäivään saakka.

Stocmannilta saa kanta-asiakkaat 20%:n alennuksen kaikista Reiman tuotteista, alennus voimassa pe-su! Syyskuussa myös postitus kaikkiin tuotteisiin ilmainen.
Tästä näet verkkokaupan valikoiman Reiman tuotteista. Ja vaikka ei olisikaan vielä kanta-asiakas niin sivuilta voi liittyä sellaiseksi ja edut saa kuitenkin samantien käyttöönsä. Kortti tuli silloin itselle sitten postissa hiukan myöhemmin.
Niin ja vielä, että tänään alkoi Alex&Alexassa taas Be Our Buyer kampanja, jolloin tietyn merkin vaatteita myydään puoleen hintaan. Tästä pääset katsomaan mitä siellä on tarjolla ja nämä alet on voimassa 4 päivää.
Semmoisia alejuttua 😉
Mukavaa viikonloppua…taas!
 • Marianne
  21.9.2012 at 12:53

  Oi mitä vinkkejä! Onko lasten Emuissa nuo mitat siis sisäpohjan mittoja vai jalan pituudenko mukaan pitäisi ottaa? Oletko varannut kasvunvaran vielä?

  • Sini
   21.9.2012 at 13:37

   Voi vitsit, ei siellä kyllä sanottu mutta mä olettaisin, että kengän mitta. Noita en huomannut viime vuonna katsoa ja otin vaan saman koon kuin muissakin talvikengissä ja oli hyvät eli vastasi kokoaa. Kasvunvaraa ei tartte juurikaan, tai ei ainakaan niin paljoa kuin normaalisti suositellaan.

  • Marianne
   21.9.2012 at 14:05

   Ok, tilattu on! Kiitos jälleen hyvistä vinkeistä ja pikaisesta vastauksesta.

 • Nellis
  23.9.2012 at 11:31

  Hei! Tämä ei kyllä liity tähän postaukseen mitenkään, mutta minkä valmistajan velourpipoa suosittelisit nyt talveksi? Niitähän on monia, mutta millaisia kokemuksia sulla on niistä ja missä ehkä nopein toimitus tähän aikaan vuodesta? Nopsu Popsu, Pim Pam?

  • Sini
   23.9.2012 at 15:42

   Meillä ei talvella ole ollut velourpipoja vaan yleensä fleecehattuja, mutta velourista tekee kyllä just pimpam ja nopsupopsu. Pimpamilla taitaa olla joitain heti saatavilla verkkokaupastakin, en valitettavasti tiedä millaiset toimitusajat noilla on nyt tällä hetkellä muuten.

 • Anna
  23.9.2012 at 18:27

  Moikka, Piti tulla ihan kertomaan miten happy oon sun Amazon postauksestasi 🙂 Siellä selailin ja kappas eteen putkahti juuri ihailemani Lloydin uusimman malliston takki,mitä en ihan suomen normihinnalla raaski kotiäitinä ostaa,kun ihan aitoa tarvettakaan ei ole..
  Ja juuri pistin tilaukseen 🙂

  • Sini
   23.9.2012 at 20:21

   Hei, kiva kuulla! Voi, mikä takki se on? Mäkin tein hyviä lelulöytöjä, pitää varmasti tuolta tilata pukinkonttiin lahjoja!

 • Anna
  24.9.2012 at 10:31

  Tämä ihana Gore tikkitakki : http://www.amazon.co.uk/Henri-Lloyd-Imperia-Quilted-Gore/dp/B0081NXEWO/ref=pd_rhf_pe_p_t_1
  Ilman sun postia en olis osannut/uskaltanut tilata…:) Nyt vaan odotellaan koska tulee ja mukavaa tosiaan kun ei postikulujakaan tullut.

  Katsotaan mitä seuraavaksi intoudun shoppaamaan, viimesillään raskaana kun tässä sohvanpohjalla makoilee niin tulee klikkailtua kaikennäköistä..;) Ehkäpä pukinkonttiin jotain hhhmmmm.. lets see 🙂

  • Sini
   24.9.2012 at 10:44

   Ompas se kaunis!Ja näyttää ihanan lämpöiseltä!Tuolta teke kyllä hyviä löytöjä. Joo, samat suunnitelmat tuon pukinkontin kanssa 😉

Lue lisää